upstream

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  260
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  3117d 16h 35m 5s

upstream last won the day on February 17 2016

upstream had the most liked content!

Megbízhatósága

40 Megbízható

upstream tagunkról:

 • Rang
  Kamykazee
 • Születésnap 1975-01-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pécs,Szeged, Budapest
 • Érdeklődési kör
  Szintik, Samplerek, keverés, hangtechnika

Kapcsolatfelvétel

 • MSN
  upstr3am@hotmail.com
 • Skype
  bertalacko1975

Legutóbb az adatlapod nézték:

5.938 profil megtekintő
 1. Sziasztok! Véleményetekre vagyok kíváncsi. Esetleg ismeri-e valaki a topikban szereplő eszközt? Nagyon gondolkodom rajta, csak nem tudom Magyarországon kapható-e, és hol? Alternatívája a DTouch szoftver és hozzá egy Acer t272hl monitor. Árban kb ugyan ott vannak, talán a második megoldás egyszerűbben beszerezhető. Szerintetek érdemes gondolkodni ilyen megoldásban? Slateről egy kis ízelítő:
 2. Én is ugyan abba a cipőben jártam, mint Ruf kolléga. Volt kb 500K-m hangfalakra. ATC nem jött szóba mivel erősítővel együtt már jóval túlmutatott a budget-en. Neumann volt képben mindaddig, amíg nem jött szembe egy Genelec 8050. Én nem csalódtam benne, szerintem ha valakinek abszolút nincs monitorja, vagy úgy van vele, mint én voltam, hogy csak egy Behringerem volt, annak a Genelec is egy elég nagy előre lépés. Azzal már meg lehet tanulni jó mixet csinálni, két-három esetleg négy év múlva meg ráér fellépni a pro kategóriába. Én azt mondom, használtam ki lehet fogni 500k környékén Genelec 8050-et. Ha jól tudom Töfi kolléga is árulta nem olyan régen.
 3. tényleg kicsit sarkítottál Azért OSC és LFO minősége erősen javult a peak-ben, illetve nagyon dícsérik a reverbet is.
 4. Nekem a sladge2 is bejönne, ha teljes blofeld-et kapna az ember. Igaz mindent ki lehet belőle csikarni editorral, de ha már sladge és minden ki van rakva potikra, akkor azok is legyenek, amik csak editorral érhetőek el. Egyébként nem volna ez rossz koncepció mondjuk 1000-1500$ környékén. Kövezzetek meg, de nekem tetszik a design.
 5. paraszt vakítás
 6. mondhatjuk rá hogy a waldorf q+ felújított verziója?
 7. Nálam az elektromos hálózatból olyan érdekes zajok kerülnek elő, mint pl a hűtő ha bekapcsol...stb, hogy nem úszom meg a trafót. A szekunder oldalról már én is sokat elmélkedtem, de még nem jutottam előrébb. Minden cucc elé trafót tenni meg anyagi öngyilkosság szerintem Viszont szűrni mindenképp kell.
 8. Erre az volt a válasz, hogy a nagy frekis zajokat szűri ki a kábel, amit még el is tudnék fogadni, de nálam most folyik a stúdió építés. Tervezési fázisban vagyok, az első dolgom egy leválasztó trafó beszerzése lesz, a stúdió elektromos újrakábelezése mellett. Szerintem kb itt kell kezdeni, nem a hiperűrugrásra képes tápkábelnél.
 9. Egyébként aminek még van értelme, hogy a mixet egy analóg összegzőn küldöd át, és azt rögzíted.
 10. Felhívnám a figyelmed, hogy a lesávolás és a "Korábbi felvételeimet ereszteném át egy Universal Audio 4-710-d vason." nem ugyan az! Töfi által említett dolog a mixing része, míg Te, értelmezésem szerint, már egy kész anyagot küldenél át rajta.
 11. Nézd, kísérletezésnek tök jó, mert tanulsz belőle, ha mást nem azt, hogy teljesen fölösleges. Persze más konzekvenciákat is levonhatsz, de túl messzemenő eredményt ne várj
 12. Az a probléma ezzel, hogy pontosan nem tudjuk, hogy mit szeretnél elérni, milyen végeredményre számítasz?
 13. Illetve a modern reampolásnál már a natúr jelre felrakunk valamilyen erősítő emulációs plugint, lásd UAD...
 14. távol álljon tőlem az ítélkezés, de milyen hangmérnök használ Tascam us-122 hangkártyát? Az RME még csak-csak de abból sem a babyface....