SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  85
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  6d 8h 19m 1s

Megbízhatósága

1 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Eladó jó állapotú Ensoniq MR-61. Cserébe érdekel Kurzweil K2000, K2000VP, K2VX, csak billentyű verziók. Lehetőleg 3.54 vagy 3.87 verziós OP rendszerrel. Érdeklődni itt a ménemszólon vagy: zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 2. Tibor, a ChangeIt! programra gondolsz? Nekem is van egy korg 01/W FD és teljes mértékben alátámasztom a tapasztalataidat a szintivel kapcsolatban. Szerencsére én egy jó állapotú példányt vettem 2 éve egy hozzáértő szakitól. Fent nevezett program linkje, ha netán érdekelne valakit: http://www.mossgrabers.de/Software/ChangeIt/ChangeIt.html
 3. 01/w-t érdemes megvenni, az M1 vonal legfejlettebb tagja.
 4. Jó szívvel ajánlom az M3-ast. Az Expanded verzió elég meggyőző. Radias kártyát -ha nincs benne- érdemes beletenni. Nemcsak egy workstation, hanem egy teljes értékű sampler is, ami eszi az AKAI S1000 , 3000 formátumokat a wav, aiff stb. mellett.
 5. Hát, nekem a Krome nagyon nem tetszik .Akkor már inkább a Kronos. Bár, ha belgondolok, hogy az M3-asért sem voltam oda először...most meg itt csücsül a szobámban.
 6. Azért nézd meg az M3-ast is!Nekem volt/van Tritonom háromféle is, de az M3 a meglepetés erejével hatott.Ha teheted, próbáld ki ezt is. A Kronost meg sem merem említeni, mert durva jó cucc.
 7. Ha csak közel lesz olyan jó, mint egy igazi Minimoog, szerintem bőven megéri.
 8. Köszi, nekem egyik sem működik. Soundtower Triton editor demó verziót letöltöttem, semmit sem csinál. Midiquest sem akar menni a Triton studio-hoz letöltött sqz file-val.
 9. Korg Triton Studio szintihez tudtok ajánlani valami szerkesztő-könyvtárazó programot? Olyan kellene, ami ismeri a saját pcg formátumát is. Át szeretném kissé rendezni a hangjait.
 10. Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
 11. Én inkább örülnék egy ARP Quadra-nak...ilyen jellegű szintit még nem adtak ki újra vasban.
 12. Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni.
 13. Van olyan program, amivel floppi image file-t lehet csinálni. Azzal meg lehetne próbálni a floppit lemezképként elmenteni, majd ha kell, a képet kiírni. Translator-t is érdemes beszerezni, a hangkönyvtárak kezelésére főleg. Az Omniflop is javasolt, igaz, én nem tudtam használni. Legjobb egy alaplapi FDD-t használni, usb-s megfejtések nem biztos, hogy működnek. Azok csak lemezbeolvasásra javasoltak, szerintem.
 14. Meg tudná valaki mondani, hogy a PC3 család (még a K előtti) beolvassa a régi Kurzweil fájlokat (.krz, .k25, .k26)? Azokat gondolom nem, amik sample-ket is tartalmaznak.
 15. Chicken System Translator pro változatát próbáld meg!