Jump to content
Ménemszól.hu

endilv426

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  60
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  16d 16h 49m 31s

Megbízhatósága

0 Semleges

endilv426 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Arturia Drumbute

  Keresek Arturia Drumbute dobgépet. 110 000 Ft-ot szánok rá, tehát csak akkor írjon valaki, ha ennyit gondolt érte kapni. reformation@citromail.hu címre lehet írni
 2. Új Moog szintetizátor: MINITAUR

  Megjelent egy új frissítés a Minitaurhoz. Új Firmware és új Editor. Frissítettem a Firmware verziót a Minitauron és feltelepítettem az új editort. Ha csak magában használom az editort (Standalone módban) akkor felismeri a szintetizátort és jól működik, ha viszont a Daw-ben akarnám használni mint VST hangszert Instrument track-en (Cubase 5) akkor azt írja, hogy nincs csatlakoztatva és nem ismeri fel. Írja a manuálja az új editornak, hogy, ha nem működik Windows alatt akkor telepíteni kell a Moog Minitaur USB Driver új verzióját is. Azt is feltelepítettem, úgy viszont sem Standalone módban sem a Cubase-en belül nem ismerte fel, azt írta, hogy nincs csatlakoztatva. Mi lehet a baj? Valaki aki frissítette a Firmware-t és az editort meg tudná mondani?
 3. Új Moog szintetizátor: MINITAUR

  SysEx adatot, hogy kell küldeni a Minitaur-al? A könyve azt írja a 25-ödik oldalon, hogy tud küldeni és fogadni, de én nem találtam meg benne, hiába néztem át vagy háromszor.
 4. AKAI Rhythm Wolf

  Keresek Rhythm Wolf-ot. Ha valakinek van és el szeretné adni az írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 5. Akai Rhythm Wolf

  Keresek Akai Rhythm Wolf-ot. Akinek van és el szeretné adni az írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 6. Adam Hall SKDB 039

  Keresek Adam Hall SKDB 039-es tipusú hangfal állvány párt. Ha valakinek van és el szeretné adni írjon itt az oldalon vagy a reformation@citromail.hu címre.
 7. Dynaudio BM 9S II

  Keresek Dynaudio BM 9S II hangfalat. Ha valakinek van és el szeretné adni akkor írjon a reformation@citromail.hu címre.
 8. Köszi, ez volt a baj. Azt mondjuk nem értem, hogy miért voltak máshol, mert ugyan úgy telepítettem mint máskor és eddig látta, nem kellett sehová sem másolgatni. A lényeg, hogy most már működik.
 9. UAD Plug-ins vs Cubase

  Sziasztok! Pár nappal ezelőtt történt egy olyan eset, hogy használtam a Cubase 5-öt, majd mikor kész lettem bezártam a programot az x-el a sarokban, a hangfalak pattantak egyet és elment a hang.... UA Apollo Twin (Windows) hangkártyám van és Win 7 64 bit rendszer van a gépen. Ezek után újratettem az egész rendszert, feltelepítettem mindent ahogy kell és a Cubase nem látja az UAD Plug-ineket. Más programok látják pl. Consol, Wavelab... Minden ugyan úgy telepítettem fel ahogy azelőtt, akkor működött tökéletesen, most nem. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
 10. Pontosan ezt csináltam, és úgy is előjött a probléma.
 11. Lenovo A536 telefon program amivel adatokat tudok menteni/másolni a telefonra. Nekem is gyanús volt ez, de direkt ez miatt újratelepítettem az egész gépet és a probléma utána is maradt sajnos.
 12. Amikor először feltelepítettem a MOTU-t és az egész gépet akkor jól működött, aztán kb egy hónapra rá kezdte el az ilyen dolgokat csinálni.
 13. Cubase 5 (hardver vagy szoftver probléma?)

  Sziasztok! A problémám több témába is beleillik, de talán ide a DAW-ökhöz a legjobban. Win 7 64 bit-van a gépemen, van egy UA Apollo Twin (Windows) hangkártyám és Cubase 5-öt használok 88.2 sample rate-el, MIDI interface-nek egy MOTU MIDI Express 128 van. A problémám a következő: amikor bekapcsolom a gépet, elindul a rendszer ahogy kell, utána ha elindítom a Cubase-t és betöltök egy projektet a MIDI billentyűmet, ha nyomogatom akkor látom a programban, hogy küldi a MIDI jelet, viszont a MOTU-hoz már nem érkezik meg, tehát nem szól, nincs hang hiába nyomkodom a billentyűt. Ezután, ha ki akarok lépni a Cubase-ből akkor megáll az egész program, nem válaszol, viszont a Win nincs lefagyva. Minden működik kivéve, hogy nem lép ki a Cubase-ből és nem is lehet újraindítani a gépet, mert mikor újraindulna akkor is vár arra, hogy bezárja a Cubase-t...csak reset-el lehet újraindítani. Újraindítás után viszont minden működik ahogy kell, semminek semmi baja, ki is lép a Cubase, ha ki akarok lépni belőle, megy minden rendesen. Ugyan ez a helyzet akkor is, ha miután elindult a rendszer még az előtt csinálok egy újraindítást, hogy elindítanám a DAW-öt, akkor restert után minden megy rendesen. Mi lehet a baja? A másik problémám, hogy ha kilépek a Cubase-ből és akármilyen zene fájlt (mp3,wav) elindítok simán a media playerrel akkor azt dupla sebességgel játsza le. Egy restert után az is helyrejön. Előre is köszönöm a segítséget!
 14. Sziasztok! Van egy UA Apollo Twin-em, Win 7 Ultimate 64 bit-es rendszer alatt használom Cubase 5-el. A MIDI interface egy Motu MIDI Express 128. A problémám az, hogy egyik nap úgy kapcsolom ki a gépet, hogy tökéletesen működött minden, a másik nap meg amikor bekapcsolom és betöltök egy projectet látom, hogy a program küldi a MIDI jeleket, de a Motu már nem veszi. Ha megpróbálom újraindítani a Cubase-t akkor nem válaszol, semmire nem reagál, de maga a Win nincs lefagyva. Ha a Win-t próbálom újraindítani akkor eljut addig, hogy leállítás és ott az is megáll, csak Reset-el tudom újraindítani a gépet. Ez a probléma egyébként egy hónapban egyszer fordul elő kb, de utána csak akkor működik, ha újratelepítem a gépet. A gép egyébként egy 4 magos 3.2 GHz-CPU-val rendelkezik, 8 GB 1600 MHz Kingston RAM (egy modul), és ASUS Z97 alaplap. Előre is köszönöm a segítséget!
 15. MOTU MIDI Express 128

  Megtaláltam a megoldást. A MIDI órajel folyamatosan küldve volt arra a 3 csatornára.
×