upstream

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  223
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  2151d 20h 41m 58s

upstream last won the day on February 17 2016

upstream had the most liked content!

Megbízhatósága

32 Megbízható

upstream tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1975-01-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pécs,Szeged, Budapest
 • Érdeklődési kör
  Szintik, Samplerek, keverés, hangtechnika

Kapcsolatfelvétel

 • MSN
  upstr3am@hotmail.com
 • Skype
  bertalacko1975

Legutóbb az adatlapod nézték:

5.881 profil megtekintő
 1. Hát nem tudom lesz-e. A Wave1 is elég nagy bukta volt nekik. Nem jött be amire számítottak..
 2. Ami igaz az igaz Viszont a MB még nem volt kint a cikk keletkezésekor
 3. azért innen hiányzik a moog sub37 Egyébként ha a modulokat is nézzük akkor akadna itt versenyző pl pulse2 vagy a minitaur. Igen de ezek nem billentyűsök, és elsősorban ezt nézi a cikk..
 4. Amit nagyon jól megfogtak, az az, ami majdnem minden mai analóg szintiből hiányzik, az az, hogy kapűsból meg tudod nézni a potik beállítását a patche-eknél. Ezt eddig csak a Nova basII-nél láttam.
 5. A megjelenésén kívül a felépítésében nem látok semmi innovatívat. Lehet velem van a baj, sőt biztos Viszont figyelemre méltó, egyedül, ilyen termékkel kiállni, le a kalappal! 2:39-nél hallok némi problémát a polifónival, vagy nem?
 6. Elektron dobta a dobgépet.. Én nem keseregnék, ha jönne a Nord a Wave 2.0-val pl.
 7. Én is jelentkeznék a részletek tükrében.
 8. A végén a Butique El Cajon ütött
 9. Engem is az MPC X izgat. Az lenne - szerény véleményem szerint - a nagy durranás, ha olvasná a régi akai formátumot mondjuk egy usb-s cd olvasón keresztül. A többi dolog, ami benne van, tényleg a mai kor szellemének megfelelő. Mondjuk az árat kicsit húzósnak találom, de ez megint csak relatív.
 10. A sampleres világban ezt time stratch-nek hívják és az összes nagy tudja, viszont nem ez határozza meg a hangszert. Transzponáció már inkább, abban az EMU-k verhetetlenek. Tudom nem ez volt a kérdés, az biztos, hogy az electribe-ban nincs time stratch.
 11. Értem, így már konkrétabb az igény. Az electribenál le van írva pontosan mennyi az annyi, ami 270mp (44khz 16bit mono ). Azt tudni kell róla, hogy amikor megcisnálsz egy sample importot a memóriába, akkor ahhoz hogy induláskor betöltse ezeket, kell egy all sample exportot nyomnod. Ilyenkor az sd kártyára teszi le az export file-t, és azt induláskor be is tölti. "kb.100 mintát azért be lehessen egyszerre importálni, és mondjuk 16ot vissza is tudjon játszani egyszerre egy betöltött "presetből" " itt a betöltött preset alatt a patternt kell érteni, de ha bent van a 100 minta, amit induláskor betölt, akkor ahhoz azonnal hozzáfér, nem kell várni semmit. Szóval szerintem a electribe tudja a Te elvárásaidat, és szerintem baromi jó kis hangszer, én szeretem, bár minap beszélgettük az Arturia bemutatón, hogy én nem biztos, hogy mernék rá egy live act-et alapozni.
 12. Szia, erre a témára van egy jó topik, amit érdemes lenne elolvasnod. Jelen esetben nálam fordult már meg pár sampler: akai s1000-2000, Emu emax2, Emu E6400 ultra, Yamaha A3000, Ensoniq ASR, Korg electribe sampler, Kurzweil pc3 biztos van még amit nem írtam le... Ezek alapján írtam én is anno a bejegyzéseket. Van ott mindenről szó. Mit mire, miért, pro-kontra.
 13. Egyet értek. Most filózom egy 6os custom bundle-ön. -Manley EQ és a kompresszor az elsők között szerepel a sorban
 14. Na most megfogtál, de! volt olyan kombináció is a csoportban, hogy 3 uad2 solo PCI + 2 db sattelite +2db apollo.