Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  757
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  30
 • Ennyit fórumozott

  1274d 18h 28m 23s

_cutoff last won the day on August 13

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

236 Megbízható

1 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.284 profil megtekintő
 1. Ez nem fórumspecifikus jelenség, hanem általános emberi gyarlóság, nem kell túlreagálni.
 2. Abszolút nem értem miért engem támadsz, de nem is igazán érdekel. Idejársz általánosítgatni, fellengzősködni, lenézni és kicsinyes vitákba bonyolódni a többi fórumozóval és utána a fejükhöz vágod ugyanezt. Légy profi. légy különb.
 3. Ok, tényleg nem ismerlek, lehetsz te is akár egy potenciális schmidt vásárló. Ez esetben elnézést és várom a demókat/ezzel készült műveket alkalmasint.
 4. Talán azért, mert egy ilyet viszonylag kevesen fognak bavágni egy furgon rakterébe, hogy aztán koszos fellépőhelyeken tekergessék kitéve olyan veszélyeknek, hogy a következő fellépő részegen beleönt egy fél korsó csapolt sopronit ? Milyen szorongásról beszélsz ? Úristen. A gyűjtő lehet akár egy pejoratív kifejezés is olyan emberekre, akik felhalmoznak, ámbár keveset használnak egyes hangszereket, de ez nem feltétlenül van így - akár napi használatban is lehet egy gyűjtőnél a hangszer, a kettő nem zárja ki egymást, nemde ?
 5. Pl ő: Egészen valószínű, hogy nem Nagy Ákos vagy draco draconis a célközönsége egy ilyennek, szóval teljesen felesleges ezen tipródni.
 6. Nyilvánvalóan jómódú szintigyűjtőkre gondolok, mi nem világos ezen ?
 7. Annak, akinek már mindene van/megvan. Aki ilyesmi luxuscikkek vásárlásásra adja a fejét, az nyilván nagy ívből tesz rá, hogy a behringer deepmindot mennyiből hegesztik össze az 1 dolláros órabérért térdelő kínai alkalmazottak. Gondolom egy újabb maserati bejeltésekor is mindenki őrjöng az autós fórumokon, hogy ebből hány opel corsa jönne ki...
 8. Újabb Boutique darab: SE-02

  Szerintem nem is hasonlítanak azon kívül, hogy mindegyikben 3 osci van - a pulse 2 viszonylag komplex dolgokat tud, és egy rohadt hangos, erőszakos hangszer, de kicsit lélektelen, hideg, germántechnós a tónusa, ami nekem egyébként tetszett. Nem igazán hozza a vintage roland, moog, arp stb "meleg analóg" tónust, arra ez a roland szerintem megfelelőbb lesz/lenne.
 9. Najó de érted, fogsz egy minitaurt, egymásra rétegezel belőle 4 sávot és ugyanezt kapod Azért egy ilyen faltól az ember többet várna pár egyszerű arpeggionál, ami szét van úsztatva valami reverbben.
 10. Az mindig beszédes, ha egy hangszer beárazódik majdnem félárra 1 év leforgása alatt. Személy szerint én nem tartom teljesen szarnak a boutique-okat, de kb bármelyik 15 éve kiadott va szintit hasznosabbnak gondolom végeredmény szempontjából. Még a microkorgban is van mod mátrix, effektek, tök jó kis arpeggio, stb és hangra sem rosszabb ezeknél, sőt ...
 11. Én még sosem hallottam olyan zenét, ami attól lett volna jó, hogy minimoog d szól benne boutique roland helyett, mert nincs ilyen zene. Ettől még nyilván van létjogosultsága a drága cuccoknak, de az olcsó hangszerek lesajnálása olyan mint amikor hangszerboltos sales figurák nyomják a "ha bohóckodni, hobbizni akarsz butikot veszel,de ha komoly stúdiós arc vagy, akkor a minimoog kell neked" című szöveget. pistike meg elhiszi :))
 12. Hah - ez legfeljebb egy platónyi önirónia gyakorlása mellett lenne vicces a behringer "szájából". Bár lehet, hogy a következő húzásuk egy sh-101 klón lesz és kiderül, hogy távolról sem vicceltek.
 13. Behringer MiniMoog...

  persze hogy nem. kb annyi a difi, mint egy valódi 303 meg egy jobban sikerült klón között - nem teljesen olyan, de egy felvételen kb bárki megeszi, hogy az.
 14. Újabb Boutique darab: SE-02

  Szerintem sem olyan rossz. Picit a boomstarokra hasonlít, sok roland karaktere nincsen, meg nyilván sok újdonságot sem tud, de akinek újdonság kell, az ne a klasszik felépítésű monó analógok környékén keresse.
 15. Rendszer tesztelés

  Napalm Death - You Suffer Ultimate hi-fi tesztelő anyag, az összes pro ezzel tesztel.
×