upstream

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  243
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  2488d 4h 8m 46s

upstream last won the day on February 17 2016

upstream had the most liked content!

Megbízhatósága

35 Megbízható

upstream tagunkról:

 • Rang
  Kamykazee
 • Születésnap 1975-01-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pécs,Szeged, Budapest
 • Érdeklődési kör
  Szintik, Samplerek, keverés, hangtechnika

Kapcsolatfelvétel

 • MSN
  upstr3am@hotmail.com
 • Skype
  bertalacko1975

Legutóbb az adatlapod nézték:

5.923 profil megtekintő
 1. Megkérdezhetem milyen eq-t használtál UAD-on? Mert én nem ezt tapasztaltam. Legtöbbször neve 1073, Massenburg-ot és Manley Eq-t használok.
 2. Ez meg egy nagyon rossz példa. Nem a zene értékéről beszélgetünk, és főleg nem filozofálunk, hanem konkrétan technikáról pro és kontra, mint mérnökök. Hogy jön ide a zene érzelmi telítettsége?
 3. Pontosan ezt mondom, és aki mást mond az buta. Ezer egy módja van az érzékszerveink becsapásának, akkor hogy is higyjünk neki? Próbált már fejjel lefelé televíziót nézni huzamosabb ideig? Szerintem nem.. Próbálja ki, és számoljon be mi történt.
 4. Tisztelt Rudolf! Higyje el, a legmélyebb tisztelet hangján szólok. Utána olvastam munkásságának, és mind a kora mind a szakmai múltja tiszteletre ösztökél. Viszont nem értem magát. Azért nem, mert pont abban a témában publikálta könyveit, amiben most fel kellene mutatnia pár eredményt. Én komolyan hinni fogok, ha látom, hogy labor körülmények között bebizonyítja az igazát. Én nem hiszek a fülemnek, mert az agyam befolyásol. Mint tudjuk az agy már csak ilyen, mindenhol korrigál. Mutasson egy A -B teszet, mint ahogy már Töfi kolléga (már ha mondhatom kollégának) több ízben is kérte. Sajnos én már csak ilyen vagyok, hiszem ha látom. Bocsássa meg szkepticizmusom, de az élet minden területén ugyan így vagyok ezzel. A mérnökök már csak ilyen "kockák"...
 5. Köszi, nekem ezek a szuper kábelek, cd demagnetizáló cuccok már az ezotéria kategóriába tartoznak. Jobb napkon az Ezo tv-n Pavel a mester jós"ka" demagnetizálja a cd-imet távolról tv-n keresztül Én még tanultam fizikát, ja és láttam Tannoy hangfalat belülről. Amíg az 5 miillás/db hangfalban MCU 1x1,5 kábelekkel van a hangváltó összedrótozva, nekem bárki mondhat bármit.
 6. Elnézést kívánok őszintén, csak 2 oldalt olvastam vissza... Mea Culpa.. és ott ogy javítja a felbontást? :D:D össze húzza a barázdákat?
 7. Bakelitre is van demagnetizálód?
 8. Szia, Max 4 szetereo cue mix sávod lehet. Be lehet állítani a console-on hogy az egyes sávoknak mi legyen a kimenete. Line1-2, Line3-4, Line5-6...stb vagy van két HP kimeneted, azokat is beteheted a cue mix bus-ra. Ha kell, tudok csinálni screenshoot-ot otthon. Ebből a szempontból rugalmasabb a focusrite mixing része. Nekem is ez hiányzik, a MOTU kártyán ugyanaz a rendszer volt, mint nálad. Bármelyik input-ot tudtam route-olni bármelyik output-ra. https://help.uaudio.com/hc/en-us/articles/209063366-Setting-up-Cue-Mixes-in-Console-and-Your-DAW
 9. Nem jó! Kihagytad, hogy LEGENDÁS patika állapotban!
 10. Mester, akkor ez kb a megoldása külső outboard-ok használatakor létrejövő latency-re is?
 11. PropaneB: Megpróbálok segíteni, remélem menni fog. Nálam Apollók vannak beállítva gályázni. A delay comp. függ a HW buffertől. Nálam ez felvételnél 64 ms, mixingnél maximumra 1024 ms-re van állítva. Ezen kívül az option-ben a delay comp be van kapcsolva, a Low latency monitoring viszont ki van kapcsolva mert hw-ból megy a monitoring. Esetleg, ha összeraksz egy alap session-t ami nálad nem jó, kipróbálom hogy nálam frankó-e. Azért állok értetlenül a probléma előtt mert nálam nem jelentkezett ilyen probléma...
 12. Hát nem tudom lesz-e. A Wave1 is elég nagy bukta volt nekik. Nem jött be amire számítottak..
 13. Ami igaz az igaz Viszont a MB még nem volt kint a cikk keletkezésekor
 14. azért innen hiányzik a moog sub37 Egyébként ha a modulokat is nézzük akkor akadna itt versenyző pl pulse2 vagy a minitaur. Igen de ezek nem billentyűsök, és elsősorban ezt nézi a cikk..
 15. Amit nagyon jól megfogtak, az az, ami majdnem minden mai analóg szintiből hiányzik, az az, hogy kapűsból meg tudod nézni a potik beállítását a patche-eknél. Ezt eddig csak a Nova basII-nél láttam.