Jump to content
Ménemszól.hu

Gamda

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  239
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  83d 23h 26m 16s

Gamda last won the day on November 17 2017

Gamda had the most liked content!

Megbízhatósága

43 Megbízható

Gamda tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.132 profil megtekintő
 1. Egy ideig volt nálam HS8. Nem ajánlom, ahhoz képest drága, hogy milyen gyenge.
 2. Legnagyobb időrablás a rosszul begyakorolt mozgások. Azt azután alig lehet javítani. A Dohnányi jellegű ujjgyakorlatok valóban időtakarékosak stb, ha jól emlékszem az előszóban ír is erről, de azoknak akiknek az alapok rendben vannak. Kedves Blank! Zongoratanárként azt javaslom ha előre akarsz lépni keress tanárt, aki megnézi ki és mi vagy, hol tartasz, és tud neked segíteni abban, hogy fokról fokra közelebb juss a célodhoz. A fórumozás azért veszélyes, mert az embernek a saját elképzelései befolyásolják abban, hogy mit fogad el jó útnak, és mit nem.
 3. Nem hinném, hogy késő ahhoz amire neked kell a zongorázás. Nyilván nem Bach fugák a cél.
 4. Ihletett játékot nem lehet leprogramozni. A kíséret - dallam aránya, arányváltozásai, formálás, agogika, nagyobb egységek összefogása "füllel"... A játékod a leggyengébb láncszem véleményem szerint, de ez nyilván erősen függ attól is, hogy játék közben mi az , amit visszahallasz, érzel. (Billentyűzet, hangfal, latency...)De ebben az esetben nyilván nem csak erről van szó. A djuice által írt gyakorlatot semmiféleképpen nem ajánlom, csak még több görcsöt beszedsz vele. Az alapokat kellene helyrerakni. Ha ez fontos neked, akkor ajánlatos egy normális tanárt keresni.
 5. Nálam is kiverte a biztosítékot! Azt gondoltam először, hogy poén. De annak inkább elszomorító, ha meg komoly akkor egyenesen aggasztó!
 6. Üdv, nem én voltam a lepontozó, (csak, azért nehogy úgy tűnjön), szerintem is jó a Sony
 7. A Sony arra amire való sokkal jobb. Azért jobb rajta basszusgitárt keverni, mert nem színez annyira, mint az ath. Lehet, hogy kellemesebb az ath-t hallgatni, de az nem azért van, mert jobb, hanem mert jobban színez. De lényeg amúgy, hogy ha levest szeretnénk enni és csak egy villánk van, akkor nem még egy másfajta villát kell venni, hanem kanalat.
 8. Azt hiszem attól, hogy hogy van megírva a drivere. Az biztos, hogy az Apollo ugyanaz a buffer méret mellett több vsti képes kijátszani. Ne ennyi. Ami tőlem telt igyekeztem segíteni, vegyél, amit szeretnél.
 9. Természetesen, nem szó szerint értettem, de ebben az esetben a félreértés elkerülése érdekében köszönöm a korrekciót.
 10. Általában a drágább kártyák több vst-hangszert tudnak futtatni egyidejűleg.
 11. Néhány válasz: A hangkártya a lehallgatáshoz-felvételhez kell, a vstket, effektek minőségéhez nem tesz hozzá-vesz el. A számítógép végzi a számításokat. Az uad hardverek csak a saját szoftvereit futtatják. A latency úgy tudom a hangeszköz driverétől függ. A külső hangkártyáknak általában van fejhallgató kimenete. A helyedben először vennék egy olcsóbb külső hangkártyát, nekem is van otthon egy emu0404-em, hobbizgatni elég. Jó mondjuk sokkal kevesebb vstit bír el, mint az apollo de, ezért van a dawokban a freeze lehetőség. Aztán később ,majd látod, hogy boldogulsz, ráérsz akkor sokat költeni, mikor már jobban tisztában leszel a dolgokkal.
 12. Sose marad az, amit fülessel keverek, csak nagyjából összerakásra használom, utána mindig átmegyek hangfalakra. De ha átdobsz privátban néhány sávot, pl 30 mp-et valamiből, holnap rászánok a sonyval egy fél órát.
×