Jump to content
Ménemszól.hu

NeoC

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.675
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  93
 • Ennyit fórumozott

  4091d 23h 2m 22s

NeoC last won the day on October 9

NeoC had the most liked content!

Megbízhatósága

548 Megbízható

NeoC tagunkról:

 • Rang
  Generális

Legutóbb az adatlapod nézték:

7.699 profil megtekintő
 1. Sztem van egy “minimum ar”, aminel olcsobban mar egyszeruen ciki eladni egy ilyen zsenialisan osszerakott vastomeget. Az 1.1-esek cca erre a 60-ra alltak be mara. Sztem nem lesz olcsobb. En se adnam oda 30-ert az enyemet, mert hibatlanul szolgal 12.-ik eve, es nem mutatja a jeleit, hogy gyengelkedne. ramot meg lehet bele fejleszteni, nem is tul huzosan: https://eshop.macsales.com/shop/memory/Mac-Pro-Memory#667-memory
 2. Szintik, vasak

  Stúdió racionalizálás okán eladóvá váltak az alábbi (megunt, már felesleges, vagy soha ki nem használt) eszközök, olyanoknak, akik nálam intenzívebben ki is használnák ezeket: Mivel gyűjteményről van szó, és nem kenyérre kell, ezért a komolytalan alkudozástól kérem kíméljük meg egymást. Nyilván, valamennyit lehet, de csak módjával. Alapból mindegyik hibátlan, ahol van valami azt jelzem. Némelyik darab ritkaság számba megy ma már. Nagy részükhöz megvan a gépkönyv. - Novaton A-Station 50e - ART SGX2000 Nightbass Studio Edition bass előfok 50e - Alesis HD24 multitrack recorder, 2x40GB HDD-vel, remote paddal, még a gyári fólia is fenn van a kijelzőkön. Annyi sexepilje van, hogy az egyik HDD bay nem az eredeti fekete, hanem szürke. 160e A HD 24-hez opciók: - 6db cca 1,5 méteres ADAT optikai kábel kötegelve a HD24 teljes, 24 sávnyi optikai I/O-jához (ez külön nem megy, de bónusz a HD-hez, ha valaki viszi) - 6 méternyi, készre szerelt Y-kábelköteg 24 sávon a HD24 insertbe kötéséhez (ez megy külön is) 20e - 6 méteres Proel gyári csoportkábel 8 jelutas TRS-TRS, 3 db, darabonként 10e (ez is csak a HD után, vagy azzal együtt megy) - 4U magas stabil ABS rack, amiben a HD-n felül még 1U-nyi hely van, akármire, ez is megy külön 20e A HD24 teljes szettben (HD és az összes fent felsorolt opció, amivel lesz egy 24 sávos keverőhöz csatlakoztatható mobil felvevő rendszerünk) 200e 32 sávos, brutál analóg (Alphaville, stb.) Studiomaster keverő, táppal, hordozó rackkel, szükség esetén lábakkal, felújított, mindene működik 1 csatorna parametrikus közép frekvencia állító potiján kívül 110e. A kábel kötegek a Studiomasterhez is lehetnek opciók, illetve elviheti valaki a teljes analóg +HD24 mix rendszert, 300 ezerért, de akkor teherautóval jöjjön. + ami még felmerült: - Wermona Sandy elektromos orgona, keménytokkal, azoknak, akik szeretnék tudni, hogy a hetvenes évek magyar rajzfilm (Mekkmester, stb.) zenéit mivel csinálták, 15e - Waldorf Pulse 1+ (ez a CV-gate-es verzió) 95e - EMU 4XT ULTRA 128 mb rammal, 30GB IDE HDD-vel, tökéletes állapotban. 95e A cuccok Bp-en vannak a XVII.-ben. Előre utalás, és postaköltség egyeztetés esetén postázom is a Studiomaster, és a Wermona kivételével a dolgokat. Érdeklődni vagy itt, vagy a neocortext@gmail.com-on, vagy a +36703377204-en. Cserebere készpénzre érdekel, esetleg Pulse2-re, értékegyeztetéssel.
 3. Egy ilyen dokkolóval egyébként annyi történik, hogy a sok (együtt nem is okvetlenül használható) breakout kábel helyett lesz egy hardvered, amin fizikai, sztenderd I/O-id lesznek mind audióban, mind midiben, lesz néhány fizikai potmétered, és stabilan elvan az asztalon a cucc, töltve. Olyan appokra viszont kényelmetlen, amik álló képernyőre vannak tervezve. Korg iKaossilator pl.
 4. Semmit nem ront, sőt. Azt meg kell nézni valahol, hogy ez a II.-es még a régi sokpólusú, vagy az újabb csatlakozós. Ha az újabb, akkor tudja fogadni, legfeljebb valami "vastagító" lemez kellhet hozzá, de azt általában adják hozzá.
 5. Ebben tökéletesen igazad van, és gyakorlati jellegét alá is írom, jómagam is pakoltam többszáz tonnát már összesítve az elmúlt évtizedekben, csak hangszerből...:) Én csak a feelingjét hiányolom a "komoly hangszer" jellegnek. Ettől persze még lehetnek nagyon jók. Nem próbáltam, mert nem volt kedvem megfogni őket...:)
 6. Az a baj ezekkel a butik cuccokkal, hogy olyan "jatekszer" szeruek.... multkoraban voltam a hiccszpeszben es azt hittem, hogy jatekbolt lett a profil....:) talan a matrixbrute volt az egyetlen dolog, amit hangszernek neztem. tudom, hogy ez eloitelet, de akkor is....
 7. Szintik, vasak, egyebek

  Stúdió racionalizálás okán eladóvá váltak az alábbi (megunt, már felesleges, vagy soha ki nem használt) eszközök, olyanoknak, akik nálam intenzívebben ki is használnák ezeket: Mivel gyűjteményről van szó, és nem kenyérre kell, ezért a komolytalan alkudozástól kérem kíméljük meg egymást. Nyilván, valamennyit lehet, de csak módjával. Alapból mindegyik hibátlan, ahol van valami azt jelzem. Némelyik darab ritkaság számba megy ma már. Nagy részükhöz megvan a gépkönyv. - Novaton A-Station 50e - ART SGX2000 Nightbass Studio Edition bass előfok 50e - Alesis HD24 multitrack recorder, 2x40GB HDD-vel, remote paddal, még a gyári fólia is fenn van a kijelzőkön. Annyi sexepilje van, hogy az egyik HDD bay nem az eredeti fekete, hanem szürke. 160e A HD 24-hez opciók: - 6db cca 1,5 méteres ADAT optikai kábel kötegelve a HD24 teljes, 24 sávnyi optikai I/O-jához (ez külön nem megy, de bónusz a HD-hez, ha valaki viszi) - 6 méternyi, készre szerelt Y-kábelköteg 24 sávon a HD24 insertbe kötéséhez (ez megy külön is) 20e - 6 méteres Proel gyári csoportkábel 8 jelutas TRS-TRS, 3 db, darabonként 10e (ez is csak a HD után, vagy azzal együtt megy) - 4U magas stabil ABS rack, amiben a HD-n felül még 1U-nyi hely van, akármire, ez is megy külön 20e A HD24 teljes szettben (HD és az összes fent felsorolt opció, amivel lesz egy 24 sávos keverőhöz csatlakoztatható mobil felvevő rendszerünk) 200e 32 sávos, brutál analóg (Alphaville, stb.) Studiomaster keverő, táppal, hordozó rackkel, szükség esetén lábakkal, felújított, mindene működik 1 csatorna parametrikus közép frekvencia állító potiján kívül 110e. A kábel kötegek a Studiomasterhez is lehetnek opciók, illetve elviheti valaki a teljes analóg +HD24 mix rendszert, 300 ezerért, de akkor teherautóval jöjjön. + ami még felmerült: - Wermona Sandy elektromos orgona, keménytokkal, azoknak, akik szeretnék tudni, hogy a hetvenes évek magyar rajzfilm (Mekkmester, stb.) zenéit mivel csinálták, 15e - Waldorf Pulse 1+ (ez a CV-gate-es verzió) 95e - EMU 4XT ULTRA 128 mb rammal, 30GB IDE HDD-vel, tökéletes állapotban. 95e A cuccok Bp-en vannak a XVII.-ben. Előre utalás, és postaköltség egyeztetés esetén postázom is a Studiomaster, és a Wermona kivételével a dolgokat. Érdeklődni vagy itt, vagy a neocortext@gmail.com-on, vagy a +36703377204-en. Cserebere készpénzre érdekel.
 8. Nem-nem....:) csak jeleztem az ehes, es reakciora hajlamos "tomegnek", hogy amit a koncertkeverokrol irtam az szigoruan szemelyes benyomas, es nem tudom, de nem is kivanom barmivel is alatamasztani.
 9. En a sajat velemenyemet mondtam, nem vitat akarok generalni...:)
 10. A bérindzsör keverok egyebkent altalaban SC (mint amolyan "ipari sztenderd") koppintasok. ha ez segit.
 11. Csak nagyon slagvortokban a szemelyes impressziok: ezek nyilvan belepo szintu keverok, amik vendeglatoba jok is, de: Az AH nekem nem koncertcucc, inkabb studio. Kenyes, nehez, bar jo a hangja. Yamaha: sok dolgozik koncerteken, de az analog vilagban nem lett sztenderd. Van valami "idegen" karakter a hangjaban, es draga is javitani. SC: nekem ez szamit koncert-sztenderdnek. Ez nyilvan nem egy SpiritFolio, de jol szol, lehet utni-vagni, elviseli, ha belehanynak. nekem egyebkent a 60-as, vagy forgo fader nem szamit atlathato keveronek. 100, vagy tobb, es tolo. Ezen latod azonnal, amit kell. Foleg, ha a tobbi kezeddel epp jatszol a lagziban. (En sose, de ez az erzesem)
 12. "Na, még azért ne kezdjük el szopni egymás faszát..." :DDD
 13. Stúdió racionalizálás -2

  Stúdió racionalizálás okán eladóvá váltak az alábbi (megunt, már felesleges, vagy soha ki nem használt) eszközök, olyanoknak, akik nálam intenzívebben ki is használnák ezeket: Mivel gyűjteményről van szó, és nem kenyérre kell, ezért a komolytalan alkudozástól kérem kíméljük meg egymást. Nyilván, valamennyit lehet, de csak módjával. Alapból mindegyik hibátlan, ahol van valami azt jelzem. Némelyik darab ritkaság számba megy ma már. Nagy részükhöz megvan a gépkönyv. Sok mindent elvittetek már, itt a maradék, néhol kicsit átárazva, meg ami még eszembe jutott azóta: - Moog Slim Phatty (fehér, rack fülek nélkül, de dobozával, mindenével) 155e - Novaton A-Station 50e - ART SGX2000 Nightbass Studio Edition bass előfok 50e - Alesis Midiverb4 15e - Alesis HD24 multitrack recorder, 2x40GB HDD-vel, remote paddal, még a gyári fólia is fenn van a kijelzőkön. Annyi sexepilje van, hogy az egyik HDD bay nem az eredeti fekete, hanem szürke. 160e A HD 24-hez opciók: - 6db cca 1,5 méteres ADAT optikai kábel kötegelve a HD24 teljes, 24 sávnyi optikai I/O-jához (ez külön nem megy, de bónusz a HD-hez, ha valaki viszi) - 6 méternyi, készre szerelt Y-kábelköteg 24 sávon a HD24 insertbe kötéséhez (ez megy külön is) 20e - 6 méteres Proel gyári csoportkábel 8 jelutas TRS-TRS, 3 db, darabonként 10e (ez is csak a HD után, vagy azzal együtt megy) - 4U magas stabil ABS rack, amiben a HD-n felül még 1U-nyi hely van, akármire, ez is megy külön 20e A HD24 teljes szettben (HD és az összes fent felsorolt opció, amivel lesz egy 24 sávos keverőhöz csatlakoztatható mobil felvevő rendszerünk) 200e 32 sávos, brutál analóg (Alphaville, stb.) Studiomaster keverő, táppal, hordozó rackkel, szükség esetén lábakkal, felújított, mindene működik 1 csatorna parametrikus közép frekvencia állító potiján kívül 110e. A kábel kötegek a Studiomasterhez is lehetnek opciók, illetve elviheti valaki a teljes analóg +HD24 mix rendszert, 300 ezerért, de akkor teherautóval jöjjön. + ami még felmerült: - Wermona Sandy elektromos orgona, keménytokkal, azoknak, akik szeretnék tudni, hogy a hetvenes évek magyar rajzfilm (Mekkmester, stb.) zenéit mivel csinálták, 15e - Woldorf Pulse 1+ (ez a CV-gate-es verzió) 100e - EMU 4XT ULTRA 128 mb rammal, 30GB IDE HDD-vel, tökéletes állapotban. 100e, opcionálisan egy hozzá kapcsolható Pioneer SCSI CD olvasóval +25e A cuccok Bp-en vannak a XVII.-ben. Előre utalás, és postaköltség egyeztetés esetén postázom is a Studiomaster, és a Wermona kivételével a dolgokat. Érdeklődni vagy itt, vagy a neocortext@gmail.com-on, vagy a +36703377204-en. Cserebere készpénzre érdekel.
 14. Motu 828 mk2 vacakol

  Ezek egyebkent altalaban kiszaradnak, vagy eleve alul vannak meretezve? Csak mint erdekesseg kerdezem.
×