Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  231
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  52d 21h 17m 30s

Kilobeat last won the day on January 20

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

36 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest (Dunaújváros)
 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.myspace.com/kilobeat
 1. Miért vagy csicska? Miért akarsz ingyen dolgozni? Miért akarsz beállni a kocsmárosokat és rendezvényszervezőket eltartó hasznos hülyék közé, a szintén csicska, kicsi zenekarok és DJ-k mellé? Amúgy meg miért van belőletek ennyi? Miért kell lenyomnotok minden szakmában a béreket?
 2. Erről beszéltem... Az van, hogy a Roland már hiteltelenebb, mint egy politikus. Butiq, Aira, MC mind-mind a ,,tökéletes újászületései voltak a legendás hangszereiknek", aztán meghallgattuk őket. Van okunk röhögni, amikor ezt nyolcszáznyolcadszor is be akarják adni. Az SE-02-t leszarom, az eredetinek sem vagyok rajongója, az árak reálisabb szintre csökkentésének viszont igen. Eddig a klónok is baszott drágák voltak, kellett már a Behringer! Nem, nincs fikázódás egy sirályos videó alatt, viszont ha valaki feltölt egy videót amin az orrát túrja és megeszi, és van 10000 feliratkozója, akkor százan fognak kommentben ujjongani és versenyt nyalizni, hogy ,,csak így tovább, ne törődj a sekélyes életű, negatív trollokkal, ezek a magyarok semminek sem tudnak örülni". Tegnap ugyanezek még szövetségi kapitányok voltak, ma már viszont motivációs terapeuták.
 3. A 909 hangok benne vannak a internetbe is, még a jútúbon is mutatták, Vágási Feri mesélte. (Ennyi erővel...)
 4. Nem, mostanában az a trendi, hogy ha valaki kritikát fogalmaz meg annak nekiestek, néhány Oravec Nóra életbölcsesség kíséretében, a pozitív gondolkodásról. Már csak egy kis magyarozás hiányzik ebből a topikból és teljesen tipikus lesz.
 5. #demagóg, ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy az ájfon is digitális. Nem, nem jók, főleg a J-106.
 6. Nem, krvára nem csinálja jól ezekkel a digitális szutykokkal! Rohadtul megérdemlik, hogy ellenük követték el az év zeneipari trollkodását!
 7. Újabb Boutique darab: SE-02

  Csinálnak egy analóg másolatot, de TR-ből csak a digitális. Logikus. Ja nem.
 8. Sziasztok! Nekem nem működik a ThinningAggressiveness című beállítás, nem csinál semmit. Ezen kívül lejátszásnál, ha ferde vonalat rajzoltam, akkor a szinti csak néha-néha érzékel változást és olyankor ugrik, (USB-n és DIN-en keresztül is). Korábban ezek jól működtek. Valamelyik verziófrissítés hozta ezt el? 9.5 van fent.
 9. Ha ez probléma 3 havonta újra és újra felmerül, akkor talán fizetni kellene
 10. Reason 9.5 VST támogatással

  Nahát! Valószínűleg nagyon megcsappantak az eladásaik, hogy meglépték. Már csak egy sokujjas live-act felület hiányzik belőle, (bár az ugye az Abletonból is ). Amíg ez nincs, a fordítottjának jobban örülnék, hogy Parsec és a Thor megjelenne VST-ként.
 11. Szerintem úgy néz ki, mintha DSI csinált volna egy Virus C refresht. Ami szép és jó, értem, hogy ehhez az árhoz már nem volt pofájuk a szokásos műanyag dizájnt rakni, de kitalálhattak volna valami egyedibbet. A modulációs lehetőségek nekem nagyon kötöttek, egy Ultranovában sokkal több a lehetőség, viszont az 1.6kHz-es LFO nem tudom mire jó. Ez így nem csak a Novation névhez, de egy Prophet 12-höz képest is túlárazott. A 2. videóban mi a rákot keres ott az a szifon? Nagyon ciki!
 12. Behringer MiniMoog...

  Ezzel egyet is értek, csak azt nem értem, hogy miért nem hangoztatjátok ezeket amikor az Apple-t istenítitek? Akik ugye szintén 3 rizsszem/óráért dolgoztatnak, de még olcsón sem adják. Ja és a Roland csínai, virtuál TR-jeit is isteníted... #kettősmérce Másik dolog: Én láttam már Juno-106-ot belülről, kétlem, hogy a DM12 alkatrészei akár egy kicsit is hasonlítanának,és nem csak a furatszerelt-SMD miatt. Milyen innovációról beszélhetünk az elmúlt 20 évben a szinti, pro audio iparban? Arról beszélgetünk, hogy milliókért árult termékeknek már lejártak a szabadalmi védelmei!
 13. Linnstrument 128

  Aha, 1 kontroller 350000-ért.
 14. System-8

  Azért adják ilyen drágán, hogy megvegyétek! Ha olcsó lenne mindenki szarozná, de így meg hűűűű DSI is az áremelés óta lett menő, pedig pont ugyanaz, mint előtte.
×