Jonas73

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  198
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  26d 3h 26m 41s

Jonas73 last won the day on November 3 2015

Jonas73 had the most liked content!

Megbízhatósága

24 Megbízható

1 követő

Jonas73 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.036 profil megtekintő
 1. Pontosan 3,5 éve tart pont ugyanez.
 2. Kicsit vissza lapoztam az elejére a sztorinak, 3,5 éve kezdődött, és pont most is ugyanott tart Szerintetek további 3,5 évig is eltarthat ez a vita, amiben úgysem tudja meggyőzni egyik fél a másikat? Mondjuk már így is lassan legendás lesz ez a feloldhatatlan történet. Én mondjuk ki nem hagynám egy fejezetét sem, tényleg érdekes.
 3. A nagyon-nagyon szerény véleményem szerint, amennyiben konkrétan nincs szükség a 28M két fülesére, vagy a több kimenet-bemenetre úgy nem igazán van értelme váltani. A jobb hang-sebesség reményében, legalábbis, semmiképpen nem.
 4. Anno amikor mikit vásároltam otthonra demózni, szerencsére fej-fej tesztben kipróbálhattam a 2020-at, meg az NT1A-t, egyik sem valami csúcs, de a 2020 nekem tompábbnak tűnt, ezért én az NT1A-t vettem. Bazi érzékeny egy miki, olyan kicsit "kényeskedős" a 2020 meg inkább egy olyan "favágó" jellegű cucc.
 5. Amennyiben vonalból gitározásról van szó, és tényleg csak egy sáv az igényed, akkor szerintem kitűnő választás lehetne az Apogee One, mondanám a Duet-et inkább, de az már elég drága, viszont én anno amikor próbáltam az One-t, egy Focusrite Saffire-hez képest is érezhetően jobb volt a hang, ráadásul a füles kimenete is nagyot szól.
 6. Milyen hangkártyát használsz? Hardware oldalon nem lehet valami probléma?
 7. ...és ez mondat megáll Saffire Pro 40 esetében is? Én is gondolkodom a váltáson.
 8. Van esetleg olyan kedves fórumtárs aki iPad pro 12,9-est használt zenélgetésre!? Mik a benyomások, jól működik? A zenei appok rendben futnak?
 9. Nem valószínű, hogy ki lesz lőve.Olvastam egy kutatást, hogy ezt azért nem lehet megtenni, mert az egyébként nagy darabszámot, és jó árbevételt hozó iPhone, és Ipad vagy akár Android gépek tartalomfogyasztási alapjait, nagyteljesítményű pro gépeken állítják elő, ha ezek megszűnnének, akkor lépne életbe az öntökönszúrás intézménye! Persze ez csak feltételezés, hogy mi is jár valójában az Apple fejében, azt ki tudja?!
 10. Én egyszer régen, nagyon régen, - láttam egy balkezes lapátot!
 11. Nekem AMT 4-esem volt sok éven, és vagy 3 egymást követő OSX-en át, de ha jól emlékszem én sosem tettem fel drivert, működött anélkül is.
 12. Csípnétek? http://yeco.io
 13. Presonus Firestudio-t használtam 1 évig, ebben az árfekvésben nem is érdemes előfokokról meg hangminőségről beszélni, egyik cucc sem jobb a másiknál, viszont ami feltűnő volt, hogy a fejhallgató kimenete nagyon gyenge volt. Persze ez a Studio 192 már egészen komolyan néz ki. Kíváncsi lennék én is mit tudhat!?
 14. Bár én egyáltalán nem értek a Win.-hez. Lehet, hogy maga a konfig. kevés!? Milyen proci? Mennyi Ram? Milyen hangkártya? Stb, stb...?