Bakóimi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  102
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  13
 • Ennyit fórumozott

  2897d 1h 30m 32s

Bakóimi last won the day on March 14

Bakóimi had the most liked content!

Megbízhatósága

70 Megbízható

2 követő

Bakóimi tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.566 profil megtekintő
 1. O.K.,gondoltam hogy szájkarate lesz ebből is. Amikor kijött,akkor volt nálunk egy ilyen Bugeera Peavey klón,AZ úgy szólt mint az eredeti. NEM a megépítés milyenségéről beszéltem,az full a megszokott Behreinger-szint volt. Azért volt ott,mert a forgalmazó azt szerette volna hogy mi vigyük a szervizét,amit nem vállaltunk el érthető okokból. Köszönöm,tisztában vagyok hogy mitől jó és mit kell megfizetni egy komoly klónban/erősítőben,5 évig vittem a Korg-Vox-Marshall hivatalos márkaszervizt meg kb. harminc éve ezzel foglalkozom. Peace.
 2. Lazán meg lehet építeni annyiból szvsz.,az eredetit sem földönkívüliek rakták össze azért,lássuk be. Nem lesz olyan tartós alkatrészekből mint az eredeti természetesen,de a hangját meg lehet lazán csinálni majdnem ugyanolyanra. A jó minőségű elektronikai alkatrészek ára sem annyira horror nagy tételben,kivéve a elektromechanikus alkatrészeket (kapcsolók,potméterek) de ezek meg nem szólnak bele a hangba. Anno a Bugera-féle Peavey 6505 klónokra is mindenki előre hányt,aztán - személyes tapasztalat - kurvára ugyanúgy szólt. Persze elég hamar kontaktosak lettek a potik,meg hasonlók,de a hang ott volt. Várjuk ki a végét.
 3. Csodás összefoglaló - de ezt Tőled már megszokhattuk - gratulálok! Annyit hozzátennék az iPad-es zenélésnek egy nagy előnyéről,miszerint vannak olyan alkalmazások amelyek hardveresen nehezen és drágán lennének csak megvalósíthatóak,de leginkább nincsenek is. Ilyen például - csak hogy pár személyes kedvencemet említsem - a Borderlands Granular,ami egy hihetetlen lehetőségekkel bíró granuláris szinti,akár valós idejű bemeneti jelből is dolgozik,a másik a Patterning dobgép,ahol akár minden hangszer sávja más időbeli felbontásban lehet,vagy nézzük például a Roli cég Noise-át amivel (ingyen) beléphetünk a mikrotonális kontrollerek csodás világába (a legegyszerűbb hardver ami ilyesmit tud is vastagon ezer euro felett van). Szóval a lehetőségek korlátlanok,iPadet mindenkinek!
 4. Eladó 2db Yamaha SPX-1000 effektprocesszor,a cég néhai félprofesszionális csúcsmodellje. Tökéletesen működő állaptban,használatból eredő apróbb karcokkal. 43eFt darabja,ez a jelenlegi nemzetközi piaci ár kétharmada alatt van. Érdeklődni a 30-9424-532 számon lehet,csere nem érdekel most,köszönöm.
 5. Demónak lejátszhattak volna egy kártyapartit,mivel ez egy pakli kártya....:-D
 6. Keresek Yamaha PLG-150DX bővítőkártyát. Ajánlatokat ide privátban,ill. a 30-9424-532 számra várok.
 7. Yamaha RX-7 dobgép eladó,újszerű állapot,tökéletes működés,'80 évek. Csere most nem érint,köszönöm. Érdeklődni a 30-9424-532 számon lehet.
 8. Nem tudom volt-e már.....:D
 9. Azért a panelt nézve a "hangonként" jelen lévő valamilyen digitális processzor elgondolkodtató. Valószínűleg a vezérlést/burkológörbéket/LFO-t intézi,de elég ritka hogy erre hangonként külön eszközt rendelnek hozzá,lévén a mai mikrokontrollerek legegyszerűbb típusai is olyan teljesítményűek hogy félgőzzel intézhetik ezeket a funkciókat sok hang polifóniáig. De hát csak nem kamuznak Korgék és minden filter és oszcillátor tényleg analóg. Viszont osztom azt a véleményt hogy az eddig látottak/hallottak alapján egy nagyon jó ár-teljesítmény arányú hangszer lesz ez. Persze hogy vannak jobbak,de AUDI A3-at sem az fog venni akinek amúgy mondjuk Porsche Panamerája van.
 10. Eladó effektek: - KORG Kaoss Pad 2 27eFt - KORG Mini Kaoss Pad 15eFt - ELECTRIX MO FX rack 63eFt - LEXICON ALEX 20eFt - ZOOM 9120 Studio 27eFt A 06-30-9424-532 számon lehet érdeklődni.
 11. Eladó effektek: - KORG Kaoss Pad 2 27eFt - KORG Mini Kaoss Pad 15eFt - ELECTRIX MO FX rack 63eFt - LEXICON ALEX 20eFt - ZOOM 9120 Studio 27eFt A 06-30-9424-532 számon lehet érdeklődni.
 12. Master-Slave SCSI-n??? Az nem csak IDE buszon van?
 13. Eladó effektek: - KORG Kaoss Pad 2 27eFt - KORG Mini Kaoss Pad 15eFt - ELECTRIX MO FX rack 63eFt - LEXICON ALEX 20eFt - ZOOM 9120 Studio 27eFt A 06-30-9424-532 számon lehet érdeklődni.
 14. Nem kezel IDE felületet sajnos az AKAI S5000-6000. Volt szó róla hogy egy későbbi operációs rendszerbe majd beleintegrálják,de erre aztán nem került sor.
 15. Ez azért így nem teljesen igaz. Mikrotonális zenék előadásához,vagy ha polifon modulációkat vagy hajlításokat akarsz használni,akkor csak a Haken Continuum és a Rola Waveboard ad lehetőséget ezekre. (A Waveboard hullámos felülete miatt kicsit korlátozottabb talán glide-ra). Érdemes végignézni a demokat a Youtube-on a Hakenről - nem mondom hogy mind értelemes - de akkor rögtön kiderül mire is jó. Persze drága,de hát kis szériéban minden drága,meg ha hozzávesszük hogy bele van építve egy elég komoly DSP rendszer,akkor már nem annyira. :-)