Jump to content
Ménemszól.hu

SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  104
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  9d 16h 50m 32s

Megbízhatósága

1 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 1. Korg Triton Studio 76

  Eladó fent nevezett workstation szép állapotban. Beszámítok szép állapotú és jól működő Yamaha SY85-öt. Ha érdekel, tegyél ajánlatot! zselyi.krisztian kukacz gmail.com
 2. Használd egészséggel! Music expo-ra gyere majd!
 3. És billentyűs vagy desktop modul? Radias-t szerez bele, nagyon jó. Gyakorlatilag egy önálló VA szintit kapsz vele.
 4. Korg Sounds

  Tibor, a ChangeIt! programra gondolsz? Nekem is van egy korg 01/W FD és teljes mértékben alátámasztom a tapasztalataidat a szintivel kapcsolatban. Szerencsére én egy jó állapotú példányt vettem 2 éve egy hozzáértő szakitól. Fent nevezett program linkje, ha netán érdekelne valakit: http://www.mossgrabers.de/Software/ChangeIt/ChangeIt.html
 5. Korg Sounds

  01/w-t érdemes megvenni, az M1 vonal legfejlettebb tagja.
 6. Korg Sounds

  Jó szívvel ajánlom az M3-ast. Az Expanded verzió elég meggyőző. Radias kártyát -ha nincs benne- érdemes beletenni. Nemcsak egy workstation, hanem egy teljes értékű sampler is, ami eszi az AKAI S1000 , 3000 formátumokat a wav, aiff stb. mellett.
 7. Korg Sounds

  Hát, nekem a Krome nagyon nem tetszik .Akkor már inkább a Kronos. Bár, ha belgondolok, hogy az M3-asért sem voltam oda először...most meg itt csücsül a szobámban.
 8. Korg Sounds

  Azért nézd meg az M3-ast is!Nekem volt/van Tritonom háromféle is, de az M3 a meglepetés erejével hatott.Ha teheted, próbáld ki ezt is. A Kronost meg sem merem említeni, mert durva jó cucc.
 9. Behringer MiniMoog...

  Ha csak közel lesz olyan jó, mint egy igazi Minimoog, szerintem bőven megéri.
 10. Korg Sounds

  Köszi, nekem egyik sem működik. Soundtower Triton editor demó verziót letöltöttem, semmit sem csinál. Midiquest sem akar menni a Triton studio-hoz letöltött sqz file-val.
 11. Korg Sounds

  Korg Triton Studio szintihez tudtok ajánlani valami szerkesztő-könyvtárazó programot? Olyan kellene, ami ismeri a saját pcg formátumát is. Át szeretném kissé rendezni a hangjait.
 12. Akai MPC 1000 szervíz?

  Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
 13. Én inkább örülnék egy ARP Quadra-nak...ilyen jellegű szintit még nem adtak ki újra vasban.
 14. Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni.
×