Jump to content
Ménemszól.hu

KR~

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  27
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  118d 21h 5m 57s

KR~ last won the day on December 6 2014

KR~ had the most liked content!

Megbízhatósága

3 Semleges

1 követő

KR~ tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

895 profil megtekintő
 1. Yamaha SY99 -be. Még csak információt gyűjtök. Ha egyszerű lenne megoldani, akkor belefognák, ha nem, akkor hagyom a fenébe.
 2. Szia! Hogyan oldottad meg? Esetleg pontos leírást. Én is gondolkodom hasonló dolgon, csak Yamahával.
 3. KR~

  Cakewalk by BandLab ingyenes

  Cakewalk by BandLab program ingyenes. https://cakewalk.bandlab.com
 4. KR~

  Új DX7 vst

  It egy Yamaha DX7 vs. FM8 összehasonlítás. Nagyon tanulságos! https://youtu.be/UPTDgu3hhxE A srácnak kiváló DX7 hangdizájn tutoriáljai vannak!
 5. Talán ez a video segíthet: How to run Logic off an External HDD with Symlinks https://www.youtube.com/watch?v=4a7DNlxXFoY&t=93s
 6. Talán kicsivel többért már kapsz Mac Mini 2014 - est ( amit mindmáig gyártanak). Nekem is ez van ( a középső konfiguráció). Kiváló zenélésre. Megspórolod a hangkártyát, mert jó az audió kimenete és bemenete. A Logic csak a harmadába kerül mint a hasonló zeneszerkesztők. Meggondolandó.
 7. Melyik ATC-n dolgoztok. Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
 8. KR~

  Yamaha FM szintik

  Nem gond :-) Mellesleg a youtube-on kiváló DX7 tutoriál sorozatot találtam: Power DX7 a kanális neve. Minden FM szerelmesnek ajánlom! Érdemes a srác demóit is meghallgatni. Zseniális analóg típusú hangjai vannak!
 9. KR~

  Yamaha FM szintik

  Miért az FM szintik rovatban tárgyaljátok a PSR-S700-at és a multitimbrált?
 10. KR~

  Mikor tegyünk reverbet sávra, mikor auxra?

  Sziasztok, Nem vagyok jártas a témában, ezért szeretném megkérdezni, hogy mikor tegyünk reverbet sávra ill. mikor auxra? Van-e erre szabály? Az egész a hangszerelési fázisban érdekelne, zeneszerkesztőben. Köszi
 11. KR~

  Linnstrument 128

  Ez nagyon jónak tűnik! https://www.youtube.com/watch?v=thFD5ezOn3c
 12. Szerintem tökéletesen működik a rendszered. A MIDI billentyűzetből küldöd a MIDI adatokat a Pulse felé számítógépen keresztül. Ahogyan írod, a Pulse szól amikor játszol a vezérlőbillentyűzeten. Ennek pontosan így kell lenni. Ha a Pulse hangját akarod a számítógépbe vinni, akkor kösd be a Pulse audio kimenetét a számítógép (hangkártya) audio bemenetére. Remélem jól értettem meg a problémádat. Üdv. KR~
 13. Ez is jó kis tartó, nekem ilyen van: https://www.twelvesouth.com/product/compass2 Kicsi, összecsukható, kissé drága.
×