Jonas73

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  187
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  14d 7h 8m 13s

Jonas73 last won the day on November 3 2015

Jonas73 had the most liked content!

Megbízhatósága

20 Megbízható

1 követő

Jonas73 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.975 profil megtekintő
 1. ...és ez mondat megáll Saffire Pro 40 esetében is? Én is gondolkodom a váltáson.
 2. Van esetleg olyan kedves fórumtárs aki iPad pro 12,9-est használt zenélgetésre!? Mik a benyomások, jól működik? A zenei appok rendben futnak?
 3. Nem valószínű, hogy ki lesz lőve.Olvastam egy kutatást, hogy ezt azért nem lehet megtenni, mert az egyébként nagy darabszámot, és jó árbevételt hozó iPhone, és Ipad vagy akár Android gépek tartalomfogyasztási alapjait, nagyteljesítményű pro gépeken állítják elő, ha ezek megszűnnének, akkor lépne életbe az öntökönszúrás intézménye! Persze ez csak feltételezés, hogy mi is jár valójában az Apple fejében, azt ki tudja?!
 4. Én egyszer régen, nagyon régen, - láttam egy balkezes lapátot!
 5. Nekem AMT 4-esem volt sok éven, és vagy 3 egymást követő OSX-en át, de ha jól emlékszem én sosem tettem fel drivert, működött anélkül is.
 6. Csípnétek? http://yeco.io
 7. Presonus Firestudio-t használtam 1 évig, ebben az árfekvésben nem is érdemes előfokokról meg hangminőségről beszélni, egyik cucc sem jobb a másiknál, viszont ami feltűnő volt, hogy a fejhallgató kimenete nagyon gyenge volt. Persze ez a Studio 192 már egészen komolyan néz ki. Kíváncsi lennék én is mit tudhat!?
 8. Sziasztok! Eladó egy Prodipe Pro 6 különleges, és jó minőségű pro hangfalpár, alig használt, kifogástalan állapotban. Szépen és jó nagyot szól. Egyéb infok: http://hitspace.hu/prodipe-pro-6.html Ára: 69.000 Ft elérhetőség: gasengoose@gmail.com
 9. Bár én egyáltalán nem értek a Win.-hez. Lehet, hogy maga a konfig. kevés!? Milyen proci? Mennyi Ram? Milyen hangkártya? Stb, stb...?
 10. Padlót fogott az állam!
 11. …vagy próbálj egyel régebbi drivert, - ha van, nekem egy másik Focusrite kártyánál bejött.
 12. Valószínűleg van benne egy demo futam.
 13. Jó lesz ez! Szerintem ha az "Új tartalomból" kikerülne az adok-veszek rovat, akkor követhetőbb lenne a fórum rész, de persze így sem gáz
 14. Pont ugyanannyira, mint bármelyik hasonló árfekvésű, tök mindegy, hogy minek nevezik benne az előfokot.