Jump to content
Ménemszól.hu

SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  121
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  14d 21h 19m 23s

Megbízhatósága

2 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. SY77

  Roland VSR 880

  Eladó Roland VSR 880 harddisc recorder szép állapotban. Cserébe érdekel Korg M1. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 2. SY77

  Roland JV 1000

  Eladó egy Roland JV 1000 workstation. Korának megfelelő állapotban. Csere nem érdekel. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 3. SY77

  Ensoniq SQ1

  Eladó egy SQ1 Ensoniq szinti gyűjtői állapotban. Alap verzió. Csere nem érdekel. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 4. http://hxc2001.com/download/floppy_drive_emulator/Slim_SD_HxC_Floppy_Emulator_User_Manual_ENG.pdf Itt a manuál. Elvieleg jól van beáálítva a jumper. ID0A on állásban, a többi off-ban. Az SY77-szerelve feléledt, de a maga a szinti nem látta az emulátrt.
 5. Yamaha SY77 és SY99-ben szeretnék használni Lotharek emulatort. Tudna valaki segíteni? Német ebayról vettem a adaptert (az SY-k FDD-i régi 720 kB DD meghajtók), az emulator feléled, de utána nem tudok továbblépni. Kénytelen voltam visszarakni egyelőre a floppy meghajtót.
 6. Köszi a tippet!. Yamaha SY77 szintinek az oldalsó műanyag lécei pontosan milyen műanyagból vannak, tudja esetleg valaki? Fontos lenne....
 7. SY77

  Szintik műanyag alkatrészeinek javítása

  Tudtok ajánlani olyasvalakit, aki korrekten meg tudná oldani szintik törött, repedt alkatrészeinek javítását? Oldalsó takarófedélről lenne szó most.
 8. Használd egészséggel! Music expo-ra gyere majd!
 9. És billentyűs vagy desktop modul? Radias-t szerez bele, nagyon jó. Gyakorlatilag egy önálló VA szintit kapsz vele.
 10. SY77

  Korg Sounds

  Tibor, a ChangeIt! programra gondolsz? Nekem is van egy korg 01/W FD és teljes mértékben alátámasztom a tapasztalataidat a szintivel kapcsolatban. Szerencsére én egy jó állapotú példányt vettem 2 éve egy hozzáértő szakitól. Fent nevezett program linkje, ha netán érdekelne valakit: http://www.mossgrabers.de/Software/ChangeIt/ChangeIt.html
 11. SY77

  Korg Sounds

  01/w-t érdemes megvenni, az M1 vonal legfejlettebb tagja.
 12. SY77

  Korg Sounds

  Jó szívvel ajánlom az M3-ast. Az Expanded verzió elég meggyőző. Radias kártyát -ha nincs benne- érdemes beletenni. Nemcsak egy workstation, hanem egy teljes értékű sampler is, ami eszi az AKAI S1000 , 3000 formátumokat a wav, aiff stb. mellett.
 13. SY77

  Korg Sounds

  Hát, nekem a Krome nagyon nem tetszik .Akkor már inkább a Kronos. Bár, ha belgondolok, hogy az M3-asért sem voltam oda először...most meg itt csücsül a szobámban.
 14. SY77

  Korg Sounds

  Azért nézd meg az M3-ast is!Nekem volt/van Tritonom háromféle is, de az M3 a meglepetés erejével hatott.Ha teheted, próbáld ki ezt is. A Kronost meg sem merem említeni, mert durva jó cucc.
×