A/D

Administrators
 • Tartalom számláló

  2.441
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  248
 • Ennyit fórumozott

  1733d 10h 5m 51s

A/D last won the day on May 3

A/D had the most liked content!

Megbízhatósága

959 Megbízható

4 követő

A/D tagunkról:

 • Rang
  Titkárnő
 • Születésnap 1975-01-02

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest, Hungary
 • Érdeklődési kör
  Szintetizátorok, pro audio

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.hitspace.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

18.585 profil megtekintő
 1. Kérek minden kedves fórumozót, nézze át mennyi helyet foglalnak a filejai, ugyanis a tárhelyünk a végét járja. Ha elérjük, a fórum le fog térdelni. Most limitáltam a feltölthető fileok összméretét, de ez nincs hatással a már fent levőkre. Köszi a megértést!
 2. kép
 3. Kötelezővé tenném általános iskolában az érvelés és a bizonyítás alapismereteit mint tárgyat. Nem a mi hozzáállásunk a félelmetes, hanem hogy felnőtt emberek nem ismerik a vitázás alapszabályait. Ebben az esetben konkrétan ezt: "Ha igazatok lenne kedves hangmérnökök, akkor nem épült volna ki egy egész kábel gyártó ipar USB kábelekre." http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-okozat "Ettől érzékeny, bizonyos DAC-ok nem müködnek ezekkel, de ahol működik ott sokkal tisztább, zenei a hang." Ezzel vitázni is lehetetlen. A bizonyos DAC-ek kitétellel kellene vitatkozzunk, vagy hogy ami nekünk van az minden USB kábellel pont ugyanúgy szól? Vagy messziről jött embert játszunk? Az egyik rokonomnak most adtak el nemrég egy ilyen immunerősítő teleshopos szart, úgy, hogy tudja, hogy a barátnőm belgyógyász szakorvos. Tudod mire hivatkozott a vásárlás mellett? Csomóan voltak az előadáson akik szerint jó a termék. Hát így. Abban a körben nem szokás hülyének nézni ezért mást. Nem a félelmetesen gyenge érvelés, nem az, hogy emberek úgy nyilatkoznak az USB kábel jelentette hangzásbeli élményről (!!!) hogy nem ismerik a csatoló fizikai működését, hanem hogy megpróbálnak meggyőzni ép hallású embereket arról, hogy nem hallottak még jót - az itt a vídia kemény. Milyen érdekes, hogy a cikkemben leírt AB tesztelési követelményeket mindeközben minden evangelista opcionálisnak, amolyan úri-murinak tekinti, mert képtelen elhinni, bár nem vitatja, hogy amit leírtam a pszichológiai részről az úgy van. Csak magamnak köszönhetem, hogy fennmaradtam az értesítőkön, ezért néha belekerül a perifériámba olyan, mint a mintavét órajel szinkron továbbítása az USB kábelen. Egy dolgot mindenképp szeretném, ha meghaladnánk: a vitázás alapszabályainak a betartása. a szakmai vita ELŐFELTÉTELEI közé tartozik az érvelés szabályainak ismerete. Egy állítást lehet megerősíteni és cáfolni. Ha a cáfolatra nem érkezik érvényes cáfolat, akkor a vitát konklúzióval lehet zárni. Én ezúttal leiratkoztam.
 4. És én tehetek arról, hogy az oldal szerkesztői azt hiszik, hogy az USB ugyanúgy működik mint a digit audio szabványok (pl. AES), nevesen hogy wordclockot vagy annak megfelelő órajelet továbbít? Rendszerint egy kibaszott bufferbe kerülnek az adatok, ahonnan a konverter a saját órajele alpján kiszedi a szavakat. Mert a proci és a hangkártya rögtön össze vannak kötve wordclockkal, igaz? Idióták. Üvölteni tudnék a fájdalomtól. Meghallgattam rohadék drága USB kábeleket semmi különbség nem volt a gyári sima kábelekhez képest, de olyan volt már, hogy valaki úgy magyarázott nekem a magasak minőségéről, hogy meg is jegyezte, hogy neki papírja van arról hogy nem hall magasakat. Nem érted amit írok, igaz? Nem a te hibád. Mindenki magára vessen ha elmeroggyantakkal áll le vitázni.
 5. Jitter az USB kábelen....mindjárt megmarom magam.
 6. Elektronikus hangtechnikai berendezések kereskedelmével foglalkozó, Budapest központjában levő hightech üzletünkbe keresünk munkatársat SALES munkakörbe, fiatal, lelkes csapatba. A munkarend hétfőtől péntekig 10:00-18:30. Feladatok: Ügyfelek kiszolgálása, alap szintű tanácsadás Webshop termék portfóliójának managelése (feltöltés, aktualizálás) Elvárások: precizitás jó kommunikáció gyors gondolkodás hatékony problémamegoldás munkavégzés önállóan és csapatban A jelentkezéseket +fényképes+ önéletrajzzal és +fizetési igény megjelölésével+ "Állás: sales" tárgymezővel a recruit kukac hitspace pont hu emailcímre várjuk.
 7. idesüssetek:
 8. ne vegyük ezt a jobban szólást ténynek. erről szól a cikkem. jól emlékszem, te jártál bent nálunk? rajtad kívül senki nem hallott különbséget az usb kábelek között.
 9. a hálózati kábelekre ugyanez.
 10. vagyis a DM12 a világ legjobb szintije a kaphatók közül. érvelés 2017-ben. én itt kiszállok tisztelettel. (az első topic amiről leiratkoztam ezen a fórumon ever)
 11. ilyen a szinti világban is van. általában nem ők állítják elő azokat a dalokat, amire más is kíváncsi. ízlést nem lehet pénzért venni. (és ezt most nem a példára értettem, hiszen ott sem voltam és én se értek a hegedűkhöz, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy a példa rossz)
 12. tessék, nincs messze az idő, amikor csupa behringer márkájú retrószintikopik lesznek csak https://ask.audio/articles/behringer-reveals-arp-2600-and-oscar-synth-clones
 13. érdekes erre készülni főleg miután a KT1176-ot lenyomták a szoftverek tesztben (az itteni fórumosok tesztelték). azt gondolom a mostani szoftverek közelebb lesznek az eredeti model d-hez mint a behringer klónja. annak a behringernek akinek a legkevésbé sikerült eddig lemásolnia bármit. én még gyerekkoromban láttam a zsebtévé c. műsorban a hakapeszi maki majom meg a hiszékeny úr sztorijait, ami abból állt, hogy a hiszékeny urat (Szuhay Balázs) könnyen át lehetett verni, mert jobban akart hinni egy számára kényelmes ideában mint hogy a valóságot elfogadná. hiszékeny urak agyonvásárolják magukat kt1176-ból meg "D"-ből ami nem baj egészen addig, míg a tévedésüket nem látva úgy tervezik használni és ugyanarra a funkcióra mint az eredetit. értelemszerűen az járhat jól, aki nem mint valaminek a másolataként fogja fel az adott eszköz, mert ő fogja helyesen használni. az érvelések teljesen kaotikusak a nemigaz hogy nem lehet tizedannyiból kihozniból a hasonló leszig minden játszik, ebbe kár is belemenni, ezek vélemények, amik megpróbálnak tényként tetszelegni. tedd fel a kérdést, hogy mire akarnál használni egy ilyen szintit, és rájössz, hogy valószínűleg van jobb alternatíva, csak kényelmesebb elhinni hogy a Behringer pont legyártja hasonlóra a Model D-t, mint utánanézni a dolgoknak. apropó, még személyesen nem próbáltam de a videó demókból úgy tűnik hogy azért a Deepmind ugyancsak nem tudja azt a varázslatos, meleg világot mint a Juno 60, szerintem köze nincs. ami nem gond szerintem egészen addig, míg valaki Juno 60 pótlékként gondol rá, visszautalva az előző gondolatomra. Ha egy analóg poliszintire lenne csak pénzem, akkor valószínűleg Deepmindet vennék, bár kissé vonakodom, mert nehezen tudok elvonatkoztatni attól, amit Uli Behringer képvisel az alávaló hazugságaival (pl. "azért csinálom hogy az emberek számára elérhetővé tegyem") a döbbenetesen vállalhatatlan ízlésével (nagyon utálom az úgy csúnya tárgyakat amik sima elbaszásból lettek csúnyák. Fogadni merek hogy a Deepmind kinézetét ő tervezte, puszta egoizmus lehet az oka, hogy esztétikához értő embert nem engedtek a közelbe) illetve egyszemélyeben megtestesíti azt a neoliberalizmust, ami jelenleg az elsőszámú felfogatója a világnak, lásd közelkelet. már megjelenésekor próbáltam, egy rendkívül unalmas hangszer. vannak hangszerek, amik marhadrágák, de azon kívül, hogy lehet velük villogni, tökéletesen középszerűek hangra. ami hirtelen eszembe jut az pl. a Fairlight CMI vagy mondjuk a Hartmann Neuron és persze a Schmidt.
 14. Nem érted mire gondolt Kurzweil. Kurzweil az ASIC-ról és a félvezetőkről fejlődéséről mondta ezt. Innováció egy chipre felintegrálni egy egész hangszert, de nem innováció távolkeletre tenni a gyártást, ahol ki lehet zsákmányolni a környezetet és a munkaerőt, viszont nem eredményez komplexebb elektronikai terméket. Lényeges különbség hogy az előbbinek direkt következménye a technológiai fejlődés, ami nem igaz az utóbbira, amit Uli is csinál, vagyis nem innovál. Vagy kb annyira innováció mint amennyire a karaoke az. Elfelejtettem mondani, hogy egyetértek azzal, hogy a verseny innováció segítő tényező, feltételezve hogy a Behringer nem gondolja az épp friss ötletek lenyúlását is megjátszhatónak. Én Uli Behringer kijelentéseiből kritizáltam néhányat etikai szempontból (plusz a bejelentünk valamit ami még sehol nincs).
 15. mindenki eldöntheti akar-e 600 dolárt fizetni valamiért ami annyira 1176 mint bármi, és egy pluginnel le lehet nyomni. az utolsó mondatod emiatt üti az első bekezdésed. az utolsóval egyetértek.