Jump to content
Ménemszól.hu

modeos

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  53
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  17d 20h 16m 55s

modeos last won the day on October 24 2014

modeos had the most liked content!

Megbízhatósága

5 Semleges

modeos tagunkról:

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.835 profil megtekintő
 1. Keresek Roland JP 8000

  Sziasztok! Roland JP 8000 tipusú szintetizátort keresek. KP-ben fizetek,vagy adok cserébe egy Yamaha mx 49-et minden tartozékával plusz ráfizetek.
 2. Keresek Roland JP 8000-et

  Roland JP 8000 szintetizátort keresek.A billentyűs változatot. Esztétikailag mindegy milyen,de működjön tökéletesen. Köszönöm.
 3. Roland Jp 8000 kerestetik

  Keresem megvétel céljából a címben említett hangszert. KP-ben fizetek!!!. Vagy cserébe adok egy Yamaha mx49-et plusz kp!!Esztétikailag mindegy milyen,de működjön mindene,ahogy kell. Ha van valakinek és eladná,én alkudozni nem fogok.Itt a menemszolon elérhető vagyok! köszönöm.
 4. D20 hiba

  Sokkal egyszerűbb kicserélni az ékszíját,hidd el az a baj. Az emulator(usb emulator) modernebbé teszi teszi a hangszert.Pc-t felszerelni vele és onnan másolni a rolandba,szerintem felesleges. A floppy usb emulator ugyanezt tudja,csak ott a hangszer kapjaaz új meghajtót.A pc-ről töltöd be a hangokat.
 5. D20 hiba

  Helo. A floppy meghajtó ékszíját kell kicserélni vagy vissza tenni.Nálam is ez volt a gond,kilazulnak az évek során. Floppy emulatort be lehet rakni a helyébe,vintage cuccoknál most ez virágkorát éli. Egyébként igen,Törökbálinton van a Roland szervíz.
 6. Azért azt nem kell elfelejteni,hogy senki sem úgy születik,hogy mindenhez ért.Az anyatejjel sem szivja magába a tudást. Nem születik mindenki gazdag család elkényeztetett kölykének,akinek az első kis "játékszere" egy E-mu sp 12,vagy Jupiter 6,8...... Valaki csak 20-30 éves korára tud magának beszerezni kacatokat. Zenélni és úgy általában mindenhez,mindenkinek van joga.Megint más kérdés,hogy ha szart csinál,ne ossza meg másokkal, hacsak nem a fejlődése érdekében.És ne gondolja azt,hogy csinál egy demot és már hatalmas zenész. Mindenki kezdőként indul,ezt nem kell elfelejteni.Nyilván valaki tehetségesebb,van érzéke a zenéhez. Van aki rájön,hogy nem megy és saját magának zenélget hobbi szinten,és van akinek sok pofon kell,hogy rájöjjön nem megy. Focizni sem tud mindenki profi szinten,mégis mindenki olyan okos benne.... Ja és nekem nem savanyú a szőlő,mert én tudom magamról,hogy botfülű vagyok
 7. Hangszereim

  Eddigi hangszereim fotói.
 8. Kösszi.Elsőre kissé bonyolult,de gyakorlatban biztos könnyebb Számomra ez is egy megoldás,segitség.
 9. Köszi,de ez a könyv nekem is megvan.Már régesrégen midi láncba kötöttem a hangszereimet.De ha jól emlékszem a könyv nem taglalja,hogyan kell zeneszerkesztő programot használni zenekészitésnél. Nekem konkrétan a számitógépes zenéléssel van gondom,hiányosságom.Hogyan kell használni a zeneszerkesztő programokat?!Hogyan kell elkésziteni egy "teljes" zenei számot.Vagy hogyan,milyen módon/módokon.
 10. Helo. Nagyon blőd kérdést teszek fel.Tehát ezzel,ezekkel a programokkal kétféle módon tudok "zenét csinálni"? Midi bemeneten keresztűl midi-usb adapter segitségével feljátszani a dallamokat,riffeket közvetlenül.A program felismeri az Emaxom mint midi hangszert?Vagy csak a benne lévő virtuális keyboardal lehet "szintizni"? Vagy a már mentett dallamokat sávokban bemásolni a programba,és úgy tenni alá ütemet,effektet?Egyszóval megszerkeszteni a számot. Tényleg köszönöm a segitségeket!Igyekszem magam is rájönni dolgokra,én is kitudok akadni a hűlye kérdésektől Reapert letölteni netről van értelme,vagy jobban teszem ha megveszem?
 11. Köszönöm,kipróbálom. Mint kezdő én is olyan programra gondoltam,amin gyakorolni tudok fejleszteni magam. De egyben a saját dalaimat is aránylag "jó" minőségben tudom megcsinálni.
 12. Sziasztok,a gondom a következő. Van egy EmaxI-em,ami mellé van Macintosh és sound designer.Milyen zeneszerkesztő programot használjak mellé,hogy a lejátszott riffek teljes dalok legyenek?Kapjanak ütemet,effekteket stb. És legfőképp,hogyan kötöm össze az emaxot és a laptopom amire a program kerül?Vagy van olyan zeneszerkesztő ami fut régi Macintoshon?(Cubase például) Ötleteim megvalósitása a célom,de sajnos nagyon kezdő vagyok a témában! Minden segitséget köszönök előre.
 13. Licitálásnál akkor kell fizetni,ha te nyerted meg a terméket.Lényegében a termék érkezése előtt fizetsz.De figyelj,mert nem mindig lehet visszaküldeni a cuccot az eladónak ha gond van vele. Én előre fizettem annó,de nekem nem licites volt.Szerintem megtudod beszélni az eladóval a fizetés módját,idejét. Tulajdonképpen a paypal egy biztositás,biztositék az üzletkötésnek. Egyébként ha regisztráltál ebayon akkor eltudod olvasni a vásárlás menetét(igaz angolul,de lefórditod magyarra) a szabályzatot.
×