Jump to content
Ménemszól.hu

upstream

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  276
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  3790d 7h 20m 52s

upstream last won the day on February 17 2016

upstream had the most liked content!

Megbízhatósága

42 Megbízható

upstream tagunkról:

 • Rang
  Kamykazee
 • Születésnap 1975-01-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pécs,Szeged, Budapest
 • Érdeklődési kör
  Szintik, Samplerek, keverés, hangtechnika

Kapcsolatfelvétel

 • MSN
  upstr3am@hotmail.com
 • Skype
  bertalacko1975

Legutóbb az adatlapod nézték:

6.214 profil megtekintő
 1. Köszi a választ! Kimerítő volt. Tavaly év végi akcióban sikerült egy 6-os csomagot vásárolni, ott az elsők között tettem be az akkor újnak számító Massenburgot Idén is lenne pár plugin ami beférne egy 6-os vagy 10-es csomagba
 2. Mint tapasztalt felhasználó írnál pár mondatot, miért nem jó a feladatra a Manley? Én mint naiv user, azt gondoltam, mivel az főképp mastering EQ, ezért eléggé transzparensnek kell lennie, mert minek, ha nem ennek? Bár tudom, hogy CPU használata nyilván nem engedi meg, hogy minden sávra Manleyt pakoljunk. Illetve az nem is lehet cél... up
 3. Az UAD Manley massive passive is elég jó transparent EQ up
 4. Igen ez így van. Itt a hivatalos how-to: https://support.apple.com/en-us/HT204904 És tényleg dedikálva van az a bizonyos gomb
 5. Behringer Thruth B2031

  Eladó Behringer Thruth B2031 hangfalpár. ÁR: 45.000 Ft Érdeklődni itt PM-ben, vagy telefonon: +362o9129 55négy
 6. Szia, Nálad az lesz a baj hogy a 7.x és az újabb verziók között nézet váltás volt auth téren, amit a srác nem tudhatott amikor eladta a kártyát. A 8-as verziójú driverhez nem jó a régi auth file. Szóval marad az a módszer amit Hobkins írt, vagy visszateszed a 7.4-es drivert és azt probálod az auth file-al regelni.
 7. Hali! Rootkiller kolléga megmondta a tutit. Én hallgatnék rá. Olyan mikrofont, ami otthonra is felvenni, és színpadra is megfelel nehezen találni... Közepesen megfelelő felvételt csinálni otthoni körülmények között már eléggé költséges, jót meg kimondottan. De ha a közepes minőség árát inkább arra fordítod, hogy stúdióba menj, sokkal előrébb leszel, mert ott az igazán profi megoldásokat is használhatod.. (pl U47+1073 előfok).
 8. Visszautalva az előző problémára, nálam pont ilyen okok miatt van dupla rendszer. Van egy a hdd-n teszt rendszernek, és egy az ssd-n Prod-nak. Mindent a teszten próbálok ki először. Új UAD driver, új PT verzó, vagy új OS jön ki először a teszten landol. Ha minden ok, akkor mehet fel az éles Prod rendszerbe a frissítés. Kicsit macera, de nekem ez bevállt!
 9. Töfi! A plugin megmarad, csak a neve utána biggyesztettek egy legacy-t, de ettől még a plugincsomag része, A beállításokat kell vissza varázsolni a 9.1-es verzióból (save-load).
 10. Olvasgattam a fórumban. Másnak is volt ilyen problémája. Sajnos az van, hogy eredeti néven fut az update-elt plugin, ezért hívja be a session azt. Viszont írták, hogy teljesen át van írva az algoritmus, ezért a plugin teljesen máshogy működik, ezért nincs értelme a régi beállítások megtartásának. Marad Gamda kolléga megoldása sajnos..
 11. Igen ez bennem is megfordult... Jó lenne kipróbálni.
 12. Pro Tools control surface - Slate Digital Raven MTI2

  Sziasztok! Véleményetekre vagyok kíváncsi. Esetleg ismeri-e valaki a topikban szereplő eszközt? Nagyon gondolkodom rajta, csak nem tudom Magyarországon kapható-e, és hol? Alternatívája a DTouch szoftver és hozzá egy Acer t272hl monitor. Árban kb ugyan ott vannak, talán a második megoldás egyszerűbben beszerezhető. Szerintetek érdemes gondolkodni ilyen megoldásban? Slateről egy kis ízelítő:
 13. Én is ugyan abba a cipőben jártam, mint Ruf kolléga. Volt kb 500K-m hangfalakra. ATC nem jött szóba mivel erősítővel együtt már jóval túlmutatott a budget-en. Neumann volt képben mindaddig, amíg nem jött szembe egy Genelec 8050. Én nem csalódtam benne, szerintem ha valakinek abszolút nincs monitorja, vagy úgy van vele, mint én voltam, hogy csak egy Behringerem volt, annak a Genelec is egy elég nagy előre lépés. Azzal már meg lehet tanulni jó mixet csinálni, két-három esetleg négy év múlva meg ráér fellépni a pro kategóriába. Én azt mondom, használtam ki lehet fogni 500k környékén Genelec 8050-et. Ha jól tudom Töfi kolléga is árulta nem olyan régen.
 14. tényleg kicsit sarkítottál Azért OSC és LFO minősége erősen javult a peak-ben, illetve nagyon dícsérik a reverbet is.
 15. Axel Hartmann's 20k Synth

  Nekem a sladge2 is bejönne, ha teljes blofeld-et kapna az ember. Igaz mindent ki lehet belőle csikarni editorral, de ha már sladge és minden ki van rakva potikra, akkor azok is legyenek, amik csak editorral érhetőek el. Egyébként nem volna ez rossz koncepció mondjuk 1000-1500$ környékén. Kövezzetek meg, de nekem tetszik a design.
×