SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  62
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  2d 11h 28m 41s

Megbízhatósága

1 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap
 1. Ensoniq MR61

  Eladó szép állapotú, Németországból érkezett Ensoniq MR61. Érdeklődés itt a ménemszólon vagy: zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 2. Kurzweil K25000s

  Eladó Kurzweil K2500s 76 billentyűs szinti, full felszerelt állapotban. Cserébe/ beszámításra a következő vasdarabok érdekelnek: -Korg M3 -Korg Triton Extreme (csak Extreme, elsősorban 61 v 76 bill) -Kawai K5000S vagy W -Yamaha SY99 -Xs Motif -Roland XP60, 80 Más ajánlat is jöhet a műfajon belül maradva. Ha nem viszi el senki, megy ki az országból. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 3. Ensoniq MR-61

  Eladó Ensoniq MR-61.Szép állapot. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 4. Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
 5. Én inkább örülnék egy ARP Quadra-nak...ilyen jellegű szintit még nem adtak ki újra vasban.
 6. Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni.
 7. Van olyan program, amivel floppi image file-t lehet csinálni. Azzal meg lehetne próbálni a floppit lemezképként elmenteni, majd ha kell, a képet kiírni. Translator-t is érdemes beszerezni, a hangkönyvtárak kezelésére főleg. Az Omniflop is javasolt, igaz, én nem tudtam használni. Legjobb egy alaplapi FDD-t használni, usb-s megfejtések nem biztos, hogy működnek. Azok csak lemezbeolvasásra javasoltak, szerintem.
 8. Meg tudná valaki mondani, hogy a PC3 család (még a K előtti) beolvassa a régi Kurzweil fájlokat (.krz, .k25, .k26)? Azokat gondolom nem, amik sample-ket is tartalmaznak.
 9. Chicken System Translator pro változatát próbáld meg!
 10. Nagyon színvonalas a kiállítás. Én először itt láttam élőben pl. Minimoog D-t és PPG-t. Kár lett volna kihagyni!
 11. Igen, a MIDI interfész átcserélésével azonnal megoldódott a dolog. A violinkulcsos interfész ezek szerint nem a legjobb megoldás...
 12. Van egy Yamaha DX7 II D szintim.Tenni akarok rá hangszíneket. Nem akarja venni a sysex-eket, hibaüzeneteket ír ki. Több progival is próbáltam és nem megy. Van valami, amit esetleg a szintin kell állítani? Írásvédelmet mindig lekapcsoltam. Sehogy sem jön össze a dolog. Próbáltam a dx factory-t is, de az meg azt írja ki a gyári hangokat tartalmazó syx fájlra, hogy nem dx7 fájl. Tud valaki segíteni?
 13. Engem érdekelne a TG300-as. Jelezz vissza kérlek.
 14. Apropó, nincs valakinek felesleges SY85-W5-W7 floppy meghajtója?
 15. Akkor gondolom neked SY85-öd van. Sajnos nem átjárható a SY85 és a 77,99, mert az SY85 hangkeltési rendszere szimpla AWM2, a 77-es és 99-es az AWM2-t kombinálja a hatoperátoros AFM szintézissel.Ezért volt egyedi ez a két hangszer anno. Tehát a 85-ös nemigen fogja olvasni a 77-99-hez készült bankokat. Azt nem tudom , hogy esetleg lehet-e konvertálni?