Összes megnyilvánulás

Ez a folyam automatikusan frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Eladók a következő eszközök: Korg Volca Keys, adapterrel, 32e Mutable Instruments SHRUTHI-1 nagyon ritka desktop szinti "4 Pole Mission" analóg filterrel, 80e1 Launchpad PRO grid kontroller, 60e2 MeeBlip Anode desktop szinti "T-twin" analóg filterrel, adapterrel, 25e Korg Kaossilator 2, 18e Novation Zero SL, első generációs, két kijelzős, 25e3 Reason 9 + rengeteg fizetős Rack Extension, 140e UAD-1 iszonyatosan sok pluginnel (pontosabban "plugin használati joggal") 25e Samson Graphite MF8 midi kontroller, 10e4 M-audio EX-P expression pedál, 4e MacBook Pro 7.1. (2010 mid) 13" , 2,4 GHz Core2Duo, 4GB DDR3 RAM, NVIDIA Geforce 320M 256 MB, 120Gb SSD, 99e Apple Magic Mouse, 10e iPad2, fehér, 32Gb, Wifi+3G, 35e Dimarzio PAF PRO DP151 humbucker gitárhangszedő, 10e5 D-link DUB-H7 7 portos aktív USB-hub, 2 port tölteni is tud miközben(!) kapcsolódik a géphez (pl. iPad-hez nélkülözhetetlen), 3e 1 kiváló állapot, "4 Pole Mission" Oberheim szűrővel, ami a Shruthi filterek közül a legsokoldalúbb és legritkább! Nagyon durva hang, nem lehet úgy tekerni, hogy ne legyen jó. 2 pár hónapos, bolti állapotú, dobozában, Friendly House garanciával 3 itt-ott erősebb kopások a festésen. Előző tulaj szerint két poti nem teljesen tökéletes, én ezzel nem szembesültem, bár nem is használtam sokat. Otthonra teljesen jó, de élőzni ne vedd meg. 4 még fél év Thomann garanciával, bolti állapot, gyakorlatilag nem használtam. Annyival jobb, mint a Nanokontrol2, hogy itt 5 presetet el lehet menteni, (az egyik alapból tudja a Mackie kontrolt), és kényelmesebb a potik elrendezése. Szállítással együtt 19e-be került fél éve. 5 hangilag teljesen tökéletes, viszont már én is műszaki hibásan vettem: a két csavarlyuk ki van tágítva ill. a kábel meg van toldva. Esztétikailag 3/5. Amúgy a cuccok hibátlanok (a fent nevezett kivételekkel), szép küllemmel rendelkeznek. Az eladások oka: leépítés. Budapesten kipróbálhatók, átvehetők. pprogram.autumnsowing@gmail.com
 3. Ma
 4. Mini Kaoss Pad adapterrel, egy Kaossilator2 adapterrel (az adapter javítva volt ezért körbe van szigszalagozva a doboza, de cserébe működik) 2db tölthető elemmel és töltővel, valamint mindkét eszközhöz keménytokkal. Á 45ezer Ft. Holnap Budapesten egyébként Miskolcon. A Kaossilator és a Kaosspad külön is eladó 20-20 e Ft-ért, ez esetben adaptert adok hozzá, elemeket, töltőt és tokot nem.
 5. Eladó fenti gépezet nagyon szép állapotban. Csak szobai használatban volt. (Jó kis gép, lényegében egy workstation meg egy groovebox egyben.) Minden gomb, tekerő, billentyű, poti és a kijelzője hibátlan. Adom hozzá a tápját, egy viseletes puha tokot (amiben nem ez a szinti volt hurcolászva), valamint egy mini 16GB usb3 pencit, amire minden menthető. Ára: 145eFt. Nem postázom. Csere nem érdekel. Budapest 11.kerület, Újbuda központban megnézhető, kipróbálható, megvehető. Tel: 20-930-2521 (számkijelzéssel hívj, így ha épp nem tudom felvenni, vissza tudlak hívni)
 6. Esztétikailag,és műszakilag hibátlan Korg SQ-1 step sequencer eladó. Tartozékok: Kb. 2 méteres midi kábel,és egy USB-s külső táp. Doboz nincs,manual,nincs(de letölthető a Korg oldaláról). Garancia: Nincs,de,mint írtam,full hibátlan. A cucc teljesen karcmentes,potik nem lötyögnek. Ár: 25.000.- Csere nem érdekel
 7. Köszönöm a hozzászólásokat. Valószínűleg a Cubase irányába indulok el, mert az ipad-e is van Cubasis és így az együttműködés is problémamentesebb lesz. Sajnos Cubase-ből nem találtam próbaverziót, de ha MIDI-ben erősebb, mint a Sonar, akkor nagy baj nam lehet a választással. De azért a Sonar-t is figyelemmel fogom kísérni. Üdv. Attila
 8. Alig használt, karcmentes, csak szobában kipróbált Digitech RP-360 XP gitár multieffekt eladó. Tavaly nyár óta a dobozában pihen, a kijelzőjén még a gyári fólia van. Dobozában, papírokkal.
 9. Korg EXB-SCSI board ramokkal együtt korg triton TR/LE szériához eladó.
 10. SR-JV-08 bővítő eladó. 255 hangminta és patch klasszikus orgonákból, elektromos zongorákból.
 11. Sajnos ez van akkor ha valaki a GarageBand színvonalán van, de Logic Pro X-et használ több százas nagyságrendű effekt pluginnel és több száz gigabájt nagyságrendű hangszínkönyvtárral amit innen onnan összebugázott magának az internetről. Zenei Baleseti Helyszínelők 11.epizód. Ideje megtölteni a lomtárat.
 12. A KM 183-at elvetném, a gömb kismembrános mikrofonok szerintem klasszikus zenei környezetbe valók, oda ahol például tömegével használnak Brüel & Kjaer / DPA 4006-ot. Az AKG-vel mint gyártóval kapcsolatban nekem ellenérzésem van, aminek az oka hogy a most már Samsung tulajdonolt Harman teljesen lezüllesztette azokat az örökségeket amik naggyá tették. Ezek közül nekem a KM 184 a legszimpatikusabb, ha valaki naturálisabb dob hangzást és szebb cineket szeretne, akkor a kis membrán nagyon jó választás, nagymembránossal viszont "dögösebb", "súlyosabb" dobhangzást lehet elérni ami rock környezetbe előnyösebb lehet. Egyébként érdemes lehet szalagmikrofonban gondolkodni, a Coles 4038 egy rendkívül népszerű dob overhead például, van olyan barátom akinek nagy kedvence.
 13. Eladó a képen látható hangszer legenda a megjelölt fix áron. Üzembiztos, korához képest szép állapotú hangszer, jár hozzá 1 db kártya. A fedélzet szép, billentyűzet feszes. Főbb esztétikai hibáit egyeztessük e-mailben, de ha ilyet szeretnél, szerintem nem fog zavarni.
 14. A passzív splittelés a hangosítási környezetben rendkívül elterjedt dolog arra az esetre, amikor a frontkeverés mellett színpadi monitorkeverés is van. Kollégámmal ketten mi magunk is építettünk ilyen stage boxot, ahol az előlapon lévő 48/8 darab XLR csatlakozó két pár hartingban végződik. A dologhoz hozzá tartozik az, hogy akkor működik jól a dolog, ha a jel két hasonló minőségű mikrofon előerősítőre távozik. Korábban, amikor még a Midas Verona volt a front pult és a Yamaha GA32, akkor lehetett észlelni olyan dolgokat amikor a Midason az illető elkezdett rendesen gainezni akkor a Yamahán valami megváltozott, de ezt csak a kollégám elmondásából tudom. Léteznek amúgy aktív splitterek hangosítási célra mint például a Klark Teknik DN1248 Plus - ami egyébként még jóval a Behringer felvásárlás előtti termék - de olyan horror árban van hogy maximum a legnagyobb rental cégek rendelkeznek vele.
 15. M-AUDIO VENOM szinti eladó, nagyon megkímélt hibátlan állapotban, fólia a kijelzőn! Dobozában, gyári lemezével – driver, Vyzex software, manual.  Virtual analog Synthesizer  12-voice polyphony, 4-part multi-timbral  Sounds: 512 Patches, 256 Multi Patches  Keyboard: 49 keys, velocity sensitive  4 encoders, pitch-bend and modulation wheel, LCD-display  2 global bus-FX: Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Phaser  One insert FX per part: Compression, EQ, Distortion, Bit Reduction, Decimation  Tap-tempo and manual BPM control  Phrase Arpeggiator  Integrated USB 2.0 audio interface, 24-bit / 44.1 kHz  Inputs: Mic and Instrument (6.3mm), Stereo-line (RCA)  Outputs: Stereo-Line 6.3mm, Phones, MIDI-In/Out  Sustain- & Expression-pedal connectors  Includes Vyzex Venom Software Editor  Dimensions: 804 x 302 x 87 mm, Weight: 4,6 kg email:mtresza@gmail.com tel:0630-6544639
 16. nem egészen ez a baj. hiába mentem a 4 helyre az aktuális preseteket. később bekapcsoláskor nem az van betöltve
 17. Köszönöm srácok! A probléma más. Editálni tudok csak nem tudom a 4 alaphelyre menteni a presetet. Azaz amikor bekapcsolom a gépet akkor egy régi 4 preset van betöltve.
 18. Sziasztok! Eladó, elcserélhető egy patika állapotú DSI Tetra!!! A Tetrához jár a codeKnobs editor-ja, amelyel minden paraméter állítható, menthető. Az editor vst-ként fut bármely DAW-ban és minden beállítás mentődik a projekttel, így úgy működik, mint a Virus TI total recall-ja. Mind a két fajta editor megvan, a program és a multi módhoz is! Az editorok ára 79 dollár! Ár: 160.000 Ft Csere: Nord Lead 2X rack-re, Virus B, C-re
 19. Eladó . Motu 828Mk II hangkártya, dobozában ,papírjaival ,CD-i vel, gyönyörű állapotban .
 20. Yesterday
 21. Roland VS-700R rack USB hangkártya és hangmodul garanciával eladó. Csak ki lett próbálva, eredeti csomagolásban (a VS-700C konzol és a Sonar 8 Producer nem tartozéka). Driver Win 8.1-ig (32 és 64 bites is!) netről letölthető, az editorral együtt. Legutolsó firmware v1.30 rajta van. Fantom VS szinti modul integrálva van benne. 24 bit / 44,1 kHz-től 192 kHz mintavételezésig !!! 8 analóg be, 10 analóg ki, +2 digitális ki és bemenet: AES/EBU / Optikai (ADAT 8 csatornás is) és SPDIF Garanciával, igény szerint névre szóló számlával. infó: https://www.roland.com/global/products/v-studio_700/ Posta nem, de kézben is elvihető. Budapest, VII. ker. Klauzál térnél megtekinthető, kipróbálható. 06-70-384-0112, Gábor mosquito76hu@gmail.com
 22. ZECK PD.6 BI-MOS Keverő erősítő . Mosfet végfokkal ,kiváló hangzás 2x200W ( Ami bármikor szól úgy ,mint egy mostani gyártású 2X 350 W ) Alesis jó effektel .Dynacord minőség . Rack -es kivitel -egy kép ,hogy nézne ki rack-ben . 70/2649396
 23. Koszonom szepen, most kicsit en is forumoztam es en is ezt talaltam!
 24. Van! Odadod a kártyát, transzfereled a kártyát, és az alap pluginek ott lesznek rajta. Legalábbis eddig úgy volt, hogy ha transzfereled a kártyát, letölti transfer után az új tulaj az auth fájlt, akkor az alap csomag rajta lesz.
 25. Sziasztok! Jelenleg van 2 db. UAD-2 Solo és egy nem régiben vásárolt Octo kártyám. Szeretném eladni a két régi Solo kártyát, viszont úgy szeretném eladni, hogy csak az alap plugin csomag menjen vele, a sok pluszban vásárolt pluginem megmaradjon. Van erre lehetőség? Köszönöm a választ!
 26. Szívesen! Ha Direct állásban van, akkor a bemenetet küldi a kimenetre, USB állásban pedig a gépről érkezőt küldi a kimenetre, ha valahol a kettő közt van akkor mindkettő megy a kimenetre, a gépről érkező kicsi késéssel érkezik, ilyenkor hallatszik visszhangosnak.
 27. ha jól néztem, egyáltalán nincsen aktiválva egyiken sem
 28. Pont, mielőtt elolvastam volna a válaszokat, azelőtt fordítottam meg, és furcsállottam, hogy nincs megint visszhang, de lehet ezek szerint ez volt az egyik fő probléma, köszönöm szépen a tanácsot!
 1. Load more activity