SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  71
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  4d 7h 4m 22s

Megbízhatósága

1 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 1. Eladó egy szép állapotú Yamaha V50. zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 2. Ha csak közel lesz olyan jó, mint egy igazi Minimoog, szerintem bőven megéri.
 3. Eladó egy Kurzweil K2500S 76 billentyűs workstation. Minden bővítmény benne van-kivéve HDD. Érdekekel KORG Triton Extreme (61 v 76). Jó állapotban. Érdeklődni itt a ménemszólon vagy: zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 4. Eladó egy szép állapotú Ensoniq MR61. Érdeklődés itt vagy: zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 5. Köszi, nekem egyik sem működik. Soundtower Triton editor demó verziót letöltöttem, semmit sem csinál. Midiquest sem akar menni a Triton studio-hoz letöltött sqz file-val.
 6. Korg Triton Studio szintihez tudtok ajánlani valami szerkesztő-könyvtárazó programot? Olyan kellene, ami ismeri a saját pcg formátumát is. Át szeretném kissé rendezni a hangjait.
 7. Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
 8. Én inkább örülnék egy ARP Quadra-nak...ilyen jellegű szintit még nem adtak ki újra vasban.
 9. Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni.
 10. Van olyan program, amivel floppi image file-t lehet csinálni. Azzal meg lehetne próbálni a floppit lemezképként elmenteni, majd ha kell, a képet kiírni. Translator-t is érdemes beszerezni, a hangkönyvtárak kezelésére főleg. Az Omniflop is javasolt, igaz, én nem tudtam használni. Legjobb egy alaplapi FDD-t használni, usb-s megfejtések nem biztos, hogy működnek. Azok csak lemezbeolvasásra javasoltak, szerintem.
 11. Meg tudná valaki mondani, hogy a PC3 család (még a K előtti) beolvassa a régi Kurzweil fájlokat (.krz, .k25, .k26)? Azokat gondolom nem, amik sample-ket is tartalmaznak.
 12. Chicken System Translator pro változatát próbáld meg!
 13. Nagyon színvonalas a kiállítás. Én először itt láttam élőben pl. Minimoog D-t és PPG-t. Kár lett volna kihagyni!
 14. Igen, a MIDI interfész átcserélésével azonnal megoldódott a dolog. A violinkulcsos interfész ezek szerint nem a legjobb megoldás...
 15. Van egy Yamaha DX7 II D szintim.Tenni akarok rá hangszíneket. Nem akarja venni a sysex-eket, hibaüzeneteket ír ki. Több progival is próbáltam és nem megy. Van valami, amit esetleg a szintin kell állítani? Írásvédelmet mindig lekapcsoltam. Sehogy sem jön össze a dolog. Próbáltam a dx factory-t is, de az meg azt írja ki a gyári hangokat tartalmazó syx fájlra, hogy nem dx7 fájl. Tud valaki segíteni?