Jump to content
Ménemszól.hu

AudioWorks Hangtechnika

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  248
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  34d 14h 14m 46s

AudioWorks Hangtechnika last won the day on June 2

AudioWorks Hangtechnika had the most liked content!

Megbízhatósága

60 Megbízható

AudioWorks Hangtechnika tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Székesfehérvár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  audioworks.hu
 • Skype
  audioworks.hangtechnika.kft

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.171 profil megtekintő
 1. AudioWorks Hangtechnika

  Cymatic Audio LR-16

  Cymatic Audio LR-16 Live Recorder kiárusítás (utolsó raktáron lévő új készülékek számlával és 12 hónap jótállással) 16 sávos (16CH: 44.1/48kHz@16/24bit, 2CH: 96kHz@16/24bit) direkt USB média felvétel 16 TS vonalszintű bemenet (Cymatic TRS kábellel inzertbe köthető) fedélzeti keverő (Pan, Solo, Mute, Volume Control) sztereó és fejhallgató kimenettel (Zero-Latency HW Input monitorozás) Stereo .wav Player MMC/Mackie Control DAW mód 16 In x 2 Out USB Class Compliant (PC/Mac/iOS kompatibilis) audio interfész (24bit@96kHz), ASIO Driver kompakt hordozható kivitel Ár: 60.000 Ft (47.000 Ft + Áfa) / darab Szállítási költség (DPD futár): +1.905 Ft (1.500 Ft + Áfa), utánvétes fizetés +508 Ft (400 Ft + Áfa) Technikai paraméterek és információk: http://cymaticaudio.com/lr-16-productpage/ Menemszol topic: A termékkel kapcsolatban további információkkal az adatlapon található elérhetőségeken tudok szolgálni.
 2. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 2

 3. AudioWorks Hangtechnika

  Moog ONE 8/16 analóg poliszinti!

  http://www.menemszol.hu/topic/3673-moog-one-816/
 4. AudioWorks Hangtechnika

  Moog One 8/16

  https://www.sweetwater.com/store/detail/MoogOne8--moog-one-8-voice-analog-synthesizer https://www.sweetwater.com/store/detail/MoogOne16--moog-one-16-voice-analog-synthesizer
 5. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 2

 6. AudioWorks Hangtechnika

  UAD X Coming Soon!

  UA Apollo X8: 4x Mic/8x Line Input, $2.499
 7. AudioWorks Hangtechnika

  UAD X Coming Soon!

  Universal Audio Apollo x8/x8p/x16 Thunderbolt 3 Audio Interface
 8. AudioWorks Hangtechnika

  Fizikai modellezés?

  Ha az alkalmazás alapból nem az, akkor AudioBus. A párhuzamosan futtatható és kompatibilis App-ok listája itt. Amennyiben Multi-Out-ot is szeretnél, akkor MiMix. iOS eszközökhöz tökéletes választás az iConnectivity iConnectAudio4+ Audio&MIDI interfész (szabadon konfigurálható Audio&MIDI Matrix, iOS Port-on 3 Stereo Audio I/O). Amennyiben további kérdésed lenne az iConnectivity termékekkel kapcsolatban, az elérhetőségeken megtalálsz.
 9. AudioWorks Hangtechnika

  Nektar Panorama T4/T6

  Az AudioWorks Hangtechnika bemutatja a Nektar Panorama T4/T6 USB/MIDI kontrollert! Nektar Panorama T4/T6 49/61 billentyűs, második generációs, félig súlyozott, billentés és nyomásérzékeny teljes méretű klaviatúra játékstílushoz hangolható négy dinamikus és egy fix billentés-görbe (állítható) hajlító és modulációs kerék, oktávváltó és előadást segítő gombok (Key Repeat/Pad Repeat) 9 toló potméter (30mm) 8 nyomógomb LED visszajelzéssel 8 forgó enkóder 4 navigációs nyomógomb másodlagos funkcióval (Shift) 6 gombos DAW Transzport szekció LED visszajelzéssel 10 memória lokáció a beállítások tárolásához Mixer, Instrument, Multi és Internal Mode gombok 128x64 pontos LCD kijelző (állítható kontraszt) Focus funkció (az aktuális paraméter nagybetűkkel jelenik meg a kijelzőn) 8 dinamikus és nyomásérzékeny ütőfelület LED háttérvilágítással (MIDI Notes/MIDI CC) játékstílushoz hangolható 5 dinamikus és fix görbe (állítható) Note-Learn, Chord-Learn és Pad Repeat funkciók 8 memória lokáció a Pad Map számára 1/4" lábkapcsoló (automatikus polaritás érzékelés), 1/4" Expression pedál bemenet MIDI kimenet (DIN) USB Type-B (tápellátás és számítógépes adatkommunikáció), USB Bus Powered, USB Class Compliant PC/Mac/Linux és Apple CCK vagy Lightning to USB adapterrel iOS kompatibilis Nektar DAW integráció (Bitwig, Cubase, Nuendo, Reaper, GarageBand, Locic Pro, MainStage, Reason támogatás) Nektarine kommunikációs protokol és Plug-In Host technológia (VST/VST3/AU) Mackie Control Universal kompatibilis (MCU) Bitwig 8-Track DAW Licence 2 év jótállás Nektar árlista: Link A Nektar termékeket keressétek az AudioWorks Hangtechnikánál ahol folyamatos készlettel várjuk az érdeklődőket. A Nektar termékek topikja:
 10. AudioWorks Hangtechnika

  Nektar Pacer

  Ne lábatlankodj... inkább használd a Nektar Pacer USB MIDI/DAW/AMP lábkapcsoló kontrollert! ? Az AudioWorks Hangtechnika bemutatja a Nektar Pacer kontrollert! Nektar Pacer 10 programozható lábkapcsoló (RGB LED visszajelzéssel) dedikált Preset lábkapcsoló a programváltáshoz és navigációhoz 2 Expression Pedál csatlakozó 2 TRS Jack csatlakozó 4 külső lábkapcsolóhoz 2 TRS Jack csatlakozó 4 AMP Relay számára MIDI DIN kimenet (USB MIDI interfész mód és direkt MIDI Out) nagyméretű nyomógombos enkóder a programozáshoz, navigációhoz és vezérléshez 2-soros LED kijelző (sötét színpadi környezetben jól látható) USB csatlakozás USB Host és számítógéphez vagy USB tápegységhez tápegység csatlakozó (DC 9V, 600mA) RGB LED minden lábkapcsolóhoz (12 szín, szabadon választható, programozható) 24 felhasználó által konfigurálható memória lokáció (Preset) dedikált DAW Track (Solo, Mute, Record Arm és Click) és Transport Control (Cycle/Loop, Rewind, Forward, Stop, Play és Record) beállítás Preset-váltáskor egyszerre 16 MIDI üzenet vagy Relay kapcsolás küldési lehetőség minden lábkapcsolóra max. 6 funkció programozható (MIDI üzenet küldés vagy egyéb funkció-hívás) a lábkapcsolóra programozott funkció egyszerre vagy külön léptetve is indítható MIDI LED visszajlezés (MIDI Control Change üzenetek) MMC és Mackie MCU protokol támogatás Nektar DAW integráció (Bitwig, Cubase/Nuendo, Garage Band, Logic Pro X, Reaper, Reason, Studio One támogatás) gyári AMP beállítások (Line6, AxeFX, Kemper, Eleven Rack, EHX 45000, H&K, Marshall Code, Yamaha Genos támogatás) USB MIDI Class Compliant PC/Mac/Linux/iOS kompatibilis masszív fém konstrukció műanyag lábkapcsolókkal Bitwig 8-Track DAW Licence 2 év jótállás Nektar árlista: Link A Nektar termékeket keressétek az AudioWorks Hangtechnikánál ahol folyamatos készlettel várjuk az érdeklődőket. A Nektar termékek topikja:
 11. AudioWorks Hangtechnika

  UAD X Coming Soon!

  Nem akarok ünneprontó lenni, de ez nem az UAD Software v10 lesz? ?
 12. AudioWorks Hangtechnika

  midi jel többfelé

  Nem, rosszul tudod. A iConnectivity mio (mio/mio2/mio4/mio10) és iCM (iCM1/iCM2+/iCM4+) széria közötti különbség, hogy az iCM Apple hitelesítéssel, natív iOS támogatással rendelkező termékvonal (made for iPhone, iPad, iPod). Az iCM széria alaptartozéka az iConnectivity InLine Lightning kábel, a régebbi Apple termékekhez pedig az iConnectivity InLine 30-Pin kábel opcionálisan kapható. A mio is iOS kompatibilis, de a külön is kapható iC Lightning/30-pin kábellel nem fog működni (kár kísérletezni, nem lesz belőle iCM modell), ehhez Apple Lightning to USB adapter vagy Apple Camera Connection Kit szükséges. A fentieken kívül más különbség nincs. Mindkét széria PC/Mac/iOS kompatibilis, azonos funkcionalitással bír, de az iOS eszközök csak az iCM modelleket támogatják natív módon (nincs szükség további kábelre vagy adapterre). A kiinduló specifikációban sehol sem szerepel, hogy Preset-szinten kell váltani, ezt csak te kevered ide. Négy kontrollerhez (négy állapot: egyik, másik, mindkettő, egyik sem) 4^4 = 256, 8 kontrollerhez 8^4 = 4096 Preset-re lenne szükség. És akkor arról még nem beszéltem, hogy hogyan tartod fejben melyik Preset mit kapcsol és hogyan váltogatsz közöttük. A fent ismertetett beállításokkal minden kontrollerről külön-külön állítható, hogy melyik gépnek küldje az üzeneteket. Az iConnectivity az USB Host Port-on csak USB MIDI Stack-et futtat, stabil és megbízható az interfész. Ennyi erővel az asztali vagy hordozható géped se használd, mert a HID beviteli eszközök ezekben is egy USB HUB-ra kapcsolódnak és mégis jól működik a rendszer. ? Megfelel, mert a fenti specifikációkat az iConnectivity mio4 minden szempontból teljesíti, más megoldás pedig azóta nem érkezett. A témanyitó kérdésre már az első válaszban elhangzott a 100%-os megoldás, a kilencedikben pedig az ehhez szükséges konkrét beállítások is. Ahogy látom az ügyben szakmai segítségért fordultál a másik fórumhoz is ahol tőlünk függetlenül szintén a mio4 modellt javasolták. Nincs itt semmi vita. Jelenleg egy, a feltételeket 100%-ban teljesítő megoldás áll a semmitmondó, érdemi információkat nélkülöző, valótlan állításoktól hemzsegő hozzászólásoddal szemben. Folytassuk akkor, ha már ismertetted az alternatívát. Azután hasonlítsuk össze a költségvonzatát is amiből kiderül, hogy mennyire olcsó vagy drága megoldásról beszélünk.
×