upstream

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  215
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  1703d 13h 22m 40s

upstream last won the day on February 17 2016

upstream had the most liked content!

Megbízhatósága

31 Megbízható

upstream tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1975-01-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pécs,Szeged, Budapest
 • Érdeklődési kör
  Szintik, Samplerek, keverés, hangtechnika

Kapcsolatfelvétel

 • MSN
  upstr3am@hotmail.com
 • Skype
  bertalacko1975

Legutóbb az adatlapod nézték:

5.840 profil megtekintő
 1. Engem is az MPC X izgat. Az lenne - szerény véleményem szerint - a nagy durranás, ha olvasná a régi akai formátumot mondjuk egy usb-s cd olvasón keresztül. A többi dolog, ami benne van, tényleg a mai kor szellemének megfelelő. Mondjuk az árat kicsit húzósnak találom, de ez megint csak relatív.
 2. A sampleres világban ezt time stratch-nek hívják és az összes nagy tudja, viszont nem ez határozza meg a hangszert. Transzponáció már inkább, abban az EMU-k verhetetlenek. Tudom nem ez volt a kérdés, az biztos, hogy az electribe-ban nincs time stratch.
 3. Értem, így már konkrétabb az igény. Az electribenál le van írva pontosan mennyi az annyi, ami 270mp (44khz 16bit mono ). Azt tudni kell róla, hogy amikor megcisnálsz egy sample importot a memóriába, akkor ahhoz hogy induláskor betöltse ezeket, kell egy all sample exportot nyomnod. Ilyenkor az sd kártyára teszi le az export file-t, és azt induláskor be is tölti. "kb.100 mintát azért be lehessen egyszerre importálni, és mondjuk 16ot vissza is tudjon játszani egyszerre egy betöltött "presetből" " itt a betöltött preset alatt a patternt kell érteni, de ha bent van a 100 minta, amit induláskor betölt, akkor ahhoz azonnal hozzáfér, nem kell várni semmit. Szóval szerintem a electribe tudja a Te elvárásaidat, és szerintem baromi jó kis hangszer, én szeretem, bár minap beszélgettük az Arturia bemutatón, hogy én nem biztos, hogy mernék rá egy live act-et alapozni.
 4. Szia, erre a témára van egy jó topik, amit érdemes lenne elolvasnod. Jelen esetben nálam fordult már meg pár sampler: akai s1000-2000, Emu emax2, Emu E6400 ultra, Yamaha A3000, Ensoniq ASR, Korg electribe sampler, Kurzweil pc3 biztos van még amit nem írtam le... Ezek alapján írtam én is anno a bejegyzéseket. Van ott mindenről szó. Mit mire, miért, pro-kontra.
 5. Egyet értek. Most filózom egy 6os custom bundle-ön. -Manley EQ és a kompresszor az elsők között szerepel a sorban
 6. Na most megfogtál, de! volt olyan kombináció is a csoportban, hogy 3 uad2 solo PCI + 2 db sattelite +2db apollo.
 7. Jól hitted 8 UAD2 mehet egy systembe és mellé mehet 4 UAD1
 8. Szia, nincs különbség a PCIE-4X és a 16X között az UAD szempőontjából. A kártya a PCIX-1 sebességén dolgozik, illetve úgy mondom, hogy egy OCTO UAD2-nek elég az egyszeres sebességű slot.
 9. szerintem meg 8 uad2-t most van a csoportban 6 db
 10. Várjuk a listát. Én annak örülnék legjobban, ha megjönne a Moog Sub37 szállítmány, és a Pioneer Sp-16 felébe kerülne :D:D A mondat első részét komolyan gondoltam
 11. Múlt héten voltam fent a boltban, és megláttam az eszközt, gondoltam teszek egy próbát. Első blikkre színes, szagos, de első látásra beleszeretős. KB minden meg van benne amit kerestem egy dobgépben. Közben vételeztem egy Korg Electribe Samplert, ha már ott voltam. Összehasonlítva, kényelmi funkciókban a Toriaz magasan veri az Electribe-ot. Na de négyszeres áron? Pedig tényleg ez az az eszköz, ami egyszerűen kiszolgálja a dj-t vagy producert, a workflow-ja zseniális, és a hangja sem elhanyagolható. Nálam bekerült a need kategóriába, de még kell, hogy essen az ára.. jócskán.. ( van egy vadi új electribe samplerem eladó :D:D:D )
 12. Az lenne a cél, hogy a számítógép a GW8-at usb driveként lássa. Ez a GW8 oldalán fog eldőlni, ezt a funkciót vagy tudja a gép vagy nem. Jelen esetben sajnos vagy nem. Ahogy Hobkins kolléga is írta, ez egy korlátozott memória rész a szintiben, amit kiajánl usb-n keresztül. Ezt a Kurzweilek tudják, a PC3 kategóriából a K sorozat biztosan, illetve a Forte is. Jelen esetben sajnos marad az usb ki-be dugdosás...