Jump to content
Ménemszól.hu

Koródi Csaba

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.389
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  70
 • Ennyit fórumozott

  402d 23h 34m 18s

Koródi Csaba last won the day on March 18

Koródi Csaba had the most liked content!

Megbízhatósága

354 Megbízható

2 követő

Koródi Csaba tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1974-08-18

További Információ

 • Lakhely:
  Magyarország, Tatabánya
 • Érdeklődési kör
  Szintik, ambient

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.szintimania.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

14.037 profil megtekintő
 1. Köszönöm szépen, megérkezett! Attól nem tartok hogy hamar kinövöm az Isotonik free editort... nem vagyok hardcore user, ami alapszintű editálást enged, az nekem elég. A sűrű frissítések pedig eddig egyszer sem a synth engine-t érintették, hanem a workflow-t.
 2. Szia, nagyon hálás lennék
 3. Persze, köszönöm, minden segítség számít
 4. Nicsak, egy topik, amit két éve indítottam. Akkor Korg Electribe2 tulajként, most pedig Novation Circuit tulajként olvasom Segítségre lenne szükségem. Az Isotonik kiadott a Circuit-hez egy teljes értékű standalone, ingyenes editort, amit már nem tesz elérhetővé az oldaluk, úgymond befejezték az "árusítását". Helyette a Novation Components oldalára küldenek, ami egy online editor. Esetleg valakinek nincs meg letöltve az Isotonik ingyenes editora PC-re a régi időkből?
 5. Koródi Csaba

  Uno Analog Synth $199

  Pont ez a lényeg, nem akarom hurrázni, sem fosozni, nem akarok sarkosan letaglózó, vagy alaptalanul magasztaló véleményt írni olyanról amiről nem lehet. Nagy örömmel olvasom majd azokat a véleményeket, amik bármilyen szempontból relevánsak. Csak elszomorít, hogy bárhova kattintok, minden szar, bár még senki nem látta.
 6. Koródi Csaba

  Uno Analog Synth $199

  Nem tudom mi ez, hogy szól élőben, milyen a tapintása, mennyire lesz jó kezelni, mennyibe fog kerülni mire ideér, és mikor lehet személyes benyomást szerezni róla, de "csakis ocsmány és szar lehet, mert magyar fórumozó vagyok" /Irónia/
 7. Koródi Csaba

  User Manuálok ingyen

  Pár ittmaradt User Manual ingyen vihető. Yamaha MOX6 - angol Edirol PCR 300/500/800 - angol Korg HDR-Tri - magyar Néhány biztosan előkerül még ha feljutok a szüleim padlására
 8. Koródi Csaba

  Lenovo Miix egyszerű samplernek?

  Én ennél sokkal gagyibb WIN tableten futtattam Korg Legacy Collection-t, meg Standalone Korg Editor progikat, Casio PX5S Editort. A processzor típusokhoz nem értek, a tabletet Tesco-ban vettem 13 ezer Ft-ért, szóval képzelheted milyen ratyi volt, csupán a Standalone Editorhoz vettem, de ha már ott volt, kíváncsiságból kipróbáltam a Korg Legacy Standalone szintikkel és értékelhetően ment USB-s midi billentyűvel. Régebbi progik pl. Cubase nem fognak menni WIN10-en. WIN10 óta kidobhattam az összes régi jól bevált és megvásárolt programomat.
 9. Koródi Csaba

  Roland EXR-7 USB emulátor

  Szerintem helytálló amit NeoC írt annyiban, hogy egy picike pendrive-ot szét kell particionálni floppy méretekre, ráadásul úgy tudom hogy ezek az emulátorok 99 floppyt tudnak kezelni a két digites kijelzőjükön, tehát "floppy"-t (partíciót) az emulátoron kell váltani és a kiválasztottat fogja a hangszer látni floppy-nak. NeoC helyzete annyiban volt speciálisabb, hogy samplerhez akarta használni, amihez jól jött volna a nagyobb méret mint amit egy floppy tud. Azonban az EXR-7 nem ment nagy sample bankokat, csak stílusokat, meg beállításokat, így egy ilyen emulátor tökéletesen elegendő és nem fogod azokat a korlátokat tapasztalni amit NeoC az ő hangszerével.
 10. Koródi Csaba

  Vangelis-Deepmind 12

  Ebből a szögből nem.
 11. Koródi Csaba

  Korg Radias topic

  És LiPI egy cikket is írt róla magyarul a Szintimánia honlapra http://www.szintimania.hu/szmradias.html
 12. Ahha, értem Mondjuk 180 ezerrel a zsebemben én is inkább függőhidat vennék mint almát. De lehet hogy inkább futóbiciklit a gyereknek, meg ruhát cipőt stb. a családnak. A nyaralásról nem is beszélve. Szóval maradva az eredeti témánál: az iPad Model D-t érdemes annak megvennie, akinek megvan az Arturia iMini? Jobb, karakteresebb, nyújt jobbat, többet?
 13. A Nave viszont nekem is bejött. Eddig ez a leghasználhatóbb amit próbáltam. És az összetettségéhez/hangjához képest csekélyebb a processzor-igénye, mint más, sokkal fapadosabb szoftszintinek. Szóval a Nave biztonsággal elmegy egy iPad 2-vel, miközben például a Sunrizer egy Ipad Mini4 retinával is képes szaggatni.
 14. Tudom nem nekem szólt, csak jelzem, hogy az iPad Moog D Model 1800 Ft, az SE-02 pedig 180000 Ft. Mi az összehasonlítási alap?
 15. Az Arturia iMini évek óta kint van ezzel a szoftszintivel. Esetleg van már valami tapasztalat, összehasonlítási alap valakinek?
×