Jump to content
Ménemszól.hu

deneverstudio

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.352
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  102
 • Ennyit fórumozott

  629d 8h 10m 30s

deneverstudio last won the day on September 2

deneverstudio had the most liked content!

Megbízhatósága

622 Megbízható

deneverstudio tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1970-02-09

További Információ

 • Lakhely:
  Szolnok

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.deneverstudio.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Hát igen, pont ez a legfőbb ok, amiért nem erre mentünk, pedig sokáig analógoztunk mi is régen. A mai rohanásban van, hogy 4-5 anyaggal is foglalkozni kell egy napon, ami elképzelhetetlen analógban. Meg minden azonnal el kell, lehetőleg tegnapra, meg a gyártás előtt napon is változtatások vannak még sokszor.
 2. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Azért egy valóban komoly pult sem két fillér, de az eredeti árukhoz képest tényleg fillérekért manapság venni. Az AD/DA is drága dolog, de az igazán drága maga a munkamódszer, meg a rengeteg külső vas, ami kell még hozzá. Ez az amit csak nagyon kevesen tudnak megfizetni.
 3. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Arról már rég letettem.
 4. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Köszi. Most állok vásárlás előtt és vagy egy ilyesmi lesz, vagy egy sokmagos i9. Át kell nézni, hogy melyik, hogy jön ki árban, teljesítményben, stb.
 5. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  És milyen DAW? És akkor ez 3,5Ghzx32 mag, ha jól látom az adatait?
 6. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Köszi mindenkinek, így már tiszta az egész. Azt mondjuk sejtettem, hogy egy TB-s hangkártya elmegy bővítőkártyával gond nélkül. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy az is működik hibátlanul, ha még mellé akasztunk 4-5db Octo kártyát. Végülis azt mondták az UAD-nál, hogy éppen működhet akármivel is, de lehetnek nem várt események. Na, ebbe nem akartam belebonyolódni egy ekkora rendszerrel és inkább összeraktam, amit ők teszteltek. Nálatok meg pont az nem megy, ha jól tudom.
 7. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Akkor kicsit megerőltethették volna magukat, hogy ne csak az a pár konfiguráció legyen letesztelve a részükről. De akkor ezek szerint ez az említett Xeon alaplap eleve Thunderboltos? Ha igen, akkor meg minek a bővítőkártya? Meg úgy egyáltalán, a bővítőkártya nem olyan gépekhez van, amin nincs TB? Kicsit zavaros nekem még ez az egész TB dolog. Mért csak egy van belőle az alaplapon? Egy szálra akarnak felfűzni mindent? Hangkártyát, DPS-t, monitort, stb? Vagy lehet több szál is bővítőkártyával?
 8. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Köszi, de úgy érted, hogy UAD TB rendszer működik rajta? Csak mert kifejezetten alaplapi TB-t írnak az UAD oldalon, nem bővítőkártyákat. Közben amúgy megoldódni látszik a dolog hamarosan, mert a Cubase 10 már támogatni fogja a sokmagos i9-eket.
 9. Jellemzően olcsó cuccokon, rossz akusztikában, házilag felvett dolgokról van szó, még akkor is, ha valaki stúdiónak hívja az adott helyett. A keverésre küldött anyagok 90%-a ilyen és elég kemény közdelem, mire valami értelmes hangot csinál belőlük az ember. De nem feltétlenül csak ezért kell a rettenet számítási teljesítmény, hanem azért is mert nagyon sok felvétel eleve úgy készül még a jó cuccokon is, hogy majd később lesz megcsinálva a tényleges sound, keveréskor. Tehát ha pl. ének felvételnél nem volt vas leveller, akkor máris mehet mind a 20-30 sávra egy LA2A. Utána persze EQ+comp, mert akkor nyilván az sem volt és ez hasonlóan megy minden felvett dolognál. Ha a dob is natúrban van felvéve, akkor az főleg elég komoly teljesítményt elvisz, mire rendesen megszólal.
 10. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Ez nekünk lehet, hogy jó is lesz. Csak ez nem tiszta, hogy ebben mennyi DSP van.
 11. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Kíváncsian várom, hogy milyen verziók lesznek.
 12. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Én is 6-nak néztem. Remélem ezután jönnek a 16 magos satellitek is.
 13. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Ezeken a linkeken írnak ezt is, azt is, szóval a fene se tudja, hogy akkor hogy jobb.
 14. deneverstudio

  UAD X Coming Soon!

  Az érdekes, mert ott aztán nyugodtan elszórakozhatna azzal, hogy összerakosgatja, amit kell. Real-time ez sokkal rázósabb dolog. Majd megnézem, hogy a Cubase mit csinál bounce alatt, de ott szerintem akkor is megy az összes mag. A HT-t amúgy BIOSban lehet tiltani, vagy engedélyezni, így leginkább ott lehet megnézni, hogy megy-e, bár lehet, hogy a feladatkezelői is mutatja.
×