Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  225
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  48d 12h 9m 15s

Kilobeat last won the day on January 20

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

32 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest (Dunaújváros)
 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.myspace.com/kilobeat
 1. Csinálnak egy analóg másolatot, de TR-ből csak a digitális. Logikus. Ja nem.
 2. Sziasztok! Nekem nem működik a ThinningAggressiveness című beállítás, nem csinál semmit. Ezen kívül lejátszásnál, ha ferde vonalat rajzoltam, akkor a szinti csak néha-néha érzékel változást és olyankor ugrik, (USB-n és DIN-en keresztül is). Korábban ezek jól működtek. Valamelyik verziófrissítés hozta ezt el? 9.5 van fent.
 3. Ha ez probléma 3 havonta újra és újra felmerül, akkor talán fizetni kellene
 4. Nahát! Valószínűleg nagyon megcsappantak az eladásaik, hogy meglépték. Már csak egy sokujjas live-act felület hiányzik belőle, (bár az ugye az Abletonból is ). Amíg ez nincs, a fordítottjának jobban örülnék, hogy Parsec és a Thor megjelenne VST-ként.
 5. Szerintem úgy néz ki, mintha DSI csinált volna egy Virus C refresht. Ami szép és jó, értem, hogy ehhez az árhoz már nem volt pofájuk a szokásos műanyag dizájnt rakni, de kitalálhattak volna valami egyedibbet. A modulációs lehetőségek nekem nagyon kötöttek, egy Ultranovában sokkal több a lehetőség, viszont az 1.6kHz-es LFO nem tudom mire jó. Ez így nem csak a Novation névhez, de egy Prophet 12-höz képest is túlárazott. A 2. videóban mi a rákot keres ott az a szifon? Nagyon ciki!
 6. Ezzel egyet is értek, csak azt nem értem, hogy miért nem hangoztatjátok ezeket amikor az Apple-t istenítitek? Akik ugye szintén 3 rizsszem/óráért dolgoztatnak, de még olcsón sem adják. Ja és a Roland csínai, virtuál TR-jeit is isteníted... #kettősmérce Másik dolog: Én láttam már Juno-106-ot belülről, kétlem, hogy a DM12 alkatrészei akár egy kicsit is hasonlítanának,és nem csak a furatszerelt-SMD miatt. Milyen innovációról beszélhetünk az elmúlt 20 évben a szinti, pro audio iparban? Arról beszélgetünk, hogy milliókért árult termékeknek már lejártak a szabadalmi védelmei!
 7. Aha, 1 kontroller 350000-ért.
 8. Azért adják ilyen drágán, hogy megvegyétek! Ha olcsó lenne mindenki szarozná, de így meg hűűűű DSI is az áremelés óta lett menő, pedig pont ugyanaz, mint előtte.
 9. MR.D: Masszív, jó elrendezésű, van rajta USB, 600USD. A Drum Brute hangja okozta csalódás ellenére is majdnem belelkesültem, aztán feltűnt, hogy lefelejtették a clap-et. Bosszantó!
 10. Én még embert nem láttam Elektron szekvenszerekkel lenyomni egy teljes koncertet, ezzel a kis ablakkal teljesen alkalmatlan rá. Az ilyen szuperlassú/unalmas csillekkel, ahol van 5 perc elindítani egy új dallamot, hagyjatok!
 11. A TB3 lefelé nem kompatibilis, így az egy létező, de problémásabb, aktív átalakítás. A hajam égnek áll az ilyen "vegyél átalakítót" érveléstől! A TB1-2 pont annyira halott technológia, mint az FW, persze ez "pro" audio ipart nem érdekli...
 12. Az első fele, pontosan így lehetett, nem ez az első eset. A DSI áremelése óta nem hiszem, hogy ne lenne pénzük. Dave a promó videóban kihangsúlyozza, hogy Pioék tervezték + egy büdös szó nincs a honlapjukon se a FBjukon róla, kb elhatárolódnak. Az SP-16 abszolút menő cucc. Szerintem naívan aláírtak a teljes Toriaz sorozatra, de nem erről volt szó és nem tudnak kihátrálni.
 13. Dave Smith Instruments Rev 2 (Prohet 16) A polifónia most már nem lehet akadály. 2000USD, márciustól.
 14. Nekem, mint elkötelezett DSI rajongónak az volt az első reakcióm, hogy: "Mi ez a sz@r; Pioneer Volca, brutálisan túlárazva?" A célcsoport is teljes tévedés; egy dj különösen nem fog bindzsizni a menüben, hogy elővarázsoljon teljesen alap funkciókat, amik nem kerültek ki az előlapra, de más se. A második reakcióm: Ez egy lebutított Mopho, de miért?! Eddig az volt a koncepció, hogy presztízsnövelés miatt, kiszállnak az alsó kategóriákból.