Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  210
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  9
 • Ennyit fórumozott

  19d 22h 32m 16s

Kilobeat last won the day on May 31 2016

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

22 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest (Dunaújváros)
 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.myspace.com/kilobeat
 1. A TR09 azt tudja, hogy a gyengébb HW kevesebb biten számol, ezért nem bántóan éles a hangja, mint az Airának. Én azt max 4-5 percig bírom és eldobom a fülest. Illetve nem úgy világít, mint valami flipper a 80-as évekből, míg az Aira igen.
 2. Úgy tűnik a hipster-szakújságíró holdon. Jó szórakozás, de hány elektonikus/hip-hop sláger zenéje született eddig a strandon, vagy bárhol iPad-en? Ilyesmiről csak reklámfilmekben hallottam eddig, szigorúan elméleti szinten, de embert nem láttam még iOS DAW-ot rendszeresen használni. Az hogy, egy telefon is képes futtatni egy önálló szinti appot, akár színpadon is, az egy dolog. (Erre írtam a gyógyszerlexikon példát.)
 3. ,,iPad ,,Pro" korában". Talán mert az a ,,PRO" is csak egy nagy telefon, amin maximum csak valami messziről hasonlító szoftver fut (pl.: IMPC Pro), korlátozott lehetőségekkel, tizedannyi hangmintával. Az iPAD annyira olcsó, hogy ha veszel hozzá hasonló kontrollert, hasonló tudású hangkártyát, átalakító, elosztó és gányoló szarokat, pont ugyanott vagy árban. Igaz az MPC-n nem fut a Facebook. Igen, tudom, bezzegnyugaton, az ájpedet már az orvostudományban is napi szinten használják. (Fut rajta a gyógyszerlexikon.) A telefon szoftos tabletek őrülete lecsengett, és a technikai fejlődés is elhaladt az Apple mellett, amit már a legnagyobb almahívők is elismernek.
 4. Korábban bosszankodtam, de mára szó szerint megfogadták a bölcs tanácsaimat Nekem tetszik, az 1200USD is reális. Pioneer DSI TORAIZ SP-16-tal érdemes összehasonlítani. Videókban loop indítgatósan zenélnek vele, de Lauchpadhoz szokva, a 4x4 gombot keveslem.
 5. Te komolyan gondolod, hogy 6 db IC, egy nyák, egy marék poti és egy minibillenytyűzet százezerbe kerül? (És most ne demagógoskodjatok, "hogy akkor az ájfon is homokból van...", mert itt analóg eszközökről beszélgetünk, nem kell 800 mérnök a megtervezésükhöz, SEMMILYEN licenszet nem kell hozzájuk megvenni, SEMMILYEN kutatás-fejlesztést nem tesznek bele, esetleg jobb esetben minimásil programozást is belefeccöltek, ha van memória, stb...) Szerinted miért gyárt már mindenki szintiket? Én már azon se lepődnék meg, ha jövő héten a Coca-Cola jelenne meg valami mini szintivel.
 6. Mert gyökér vagy. :)) Amúgy az egész demó alatt egy normális hangot nem tekertek ki, azért atomgagyi. Ja és a Volcának legalább a szűrője normális, ennek le sem lehet tekerni rendesen.
 7. Nekem a Minilogueról is nagyon, hiányzik a 3. burkoló, így számomra nem ér többet a Volca Keysnél. Ez viszont atomgagyi.
 8. Nekem Vermona van, azzal is vannak bajok, pl: -nincs USB MIDI, (az óckúl, DIN annyira lassú, hogy konkrétan alkalmatlan több dobhang egyszerre történő megszólaltatására) -lineáris, használhatatlanul nagy tartományú pitch poti, -qrva nehéz (oké hogy analóg, de ez indokolatlan) -triggerei nem velocity érzékenyek de legalább jó hangja van (ha egyszerre 1 hang szólal meg). Még személyesen nem próbáltam, de ha az MFB megoldotta a táp zajt, akkor a Tanzbar Lite jó lehet, mert amúgy az 522-nek jó hangja van. USB azon sincs, de legalább van seq.
 9. Baromi egysíkú a kick, tekergettem sokáig, de kb egyféle (goás) állásban volt csak értékelhető hangja, egyébként meg borzalmasan elgyengül. A cinek torzak. Úgy szar ahogy van! A Rythm Wolfot is megvették, az MFB 522 visító tápja se zavarta a vásárlókat, sőt ez is tetszik sokaknak... Most komolyan.... Minek csinálnának jobbat? Megérett az emberiség a pusztulásra!
 10. Ez egy hasznos cikk volt, de nekem más témához kapcsolódóan. Most esett le, hogy a MIDI botrányos lassúsága miatt gyakorlatilag alkalmatlan a feladatára Némely hangszeren van USB-s MIDI. Az gyorsabb?
 11. Az FW-t lyukkártya olvasókhoz használták utoljára nem? Ja, hogy a "pro" khmmm audio eszközök pöttyet le vannak maradva.
 12. USB3-ig se nagyon jutott még el az "pro" audio ipar. Amúgy a USB3.1 C és a TB3 már kéz a kézben jár, de az még ritka a számítógépeken, de már jönnek. TB3 viszont lefelé nem kompatibilis, olcsóbb, tehát soha nem lesz PCn TB2! A hangkártyák technológiai lemaradása ugye legalább 10 év, így az alábbi csak érdekesség: Az Asus "Surface koppintánsán" a Transformer 3 PRO-n TB3 van. A sima Transformer 3, ami a koppintás (iPad PRO) koppintása azon "csak" USB3.1 van.
 13. Jön a 10? Az Ableton esetében nem fog bosszankodni senki, ha verzió válltás előtt vásárol, hiszen úgysem jön semmi lényeges, korszerű újdonság. Pláne nem multi touch, vagy pontosabb midi!
 14. Valamikor szerintetek ezek a 2 kategóriával feljebb lévőket is magasan verték, nem rég legalja mocsok hulladéknak lettek kikiáltva és a Steinberg lett a csúcsok álma, most viszont ismét ezek a királyok. "Még az a jó, hogy hitelesek vagytok."