Jump to content
Ménemszól.hu

eahk

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  36
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  46d 6h 17m 34s

eahk last won the day on March 16 2016

eahk had the most liked content!

Megbízhatósága

6 Semleges

eahk tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/1bitorchestra

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.266 profil megtekintő
 1. Nem azt hallod

  Ezek a csávók, akik angolul írják le, hogy milyen király az usb kábel, sokkal hitelesebbek. Angolul sokkal hihetőbben hangzik a hittérítés, nem?! Szerintem ha még 10 angolul írt véleményt olvasok a témában, visszavonhatatlanul hívővé válok.
 2. Vettem egyet összeszerelő készletben. Összeraktam, működik! Igazán beteg, zajszerű hangokból álló loopokat lehet kreálni vele. Sokféle hangon meg lehet szólaltatni. Öcsi Buchla...:) Nagyon tetszik. Megérte!
 3. Bastl Instruments Kastle

  Ha jól látom még nem volt. Űbermikroméretű moduláris mindenes a cseh Bastl Instrumentstől. http://www.bastl-instruments.com/instruments/kastle/kastle-synth/ Tök olcsó. Tetszik!
 4. De ez olyan ratyi lesz, hogy maradjk inkább az UAD ingyenes verziónál, vagy attól azért jobb lehet? Vagy ez lehet legalább olyan jó? A 1176-KT annyira rosszul sikerült? És mennyibe kerül?
 5. Kibújik lassan a szög..:) http://www.synthtopia.com/content/2016/09/03/909day-roland-system-8-synthesizer-tr-09-drum-machine-tb-03-bass-line-synth/
 6. Pont az lenne a tutiság, ha nem érkezne 126 új funkció meg még 20 hang/sáv az eredetiek mellé és pc editor sem kell meg semmi ilyesmi. Pont a korlátai teszik azzá, ami(meg a hangja)Ha "csak" tr-909 tudása lesz, azért max feleannyit kérhetnek mint a tr-8ért.(70-80ezer forintot gondolkodás nélkül áldoznék rá) Ugye? Ugye ha megvalósul, olcsóbb lesz egy használt autónál?! A bennfentesek tudnak valamit, mert gyanusan csenben vannak erről az egészről... (valami info morzsa esetleg?!)
 7. Roland Boutique TR-909. Komolyan?

  Szeptember 9-én (a 909es napon) mutatja be a gyártó a Boutique sorozat legújabb tagját. Talán egy újragondolt Tr-909 ?! Ha igen, csak egy átdobozolt tr8 vagy egy teljesen új fejlesztés vagy tényleg előszedik a 909 kapcsolási rajzát és modernizálva megkapja a nép? http://www.pmtonline.co.uk/blog/2016/08/23/roland-boutique-tr-909-reissue-coming-soon/
 8. Novation Bass Station

  Sziasztok. Van egy Novation Bass Station 1 szintim. Amikor mentek egy patch-et valamiért két helyre menti el. Ha pl az 1-es memória helyre mentek, valamiért elmenti a 2-es memóriahelyre is ugyanazt a beállítást. Szét is szedtem a szinyót és a patch memória környékén, a nyákon javítás nyomaira leltem. Sajnos nem találok kapcsolási rajzot. Abban kérném a segítségeteket, hogy ha van valakinek ugyanilyen szintije és hajlandó szétszedni a kedvemért, hasonlítsunk össze pár alkatrészt azon a panelen. Esetleg ha valakinek van kapcsolási rajza, az is kisegítene. Előre is köszönöm!
 9. Igen, én is csak a traktor 3-ban találtam meg.
 10. Milyen traktor verziót használsz? Traktorban beállítottad midi kimenetnek hangkártyád midi kimenetét? Nekem itthon korg electribe első sorozat van. A manual alapján be tudod állítani a midi csatornát.
 11. External-ban van az mx, de amikor elindítod a traktort, nem indul el egyszerre az mx? Azt kellene még megnézned, milyen midi csatornán akarnak kommunikálni.
 12. Hali! A midi thru egy olyan port ami simán tovább küldi a midi bemenetre érkező jelet. Eszközök láncba fűzésénél használjuk. Ha az mx-et externalra állítod, akkor külső midi forráshoz szinkronizál, tehát a számítógépen tudod elindítani a lejátszást. Fordítva is működik. Ekkor a traktorban kell fogadásra állítanod és az mx-et internalra. Így az mx-el indíthatod a lejátszást, bár ez inkább akkor jön jól, ha daw-al szinkronizálod, nem traktorral. Remélem érthetően fogalmaztam. Ha valami nem ok, kérdezz bátran!
 13. Itt a művész 1 órán át előad, pathet memóriából visszahív és nem öncélúan tekerget.Lehet komoly munkát végezni egy modularral, ha van ötlet...
 14. MakeNoise Noise 0-Coast

  Találtam egy szép képet a juno-n. Lehet fantáziálni...;)
 15. MakeNoise Noise 0-Coast

  Tolnám mint egy lopott bicajt!! Szép mint egy új traktor!
×