Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  956
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  42
 • Ennyit fórumozott

  2182d 9h 29m 39s

_cutoff last won the day on July 9

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

339 Megbízható

2 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.898 profil megtekintő
 1. _cutoff

  Az Én kis studióm...

  A halmozásban, gyűjtögetésben szerintem nem a sok hangszer birtoklása, hanem az állandó keresgélés, vadászat, infógyűjtögetés az, ami elveszi az időt és ezzel együtt a kreativitás egy részét is a zenéléstől. Illetve szerintem az életkornak is köze van hozzá. Többen említettétek itt is, meg máshol is hallottam már, hogy fiatalabb korban jobban jöttek az ötletek adott esetben szarabb, kevesebb motyóval. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az emberi agy bizonyos életkor után egyszerűen átesik a kreatív csúcspontján, amit a szimpla megfigyelések is bőven alátámasztanak, miszerint a zenészek, együttesek többsége általában fiatal éveiben van a csúcson, akkor teremtik a legmaradandóbb alkotásaikat.
 2. _cutoff

  Make Noise 0-Coast

  Venném a címben említett hangszert kifogástalan, csak otthon használt állapotban.
 3. _cutoff

  Az Én kis studióm...

  !!!! :DDDD tetszik a stílusod.
 4. _cutoff

  Korg SQ1

  SQ1 szekvenszert keresek patent állapotban, 20ezret tudok adni érte.
 5. Nem. A VL-1 volt a flagship fizikai modellezésben a Yamahánál.
 6. Csábító valóban. Kár, hogy a Yamaha nem csinál belőle egy olcsó újrakiadást, mint a reface-ek pl, mert azért 4000 eurót nem adnék érte, akármilyen jól is szól. Aztán előbb-utóbb lehet, hogy sorra kerül ez is. Kár lenne hagyni elfelejtődni egy ilyen motyót.
 7. Yamaha VL-1et mondanám. Filléres cucc, jófogás is tele szokott lenni vele ...
 8. Eddig kicsit szkeptikus voltam a hangját illetően, ami ezzel a két videóval teljesen eloszlott. Nem tudom ti milyennek halljátok, de én nagyon jónak.
 9. Egyelőre hírcsárda.
 10. _cutoff

  Klíma a stúdióban...

  Fateromék nemrég vettek valami olyan cuccot, ami egy ventillátor meg egy mobilklíma keveréke. Jégakkukat kell beletenni és tolja ki a hideg levegőt. Nem tudom mi ennek a pontos neve, de ha érdekel, megkérdezem. Asszem ilyen 40-60e között árulják ezeket mérettől függően.
 11. _cutoff

  Behringer MiniMoog...

  Egy apróságra érdemes lehet odafigyelni, ha valaki ilyet vásárol. 1.05ös firmware verzióig volt benne egy kis lfo bleed, 1.06tól viszont már nincs. Személy szerint én nem vagyok túl érzékeny az ilyesmire, de akit zavar, az kérdezze meg a boltot előbb a firmware verzióról és utána vásároljon. A félreértés elkerülése végett, egy sima firmware upgrade nem oldja meg a hibát - arról van szó, hogy az 1.06ost tartalmazó daraboknál már fizikailag javítva van a hiba.
 12. _cutoff

  Behringer MiniMoog...

  Model D klón, mint technomasina
 13. _cutoff

  Behringer MiniMoog...

  "Well I got my Moog Model D re-issue today, and it came with a ground short in the power supply recepticle producing a loud 60 cycle type hum (which I made a video of and posted over at the Moog D forum if you want to hear and see it) Also the pitch bend wheel was so stiff I could barely move it, the rocker switches were of no higher quality than my Boog, and the walnut finish had a good selection of blems. Running both the Moog and the Boog side by side today I also feel the Boog is closer in timbre quality to both my original Moog D's I ran daily from 1978 to 1988 .. my Boog sounded balsier like they did. So the Moog's back in the box ready to ship out when the long weekend is over. Soooo I'm into my Boog full force now, and todays episode made me really appreciate whats in Uli's little box even more!" LOL - ez súlyos. Ennyit a szuper hi quality kézzel válogatott, combon sodrott bullshitről. Persze az is lehet h ezt valami behringer alkalmazott kommentelte be gearslutzra, nem kizárható ez sem, de ha nem, akkor elég ígéretes a jövő. Reméljük nem lesz ezekben a klónokban semmi idegesítő design fault, ami miatt ki kéne baszni őket az ablakon, de egyelőre nem úgy fest. Legalábbis a D esetében.
 14. _cutoff

  Moog Subharmonicon

  2 osci + oscinként 2 sub osc ? yes plz !
×