Jump to content
Ménemszól.hu

Gamda

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  234
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  82d 22h 7m 42s

Gamda last won the day on November 17 2017

Gamda had the most liked content!

Megbízhatósága

38 Megbízható

Gamda tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.096 profil megtekintő
 1. Nálam is kiverte a biztosítékot! Azt gondoltam először, hogy poén. De annak inkább elszomorító, ha meg komoly akkor egyenesen aggasztó!
 2. Üdv, nem én voltam a lepontozó, (csak, azért nehogy úgy tűnjön), szerintem is jó a Sony
 3. A Sony arra amire való sokkal jobb. Azért jobb rajta basszusgitárt keverni, mert nem színez annyira, mint az ath. Lehet, hogy kellemesebb az ath-t hallgatni, de az nem azért van, mert jobb, hanem mert jobban színez. De lényeg amúgy, hogy ha levest szeretnénk enni és csak egy villánk van, akkor nem még egy másfajta villát kell venni, hanem kanalat.
 4. Azt hiszem attól, hogy hogy van megírva a drivere. Az biztos, hogy az Apollo ugyanaz a buffer méret mellett több vsti képes kijátszani. Ne ennyi. Ami tőlem telt igyekeztem segíteni, vegyél, amit szeretnél.
 5. Természetesen, nem szó szerint értettem, de ebben az esetben a félreértés elkerülése érdekében köszönöm a korrekciót.
 6. Általában a drágább kártyák több vst-hangszert tudnak futtatni egyidejűleg.
 7. Néhány válasz: A hangkártya a lehallgatáshoz-felvételhez kell, a vstket, effektek minőségéhez nem tesz hozzá-vesz el. A számítógép végzi a számításokat. Az uad hardverek csak a saját szoftvereit futtatják. A latency úgy tudom a hangeszköz driverétől függ. A külső hangkártyáknak általában van fejhallgató kimenete. A helyedben először vennék egy olcsóbb külső hangkártyát, nekem is van otthon egy emu0404-em, hobbizgatni elég. Jó mondjuk sokkal kevesebb vstit bír el, mint az apollo de, ezért van a dawokban a freeze lehetőség. Aztán később ,majd látod, hogy boldogulsz, ráérsz akkor sokat költeni, mikor már jobban tisztában leszel a dolgokkal.
 8. Sose marad az, amit fülessel keverek, csak nagyjából összerakásra használom, utána mindig átmegyek hangfalakra. De ha átdobsz privátban néhány sávot, pl 30 mp-et valamiből, holnap rászánok a sonyval egy fél órát.
 9. Köszi. Igen értem, és egyet is értek ezzel a ki mit tud azt használja dologgal. És tök jó dolog, hogy van kiadható demótok belőle!!! Csak annyit kérdeznék még: az atc scm12 prot kiknek gyártják?
 10. Érdekelne azoknak a véleménye, akik hallgatták már az ATC scm 12 pro -t, netalán dolgoztak is vele. (Nyilván ha oda kerül a sor személyesen is meghallgatom, csak előtájékozódnék.) Mennyire lehet ezen rendesen dolgozni? Árban nem nagyon szeretnék fölé menni, de jó lenne egy viszonylag helyfüggetlen pontos lehallgatás. Milyen messze van az scm 19-től? (csak azért ez, mert Töfinek ez van, és biztos tényleg jó )
 11. Nekem Sony mdr 7506-om van. Mivel otthon hamgszerelem a dalokat és egy másik helyen vannak a monitor hangfalak, felvételi eszközök stb, ezért nagyjábóli keverésre, soundozásra is használom. Nagyon bejött! Nem fáraszt, részletes, feljátszani, felénekelni is tökéletes. Olyan mindenes. A régi ath m40-et is ismerem, használtam, az rendkívül buta a sonyhoz képest. Én speciel nagyon nem szeretem, és a mélyeket illetőleg kimondottan hazudós. Egy baja van a sonynak - a fülpárnája hamar elkezd foszlani, és nem olcsó az eredeti cserepárna.
 12. Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget! Megoldódott a dolog! Szétkaptam a gépet, kitakarítottam, kiszedtem az uad, és a Sonnet allegro pci-firewire kártyát. Amit észrevettem, az uad kártya kicsit ferdén (nem 90 fok) volt a slotba, mert a gépház valamilyen okból kifolyólag (sajnos elég sokat cűbölöm) eldeformálódott, így a kártya tartó fal kicsit kijjebb került, a síkjából. Másik dolog, hogy a firewire 800-as kábel egyik végen az egyik műanyag "tüske fogadó vájat - nem tudom, hogy hívják" kicsit benyomódott. Tűvel kiigazgattam. Szépen teszi ismét a dolgát, ezer hála!!! - Azért az, hogy miért csak az egyik dalnál okozott ez problémát rejtély! -
 13. Köszi a tippeket, Firewire az apollo. Próbáltam, hogy csak a pci futott, úgy is ledobta. Mióta kijött a 9.3 ezt használtam, nem volt eddig gond. Az a fura, hogy csak egyetlen egy projektnél csinálja, de ott mindíg. Megnyitok egy másikat és rendesen exportál minden mást. Ha hardwer, vagy csatlakozás lenne, akkor más projektnél is jelentkeznie kellene, de azért megnézem ezt a slotos, tisztítós dolgot. Csak a samp saját, plugja, és az uad. Semmi izotope.
×