Jump to content
Ménemszól.hu

Infrhaa Sounds

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  18
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  2h 34m 36s

Megbízhatósága

0 Semleges

Infrhaa Sounds tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 • Születésnap 1986-09-06
 1. Infrhaa Sounds

  Pro Tools 12

  Üdv Mindenkinek! Egy segítséget kérnék! Én is meg kaptam a letöltő linket a PT First -hez letölt + install majd elindit kéri hogy csináljak egy project nevet meg is teszem de nem fogadja el akkor meg probálom még egyszer más project nevet választva majd a jobb alsó sarokban a Create "gombra" katintva semi nem tőrténik egyszerűen nem értem.
 2. Infrhaa Sounds

  PT First probléma

 3. Infrhaa Sounds

  Arturia AudioFuse-ról egy kis videó a gyártótól!

  Nem tudom mennyire hitelesek ezek a mérések legalább is amit a videóban mutatnak, majd ha végre meg jelenik nálunk is talál mindenre fény derül!
 4. Infrhaa Sounds

  Pro Tools | First - ingyenes Pro Tools

  Én azért kiváncsi vagyok erre az ingyenes változatra. Csak azt nem tudom, hogy ha később szeretném meg szerezni a teljes változatott teszem azt Upgrade lehetőség adot lesz vagy sem a nagyobb verzióra?
 5. Infrhaa Sounds

  Avid MBox Pro megéri vagy sem?

  Sziasztok Üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy nagyon elgondolkodtam azon hogy idővel új hangkártya vásárlásán én az Avid MBox Pro-ra gondoltam amihez most jár a teljes Pro Tools 11 soft is viszont annyira nem ismerem ezt a hangkarit, hogy mennyire éri meg (most kb. akciósan 200ezer körül van) érdemes e beruházni rá vagy sem. Előre is köszönöm a válaszokat!
 6. Üdv Mindenkinek!!! Logic Pro X-nél használt UAD pluginneket kicsit másként (idegesítően ) rövidítve irja a neveit ez nálam megoldódot ez a problematika jelentem!!! A régi iMac gépemen még rajta volt a Logic Pro 9 a 10-es mellett, de nem rég szereztem be egy Új Mac Minit amin már csak a Logic Pro X fut és lássatok csodát már rendesen és nem idegesítő valamiféle kód nevekel nevezi el az UAD pluginneket úgyhogy én ebből azt veszem le, hogy lehetséges hogy a kétt progi zavarta egymást és csak ezért volt ez a jelenség. További szépnapot mindenkinek!!!
 7. Infrhaa Sounds

  Logic Pro X kérdések és válaszok!

  Üdv Mindenkinek!!! Logic Pro X-nél használt UAD pluginneket kicsit másként (idegesítően ) rövidítve irja a neveit ez nálam megoldódot ez a problematika jelentem!!! A régi iMac gépemen még rajta volt a Logic Pro 9 a 10-es mellett, de nem rég szereztem be egy Új Mac Minit amin már csak a Logic Pro X fut és lássatok csodát már rendesen és nem idegesítő valamiféle kód nevekel nevezi el az UAD pluginneket úgyhogy én ebből azt veszem le, hogy lehetséges hogy a kétt progi zavarta egymást és csak ezért volt ez a jelenség. További szépnapot mindenkinek!!!
 8. Először is köszönöm a válaszokat!!!!! Meg van melyiket választom: 2,3 GHZ Intel Core i7 négymagos processzor (64-bites) 2x2 GB DDR3 1600 MHz memória - na ez viszont eléggé borsos árú főleg a 2X8 GB kár hogy ilyen drága, na mindegy. 1000 GB 5400 fpp merevlemez -ez helyett majd a 1TB-os Fusion Drive-ot kérem bele!!!! De ahogy elnézegettem az árakat még mindig olcsób az iJoe-nál a konfiguráció.
 9. Infrhaa Sounds

  Új Mac mini zeneszerkesztésre/kisebb studiozásra?

  Üdv Mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy az új Apple Mac mini mennyire lenne alkalmas vagy használható zeneszerkesztésre/otthoni studiozásra? (most per pillanat nem igen lenne pénzem új iMac-re vagy régebbi Mac Pro-ra) Az egyik konfig.: 2,3 GHZ Intel Core i7 négymagos processzor (64-bites) 2x2 GB DDR3 1600 MHz memória 1000 GB 5400 fpp merevlemez Intel HD Graphics 4000 A másik konfig.: 2,6 GHZ Intel Core i7 négymagos processzor (64-bites) 2x2 GB DDR3 1600 MHz memória 1000 GB Fusion Drive Intel HD Graphics 4000 Előre is köszönöm a válaszokat!
 10. Infrhaa Sounds

  Avid Pro Tools Se 8.0.3 érdemes használni vagy sem?

  A kérdésem az lenne, hogy nem olyan rég vettem egy Avid/M-audio Fast Track C400 hangkártyát és járt hozzá a Avid PT SE 8.0.3 progi - érdemes fel telepíteni (és utána crossgrade-ni ha lehet) vagy inkább várjak egy kicsit és vegyem meg inkább a PT 11-et. A válszokat előre is köszönöm!
 11. Infrhaa Sounds

  Logic Pro X kérdések és válaszok!

  Én speciel még nem probálkoztam a Logic Pro X Audio Editor részével de ahogy itt olvasgatam nem tul jól sikerült. Na ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem mert anno amikor meg vettem az Avid/M-Audio Fast Track C400-as hangkarimat akkor kaptam hozzá Avid Pro Tools 8.0.3 SE szoftvert szolva akkor inkább használjam ezt a progit Audio Editálásra? Előre is köszönöm a válaszokat!
 12. Infrhaa Sounds

  Logic Pro X kérdések és válaszok!

  Itt a kép is hozzá:
 13. Infrhaa Sounds

  Logic Pro X kérdések és válaszok!

  Na szóval meg van most már nekem is a Logic Pro X, nagyon tetszik mondjuk kell egy kicsit tanulgatni, hogy mi hol van meg mi hogyan van de első benyomásra szerintem egész jól össze rakták. Az UAD-2 is müköszik vele de az érdekeség, hogy a plug-inneket nem a saját nevével írja ki hanem röviditve pl: a Neve 88RS-t így nevezi el nálam 16AU.
 14. Infrhaa Sounds

  Logic Pro X kérdések és válaszok!

  Nekem is meg van a Logic Pro 9 viszont én is elgondolkodtam azon, hogy megveném a Logic Pro X-et csak azt nem tudom, hogy az UAD-2 plug-inneket tudnám e futatni az új Logic Pron. Nem tudom van e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat.
 15. Infrhaa Sounds

  Mennyire használhatók az UAD-2 gyári plug-injei?

  Sziasztok! Szintén én is gondolkodóba estem az UAD-2 vásárlásával az az UAD-2 Satelitte Duo Core-on gondolkodok. A Kérdésem az lenne, hogy az alap plug -in csomag ami jár hozzá az mirre elég kezdetnek mert ha meg is veszem akkor nem biztos hogy egyenlőre tudok hozzá venni +plug-inneket. Előre is köszönöm a válaszokat.
×