Jump to content
Ménemszól.hu

SY77

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  111
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  12d 12h 39m 49s

Megbízhatósága

2 Semleges

SY77 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. SY77

  Eladó cuccok

  Eladásra kínálom a következő gépeket: -Ensoniq KS32 (hibás!) 30 ezer -Ensoniq SQ1 alap verzió gyűjtői állapotban 80 ezer -Yamaha V50 gyűjtői állapotban 70 ezer -Korg Triton Studio 76 szép állapotban -árra tégy ajánlatot, ha érdekel -Roland JV-1000 + 1 SR-JV kártya, kissé viseltes, 80 ezer. Cserébe érdekel: Yamaha DX7 II FD (sima D nem). Érdekel továbbá: Yamaha Motif XS és XF (elsősorban 76 bill verziók). Komoly érdeklődők keressenem itt a ménemszólon. Képek e-maiban, kérés esetén.
 2. Köszi a tippet!. Yamaha SY77 szintinek az oldalsó műanyag lécei pontosan milyen műanyagból vannak, tudja esetleg valaki? Fontos lenne....
 3. SY77

  Szintik műanyag alkatrészeinek javítása

  Tudtok ajánlani olyasvalakit, aki korrekten meg tudná oldani szintik törött, repedt alkatrészeinek javítását? Oldalsó takarófedélről lenne szó most.
 4. Használd egészséggel! Music expo-ra gyere majd!
 5. És billentyűs vagy desktop modul? Radias-t szerez bele, nagyon jó. Gyakorlatilag egy önálló VA szintit kapsz vele.
 6. SY77

  Korg Sounds

  Tibor, a ChangeIt! programra gondolsz? Nekem is van egy korg 01/W FD és teljes mértékben alátámasztom a tapasztalataidat a szintivel kapcsolatban. Szerencsére én egy jó állapotú példányt vettem 2 éve egy hozzáértő szakitól. Fent nevezett program linkje, ha netán érdekelne valakit: http://www.mossgrabers.de/Software/ChangeIt/ChangeIt.html
 7. SY77

  Korg Sounds

  01/w-t érdemes megvenni, az M1 vonal legfejlettebb tagja.
 8. SY77

  Korg Sounds

  Jó szívvel ajánlom az M3-ast. Az Expanded verzió elég meggyőző. Radias kártyát -ha nincs benne- érdemes beletenni. Nemcsak egy workstation, hanem egy teljes értékű sampler is, ami eszi az AKAI S1000 , 3000 formátumokat a wav, aiff stb. mellett.
 9. SY77

  Korg Sounds

  Hát, nekem a Krome nagyon nem tetszik .Akkor már inkább a Kronos. Bár, ha belgondolok, hogy az M3-asért sem voltam oda először...most meg itt csücsül a szobámban.
 10. SY77

  Korg Sounds

  Azért nézd meg az M3-ast is!Nekem volt/van Tritonom háromféle is, de az M3 a meglepetés erejével hatott.Ha teheted, próbáld ki ezt is. A Kronost meg sem merem említeni, mert durva jó cucc.
 11. SY77

  Behringer MiniMoog...

  Ha csak közel lesz olyan jó, mint egy igazi Minimoog, szerintem bőven megéri.
 12. SY77

  Korg Sounds

  Köszi, nekem egyik sem működik. Soundtower Triton editor demó verziót letöltöttem, semmit sem csinál. Midiquest sem akar menni a Triton studio-hoz letöltött sqz file-val.
 13. SY77

  Korg Sounds

  Korg Triton Studio szintihez tudtok ajánlani valami szerkesztő-könyvtárazó programot? Olyan kellene, ami ismeri a saját pcg formátumát is. Át szeretném kissé rendezni a hangjait.
 14. SY77

  Akai MPC 1000 szervíz?

  Keresd meg Bakó Imrét, nagyon jó szakember. Itt a fórumon is szokott lenni.
×