_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  719
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  28
 • Ennyit fórumozott

  899d 16h 43m 6s

_cutoff last won the day on June 4

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

224 Megbízható

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.904 profil megtekintő
 1. Szerintem sem olyan rossz. Picit a boomstarokra hasonlít, sok roland karaktere nincsen, meg nyilván sok újdonságot sem tud, de akinek újdonság kell, az ne a klasszik felépítésű monó analógok környékén keresse.
 2. Napalm Death - You Suffer Ultimate hi-fi tesztelő anyag, az összes pro ezzel tesztel.
 3. Nem lehet hogy 2$ /darab + free shippingért rendeli őket kínából és itt meg előadja magát ? Lekaparja a Zi Lhao feliratot snitzerrel és árulja jópénzé'. Nem lennék meglepve.
 4. Ezen az újabb videón szerintem már határozottan moogos a karaktere. A minitaurom totál hasonlóan szólt ehhez, vagyis fordítva. a mother-32nél meg kapásból vaskosabb. Model D-hez még nem volt szerencsém, a sznobok bizonyára azt mondják majd, hogy ne vicceljünk, ez nem is hasonlít, de egészen valószínű, hogy ahogy bendi is mondja, a hallgatók magasról tesznek majd rá, hogy az adott zenében 300 vagy 3000 dolláros szinti szól, ha egyszer hasonlít a hangjuk egymásra. Nem mondom, hogy instant get, de esélyes, amennyiben tényleg nem hullik szét.
 5. Nem bs2 az engine. "Analogue-sounding NCOs (Numerically-Controlled Oscillators) and 17 digital wavetables." Szerk: Ja, hogy te a Circuit Mono Station-ről beszélsz ..... én a Peak-re írtam.
 6. Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok.
 7. Szerintem sem ronda. Egyedül az fura, hogy a key fényes fekete, a hangszer meg matt.
 8. Ennyiért remélem van benne legalább 500 kíséret meg 1000 stílus !
 9. Ez a demózó vak ? Vagy miért van a sötét szobában napszemüvegben ? omg
 10. Sajnos csak a fenntebb említett alesisről tudok nyilatkozni. Az zajos volt. El tudom képzelni, hogy van olyan budget csöves ami mérsékeltebb zajszinttel bír, majd biztos írja valaki, ha talált használhatót.
 11. Semmilyen. Ő írja a véleményeket.
 12. Egy darabig használtam egy Alesis Mic Tube Duo-t a DX7em melegítésére. Naívan azt gondoltam, hogy ad majd egy jó kis csöves analóg karaktert a digital szinti hangjához, de ez nem történt meg, ellenben borzasztó zajos lett tőle. Analóg filterek jobban beváltak nálam ilyen célra.
 13. Ashtring mondta jól. Egy teleshop reklámmal vitatkoztok. Bármilyen érvre, ellenérvre benyomja az előre programozott A vagy B választ, minden esetben ugyanazt.
 14. Nekem ez a marketingstratégia kicsit olyan, mint mikor a tévéreklámokban Juli azt mondja, hogy az ő haján tényleg 15%kal kevesebb a korpa, mint mielőtt a hedensóderrel mosta volna. Bizonyítani képtelenség, így marad a kitartó győzködés, mint a rosszemlékű mlm-es időkben.