Jump to content
Ménemszól.hu

xinu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  400
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  7
 • Ennyit fórumozott

  159d 20h 43m 41s

xinu last won the day on July 17

xinu had the most liked content!

Megbízhatósága

28 Megbízható

xinu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1981-04-12

További Információ

 • Lakhely:
  Mindszent

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://szcsaba101.wordpress.com, https://avantgardezene.wordpress.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.066 profil megtekintő
 1. xinu

  Buchla

  The Buchla 700 Emulation Project ¶ https://bob.lopatic.de/trac/wiki
 2. És ez? https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-alkatresz/i-o-kartya?530=8589
 3. xinu

  VST2 support vége

  llletve mindnekit!
 4. xinu

  VST2 support vége

  A 2013-as év végén bejelentettük, hogy a VST 2 szoftverfejlesztő készletét (SDK) már nem tartjuk karban, és csak a VST 3 SDK részhalmazaként lesz elérhető. 5 év eltelt, és ez az átmeneti szakasz is véget ért. 2018 októberétől kezdve a VST 2-ik verzióját megszüntetjük. Bár a VST 2 SDK nem érhető el, és karbantartást és technikai támogatást is nyújt, a VST 3 SDK-n belüli részhalmaz szintén el lesz hagyva. A VST 2 kompatibilitás a Steinberg VST hostokkal maradni fog, viszont javasoljuk VST legfrissebb verzióját. A VST 2-t 1999-ben vezették be, és azóta a technológia drasztikusan fejlődött. 2008-ban megjelent a VST 3 és VST3 SDK áll rendelkezésre, és azóta az erőfeszítések teljes mértékben a VST 3 továbbfejlesztésére összpontosítanak. "Nagyra értékeljük, hogy a fejlesztők és a felhasználók egyaránt vonzódnak a VST 3 interfész felé ami sok előnnyel jár és fejlődést hoz magával. Búcsú a VST 2-től reméljük, hogy mindenki számára egyértelmű irányt mutatunk" - magyarázza Yvan Grabit, a Steinberg technikai vezetője. Forrás: https://www.steinberg.net/en/newsandevents/news/newsdetail/article/vst-2-coming-to-an-end-4727.html
 5. Teszteltem. Egész jó kis app! Nem tudni frissül-e.
 6. KÖzbeszólnék annyit, h 2020-tól ismét saját cpu-ja lesz az Apple gépekben! Tehát onnantól kezdve nem lesz hackintosh! (háhá) Viszont! Újra egyedi lesz a mac!
 7. xinu

  cubase device setup

  Ez igaz is de ettől még jelennek meg lp-k napjainkban is
 8. xinu

  cubase device setup

  Bocs DVD 1994 óta van! Letöltés viszont 2000 óta! + a cd-t utána mégis gyártották/gyártják tovább... A vinylt még megértem mert az analog de a cd-t nem! Amúgy már csak a gyűjtők vesznek hanghordozót a többi letölti. Akár ingyér akár fizet érte.
 9. xinu

  cubase device setup

  24/96 pedig a dvd szabvány. Pl. nem értem mért nem terjedt el a cd utána a dvd-audio?
 10. xinu

  Crusher-x 7 megjelent

  A Crusher-x egy granuláris szintetizátor/sampler. A Crusher-X 7-es verziója ismét számos olyan jellemzőt mutat be, amelyek egyedülállóak a szemcsés szintézis világában: bevezeti egy szemcse formáns szűrő módot az "a-e-i-o-u" magánhangzókkal. A DCO újonnan bevezetett hullámforma választójával együtt a legjobb hangzásvilághoz vezet: Ghost hangok, énekes gitárok, zúzódások és hipogéles hangok. Az átdolgozott felhasználói felület támogatja az érintőképernyős vezérlést asztalokra és felületi eszközökre, miközben még mindig fizikai modell faderek és kerekek vannak. A fontos gombokat átméretezték, hogy az érintőképernyővel jobban szabályozhatóak legyenek. A modulációs előnézetek kibővültek és szemcsésebbek lettek. Egy speciális Q model biztosít sima átmenete a széles "magánhangzótlanított" szűrő és éles jellegzetes magánhangzók között. A generátor-keverő átdolgozott a prediktív hangerőszabályozás felé. 13 új "adore paraméter" enged gyors és könnyű módosításokat amik komplex hangszín változáshoz vezetnek. Ezek a megfelelő plug-in paraméterekhez vannak térképezve és meta paraméterekként értelmezhetők, hogy egyszerre több vapor paramétert vezéreljenek egy dia segítségével. Ára a normál 219€ helyett a bevezető ára 179€. Windowsra és Macre. VST és standalone. 32-64 bit. Weblap: https://www.accsone.com/
 11. xinu

  cubase device setup

  Annyi létjogosultásga már azért lett, hogy már nem csak cd-n adnak ki zenéket hanem digitális formában - vagy kizárólag abban - és ott lehet magasabb mint 16/44 akár sokkal is pl. bandcamp értékesítés esetén (vagy más digitális zeneáruházban). Flac-et be lehet lőni akármilyen magas minőségre. Lehet, hogy ez később jobban terjed és már nem gagyizunk a cd-kkel és mp3-makkal?!
 12. xinu

  cubase device setup

  "Nem tudom egyébként megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy miért akarsz kizárólag 48-on dolgozni?Csak mert ha CD-re megy a dolog, akkor teljesen értelmetlen, sőt inkább káros. 48-at csak akkor szoktak használni, ha DVD-video vagy Blu-Ray lesz belőle, mert oda meg az kell" Viszont a Gyuricza Ferenc - Mastering könyve pont azt írja, hogy 24/48 legyen a minimum! Mivel az sokkal jobb minőséget eredményez és ha cd-n lesz kiadva akkor majd dither mert még akkor is jobban fog szólni mintha ab ovo 16/44-ben lett volna felvéve! Vagy nem?
 13. A hangkártyáit nem ismerem megbízhatóság szempontjából és bár profi cuccokat gyártanak de pl. a digital performer is atom bugos!
 14. A w10 sem egyszerű mert félévente ugrik és már van 8 féle belőle!
 15. Viszont feltétlenül az újabb os-ek a jobbak pl. win 10? Csak mert minél régebbi a win annál hibajavítottabb! Annál inkább agyon update-elt, patchelt! A win 7-nek a frissítései már nagyobbak mint maga a win7 telepítő iso-ja! Míg a w10 még mindig újnak számít kevesebb gyártó írt rá programot kevesebb a patch stb.
×