Jump to content
Ménemszól.hu

xinu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  410
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  7
 • Ennyit fórumozott

  163d 7h 52m 33s

xinu last won the day on July 17

xinu had the most liked content!

Megbízhatósága

28 Megbízható

xinu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1981-04-12

További Információ

 • Lakhely:
  Mindszent

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://szcsaba101.wordpress.com, https://avantgardezene.wordpress.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.307 profil megtekintő
 1. Na majd a kvantumszámítógépekkel maximális minőségben vehetünk fel zenéket és az azon futó szoftverek már az analóg vasakat is megverik?! https://index.hu/tech/2017/11/13/fujitsu_forum_reger_jozsef_kvantumszamitogep_kvantumfizika_digital_annealer_csip/
 2. xinu

  Mixing/Mastering

  Köszi a válaszokat!
 3. xinu

  Mixing/Mastering

  Mit gondoltok hogyan érdemes zenét rögzítenem? A szokásos 16/44-ben vagy 24/48-ban? Azt tudom, hogy csak akkor érdemes magasabbat mint a cd vagyis 16/44 ha dvd-n vagy vinylen lenne kiadva a zeném mert azok bírnák csak. De ha csak cd-n akkor az 16/44 lehet csak. És ha digitálisan? Mert ugye bandcamp az az! Oda engednek feltölteni magasabb minőségben mint a cd bár van ami már prémiumos fiókkal megy csak. Ha nem tudom előre, hogy mikor és milyen hanghordozón adják ki a zenémet - mivel még csak a zenék elkészülte után fogok házalni - akkor milyen felbontásban érdemes rögzítenem? Feljebb és mondván, hogy majd a masterelesénél lejebb veszem dithering által (mondván, h az is jobb minőség lesz, legalábbis ezt állítja Gyuricza Ferenc mastering könyve) vagy "menet közben" bármikor átkapcsolom a dawban a felbontást és annyi?
 4. Nem egyszerre az más. Persze gondoltam rá de még így is sokallom Én csak pár sávot szoktam megírni Viszon másik kérdésem, h az uad mért csak effekteket és dinamika procikat ír? Tehát vsti-t méert nem?? Akár szinti akár akusztikus emuláció! Úgy mint arturia, ni stb. Vagy más szavakkal mért nem fejleszt rá más gyártó olyat?
 5. 8-900 tehát majdnem 1000?! Mennyi?? Hova kell annyi, mikor a 100 tagú zenekar is soknak számít akkor mi a túró megy azon a több száz sávon?? 1 rock zenekar is legtöbbször 3-5 fős akkor az 3-5 sáv! Nem? Ezer fős zenekarról még sosem hallottam!
 6. Azután lehet megjelenik az uad-3 és egy ideig megint csúcs lesz?!
 7. xinu

  uad emuláció

  Uad. Kell ez nekünk?? Én nem tudtam még kipróbálni de alapvetően sincs szüksége mindenkinek eq-ra, comp-ra stb. mivel egyrészt a zene masterelése a hangmérnök dolga lenne másrészt aki nem "profi" tehát csak hobbi számára a zene mert nem keres vele pénzt annak amúgy sem a masterelés a legfőbb gond.
 8. xinu

  Buchla

  The Buchla 700 Emulation Project ¶ https://bob.lopatic.de/trac/wiki
 9. És ez? https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-alkatresz/i-o-kartya?530=8589
 10. xinu

  VST2 support vége

  llletve mindnekit!
 11. xinu

  VST2 support vége

  A 2013-as év végén bejelentettük, hogy a VST 2 szoftverfejlesztő készletét (SDK) már nem tartjuk karban, és csak a VST 3 SDK részhalmazaként lesz elérhető. 5 év eltelt, és ez az átmeneti szakasz is véget ért. 2018 októberétől kezdve a VST 2-ik verzióját megszüntetjük. Bár a VST 2 SDK nem érhető el, és karbantartást és technikai támogatást is nyújt, a VST 3 SDK-n belüli részhalmaz szintén el lesz hagyva. A VST 2 kompatibilitás a Steinberg VST hostokkal maradni fog, viszont javasoljuk VST legfrissebb verzióját. A VST 2-t 1999-ben vezették be, és azóta a technológia drasztikusan fejlődött. 2008-ban megjelent a VST 3 és VST3 SDK áll rendelkezésre, és azóta az erőfeszítések teljes mértékben a VST 3 továbbfejlesztésére összpontosítanak. "Nagyra értékeljük, hogy a fejlesztők és a felhasználók egyaránt vonzódnak a VST 3 interfész felé ami sok előnnyel jár és fejlődést hoz magával. Búcsú a VST 2-től reméljük, hogy mindenki számára egyértelmű irányt mutatunk" - magyarázza Yvan Grabit, a Steinberg technikai vezetője. Forrás: https://www.steinberg.net/en/newsandevents/news/newsdetail/article/vst-2-coming-to-an-end-4727.html
 12. Teszteltem. Egész jó kis app! Nem tudni frissül-e.
 13. KÖzbeszólnék annyit, h 2020-tól ismét saját cpu-ja lesz az Apple gépekben! Tehát onnantól kezdve nem lesz hackintosh! (háhá) Viszont! Újra egyedi lesz a mac!
 14. xinu

  cubase device setup

  Ez igaz is de ettől még jelennek meg lp-k napjainkban is
×