Jump to content
Ménemszól.hu

Koródi Csaba

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.341
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  66
 • Ennyit fórumozott

  326d 3h 58m 53s

Koródi Csaba last won the day on October 17

Koródi Csaba had the most liked content!

Megbízhatósága

323 Megbízható

Koródi Csaba tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1974-08-18

További Információ

 • Lakhely:
  Magyarország, Tatabánya
 • Érdeklődési kör
  Szintik, ambient

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.szintimania.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

12.934 profil megtekintő
 1. PreSonus fél áron - Black Friday

  MAX. 8 audio sávra van szükségem, ennyit tud a BOSS Micro BR-80 rögzíteni. A többi mind vas Gondoltam megnézem a shop-ot, elgondolkoztam az Artist megvásárlásán, majd észrevettem a Prime-ot. Zsír
 2. PreSonus fél áron - Black Friday

  Nna, ez a topik most tök jól jött. Nekem az ingyenes Prime is untig elég
 3. V-Combo VR-09

  Szia! Mit jelent hogy bekapcsolod a Rock orgona hangszínt? Kiválasztasz egy Preset programot? Mert akkor a torzítás mértéke el van mentve a presettel. Ha tehát letekered a torzítást és rámentesz a presetre, akkor legközelebb már torzítás nélkül jön be.
 4. TV monitornak?

  Nem vonom kétségbe a leírtakat, nem vagyok szakértő, csak mondom, hogy nálam ilyen tapasztalat nincs. Én egy filléres Tesco Teknika TV-t használok monitornak úgy 4 éve, és Photoshopozok, Illustratorozok rajta..., ott aztán gyakorlatilag használhatatlan lenne ha késése lenne.
 5. AKAI MPX16 jó-e már?

  Sziasztok! AKAI MPX16-al kapcsolatban vannak tapasztalatok? A külföldi fórumokon olvastam, hogy először olyan súlyos betegségben szenvedett, hogy OMNI fogadta a MIDI adatokat, tehát ha MIDI körbe tettük szekvenszer mellé, akkor fogadott minden midi csatornáról minden olyan adatot amihez semmi köze (nem lett volna). A külföldi fórumok tanulsága szerint javították a Firmware-t és most már a 10-es MIDI csatornán küld és kizárólag az 1-esen fogad. Ettől függetlenül annyi szidalmat, szarozást kap a külföldi fórumokon, hogy kétszer meggondoltam hogy megvegyem-e. Esetleg akad valaki, aki felhasználói tapasztalatokkal rendelkezik a kütyüről? Köszönöm!
 6. AKAI MPC500-at vennék

  AKAI MPC500-at vennék, ha esetleg valaki megunta
 7. Ez mint vas, nekem is nagyon tetszik, de az ár gyakorlatilag mindörökre felejtőssé teszi. Így viszont marad amit eddig használtam, másnak is melegen ajánlom iPad-en a Samlr-t.
 8. Kezdeti lépések iOS-en

  Ja értem A Garageband hatalmasat nőtt, tudásban, eszközöben és méretben. Nem igazán tudtam eldönteni hogy hasznos-e számomra annyira, mint ahány giga helyet elfoglal. A Korg Gadget sokkal inkább kiszolgál... bár teljes áron rohadt drága... egyetlen összetevőjét sem vettem meg teljes áron, mindig leárazáskor bővítgetem
 9. Kezdeti lépések iOS-en

  Mi?
 10. Kezdeti lépések iOS-en

  Gratula! Nagyon nem fogod megbánni, főleg ahogy évek alatt gyűlnek rajta az appok. Én már évekkel ezelőtt lehúztam a WC-n a PC-t, amikor elkezdtem iPad-ezni.
 11. Kezdeti lépések iOS-en

  Max annyiban gondolkoznék el ezen, hogy a 20 ezerből milyen progikat vennék meg: pl. Cubasis, Korg Gadget. Ha a 100 már nagyon a teteje és ha annyiért veszel egy iPad-et, akkor már nem tudsz rá komolyabb alkalmazást venni, akkor az iPad egy félkarú szörnyeteg. Egy-két komolyabb app-al mindenképp számolj.
 12. Kezdeti lépések iOS-en

  Ha rákattansz a cuccra, az atyaúristen progijait is fel fogod rá tenni. Én mondjuk 16GB-ban sz.pok, nincs is rajta kb. a fele azoknak a programoknak, eszközöknek, amit 4 év alatt összevásároltam. Pl. a GarageBand-et mikor vettem még párszáz mega volt, most már majd' 2GB, esélytelen hogy használjam. A 64GB már az enyémnek is a sokszorosa, de plusz 20-at szerintem megér a 128-as kapacitás.
 13. Vegyes

  Ami kellhetett itt valamire :-)
 14. Köszönöm! Igen, megyek. Valószínűleg szombaton.
 15. 61 billentyűs. Ha lesz rá lehetőségem és anyagi keretem, tervezem hogy lesz bele Radias bővítő
×