Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  241
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  58d 12h 16m 23s

Kilobeat last won the day on January 20 2017

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

42 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene
 1. Bontják a Magyar Rádiót

  Én használtam azt a technikát. Te? Ez a üres kőműves inas szöveg nagyon fárasztó.
 2. Bontják a Magyar Rádiót

  Megaproli! ,,A parlament is elavult, azt is le kéne máá bontani a gcibe!" Jelenleg éppen Magyarország legfontosabb ipartörténeti és egyik legfontosabb történelmi értékét verik szét! ,,Nyílván az eddig második, de immáron legrégebbi stúdió a BBC stúdiója is csak a csóróság miatt marad az eredeti helyén. " Ha ezek a stúdiók annyira szarok voltak, a Native Instruments miért itt csinálta a pakkjait? Óriási szégyen!
 3. Jesszusom te mekkora proli vagy! Attól mert valakinek az apukája jó helyen dolgozik és tud adni kezdő tőkét, még nem fogja eltartani. De! Vannak még nem végzett fogorvosoknak rendelőik, és van is forgalmuk, mert államiba, nem látó hatvanévesekhez nem mernek menni az emberek. Pl a Széna téren. Egy ügyvédet had ne sajnáljak! Amúgy meg minden hasznos szakon van gyakorlati képzés. Egy jobb egyetemen van lehetőség olyan tárgyakat is felvenni, ahol ezeknek trükköknek tudományos hátterét lehet elsajátítani. Egy mesterképzésen nem tanműhely van, hanem önálló/csoporos kutatás, amiknek az eredményeit hasznosítja az ipar, nem pedig fordítva. Ne a havanna ltp-i, Esze Tamás Speciális Szakiskola és Felnőttképzési Centrum, tinás gyakszi tanáraiból indulj ki!
 4. Használt Mac megéri-e?

  Volt C2D-s Macbookom.10.6-al ment csak úgyahogy, 10.7 is felment rá, de attól már megdöglött, a többit meg nem is engedte... Maga a hw viszont szuper minőségű volt. Ja nem, minden létező dolog elromlott benne és széthullott. + Minden ismerősön szívott a MB Pro-kkal is. Amúgy meg az Intel a toporgás után újra nagyokat lépdel és a konkurencia is összeszedte magát, úgyhogy olyanokat nem mondanék, hogy 3-8 éves gépekkel tartós vásárt csinálhat az ember.
 5. Hangkártya színpadra..

  #csakazamiga Firewire? Miért nem párhuzamos port? Ja nem jó, azt az igazán ,,minőségi" gyártók audio kimenetnek használják. Mindegy! A lényeg, hogy legyen rajta ,,A" meghajtó, az minden mai cuccal kompatibilis. Ugyanitt: keresek lyukkártyás szemplert!
 6. Használt Mac megéri-e?

  Nyugodtan beszélj mellé, de mennyibe is kerül egy hasonló, 3 éves, használt, i7-s PC, videókártya nélkül? 70 000? Bár az egységes platform miatt a régi almák sokkal tovább kompatibilisek... Ja nem, arra a hirdetésben lévő gépre OSX-ből szerintem max 10.6 megy fel, amin max a 4 verzióval ez előtti DAW-ok futnak. Szóval megveheted, de csak Windowsal fogod tudni használni normálisan.
 7. Marha rossz példa, mert ott ha van pénzed nyitsz saját üzletet, de ha nincs akkor meg keresel másik szakmát. Hajas Lacinál sem tanulnak semmit, hiába fizetnek be a továbbképző tanfolyamaira. Férfi hajat szinte senki nem tud vágni az országban... Ugyanez van a hangosítás terén is, ha van pénzed és ismeretséged önkormányzati megrendelésekhez, akkor bevásárolsz és nyomod. A világ így működik, senki nem fog pátyolgatni, max kihasználni csicskának.
 8. Használt Mac megéri-e?

  7 éves gép 62-ért? Baromi régi OSX-et fog csak engedni feltelepíteni, amin csak baromi régi szoftok fognak menni. Ennyi erővel Amigát is vehetnél! Az iPad meg csak egy felnagyított telefon, nem való semmire. Viszont, ha veszel mellé 800 000-ért egy MacBook Pro-t, és összekötöd vele, akkor vezérelheted touchosan és így röpke 1millióból kijön az amit egy mai, wines laptop 300 000-ért is tud.
 9. Keresek bejárónő ,,inast", aki kivasalja a ruháimat és takarít. Nálam szerezhet gyakorlati tapasztalatot, csak az áram és a tisztítószerek árát kell kifizetnie. Az inaskodás soha, sehol nem jelentett ingyenmunkát. Megértem, azokat akik ingyenmunkást szeretnének, hogy ezt hazudják, de nem rég olvastam egy cikket arról, hogy a médiumok hisztiznek, mert a mai fiatalok, miután elvégezték az 5 év egyetemet duálisan, nem akarnak náluk ingyen dolgozni két évet, és most már fizetniük kell azokért a munkákért is, amik nekik büdösek. Legyen már gerincetek nektek is bazdmeg!
 10. Miért vagy csicska? Miért akarsz ingyen dolgozni? Miért akarsz beállni a kocsmárosokat és rendezvényszervezőket eltartó hasznos hülyék közé, a szintén csicska, kicsi zenekarok és DJ-k mellé? Amúgy meg miért van belőletek ennyi? Miért kell lenyomnotok minden szakmában a béreket?
 11. Erről beszéltem... Az van, hogy a Roland már hiteltelenebb, mint egy politikus. Butiq, Aira, MC mind-mind a ,,tökéletes újászületései voltak a legendás hangszereiknek", aztán meghallgattuk őket. Van okunk röhögni, amikor ezt nyolcszáznyolcadszor is be akarják adni. Az SE-02-t leszarom, az eredetinek sem vagyok rajongója, az árak reálisabb szintre csökkentésének viszont igen. Eddig a klónok is baszott drágák voltak, kellett már a Behringer! Nem, nincs fikázódás egy sirályos videó alatt, viszont ha valaki feltölt egy videót amin az orrát túrja és megeszi, és van 10000 feliratkozója, akkor százan fognak kommentben ujjongani és versenyt nyalizni, hogy ,,csak így tovább, ne törődj a sekélyes életű, negatív trollokkal, ezek a magyarok semminek sem tudnak örülni". Tegnap ugyanezek még szövetségi kapitányok voltak, ma már viszont motivációs terapeuták.
 12. A 909 hangok benne vannak a internetbe is, még a jútúbon is mutatták, Vágási Feri mesélte. (Ennyi erővel...)
 13. Nem, mostanában az a trendi, hogy ha valaki kritikát fogalmaz meg annak nekiestek, néhány Oravec Nóra életbölcsesség kíséretében, a pozitív gondolkodásról. Már csak egy kis magyarozás hiányzik ebből a topikból és teljesen tipikus lesz.
 14. #demagóg, ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy az ájfon is digitális. Nem, nem jók, főleg a J-106.
 15. Nem, krvára nem csinálja jól ezekkel a digitális szutykokkal! Rohadtul megérdemlik, hogy ellenük követték el az év zeneipari trollkodását!
×