Jump to content
Ménemszól.hu

deneverstudio

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.074
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  93
 • Ennyit fórumozott

  289d 2h 7m 59s

deneverstudio last won the day on September 16

deneverstudio had the most liked content!

Megbízhatósága

548 Megbízható

deneverstudio tagunkról:

 • Rang
  Generális
 • Születésnap 1970-02-09

További Információ

 • Lakhely:
  Szolnok

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.deneverstudio.hu/
 1. Cubase 8Pro Scroll barmol!

  Lehet, hogy félreérthető voltam. Az UAD-okból nem mindegyik csinálja. A Little Labs VOG lett ilyen hisztis pl. meg a Precision Desser, a többit nem tudom fejből. Mindkettő évek óta rossz, amióta 64 bitre álltak át. Előtte ezek is jók voltak. A Steinberg saját pluginjei viszont mind ezt csinálják nálam. Eddig azért nem tűnt fel, mert ritkán használom őket.
 2. Cubase 8Pro Scroll barmol!

  De amikor rákattintasz, nem ugrik arréb először? Nekem igen és emiatt képtelenség rendesen beállítani. Mondjuk C9-ben még nem néztem, de az összes Nuendoban ezt csinálja már régóta. Az UAD-ok egy része akkor kezdte el ezt csinálni, amikor átálltak 64 bitre és forgó üzemmódban egy részük használhatatlan lett. Azóta kénytelen vagyok lineárban dolgozni, amit eleinte nagyon utáltam, de már nagyjából megszoktam. Bár a Chandler Zener meg pont lineárban nagyon rosszul kezelhető.
 3. Cubase 8Pro Scroll barmol!

  Nem tudom, sosem használtam. Fizikai gombbal jól kell hogy működjön, mert ott nincs rákattintás.
 4. Cubase 8Pro Scroll barmol!

  Ja, ez is nem az a hiba, amit én írok. Összekevertem. Nekem meg az a bajom, hogy ha hozzáérek a forgópotikhoz, akkor elugrik. Ez így használhatatlan, mert nem lehet beállítani rendesen.
 5. Cubase 8Pro Scroll barmol!

  Emiatt ráadásul az UAD-ok egy része is használhattalan lett, amikor ezt elbarmolták. Azzal annyit tudtam tenni, hogy átállítottam linear-ra. Próbáld meg a Cubase-ban is átállítani.
 6. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  A Youtube-on is simán hallatszik, ha valami rendesen meg van csinálva, meg egy mp3 lejátszón is. És hallja a laikus is, csak nem tudja megmondani pontosan, hogy miért tetszik neki jobban az, ami jól szól, de hallja. Az a kép ettől még persze marha vicces első látásra, de ha jobban belegondolunk, akkor régen még messzebb volt az otthoni zenehallgatás minősége az eredeti felvételtől, mint manapság.
 7. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Én 16 évig toltam Genelecen. Nem fogom szidni, mert az elején egy csoda volt, az akkori hifi falakhoz képest, amin előtte dolgoztunk és az NS10 mellé nagy segítség volt, de igazából sohasem tudtam megszokni és megszeretni. Megtanulni valamennyire sikerült, de döntéseket hozni nem igazán lehet rajta. Főleg gyorsan nem. Sokáig dolgozni sem lehet rajta, mert pár óra múlva semmit sem hall az ember. Az ATC viszont tökéletesen bevált. Nagyon gyorsan lehet döntést hozni rajta és nagyon sokat lehet rajta dolgozni egyhuzamban. Munkához pedig ez a kettő kiemelten fontos. Otthoni zenélgetésnél persze nyilván mások a fő szempontok.
 8. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  1031 volt, amikor itt jártál. Azóta 1032 van helyette. Meg aztán volt 8050 is, ami helyett most ATC van.
 9. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Esti csendes melóra a legegyszerűbb fülesezni szerintem.
 10. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Csak vicc volt, én sem genyózni akartam.
 11. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Az kicsit hasonló, mint amikor a rendőr ás még egy gödröt, mert az első kicsit lett.
 12. cubase device setup

  Persze, a tárhelyen múlik, hogy mennyit tudsz felvenni, de azt is kiírja valahol a a képernyő alján, ha jól emlékszem. Ha 4 órát akarsz felvenni, akkor valóban így célszerű beállítani: 04:10:00:00. Amit neked kiírt, az csak 10 perc.
 13. cubase device setup

  Annyit fűznék hozzá, hogy a felvétel nem áll meg a beállított időpontban, hanem tovább megy. Vagy ha behívunk egy hosszabb sávot, akkor nem látszik a vége, de attól még ott van és ha átírjuk project hosszát, akkor előjön a vége is.
 14. Ja, persze így van, csak nem gondoltam végig.
 15. Egy kis szerencsével simán vissza tudod nyerni, ha még nem írtál rá azóta.
×