wax83

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  128
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  234d 11h 39m 29s

wax83 last won the day on April 26 2016

wax83 had the most liked content!

Megbízhatósága

12

wax83 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 1. Magyarországon az ilyen és az ehez hasonló "képzéseket" úgy hívják, hogy lehúzás! Szerintem.
 2. Gyönyörű állapotú MPC1000-es eladó, JJOS2XL-el felvértezve, full RAM-mal, és a gyári 128Mb-os CF kártyával, saját dobozában. (a JJ os nem demó hanem a teljes megvásárolt verzió) Ára FIX 170 ezer. (CSERE NEM ÉRDEKEL KÖSZÖNÖM!)
 3. Makulátlan dobozos, Minilogue szinti eladó. Ára: 140 ezer forint. Bass Station II szintén hibátlan, de doboz és gyári DC adapter nélkül. (USB kábelével használtam ugyanolyan jól működik ) Ára: 90 ezer forint akos.bacso@gmail.com
 4. Egy ki.aszott minimoog klón klónja.. Ennyi telik a Roland-tól 2017-ben?!? szánalmas.
 5. Üdv! Valakinek van tapasztalata külföldön vásárolt MPC1000-rel kapcsolatban?? Vettem egyet az Egyesült Királyságból, ennek megfelelően a tápkábel az ottani aljzatra való 3-villás fajta, nálunk meg ügye a 2 villás "hagyományos" műszerkábel van az itteni hálózatra.. (a másik vége ugyanaz a 3 fázisú csatoló) Azt megtudtam, hogy az MPC1000-es már kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, tehát működnie kell a hazai hálózaton is (230VAC/60Hz~) erre utal is a gyártó az eszköz hátoldalán. Az álltalam bitorolt gép mégsem kapcsol be, teljesen süket, se kép se hang - ha a hagyományos PC tápkábelekkel próbálkozom.. Vkinek vmi ötlet, javaslat, tapasztalat ezügyben? Előre is megköszönöm a segítséget!
 6. Uraim! Előre is elnézésüket kérem, de most kijelentő módban fogok beszélni; a DeepMind12 AZ EGYETLEN említésre méltó HANGSZER ebben az árkategóriában. A Roland cég márcsak nevében az ami valaha volt, a szellemiség már a multé.. De komolyan, mi ez a szar tőlük már megint - premium áron?!?
 7. Zseniális ez a cucc! Ilyen logikusan és egyszerűen kivitelezni ilyen szintű komplex funkciók halmazát.. Le a kalappal! Ráadásul szépen is szól! Az ára sajnos nem nekem való, de talán 1-2 év múlva..
 8. Ja, a sampling-groovebox cucc az teljesen jó, sztem jobb mint az új mpc.. Bár biztos, hogy nem lesz olcsó a Pioneert ismerve, főleg így, hogy a DS logót is agresszívan rányomták.. Egyébként nekem is az a gyanúm, hogy ez nem az a kultúrált profi-a-profival kollaboráció mint volt anno Dave Smith és mondjuk a Yamaha, vagy épp a Korg között.
 9. Nekem vhogy az az érzésem, hogy nyakkendős marketingszakemberek, akiknek közük sincs az elektronikus, vagy semmilyen zenéhez sem a fejükbe vették, hogy a dídzséé meg a barkács-zenész egy kategória, tehát egy piac.. Nevetséges! Az, hogy Dave Smith Úr miért adta a nevét ilyesmihez, az számomra teljesen egyértelmű; az így összegerebjézett hasznot esetleg tolhatná a "rendes" cégébe és fejlesztgethetne tovább..
 10. Ja akkor jól hallottam én is, hogy nagyot szól! Ráadásul ez relatíve tényleg olcsónak számít - a minilogue-hoz képest mindenképpen!
 11. És mi a helyzet a King Korg-gal, vki próbálta már? A demók alapján egész jónak tűnik.. tudom ronda, meg műanyag ráadásul "csak" modellező; node hangilag??
 12. Ja nem, szítani nem akarok semmit.. Szerintem is jó kis hangszer a minilogue, ötletes és eléggé eredeti a hangja is - csak ennyiért lehetett volna akár sztereó is (bocsánat de ez a vesszőparipám :))!
 13. Analóg - nem analóg tökmindegy, megintcsak azt tudom mondani, hogy 2016-ot írunk, ez az egész analóg túlmisztifikálás egy marketing fogás semmi más (ráadásul eléggé olcsó és már kurva unalmas) hiszen ne gondoljuk már azt, hogy egy ilyen implementációs különbség határozza meg egymagában azt hogy egy hangszer "jó" lesz vagy sem; az hogy a hanggeneráció "hagyományos" elektronikai módszerekkel történik, vagy fügvényekkel amit egy mikroprocesszor számít ki, édesmindegy! Egy kétcsatornás kimenet pedig szintén filléres sztori. (A DAC minőségéről itt most ne beszéljünk, elvégre ez egy relatíve primitív szintetizátor...)
 14. A polifónok??? Asszem itt vmelyikőnk rossz monitort néz!😁
 15. Akkor átfogalmazom; ez manapság már nem extra "feature"!