_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  699
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  25
 • Ennyit fórumozott

  822d 6h 10m 12s

_cutoff last won the day on April 10

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

213 Megbízható

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.769 profil megtekintő
 1. Ezen az újabb videón szerintem már határozottan moogos a karaktere. A minitaurom totál hasonlóan szólt ehhez, vagyis fordítva. a mother-32nél meg kapásból vaskosabb. Model D-hez még nem volt szerencsém, a sznobok bizonyára azt mondják majd, hogy ne vicceljünk, ez nem is hasonlít, de egészen valószínű, hogy ahogy bendi is mondja, a hallgatók magasról tesznek majd rá, hogy az adott zenében 300 vagy 3000 dolláros szinti szól, ha egyszer hasonlít a hangjuk egymásra. Nem mondom, hogy instant get, de esélyes, amennyiben tényleg nem hullik szét.
 2. Nem bs2 az engine. "Analogue-sounding NCOs (Numerically-Controlled Oscillators) and 17 digital wavetables." Szerk: Ja, hogy te a Circuit Mono Station-ről beszélsz ..... én a Peak-re írtam.
 3. Kicsit sarkítva: egy mininovára ráakasztunk egy külső analóg filtert, amiben van pluszban egy overdrive áramkör és ott vagyunk, ahol a peak. Minusz a szimpatikus kezelőfelület és a fa oldallapok.
 4. Szerintem sem ronda. Egyedül az fura, hogy a key fényes fekete, a hangszer meg matt.
 5. Ennyiért remélem van benne legalább 500 kíséret meg 1000 stílus !
 6. Ez a demózó vak ? Vagy miért van a sötét szobában napszemüvegben ? omg
 7. Sajnos csak a fenntebb említett alesisről tudok nyilatkozni. Az zajos volt. El tudom képzelni, hogy van olyan budget csöves ami mérsékeltebb zajszinttel bír, majd biztos írja valaki, ha talált használhatót.
 8. Semmilyen. Ő írja a véleményeket.
 9. Egy darabig használtam egy Alesis Mic Tube Duo-t a DX7em melegítésére. Naívan azt gondoltam, hogy ad majd egy jó kis csöves analóg karaktert a digital szinti hangjához, de ez nem történt meg, ellenben borzasztó zajos lett tőle. Analóg filterek jobban beváltak nálam ilyen célra.
 10. Ashtring mondta jól. Egy teleshop reklámmal vitatkoztok. Bármilyen érvre, ellenérvre benyomja az előre programozott A vagy B választ, minden esetben ugyanazt.
 11. Nekem ez a marketingstratégia kicsit olyan, mint mikor a tévéreklámokban Juli azt mondja, hogy az ő haján tényleg 15%kal kevesebb a korpa, mint mielőtt a hedensóderrel mosta volna. Bizonyítani képtelenség, így marad a kitartó győzködés, mint a rosszemlékű mlm-es időkben.
 12. Dehogy. Mai zenei stílusok egész sorában használják előszeretettel ezeket a technikákat, eszközöket. Sőt, elég nagy divatja van még mindig/már megint.
 13. A manual viszont azt írja, hogy a clock mellett midi cc üzeneteket is küld kifelé. Személyesen sajnos nincs alkalmam tesztelni, mert már nincs nálam az A4em, de én azért ezzel futnék még pár kört mielőtt külső konverterekbe kezdenék beruházni.