Jump to content
Ménemszól.hu

csomati

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  53
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  59d 15h 44m 50s

csomati last won the day on September 29 2017

csomati had the most liked content!

Megbízhatósága

12

csomati tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://ysound.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.887 profil megtekintő
 1. 8 csatornás passzív splitter

  8 csatornás passzív (transzformátoros) splitter eladó. Újszerű állapotban, dobozában, sosem volt használva. (A színpadról érkező jeleket ennek segítségével kettéosztva küldhetjük a fő- és a monitor keverőbe.) - 8 XLR input az előlapon - 16 XLR out a hátlapon - csatornánként 1 direkt kimenet és 1 galvanikusan leválasztott kimenet - phantom táp áteresztés az egyik kimeneten - ground lift kapcsoló - -40dB pad kapcsoló - link kapcsoló - 19˝ rack méret, 1U Igény esetén egy 2U-s rövid ABS flight case-t adok hozzá +17 ezer forintért. +36 30 öt36000öt
 2. SE Electronics RF-X reflection filter

  Újszerű állapotban, dobozában eladó. +36 30 öt36000öt
 3. AKG K240 Studio fejhallgató

  AKG K240 Studio fejhallgató tökéletes állapotban eladó. 55 Ohms Plüss fülpárna Made in Austria Igény esetén új spirális kábel van hozzá +5000 forintért +36 30 öt36000öt
 4. SE Electronics SE5 válogatott sztereó pár

  SE Electronics SE5 válogatott sztereó pár kis membrános kondenzátor mikrofonok tökéletes, karcmentes, újszerű állapotban eladók. Adatok: Capsule Type: Hand-Crafted True Condenser Diaphragm: 23mm Gold/Mylar Directional Pattern: Cardioid Frequency range: 20 Hz - 20 kHz Impedance: 200 Ohms Sensitivity: 19.95 mV/Pa (-34dB) Max SPL: 139/149/159 dB (0/-10/-20 dB pad) (0.5% THD @ 1kHz) Signal to Noise Ratio: 80 dB Self Noise: 14 dB(A) Pass Filter Switch: 100 Hz Preattenuation Pad: -10/-20 dB Power requirement: 48V phantom Weight: 230g / 8.11oz Bővebben: http://www.musicradar.com/reviews/tech/se-electronics-se5-pair-602499 https://www.soundonsound.com/reviews/se-electronics-se5 +36 30 öt36000öt
 5. ISA ONE & DI BOX

  Hát igen. A 'meter calibration' csak a mérő műszer bekalibrálását kell hogy szolgálja, a jelszintre nem szabad hogy befolyással legyen. Legalábbis nagyon fura lenne ha nem így lenne... Ha eltekered, mást fog mutatni a műszer mint a valóság, csak ennyi történik.
 6. Yamaha NS-10

  hááááát ......őőőő Azzal viszont egyetértek hogy 'drága' mikrofon kiválóan operálhat 'nem annyira drága' előfokkal. A mikrofonon nagyon sok áll vagy bukik. De kiváló preamp-ot kaphatsz már egy Wunder árának töredékéért. Persze nem Behringert Úgy értem, egy milliós preamp és egy százezres között nem lesz megközelítően sem akkora differencia, mint mikrofonok esetében ugyanekkora árkülönbségnél.
 7. ISA ONE & DI BOX

  Máris jó, hogy szóba került ez itt. Évek óta győzködöm magam, hogy nekiüljek egy ilyen tesztsorozatnak.... talán majd most!
 8. ISA ONE & DI BOX

  Igen, az lenne az ideális, ha minden mikrofonhoz megkeresnénk az ideális bemeneti impedanciát, meghallgatva, mert mind más és más. Rá kellene szánni az időt, biztos hogy érdemes.
 9. ISA ONE & DI BOX

  Igen, én is ezt teszem, csak azért kérdeztem meg tőle, mert nem feltételeztem, hogy ő reampolni, vagy editálni szeretné a felvételt. Nekem úgy tűnik ez egy otthoni, házi felvételről szól egy Saffire 14-el és egy Isa one-nal. Lehet, h elektroakusztikus gitárról van szó, nem derült ki eddig pontosan, hogy mit és miért szeretne az eredeti kérdező.
 10. ISA ONE & DI BOX

  Megnéztem a gépkönyvet és valóban mindegyik jelútban benne van a transzformátor. (eddig ennek nem néztem utána) Azt írja még a manual, hogy dinamikus és kondi mikrofonoknál 1:10 arány a javasolt, ribbonnál 1:5 arány. A magas bemeneti impedanciáról (2KOhm felett) ezt írja: Nagyobb bemeneti impedancia beállítások olyan mikrofon teljesítményt eredményeznek, amely simítja az alacsony és a középfrekvenciájú területeket, és kiemel a nagyfrekvenciás tartományban az alacsony impedanciájú beállításokhoz képest. Low – 600 Ω, ISA 110 – 1.4 kΩ, Med – 2.4 kΩ, High – 6.8 kΩ
 11. ISA ONE & DI BOX

  Trafó nélkül gondolom kevésbé szinez, de nem sok tapasztalatom van etéren. Tesztelgetni kellene.
 12. ISA ONE & DI BOX

  Amúgy, jut eszembe... mikrofonoznod kellene a gitárt és a basszus meg a DI-n keresztül rögzíteni. Miért szeretnéd a gitárt vonalból?!?
 13. ISA ONE & DI BOX

  Van egy pár 50 Ohm-os mikrofonunk (SE T2), annál 'low'-ba váltok, de szinte minden esetben trafósan -isa110- használjuk őket.
 14. ISA ONE & DI BOX

  Off/ Még egy érdekesség, ha már ISA-ról van szó. Azt sokan hallottuk már, hogy eredetileg az ISA110 előfokot R. Neve tervezte. Én törtem a fejem régebben egy Rupert Neve Design - Portico előfokon. Kíváncsi voltam vajon mi lehet a különbség a két preamp között (ISA vs Portico). Sokat olvasgattam a neten, mígnem találtam egy topikot, ahol a kérdező pont erre volt kíváncsi. Egy hangmérnök felajánlotta, hogy meghallgatja, A/B összehasonlítást végez, tekintve hogy rendelkezik a stúdióban mindkét előfokkal. Az eredmény az lett, hogy állítása szerint nagyon hasonló a 'sound', nem érzékelhető nagyobb differencia, egyetlen eltérés csupán: a Portico nagy gain esetén zajosabbnak bizonyult. Szóval elég jók az Isa-k, és olcsóbbak mint egy RND. Nekem sajnos nem volt még lehetőségem ilyen összehasonlításra, de azóta még jobban szeretem az Isa-kat / On
 15. ISA ONE & DI BOX

  Szia. Minden ISA előfok pontosan ugyanaz, különböző dobozokba építve. Eltérések a szolgáltatásokban vannak. Pl. az ISA One-on csak ki-be kapcsolható a High Pass Filter, míg az ISA Two-n állítható a freq. A One-on független a DI jelút, a többi ISA-n nem. A One-ba építhetsz AD átalakítót, a Two-ba nem lehetséges. Ilyenek... de a hang ugyanaz. És igen, a Two-ban kettő egyforma Isa előfok van, a 428-ban 4db, a 828-ban pedig 8db. Egyformák mind.
×