_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  644
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  23
 • Ennyit fórumozott

  697d 17h 2m 40s

_cutoff last won the day on January 8

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

183 Megbízható

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.682 profil megtekintő
 1. Karcmentes, új állapotú, belföldi garanciás Elektron Analog Four mélyen ár alatt eladó. Csak 270.000 Ft ! (új ára 440.000 Ft) - mások bőven 300 felett szokták kínálni, szóval azt hiszem maxikorrekt az ár. Jóféle analógszintit vagy dobgépet beszámítok. Csereérték 300-350 között.
 2. Ennél könnyebben is ki lehet analóg hangokat szintetizálni (mondjuk egy 1 poti per fanksön interfészen), de ilyen változatosan szekvenszálni, effektezni, rétegezni őket, majd mindebből kész zenét faragni nem nagyon lehet más analógszintin. Legfeljebb több analógszintin, de az jóval macerásabb ugye, mint in the box megoldani. Moog basstől én sem vagyok letérdelve, de azért nem rossz. A minitauromnak szép telt alja volt (egészen addig amíg a reso potit fel nem csavartam - lol), de annyi és kész. Másra nem jó, ahhoz meg túl drága, hogy csak azt tudja. Nekem egyedül ami hiányzik belőle, a vco szintik nyers agressziója, de arra meg kell egy vco szinti és kész. A doepfer dark energy 2 tökéletesen megfelelt ilyen célokra, jól meg is bántam, hogy eladtam.
 3. A legtöbben akik eladják, vagy modulárt vesznek az árán, vagy lusták kiismerni és ráfogják, hogy szar. Ezzel a két típussal találkoztam eddig. Valaki úgy fogalmazta meg -nagyon helyesen- az Analog Four/Keys titkát, hogy a mágia nem a részekben rejlik, mert egy bass peccs ezen is csak egy bass peccs, hanem a végtermékben, mikor folyamatosan animálódnak a szekvenciák egymáson, vagy százalékos arányban megadod, milyen valószínűséggel szólaljon meg 1-1 hang, vagy lépésenként változtathatod a hang szinte minden paraméterét egy potitekeréssel, beleértve az effektekét is, vagy a performansz makrókkal szintén egy tekeréssel technóból ambientet csinálsz, stb - szóval ha ki vannak aknázva a lehetőségei, akkor komplex világokat lehet vele teremteni, de arra tényleg felesleges, hogy az ember rákössön egy midibillt és akkordozgasson rajta - egyszerűen nem erre van kitalálva. Olyan szempontból jogos a kritika, hogy egy moogon nagyobb a bass, egy juno-60 melegebb hangú, egy ms20 agresszívebb, egy komoly modulár meg még összetettebb, de az elektron énszerintem kivált egy kisebb setupnyi analóg hardvert, kb 3-4 fix szintit meg egy dobgépet, egy komoly szekvenszert, plusz mondjuk 3 pedált, vagy egy multieffektet és ilyen szempontból még az ára sem túlzó, főleg használtan.
 4. Nálam volt virus c egy darabig - egy hét alatt eladtam - olyan hangja volt mintha egy vst szintit átküldtél volna egy közepes minőségű analóg preampon. Szerintem egy nagy kalap túlhypeolt szar a virus, de ez csak az egyéni véleményem. Az elektron is elég megosztó, szerintem egyedül annyi baj van vele, hogy kicsit steril, de én nem emlegetném egy lapon a virussal. Octratrackem volt nem rég, na attól alig vártam, hogy szabaduljak, de az A4 jó cucc, Rytm-öt is tesztelném szívesen.
 5. Lenovo :))
 6. Nos, sikerült Uli Behringerrel beszélnem és azt mondta, hogy a WiFi azon élőző zenészek kedvéért került beépítésre, akik fellépés közben is szeretik a közösségi média integráltságot -csetelnek, instáznak, fészbúkoznak liveactezés közben. Ez eddig csak laptop fellépések közben volt megoldható, egészen mostanáig ! Illetve ha épp otthon felejtettük az okostelefonunkat, akkor sincs nagy probléma - csak előkapjuk a DM12-t az ing zsebéből és többé nem jelent gondot az étel vagy taxirendelés, esetleg a buszmenetrend megtekintése.
 7. Várjuk meg amíg kijön a hangszer, nézzük meg, fogjuk meg, hallgassuk meg - hamar ki fog derülni mi újság. Remélhetőleg ennyiért nem a 10 ezer forintos pedáljaik minősége fog visszatükröződni, legalábbis én bízom benne.
 8. A "régi" beidegződés a Behringer cég jelenlegi termékeire is jellemző sajnos - lásd a a fröccsöntött 2 pálcás gitárpedáljaikat. Ez nem sznobság. Hiába ugyanaz a cégcsoport, mint a jobban csengő nevű társai, a minőség vajmi keveset javult. Ettől még ez a szinti lehet kivétel persze.
 9. Draco - a Modal szintik is állítólag brutál ZAJOSAK - LOL - ki gondolná, hogy ebben az árkategóriában is probléma lehet ez - mindenesetre már többen jelezték, hogy éppenhogy tolerálható a csudaelit Modalok zajszintje.
 10. Azta, idetévedt egy modulár szupremácista ? :DDD
 11. Így van. Én nem bízom ebben a cégben - majd 2 év múlva átgondolom a DM12-t mikor már 800 oldal fórumirodalma lesz, hogy mennyi idő alatt esnek szét a dolgok rajta/benne. :))
 12. A Behringer mindig is arról volt ismert, hogy más gyártók dizájnjait olcsóstja, ha úgy tetszik klónozza (bár a klónozás kicsit több annál, mint egy külsőre hasonlító holmit összebarmolni a legolcsóbb alaktrészekből és ezzel tetszelegni olcsóbb alternatívaként a vásárlók előtt) - ez alól ez a szinti sem kivétel, talán az olcsósítás ezesetben nem fogja olyan látványosan felütni a fejét, mint pl a pedáljaik esetében, de a Roland JUNO hatás egészen egyértelmű a DM12 esetében ettől még.
 13. Spring reverb egységet vennék (komplett "standalone" rugós zengetőt, nem sima tankot vagy euro modult). Boss, Furman, Fostex, Fisher, Univox, Vermona, stb stb - sokminden érdekelhet.
 14. Mother-32-t keresek megvételre.
 15. Szerintem ez nagy királyság ennyiért. 4 VCO elég impozáns és ennyiért az AR envelope-okat is meg lehet bocsátani. Nekem azonnal felkerült a bevásárlólistámra. A kickstarter kampányt nem "supportolom", mert túl hosszú az átfutási idő és a normál vételár sem lesz sokkal drágább.