Jump to content
Ménemszól.hu

wax83

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  153
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  314d 14h 51m 59s

wax83 last won the day on July 29 2017

wax83 had the most liked content!

Megbízhatósága

16

wax83 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 1. novation sl mk2

  Eladó a címben szereplő midi/usb vezérlőbillentyűzet! Kipróbálható a XXIII. kerületben - előzetes egyeztetés után. Csere érdekel Yamaha KX25-re. Ára 40 ezer huf.
 2. Yamaha PSS-470 gyári állapotban!!!

  Eladó egy makulátlan, gyári állapotú PSS-470 2-op fm szinti a nyolcvanas évekből (Adlib/Soundblaster sound). Eredeti dobozban van gyári adapterrel - gyakorlatilag sohasem volt használva - karcmentes, igazi gyüjtői darab! Elsősorban elcserélném Novation SL mkII midi keyboardra vagy Volca FM-re. (értékegyeztetéssel persze) Ha nagyon muszály akkor kp-ért is odaadom, de inkább a csere.. akos.bacso@gmail.com
 3. Keresek Yamaha DX100-at megvételre

  Keresek megkimélt állapotú DX100-ast megvételre - leharcolt/hibás darabok nem érdekelnek! akos.bacso@gmail.com
 4. Újabb Boutique darab: SE-02

  Ha már a Boomstar-okat említed, sztem talán azért is "nem veszik" azt sem, mert nehéz azonosulni egy ilyen fémdobozzal, akármilyen jó hangja is van egyébként.. én úgy látom, hogy ezen típusú hangszerek kőzül is inkább a játszhatóbb típusok lettek a maradandók - néha még az objektív minőséget felülírva is! Nem szarozok, csak mondom amit látok/tapasztalok/érzek; talán itt lehet..
 5. Újabb Boutique darab: SE-02

  Természetesen SEMMI köze a Minimoog-hoz, hiszen ez egy újjabb "kinder tojás" szinti - hülyegyerekeknek! Pár hónap múlva mindenki szabadulni akar majd tőle... (teljesen mindegy, hogy ki tervezte az elektronikát meg hasonlók; mint hangszer gyakorlatilag használhatatlan! esetleg Liliputban...) Tudom, tudom neked el kell adnod..
 6. Hardver szekvenszer

  Szia, Nekem van egy MPC1000-esem, amit árulok, pont az álltalad említett célokra lett kitalálva, plusz egy jó kis alap sampler! Hírdetem is itt a ménemszól-on, 160 ezer forint az ára. Üdv, Ákos
 7. Zeneipari hivatal

  Magyarországon az ilyen és az ehez hasonló "képzéseket" úgy hívják, hogy lehúzás! Szerintem.
 8. Újabb Boutique darab: SE-02

  Egy ki.aszott minimoog klón klónja.. Ennyi telik a Roland-tól 2017-ben?!? szánalmas.
 9. MPC 1000 tápkábel

  Üdv! Valakinek van tapasztalata külföldön vásárolt MPC1000-rel kapcsolatban?? Vettem egyet az Egyesült Királyságból, ennek megfelelően a tápkábel az ottani aljzatra való 3-villás fajta, nálunk meg ügye a 2 villás "hagyományos" műszerkábel van az itteni hálózatra.. (a másik vége ugyanaz a 3 fázisú csatoló) Azt megtudtam, hogy az MPC1000-es már kapcsolóüzemű tápegységgel van ellátva, tehát működnie kell a hazai hálózaton is (230VAC/60Hz~) erre utal is a gyártó az eszköz hátoldalán. Az álltalam bitorolt gép mégsem kapcsol be, teljesen süket, se kép se hang - ha a hagyományos PC tápkábelekkel próbálkozom.. Vkinek vmi ötlet, javaslat, tapasztalat ezügyben? Előre is megköszönöm a segítséget!
 10. System-8

  Uraim! Előre is elnézésüket kérem, de most kijelentő módban fogok beszélni; a DeepMind12 AZ EGYETLEN említésre méltó HANGSZER ebben az árkategóriában. A Roland cég márcsak nevében az ami valaha volt, a szellemiség már a multé.. De komolyan, mi ez a szar tőlük már megint - premium áron?!?
 11. Zseniális ez a cucc! Ilyen logikusan és egyszerűen kivitelezni ilyen szintű komplex funkciók halmazát.. Le a kalappal! Ráadásul szépen is szól! Az ára sajnos nem nekem való, de talán 1-2 év múlva..
 12. Pioneer monoszinti?

  Ja, a sampling-groovebox cucc az teljesen jó, sztem jobb mint az új mpc.. Bár biztos, hogy nem lesz olcsó a Pioneert ismerve, főleg így, hogy a DS logót is agresszívan rányomták.. Egyébként nekem is az a gyanúm, hogy ez nem az a kultúrált profi-a-profival kollaboráció mint volt anno Dave Smith és mondjuk a Yamaha, vagy épp a Korg között.
 13. Pioneer monoszinti?

  Nekem vhogy az az érzésem, hogy nyakkendős marketingszakemberek, akiknek közük sincs az elektronikus, vagy semmilyen zenéhez sem a fejükbe vették, hogy a dídzséé meg a barkács-zenész egy kategória, tehát egy piac.. Nevetséges! Az, hogy Dave Smith Úr miért adta a nevét ilyesmihez, az számomra teljesen egyértelmű; az így összegerebjézett hasznot esetleg tolhatná a "rendes" cégébe és fejlesztgethetne tovább..
 14. Korg Monologue

  Ja akkor jól hallottam én is, hogy nagyot szól! Ráadásul ez relatíve tényleg olcsónak számít - a minilogue-hoz képest mindenképpen!
 15. Korg Monologue

  És mi a helyzet a King Korg-gal, vki próbálta már? A demók alapján egész jónak tűnik.. tudom ronda, meg műanyag ráadásul "csak" modellező; node hangilag??
×