Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  833
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  31
 • Ennyit fórumozott

  1505d 11h 41m 11s

_cutoff last won the day on January 24

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

272 Megbízható

2 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.471 profil megtekintő
 1. Behringer VC340

  Engem jobban érdekelne még pár user szinten is érthető, többé-kevésbé érdekes infó, mint pl hogy a minitaur dco, vagy ilyesmi, de ebben a vitakörnyezetben azt hiszem erre nem sok esély van.
 2. TC Hall Of Fame reverb pedál

  Patent állapotú TC Hall Of Fame reverb eladó. 40 ezer ft. https://www.muziker.hu/tc-electronic-hall-of-fame-reverb?gclid=CjwKCAiAlL_UBRBoEiwAXKgW5y4bg_MDEkm6qJ7gpRwssiTQnHI9c0RXcMD8g1OQZgaNUvxp70ZhjRoCOcIQAvD_BwE
 3. Behringer VC340

  Minitaur dco ?? Nem semmi - simán bekajáltam hogy vco. Gondolom az lfo is digital, mivel tempósyncelhető.
 4. Behringer VC340

  igaz - én a minifoogerekre gondoltam.
 5. Behringer VC340

  persze - totál bukó pont a moogot felhozni ezügyben. a pedáljaik is smdsek egytől egyig.
 6. Behringer VC340

  dracotól egy kiadós modularmatyizást azért még vártam volna, de így is egy elég erős mónika show epizódnak lehettünk szemtanúi. :))
 7. Ez totál jó lett. Ha így megy ez neked, inkább ne zenélj, hanem zajongj.
 8. Behringer UB-Xa

  Aki Behringert vásárol, az a háttérhatalmat támogatja - de aki butikcégektől, az az ellenálló kézműves gerillák oldalán áll. Nem bonyolult.
 9. Behringer UB-Xa

  Mindezt egy földbe vájt üreg mélyén. Uli korbáccsal ösztökéli a 10 éveseket, hogy gyorsabban járjon a kezükben a forrasztó páka - aki nem hegeszt össze óránként 3 neutront, annak tűket szúrkálnak a talpába.
 10. Behringer UB-Xa

  Azon filóztam a behringer tudja klónozni azt a rengeteg cem chipet, ami kell ebbe az oberheim klónba ? Csak a 16 vco chip 170 font körül mozog, bár Behringerék tuti nem a thonknál fogják berendelni az utángyártott eredetiket.
 11. Behringer UB-Xa

  Az pont 200-al kevesebb, mint a "ritka" lofi samplered, amire a másik topikban döngetted a melled, de szerintem ott kéne folytatnotok ezt a szúrkálódást, ha továbbra is inger van rá, ne kelljen már fél órát görgetni minden topikban hasznos tartalomért.
 12. Behringer UB-Xa

  Valahol ARP2600 meg EMS VCS3 klónokat is meglibbentettek, de ezekre azért aludjunk még néhányat.
 13. Behringer UB-Xa

  2022re készen lesz, nyugi.
 14. Na én ezért szeretem a félmodulárt - abba nem KELL egy kábel sem, de ha olyan kedvem van, akár még dughatok is bele. Amúgy persze szépen szól ez az Oberheim, de ennyi erővel egymás mellé rakhatunk egy kerti traktort meg egy mountain bikeot is - mindegyiken vannak kerekek.
 15. Az online zaklatás, megalázás szép példáját látjuk itt - az alany viszont önként áll bele a dologba, mintha kérné még - elég fura. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
×