Jump to content
Ménemszól.hu

Balázs

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  20
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  35d 8h 49m 22s

Megbízhatósága

1 Semleges

Balázs tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Köszönöm! Kipróbálom amit írtál!
 2. Balázs

  Access Virus C vs. TI

  Sziasztok! Az élet úgy hozta, hogy a Virus C-m mellé egy TI is került. A C tele van jobbnál jobb hangokkal, de egyelőre még nem sikerült őket rátöltenem a TI-re... Valamiért a Sounddiver Virus nem tudja úgy kimenteni a kívánt mappát MIDIben, hogy utána az rátölthető legyen a TIre a Control Centerben. Szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatban hasznos tanácsa, ötlete?
 3. Jó volt ez az epizód is :). Mondjuk abban a műfajban, amiben én 'próbálkozom' tabu a sampling packekből kicket használni :)). Youtubeon valaki kérdezte, hogy milyen akusztikai elemek vannak a falon, és érkezett rá válasz is, egy forgalmazó weboldalával, ahol találtam néhány vicoustic panelt, de nem túl sokat. Az a kérdésem, hogy Magyarországon tud-e valaki olyan céget, aki ennek a gyártónak bővebb termékpalettáját kínálja, mind az akusztikai tervezésben, mind forgalmazásban? Tőlünk nyugatabbra egyre inkább ez a stúdió standard, minden mást háttérbe szorítva...
 4. Volt már... Majd lesz is biztos megint. A vége nekem valahogy lemaradt
 5. Balázs

  Mackie Onyx-i

  Köszönöm a segítséget, sajnos sem a skype-ban, sem a wmp-ben nem találtam meg ehhez a beállításokat, de még szüttyögök vele egy kicsit, hátha...
 6. Balázs

  Mackie Onyx-i

  Nem találtam ezekről a hangkártyákról témát, úgyhogy gondoltam, létre hozok egyet, hátha más is használ rajtam kívül. Problémám a következő: Mackie Onyx 1620i 2011-ben Hitspace-ben vásárolt Oprendszer: Win Xp Amikor mondjuk megy a windows media player, és bekapcsolom a skype-ot, az aktuális zene rögtön lelassul. Direkt nem írtam zeneszerkesztős problémát, hogy azt érzékeltessem, a dolog teljesen független attól, bár akkor is elő szokott fordulni, csak más váltja ki. Egyébként kezdettől fogva mindig voltak ilyen problémák. Mostanra untam végleg. Ki mit tanácsol, mit tegyek?
 7. Balázs

  Lehallgatás a stúdióban

  Ha jól tudom, Jan Morel a Vicoustic nevű gyártó elemeit alkalmazza. http://www.vicoustic.com/music-broadcast
 8. Balázs

  Lehallgatás a stúdióban

  A témával kapcsolatban én az ő akusztikai megoldásaikat szoktam nézegetni, de ezek nyilvánvalóan már nem a home studio árkategóriába tartoznak. https://www.facebook.com/MorelMuziekBV/photos_stream
 9. Balázs

  WNAMM2013: KORG MS-20 MINI

  ahogy hansan írta, nekem is az a véleményem, hogy erre pl egy tb-303, vagy egy tr-909 replika lenne méltó válasz a Rolandtól. Eddig sem értettem, hogy ami jó volt a maga korában, és jónak számít 30 évvel később is, azt miért nem gyártják?
 10. Köszönöm ezt is! Végigzongorázok minden eshetőséget, és csak kiderül, hogy mi baj.
 11. Hozzáteszem, kizártnak tartom, hogy az lenne a baj, hogy PC. Ismerek nem egy előadót FireWire interfésszel, akik PC-n dolgoznak. Nem mondom, hogy nem a Mac lenne az ideális, de attól még, hogy PC, működnie kéne.
 12. Köszönöm az eddigi segítséget! Nekem XP-m van. Megpróbálom újrarakni a FireWire kártya driverét.
 13. Nem alaplapi a firewire kártya. gép tulajdonságai: Intel® Core Duo CPU E8400 @3.00GHz 1.98GHz, 3,50 GB RAM
 14. többen is CPU problémára gyanakodnak. velem együtt., de még bemegyek HS-be, őket is megkérdezem. Bár amikor vettem, a srác váltig állította, hogy nincs hozzá driver, és nem is kell, mert csak bedugom és megy. bedugtam és nem ment . erre megtaláltam a driver cd-t a dobozban . értem én, hogy ez csak egy belépő szintű darab, és össze sem mérhető az apogee cuccok tudásával, de azért nem baj, ha ehhez is ért valaki.
 15. Amekkorát adtak hozzá, kb 1,5 m-es Firewire kábel.
×