Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  221
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  36d 15h 59m 1s

Kilobeat last won the day on January 20

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

31 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest (Dunaújváros)
 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.myspace.com/kilobeat
 1. Szerintem úgy néz ki, mintha DSI csinált volna egy Virus C refresht. Ami szép és jó, értem, hogy ehhez az árhoz már nem volt pofájuk a szokásos műanyag dizájnt rakni, de kitalálhattak volna valami egyedibbet. A modulációs lehetőségek nekem nagyon kötöttek, egy Ultranovában sokkal több a lehetőség, viszont az 1.6kHz-es LFO nem tudom mire jó. Ez így nem csak a Novation névhez, de egy Prophet 12-höz képest is túlárazott. A 2. videóban mi a rákot keres ott az a szifon? Nagyon ciki!
 2. Ezzel egyet is értek, csak azt nem értem, hogy miért nem hangoztatjátok ezeket amikor az Apple-t istenítitek? Akik ugye szintén 3 rizsszem/óráért dolgoztatnak, de még olcsón sem adják. Ja és a Roland csínai, virtuál TR-jeit is isteníted... #kettősmérce Másik dolog: Én láttam már Juno-106-ot belülről, kétlem, hogy a DM12 alkatrészei akár egy kicsit is hasonlítanának,és nem csak a furatszerelt-SMD miatt. Milyen innovációról beszélhetünk az elmúlt 20 évben a szinti, pro audio iparban? Arról beszélgetünk, hogy milliókért árult termékeknek már lejártak a szabadalmi védelmei!
 3. Aha, 1 kontroller 350000-ért.
 4. Azért adják ilyen drágán, hogy megvegyétek! Ha olcsó lenne mindenki szarozná, de így meg hűűűű DSI is az áremelés óta lett menő, pedig pont ugyanaz, mint előtte.
 5. MR.D: Masszív, jó elrendezésű, van rajta USB, 600USD. A Drum Brute hangja okozta csalódás ellenére is majdnem belelkesültem, aztán feltűnt, hogy lefelejtették a clap-et. Bosszantó!
 6. Én még embert nem láttam Elektron szekvenszerekkel lenyomni egy teljes koncertet, ezzel a kis ablakkal teljesen alkalmatlan rá. Az ilyen szuperlassú/unalmas csillekkel, ahol van 5 perc elindítani egy új dallamot, hagyjatok!
 7. A TB3 lefelé nem kompatibilis, így az egy létező, de problémásabb, aktív átalakítás. A hajam égnek áll az ilyen "vegyél átalakítót" érveléstől! A TB1-2 pont annyira halott technológia, mint az FW, persze ez "pro" audio ipart nem érdekli...
 8. Az első fele, pontosan így lehetett, nem ez az első eset. A DSI áremelése óta nem hiszem, hogy ne lenne pénzük. Dave a promó videóban kihangsúlyozza, hogy Pioék tervezték + egy büdös szó nincs a honlapjukon se a FBjukon róla, kb elhatárolódnak. Az SP-16 abszolút menő cucc. Szerintem naívan aláírtak a teljes Toriaz sorozatra, de nem erről volt szó és nem tudnak kihátrálni.
 9. Dave Smith Instruments Rev 2 (Prohet 16) A polifónia most már nem lehet akadály. 2000USD, márciustól.
 10. Nekem, mint elkötelezett DSI rajongónak az volt az első reakcióm, hogy: "Mi ez a sz@r; Pioneer Volca, brutálisan túlárazva?" A célcsoport is teljes tévedés; egy dj különösen nem fog bindzsizni a menüben, hogy elővarázsoljon teljesen alap funkciókat, amik nem kerültek ki az előlapra, de más se. A második reakcióm: Ez egy lebutított Mopho, de miért?! Eddig az volt a koncepció, hogy presztízsnövelés miatt, kiszállnak az alsó kategóriákból.
 11. A TR09 azt tudja, hogy a gyengébb HW kevesebb biten számol, ezért nem bántóan éles a hangja, mint az Airának. Én azt max 4-5 percig bírom és eldobom a fülest. Illetve nem úgy világít, mint valami flipper a 80-as évekből, míg az Aira igen.
 12. Úgy tűnik a hipster-szakújságíró holdon. Jó szórakozás, de hány elektonikus/hip-hop sláger zenéje született eddig a strandon, vagy bárhol iPad-en? Ilyesmiről csak reklámfilmekben hallottam eddig, szigorúan elméleti szinten, de embert nem láttam még iOS DAW-ot rendszeresen használni. Az hogy, egy telefon is képes futtatni egy önálló szinti appot, akár színpadon is, az egy dolog. (Erre írtam a gyógyszerlexikon példát.)
 13. ,,iPad ,,Pro" korában". Talán mert az a ,,PRO" is csak egy nagy telefon, amin maximum csak valami messziről hasonlító szoftver fut (pl.: IMPC Pro), korlátozott lehetőségekkel, tizedannyi hangmintával. Az iPAD annyira olcsó, hogy ha veszel hozzá hasonló kontrollert, hasonló tudású hangkártyát, átalakító, elosztó és gányoló szarokat, pont ugyanott vagy árban. Igaz az MPC-n nem fut a Facebook. Igen, tudom, bezzegnyugaton, az ájpedet már az orvostudományban is napi szinten használják. (Fut rajta a gyógyszerlexikon.) A telefon szoftos tabletek őrülete lecsengett, és a technikai fejlődés is elhaladt az Apple mellett, amit már a legnagyobb almahívők is elismernek.
 14. Korábban bosszankodtam, de mára szó szerint megfogadták a bölcs tanácsaimat Nekem tetszik, az 1200USD is reális. Pioneer DSI TORAIZ SP-16-tal érdemes összehasonlítani. Videókban loop indítgatósan zenélnek vele, de Lauchpadhoz szokva, a 4x4 gombot keveslem.