Jump to content
Ménemszól.hu
  • bejegyzés
    30
  • hozzászólás
    222
  • megtekintés
    85.460

Eurorack hordozható táska


vinnui

998 megtekintés

Szerettem volna az eurorack cuccomat egy könnyen hordozható formába átalakítani, úgyhogy keresgélni kezdtem. Végül találtam a lakásban egy ilyet:

euroborond01.jpeg

Ez nem más, mint egy árúházlánc által forgalmazott, olcsó, olajfestős készlet, vászonnal, temperákkal, ecsetekkel, stb. Valahol németországban gyártja egy cég, több féle verzióban. Az enyém nem pont ez, a csúszóléc kívül van, így az oldalán szerencsére nincs ez a hosszú kivágás, csak egy rézszínű fém lemez. Sajnos átalakítás előtt elfelejtettem lefotózni, így ezt a képet csak utólag találtam egy katalógusban.

Az első lépés az összes felesleges szerelvény leszedése volt, némi csiszolás, stb. A tető kapott egy kis díszítést, ezt egy erre a célra kialakított faégető valamivel csináltam (bár először próbáltam a Weller pákával is, nem túl hatékony).

euroborond03.jpeg

euroborond02.jpeg

A gyárilag rászerelt zsanérok helyett a Penn-Elcomm szétakasztható zsanérjait szereltem fel, hogy a fedelet könnyen le lehessen venni, ez úgyis csak szállításhoz szükséges. A belsejében elfér 2 sor + 1 darab 1 U-s sor, a végeredmény pedig ilyen lett:

euroborond04.jpeg

euroborond05.jpeg

euroborond06.jpeg

  • Like 3

2 hozzászólás


Recommended Comments

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...