SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  79
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  5d 21h 21m 19s

Megbízhatósága

1 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Azért nézd meg az M3-ast is!Nekem volt/van Tritonom háromféle is, de az M3 a meglepetés erejével hatott.Ha teheted, próbáld ki ezt is. A Kronost meg sem merem említeni, mert durva jó cucc.
 2. Eladó fent nevezett legendás hangszer a boldog 90-es évekből. Korának megfelelő (23 éves), de korrekt állapotban. SCSI nincs benne sajnos, floppy rendben üzemel. Egy soft-key mikrokapcsoló cserére szorul. Fórumtagoknak itt is 10 % kedvezmény. Csere most nem. Érdeklődni itt vagy zselyi.krisztian kukacz gmail.com.
 3. Eladó fent nevezett gépezet. Szép állapotban, fórumtagoknak 10% kedvezmény. Csere jelenleg nem érdekel. Érdeklődni itt vagy zselyi.krisztian kukacz gmail.com címen.
 4. Eladó egy Kurzweil K2500 szinti/sampler worksation fullosan bővítve (kivéve HDD). Fórumtagoknak 10 % kedvezmény. Érdelkődni itt vagy zselyi.krisztian kukacz gmail.com.
 5. Eladó egy szép állapotú Yamaha V50. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 6. Ha csak közel lesz olyan jó, mint egy igazi Minimoog, szerintem bőven megéri.
 7. Köszi, nekem egyik sem működik. Soundtower Triton editor demó verziót letöltöttem, semmit sem csinál. Midiquest sem akar menni a Triton studio-hoz letöltött sqz file-val.
 8. Korg Triton Studio szintihez tudtok ajánlani valami szerkesztő-könyvtárazó programot? Olyan kellene, ami ismeri a saját pcg formátumát is. Át szeretném kissé rendezni a hangjait.
 9. Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
 10. Én inkább örülnék egy ARP Quadra-nak...ilyen jellegű szintit még nem adtak ki újra vasban.
 11. Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni.
 12. Van olyan program, amivel floppi image file-t lehet csinálni. Azzal meg lehetne próbálni a floppit lemezképként elmenteni, majd ha kell, a képet kiírni. Translator-t is érdemes beszerezni, a hangkönyvtárak kezelésére főleg. Az Omniflop is javasolt, igaz, én nem tudtam használni. Legjobb egy alaplapi FDD-t használni, usb-s megfejtések nem biztos, hogy működnek. Azok csak lemezbeolvasásra javasoltak, szerintem.
 13. Meg tudná valaki mondani, hogy a PC3 család (még a K előtti) beolvassa a régi Kurzweil fájlokat (.krz, .k25, .k26)? Azokat gondolom nem, amik sample-ket is tartalmaznak.
 14. Chicken System Translator pro változatát próbáld meg!
 15. Nagyon színvonalas a kiállítás. Én először itt láttam élőben pl. Minimoog D-t és PPG-t. Kár lett volna kihagyni!