Jump to content
Ménemszól.hu

AudioWorks Hangtechnika

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  220
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  32d 8h 41m 45s

AudioWorks Hangtechnika last won the day on June 2

AudioWorks Hangtechnika had the most liked content!

Megbízhatósága

55 Megbízható

AudioWorks Hangtechnika tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Székesfehérvár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  audioworks.hu
 • Skype
  audioworks.hangtechnika.kft

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.713 profil megtekintő
 1. AudioWorks Hangtechnika

  Mik a kedvenc UAD pluginjeitek?

  Mert teljesen értelmetlen. párhuzamosan karban kell tartani a natív VST/AU/AAX 32/64 bites keretrendszert plussz a DSP specifikus kódot végeredmény szempontjából nincs különbség a natív CPU <> DSP által generált jel között megkerülhetetlen a DAW Latency (a Plug-In Real-Time és OffLine módban is működik) A DSP rendszerek felett eljárt az idő, a natív rendszerrel nem tudják felvenni a versenyt. Manapság a fejlettebb, bonyolultabb és (jelenleg még) drágább FPGA az előremutató technológia.
 2. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 2

  Bitwig Summer Special 2018 2018-06-29 - 2018-07-31 között kedvezményes áron kapható, frissíthető a Bitwig Studio! Bitwig Studio 2: 96.520 HUF Bitwig Studio 2 EDU: 64.008 HUF Bitwig Studio 2 UPG 8-Track: 83.058 HUF Bitwig Studio 2 12 Month Upgrade Plan: 42.037 HUF További információk itt a fórumban vagy az elérhetőségek egyikén.
 3. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 2

 4. AudioWorks Hangtechnika

  Behringer MiniMoog...

  Mindeközben ... http://cdm.link/2018/06/behringer-threatens-legal-action-against-a-site-that-called-it-a-copycat/
 5. AudioWorks Hangtechnika

  Antelope Audio interfészek

  A független nemzetközi szakmai fórumokat és a fent már javasolt YouTube-ot ajánlom figyelmedbe. A Discrete 4/8 HW a mikrofon modellezés és Reverb mellett egyidőben 64 Mono Plug-In futtatására képes (@192kHz). Discrete 4 Basic FX: 2 Channel Strip x 2 AFX + Mic Model + Reverb Discrete 4 Premium FX: 4 Channel Strip x 4 AFX + Mic Model + Reverb, 16 Channel Strip x 4 AFX via AFX2DAW Discrete 8 Basic FX: 2 Channel Strip x 4 AFX + Mic Model + Reverb Discrete 8 Premium FX: 8 Channel Strip x 4 AFX + Mic Model + Reverb, 16 Channel Strip x 4 AFX via AFX2DAW az Antelope AFX platformnak nincs további költsége, az új effektek és modellek a FirmWare frissítéssel automatikusan érkeznek a Basic/Premium Plug-In csomag azonos, csak az egyszerre futtatható HW AFX számban van különbség bármikor válthatsz Basic-ről Premium-ra az Edge/Verge mikrofonvásárlás nyitja a kis- és nagymembrános mikrofon modelleket az Edge/Verge modellező mikrofonhoz jelenleg jár a natív változat is (VST3/AU/AAX formátum, iLok), így a mikrofon-modelleket tekintve nincs korlát, kreatív módon kombinálható az AFX és a natív Plug-In Az Antelope Discrete rendszerrel kapcsolatos szakmai kérdésekkel keressetek az adatlapon található elérhetőségek egyikén.
 6. AudioWorks Hangtechnika

  Antelope Audio interfészek

  Felesleges, mert sokan már megtették helyettünk. Számtalan bemutatót és összehasonlító tesztet találsz a YouTube-on.
 7. AudioWorks Hangtechnika

  Antelope Audio interfészek

  Az iConnectivity PC/Mac/Linux/iOS kompatibilis MIDI interfészeket ajánlom figyelmedbe: mio/mio2/mio4/mio10 és iCM1/iCM2+/iCM4+. Ami az USB/MIDI technológiából kihozható, azt az iC tudja.
 8. AudioWorks Hangtechnika

  iConnectivity ConnectAUDIO2/4

  Első hallásra konfigurációs probléma lesz. Ha az iConfig-ban nem tudod ellenőrizni a beállításokat, akkor csatlakoztasd az asztali gépet és az iOS eszközt az iConnectAUDIO2+ interfészhez, indítsd el az iC Auracle Tool-t és haladj a Setup Wizard pontjain újból végig. Az Auracle csak a konfiguráláskor aktív Port és eszközöket veszi figyelembe majd ez alapján programozza fel az interfészt (Audio&MIDI Router). Ha az iOS eszköz a konfigurálás pillanatában nem volt a rendszerben, akkor elképzelhető azért nem kommunikál az asztali géppel, mert nincs Route az USB1 <> USB2 Port között.
 9. AudioWorks Hangtechnika

  iConnectivity ConnectAUDIO2/4

  Pontosan mit jelent az, hogy nem látja? A Laptop és Desktop gépről nézve az iConfig Audio Router és USB konfigurációs beállítások teljesen egyformák?
 10. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 2

 11. AudioWorks Hangtechnika

  Nectar impact lx61 probléma

  MIDI Bank LSB üzenetküldés Nektar Impact-ról (Global CH): Preset mód [Preset] Setup mód [Shift] + [Patch>] Bank LSB mód [F2] a C3/C#3 (-/+) vagy G4-B5 (0-9) billentyűkkel add meg léptetve/direkt a Bank számát Enter [C5] kilépés Setup módból [Shift] + [Patch>] Biztos, hogy az E-mu-val Bank-ot (és nem Instrument-et) váltottál?
×