Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  890
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  36
 • Ennyit fórumozott

  1717d 19h 33m 14s

_cutoff last won the day on March 20

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

309 Megbízható

2 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.683 profil megtekintő
 1. Behringer Pro One

  Mitől lenne rövidlátó ? A behringer valószínűleg nem fogja kinyírni a többi gyártót, vagy megakadályozni őket az innovációban. Nem csak a 40 éves analóg monók klónjaira van kereslet. Értem amit mondasz, elsőre is értettem, ezek a csipek mások szellemi termékei, nem bonyolult.
 2. Behringer Pro One

  Ok, értjük, a behringer szereti lopni mások ötleteit, de ebben mi az újság ? Régóta ezt csinálják, nagyon sok egyéb kisebb-nagyobb szintigyártóval egyetemben. (303, 808 klónok hada pl), de mi közöm nekem ehhez, mint usernek ? Kellene, hogy érdekeljen bármi más a végeredményen kívül ? Nem érzem úgy, hogy az ördögöt támogatnám, ha esetleg megveszem valamelyik cuccukat - inkább egyfajta kapitalista punkság ez - egy kurva nagy fuck off az egész iparágnak, csak ők nem kannásbort lopnak a cba-ban, hanem ötleteket és utána töredékáron árulják a csóróknak.
 3. Behringer Pro One

  Na jó, én is pont ezt mondtam. Kár szájkaratézni a semmin. Egyszerűen érdekesség, hogy ezek a cégek arra "vetemednek" hogy bármit használjanak aminek köze van a behringerhez.
 4. Behringer Pro One

  Min gondolkodjak ? Értem én, hogy te ebből próbálsz megélni és fenyegeti az üzletedet az, hogy itt ilyenek jönnek ki ennyiért, de akinek handmade akármi kell, az ezután is csináltatni fog. Az meg, hogy lesz olyan nem kevés, aki "beéri" a behringerrel, az neked ne fájjon már ennyire. Én leszarom, hogy nincs benne szellemi termékük, a dsi mono evolver az életében nem szólt úgy mint a behringer neutron, nekem kb ennyi számít.
 5. Behringer Pro One

  Azt akartam vele mondani, amit már egyszer le is írtam, sem többet, sem kevesebbet. Nem gondolom, hogy legitimálna bármit, vagy csökkentené a dsi v elektron szintik értékét, esetleg növelné a behringer presztízsét (azt sem hogy kisebbítené), egyszerűen felhívtam a figyelmet rá, hogy ezek a menő, minőséginek tartott cégek is használnak cool audio chipeket.
 6. Behringer Pro One

  Kicsit árnyaljuk a képet azok kedvéért akik nem böngészik végig a linkeket: főleg a vca szekciókban használja az említett két cég a behringer chipeket, máshol nem igazán (legalábbis ahogy nézem, ez derül ki)
 7. Behringer Pro One

  Ez megvolt? Többek között az Elektron és a DSI is használja a Behringer által gyártott chipeket, csak épp nem verik nagy dobra. https://www.gearslutz.com/board/showpost.php?p=12515332&postcount=106
 8. Behringer Pro One

  Újabb Behringer klón, talán a legszebb eddig. A hangja meg majd kiderül. http://www.synthanatomy.com/2018/03/behringer-published-first-pictures-pro-one-synthesizer.html
 9. TR8S

  A TR8s egyébként mennyivel jobb, mint egy sima TR8 egy Electribe 2 samplerrel kombinálva ? Gondolom semmivel, sőt még olyan sincs. Inkább vennének egy Electribe-ot mellé abból a pénzből, amit bebuknak ezen a váltáson.
 10. TR8S

  Amúgy az mk1es fekete elektronok is ugyanígy jártak. 240-260ért örülsz ha kiszállsz belőlük, mióta kinnt van az mk2 annak ellenére, hogy nincs lényegi különbség közöttük semmilyen téren, sőt ott még annyi sincs, mint a tr8 esetében.
 11. TR8S

  nem minták - ugyanúgy szintetizált hangok, de ezt írják a tr8s leírásában a roland oldalán.
 12. TR8S

  Nekem most az Acidlab Drumatix lett szimpi. Analóg 606 klón, de erősen pimpelve, dupla kick, majdnem minden dobhang tuneolható, stb. Ha valakinél porosodik egy, rám is üzenhetne éppenséggel.
 13. Eventide H9 Max

  Keresem, reális használt áron, minden téren hibátlan állapotban.
 14. TR8S

  Abban sem sok logikát látok, ha valaki fél évig hirdet valamit, amit megvett újan, rájött 1 hét után, hogy nem tetszik neki és utána minden másnap meghirdeti új ár minusz 5000 forintért. Valahol a kettő között van az igazság.
 15. TR8S

  mert kb úgy szól, főleg ha kicsit is timestretchelsz benne bármit. ezt nem csak én hallom, rengeteg ot user panaszkodik a fos timestretch algoritmusára, azaz nem az én fülemmel van a baj.
×