Jump to content
Ménemszól.hu

endilv426

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  69
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  19d 17h 58m 48s

Megbízhatósága

2 Semleges

endilv426 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Yamaha PSR 3000

  Eladó egy Yamaha PSR 3000 kitűnő állapotban. Ajándékba jár hozzá egy állvány is. Érdeklődni csak az alábbi e-mail címen lehet: lacika.evike@gmail.com
 2. Elektron Octatrack

  Karcmentes, tökéletesen működik, megvan hozzá az eredeti doboz, kézikönyv, tápegység. Az ár fix. Csere szóba jöhet Elektron Analog RYTM-re vagy Moog DFAM-re. Érdeklődni itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címen lehet.
 3. Yamaha PSR 3000

  Eladó egy Yamaha PSR 3000 kitűnő állapotban. Ajándékba jár hozzá egy állvány is. Érdeklődni csak az alábbi e-mail címen lehet: lacika.evike@gmail.com
 4. Yamaha PSR 3000

  Eladó egy Yamaha PSR 3000 kitűnő állapotban. Ajándékba jár hozzá egy szintetizátor állvány is. Érdeklődni csak az alábbi e-mail címen lehet: lacika.evike@gmail.com
 5. Elektron Octatrack MK 1

  Eladó egy Elektron Octatrack MK 1, tökéletesen működik. Megvan hozzá az eredeti doboz, kézikönyv, tápegység és legújabb OS van rajta. Érdeklődni lehet itt az oldalon vagy a reformation kukac citromél pont hu címen.
 6. Octatrack cserélhető RYTM-re

  Octatrack-et szeretnék cserélni Analog RYTM-re. Megvan az eredeti doboza, kézikönyve, tápegysége és legújabb Firmware van rajta. Akit érdekel a csere írjon a reformation kukac citromél pont hu címre vagy itt az oldalon.
 7. Sziasztok! Nemrég vettem egy Moog Minitaurt és frissítettem a firmware-jét a legújabbra. Ha elindíítom a Cubase-t, betöltök egy projectet vagy (létrehozok egy újat) akkor nem érzékeli, hogy csatlakoztatva van a Minitaur, ki kell húzni és visszadugni újra az USB csatlakozót, utána érzékeli csak. Ez még nem lenne baj, de kb 20-ból 19 alkalommal állandóan kiírja miközben megy a lejátszás, hogy "CPU overloaded / Audio drop out detected.". A gép tuti, hogy nem gyenge neki mert van amikor jól működik. Ez mitől lehet? 20 indításból egyszer amikor jól működik az meg miért van, mi alapján lesz jó vagy nem jó? Van valakinek valami ötlete vagy találkozott már hasonló problémával?
 8. Korg Volca Kick

  Sziasztok! Keresek Volca Kick-et eladót. Ha valakinek van és el szeretné adni az írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 9. Arturia Drumbute

  Keresek Arturia Drumbute dobgépet. 110 000 Ft-ot szánok rá, tehát csak akkor írjon valaki, ha ennyit gondolt érte kapni. reformation@citromail.hu címre lehet írni
 10. Új Moog szintetizátor: MINITAUR

  Megjelent egy új frissítés a Minitaurhoz. Új Firmware és új Editor. Frissítettem a Firmware verziót a Minitauron és feltelepítettem az új editort. Ha csak magában használom az editort (Standalone módban) akkor felismeri a szintetizátort és jól működik, ha viszont a Daw-ben akarnám használni mint VST hangszert Instrument track-en (Cubase 5) akkor azt írja, hogy nincs csatlakoztatva és nem ismeri fel. Írja a manuálja az új editornak, hogy, ha nem működik Windows alatt akkor telepíteni kell a Moog Minitaur USB Driver új verzióját is. Azt is feltelepítettem, úgy viszont sem Standalone módban sem a Cubase-en belül nem ismerte fel, azt írta, hogy nincs csatlakoztatva. Mi lehet a baj? Valaki aki frissítette a Firmware-t és az editort meg tudná mondani?
 11. Új Moog szintetizátor: MINITAUR

  SysEx adatot, hogy kell küldeni a Minitaur-al? A könyve azt írja a 25-ödik oldalon, hogy tud küldeni és fogadni, de én nem találtam meg benne, hiába néztem át vagy háromszor.
 12. AKAI Rhythm Wolf

  Keresek Rhythm Wolf-ot. Ha valakinek van és el szeretné adni az írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 13. Akai Rhythm Wolf

  Keresek Akai Rhythm Wolf-ot. Akinek van és el szeretné adni az írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 14. Adam Hall SKDB 039

  Keresek Adam Hall SKDB 039-es tipusú hangfal állvány párt. Ha valakinek van és el szeretné adni írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 15. Dynaudio BM 9S II

  Keresek Dynaudio BM 9S II hangfalat. Ha valakinek van és el szeretné adni akkor írjon a reformation@citromail.hu címre.
×