Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  733
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  30

_cutoff last won the day on August 13

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

231 Megbízható

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.024 profil megtekintő
 1. Az mindig beszédes, ha egy hangszer beárazódik majdnem félárra 1 év leforgása alatt. Személy szerint én nem tartom teljesen szarnak a boutique-okat, de kb bármelyik 15 éve kiadott va szintit hasznosabbnak gondolom végeredmény szempontjából. Még a microkorgban is van mod mátrix, effektek, tök jó kis arpeggio, stb és hangra sem rosszabb ezeknél, sőt ...
 2. Waldorf, Make Noise, Doepfer, stb keresek

  Analóg desktop szintiket keresek megvételre: Waldorf Pulse 2, Make Noise 0-Coast, Doepfer Dark Energy 2, Dreadbox Nyx vagy Hades, Kilpatrick Phenol, Moog Mother-32, Trax Retrowave R-1, Anyware Minisizer, Vermona Mono Lancet '15 illetve más ajánlatokat is meghallgatok ezen a vonalon.
 3. Én még sosem hallottam olyan zenét, ami attól lett volna jó, hogy minimoog d szól benne boutique roland helyett, mert nincs ilyen zene. Ettől még nyilván van létjogosultsága a drága cuccoknak, de az olcsó hangszerek lesajnálása olyan mint amikor hangszerboltos sales figurák nyomják a "ha bohóckodni, hobbizni akarsz butikot veszel,de ha komoly stúdiós arc vagy, akkor a minimoog kell neked" című szöveget. pistike meg elhiszi :))
 4. Hah - ez legfeljebb egy platónyi önirónia gyakorlása mellett lenne vicces a behringer "szájából". Bár lehet, hogy a következő húzásuk egy sh-101 klón lesz és kiderül, hogy távolról sem vicceltek.
 5. Behringer MiniMoog...

  persze hogy nem. kb annyi a difi, mint egy valódi 303 meg egy jobban sikerült klón között - nem teljesen olyan, de egy felvételen kb bárki megeszi, hogy az.
 6. Újabb Boutique darab: SE-02

  Szerintem sem olyan rossz. Picit a boomstarokra hasonlít, sok roland karaktere nincsen, meg nyilván sok újdonságot sem tud, de akinek újdonság kell, az ne a klasszik felépítésű monó analógok környékén keresse.
 7. Rendszer tesztelés

  Napalm Death - You Suffer Ultimate hi-fi tesztelő anyag, az összes pro ezzel tesztel.
 8. Nem azt hallod

  Nem lehet hogy 2$ /darab + free shippingért rendeli őket kínából és itt meg előadja magát ? Lekaparja a Zi Lhao feliratot snitzerrel és árulja jópénzé'. Nem lennék meglepve.
 9. Behringer MiniMoog...

  Ezen az újabb videón szerintem már határozottan moogos a karaktere. A minitaurom totál hasonlóan szólt ehhez, vagyis fordítva. a mother-32nél meg kapásból vaskosabb. Model D-hez még nem volt szerencsém, a sznobok bizonyára azt mondják majd, hogy ne vicceljünk, ez nem is hasonlít, de egészen valószínű, hogy ahogy bendi is mondja, a hallgatók magasról tesznek majd rá, hogy az adott zenében 300 vagy 3000 dolláros szinti szól, ha egyszer hasonlít a hangjuk egymásra. Nem mondom, hogy instant get, de esélyes, amennyiben tényleg nem hullik szét.
 10. Nem bs2 az engine. "Analogue-sounding NCOs (Numerically-Controlled Oscillators) and 17 digital wavetables." Szerk: Ja, hogy te a Circuit Mono Station-ről beszélsz ..... én a Peak-re írtam.
 11. Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok.
 12. Axel Hartmann's 20k Synth

  Szerintem sem ronda. Egyedül az fura, hogy a key fényes fekete, a hangszer meg matt.
 13. Axel Hartmann's 20k Synth

  Ennyiért remélem van benne legalább 500 kíséret meg 1000 stílus !
 14. Ez a demózó vak ? Vagy miért van a sötét szobában napszemüvegben ? omg
×