Jump to content
Ménemszól.hu

xinu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  383
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  6
 • Ennyit fórumozott

  148d 3h 18m 48s

xinu last won the day on September 12 2017

xinu had the most liked content!

Megbízhatósága

24 Megbízható

xinu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1981-04-12

További Információ

 • Lakhely:
  Mindszent

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://szcsaba101.wordpress.com, https://avantgardezene.wordpress.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.791 profil megtekintő
 1. A w10 sem egyszerű mert félévente ugrik és már van 8 féle belőle!
 2. Viszont feltétlenül az újabb os-ek a jobbak pl. win 10? Csak mert minél régebbi a win annál hibajavítottabb! Annál inkább agyon update-elt, patchelt! A win 7-nek a frissítései már nagyobbak mint maga a win7 telepítő iso-ja! Míg a w10 még mindig újnak számít kevesebb gyártó írt rá programot kevesebb a patch stb.
 3. 2015 SONAR

  http://www.factmag.com/2017/11/22/cakewalk-closes-sonar-development-ends/
 4. Ableton Live 10

  Ma meg is jelent. Már tölthető is a honlapról!
 5. Waldorf Quantum

  Én teljesen szoft szinti alapon dolgozom mióta csak elkezdtem zenélni 2000 után és bár főleg anyagi okok miatt mivel nagy drága vasakra nem lenne pézem de azért meg is vagyok elégedve ezekkel a jobb mai szoftokkal... Amikor elkezdtem zenélni akkor kezhdtek eltejredni/megjelenni a szoft szintik de ha nem lennének akkor sokat gyűjtenék arra a kevés vasra amire futná
 6. És most pedig hallgassátok Alvin Lucier - I Am Sitting In A Room szerzeményét. Hogy tetszik-e nekem? Nem! Hogy akadémikus szerző-e? Lucier 2007-ben elnyerte a Plymouth Egyetem Művészeti Doktori fokozatát. A Wesleyan Egyetem zenei professzora sokáig. Szerzés ideje: 1969.
 7. És ez szted nem experimentális? Egész jó!
 8. Bár nemtom te milyen zenéket favorizálsz de gondolom mainstream?! És mit gondolsz erről? Ez zene számodra? (Csak mert ez egy akadémikus szerző!)
 9. Én azt gondoltam a modulárok a programozhatóságban jók. Hogy ha bonyibb, komplexebb patchet akarsz gyártani akkor ahhoz nagyon tekergetni kell és a modulár az ebben jó. Viszont a sok hátrányával együtt. De nem modulár viszont nagyon mélyen programozható pl. Dsi prohpet 12, Moog sub37 vagy ezekhez hasonlók. Viszont ezek azért mégis kisebb méretűek és ami lényeg, hogy nem ökör áron vannak milliókért! A szoftverek is ezért jók általában csak ott nincs ugye "fogdosás" de elvileg nem is ezért veszünk hangszert hanem, hogy zenéljünk és a végeredmény legyen jó. Nem?!
 10. Ez a synthmaker a fruity loops cégének a tzerméke. Hasonló a synthedit-hez amivel a legtöbb free vsti készül. Csak emiatt sejtem, h ez a K Brown szinti sem lehet jó illetve mert a motor végig ugyanaz csak a programozhatóságuk nem. És a hangminőség sincs biztos olyan jó mint Arturia vagy Ni szintinél. A/D eddig azt mondtad nem tartod jónak a szoftver hangszereket?!
 11. Buchla

  Újabb tulajváltás van a Buchlánál: https://www.emusician.com/gear/buchla-purchased
 12. Új DX7 vst

  Sztem mindkettő jó de mindkettő másként programozható és a hangzása is más. Ezért nem baj, h 2 féle van. Ezért lehet érdekes is akár mindkettővel zenélni mert más eredmény jön ki!
 13. Minden ami Mini Moog

  http://www.synthtopia.com/content/2010/03/05/the-moogtonium-max-brands-rare-moog-synthesizer/
×