Jump to content
Ménemszól.hu

Zongilog

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  426
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1112d 14h 13m 27s

Megbízhatósága

5 Semleges

Zongilog tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1974-03-27

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest
 • Érdeklődési kör
  házi stúdiózás, zongora, analóg szintik, DM, gitár, vintage hangszerek, saját ötletek

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.210 profil megtekintő
 1. Zongilog

  Keresek Roland Juno 106-ot, rosszat is esetleg!

  Keresek Roland Juno 106-ot, Esetleg rossz is érdekel.
 2. Zongilog

  Keresek Roland Juno 6, 60, 106-ot

  Roland Juno 106-ot, esetleg 6-ot vagy 60-ast keresek.
 3. Zongilog

  hibás Roland Juno 106-ot keresek alkatrésznek

  hibás Roland Juno 106-ot keresek alkatrésznek
 4. Zongilog

  Roland Juno 60-at Keresek

  Keresek Roland Juno 60-at. Ajánlatokat, állapot és ár megjelölésével kérem.
 5. Zongilog

  Új DX7 vst

  Erre mi szûkség volt, jobb mint az fm8? Úgy hallottam eddig hogy az fm8 tökéletesen hozza a dx7 hangját. Én még nem próbáltam
 6. ok értem, köszönöm a válaszokat. és akkor viszont kéne vennem még egy ének fejhallgatót. Tehát kettő kéne hogy egy időben ketten halhassák ugyan vissza. Gondoltam rá hogy lehet hogy eladnám ezt az ATH-M50-et és esetleg vennék valami mást, 2 db-ot. Mert ez az M50 elég drága volt. Használtat akkor nem találtam belőle. Nekem jó lenne a használt is. Milyen fejhallgatót ajánlotok, amit használtan is be tudok szerezni és amiben az ének kb. olyan dögös lesz mint az M50-ben?
 7. de én nem fülessel akarom kikeverni! tök mindegy mivel keverem kis csak a hang olyan legyen mint a fülesben
 8. és hogyan lehet, jelen esetben a ATH-M50 fejhallgató hangját kikeverni, hogy a geneleken olyan dögösen szólaljon meg az ének?
 9. de hát itt most alapvetően csak az énekhangról volt szó. A hangszerelés illetve az ének mellett megszólaló dolgok az egy teljesen más kérdés.
 10. Zongilog

  Ének monitorozása fejhallgatóval, kérdés

  Amikor bevásároltam a cuccaimat akkor vettem egy Sure Sm7b mikrofont, egy nyitott AKG K701 és egy zárt audio-technica ATH-M50 fejhallgatót, amit az ének monitorozására ajánlottak. Az AKG-t azért vettem, mert akusztikus hangszerekhez, zongorához az nagyon szép. Amikor énekelni akarok, vagy csak ötletelek, akkor természetesen a zárt ATH-val monitorozom az éneket és nagyon tetszik. Baromi jó hangom van benne de aztán amikor a felvételt visszahallgatom az AKG-n ami már úgy adja vissza a hangot ahogy van, akkor már kevésbé tetszik. Azért is tudom, hogy az ATH hozzá tesz bizonyos frekvenciákat, főleg a mély tartományban, mert pl. bizonyos zongora darabokat amiket játszom, ATH-n a mély tartományban zörögnek, az AKG és akusztikus zongorán meg nem. Szóval ki hogyan oldja meg ezt a problémát? Baromi zavaró, hogy kitalálok valamit, ami még az ötleteléskor az ATH-ban tök jól szól(ének hang), aztán amikor visszahallgatom a monitor hangfalon, vagy az AKG-n, akkor meg már nem.
 11. Zongilog

  Logic Pro X Drummer

  esetleg abban tudnál még segíteni, hogy ezt hogyan tudom letölteni, vagy hogy honnan, mert a logic felső menüjében a "LogicPro X" alatt van a "Sound Library" nyíl. Én ebben próbálkoztam. És itt található a "Sound Library Manager", amiben van ez a kipipálgatás, amiről már írtam.
 12. Zongilog

  Logic Pro X Drummer

  Amúgy, igen. Nálam is 76 db van. Valamit benéztem azért volt csak 4. Na de viszont azt még mindig nem értem, hogy akkor hol kéne még a logic több tartalmát letölteni. Logikusan ha mindent kipipálok, akkor mindent le kéne töltenie.
 13. Zongilog

  Logic Pro X Drummer

  letöltögetésnél ki lehet pipálni hogy a logic tartalmaiból miket töltsön le. Én ott mindent kipipáltam. Akkor nem kellett volna ezt mint letöltenie?
 14. Zongilog

  Logic Pro X Drummer

  Ès dob loop-okból sem lehet bôvíteni. Pl. a jazz stílusra nekem 4 db jött be összvissz ?
×