Jump to content
Ménemszól.hu

AudioWorks Hangtechnika

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  152
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  23d 9h 2m 31s

AudioWorks Hangtechnika last won the day on September 9

AudioWorks Hangtechnika had the most liked content!

Megbízhatósága

42 Megbízható

AudioWorks Hangtechnika tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Székesfehérvár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  audioworks.hu
 • Skype
  audioworks.hangtechnika.kft

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.353 profil megtekintő
 1. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Így szájbarágósan már értem, hogy mit szerettél volna mondani.
 2. A hangerőszabályzó: ZED60 = 60mm toló potméter, ZED = forgó vagy 100mm toló potméter.
 3. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  A kép az alábbi Ribbon/AMT magassugárzós monitorok elleni érvelésre volt válasz: Nincs és a kis trillió kombináció miatt nem is lehet kapcsolat a kettő között. A hangmérnök feladata, hogy olyan minőségi Mix-et készítsen ami a médiumok többségén működik (CD/DVD, FM, CODEC, stb.). Például ezért van a Mono és egy-utas Check is. A kép vicces, de igaz és jól illusztrál: Manapság a zenehallgatók nagy többsége filléres mobil eszközt használ lehallgatásra.
 4. Bitwig Studio 2

  Bitwig Studio v2.2 A hibajavításon és kisebb fejlesztéseken túl újdonság: Ableton Link - alkalmazások és platformok közötti vezetékes és vezeték nélküli hálózati szinkronizáció Új Time Shift Device, Új Polynom (matek tagozatosok előnyben), Quantize, Sample&Hold és Audio Rate Modulatorok On-Screen Keyboard Panel - mostantól több Display Profilban is elérhető, egérrel is vezérelhető, MPE támogatás és vizuális visszajelzés (Multidimensional Polyphonic Expression) Studio + Touch Display Profil - a központi kijelző és további Touch Screen együttes használata Sound Content Update - a gyári hangkönyvtár 3+ GB mintával bővül (Multi-Sample, Preset) Az új verzió tesztelése folyamatban, tervezett megjelenés: 2017/10. Szeretnél megismerkedni a Bitwig Studio-val? Próbáld ki a demót vagy válaszd a Bitwig 8-Track DAW szoftverrel érkező Nektar GX és LX+ USB/MIDI kontrollereket!
 5. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  A fogyasztói oldalt ez a szemléltető ábra mutatja be jól:
 6. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Az új(abb) Genelec modellek is Class D-sek (M030, M040, 8020D, 8030C, 8320A, 8330A, 8340A, 8350A) és más gyártók kínálatában is egyre gyakrabban tűnnek fel az ilyen technológiás erősítővel szerelt monitorok.
 7. Aston Microphones

  A lenti videóban jól hallható, hogy rossz, kevésbé ideális akusztikus környezetben mire képes a Halo mikrofonernyő (és a Spirit nagymembrános kondenzátormikrofon):
 8. Helyiségek akusztikai tervezése, méretezése

  Énekfelvételhez ajánlom figyelmetekbe az Aston Halo újgenerációs mikrofonernyőt. A lenti videóban jól hallható, hogy rossz, kevésbé ideális akusztikus környezetben hogyan teljesít a Halo:
 9. A Roland folytatja a klasszikusaik digitalizálását

  Roland Boutique D-05 Linear Synthesizer: https://www.roland.com/uk/products/d-05/
 10. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Az EMES 2007 óta kapható Magyarországon.
 11. DAC, keverő, erősítő ?

  Csak akkor, ha távoli felek között jött létre az üzlet, mint például Online rendelés esetén.
 12. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  EMES Kobalt
 13. Bitwig Summer is Over - Back to the Studio 2017 akció

  Bitwig Summer is Over - Back to the Studio 2017 akció 2017-09-01 - 2017-09-12 között a Bitwig Studio vásárlók (Standard vagy 8-Track Upgrade) u-he Bazille moduláris szintetizátor vagy Presswerk dinamikaprocesszor Plug-In-t kapnak ajándékba, a regisztrált Bitwig felhasználók pedig 25% u-he kedvezményre váltható kupont találnak a felhasználói fiókjukban! Az akcióval kapcsolatos kérdéseket itt a fórumban vagy a publikus elérhetőségek egyikén várom.
 14. cubase device setup

  Project Window -> Toolbox -> Auto-Scroll.
 15. cubase device setup

  Nem. A Start és Length paraméter Timecode formátumú (Hours:Minutes:Seconds:Frames) ezért nem 10 óra, hanem 10 percnyi anyagot tudsz rögzíteni.
×