Jump to content
Ménemszól.hu

Arnoux.

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  112
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  963d 3h 19m 14s

Arnoux. last won the day on November 8 2015

Arnoux. had the most liked content!

Megbízhatósága

9 Semleges

Arnoux. tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

679 profil megtekintő
 1. A keverő - a gyártó szerint- egy Xone 92 keverő kiegészülve egy midi vezérlőegységgel, illetve egy hangkártyával, amivel egyszerre 3 szoftver deck-et vezérelhetünk, illetve 1 felvételt készíthetünk beleértve a dj szoftver és lemezjátszók hangját, mindössze egy USB kábel csatlakoztatásával. Egyéb infó: - A modellnél a firmware frissítéskor midi funció leállást lehet tapasztalni. Ez a darab szervízben kapta meg az upgradet. Újabb már nem várható, így erre már nem kell figyelmet fordítani. - Tökéletesen működik Win 7 32/64 biten is. (Win8, 10, OS -ről nincs információm, de nálam laptoppal le lehet tesztelni.) - Legendás A&H Filterek. - Faderek és a hangminőség más kategória. Jobb helyeken inkább az Allen & Heath a club standard. - Kimenetek: Masterout, Monitorout, USB out Rec., digitális kimenet, 2 FX Send - Bemenetek: 3 USB deck, 5 Line Input, 3 Phono Input, 2 FX Return (4.traktor deck működethető egy további hangkártya beiktatásával) - MIDI: Midi ki, Midi be további kontrollerek összekötéséhez, Midi Sync pl Ableton vagy dobgép csatlakoztatáshoz. - 2 midi mappingot készítettem hozzá Traktorhoz, illetve a ma már méltánytalanul alulmért VirtualDJ-hez. Play/Sync/Cue/HotCue/HotCueDel/Pitchfader/Pitchbutton/Pitchbend+- szinkronizáláshoz/fájl-könyvtár böngészés/seek gyorscsévélés/FXI-II-III ki be kapcsolás dry/wet, külső effect vst vezérlés/Loop/Loopmove/Beatjump/Preview böngészéskori folyamatos belehallgatás/PreviewSeek előhallgatás beletekerés/Zoom/Pitchrange...stb. Minden az egyben karácsonyfaégős kontrollerek helyett.
 2. Arnoux.

  Midi Thru & Midi Merger Box kerestetik

  Egy thru és egy merger box érdekelne, olcsóért ha valakinek már nem kell vagy ilyesmi....
 3. Arnoux.

  M Audio Delta1010 (2 szett) 16be/16ki/Midi/Spdif/Worldclock

  2 db M Audio Delta1010 hangkártya audio interface Windows 7 64 bit en tökéletes, de talán win 10-zel is. Stabil cucc. Akár 4 delta 1010 is használható egyszerre. Szuper áron! Egy dologra kell figyelni, hogy működés közben ne húzogasd ki számítógépes PCI kártya és a külső interfacet összekötő kábelt. Én megtettem, így szervizbe került. Szóval frissen szervizelve van mindkettő. Kétszer: 8 analog kimenet 8 analog bemenet Spdif be/ki Midi be/ki Worldclock sync csatlakozó
 4. Arnoux.

  M Audio Delta1010 /8be/8ki/több darab

  M Audio Delta1010 hangkártya audio interface 8 analog kimenet 8 analog bemenet Spdif be/ki Midi be/ki Worldclock sync csatlakozó Akár 4 Delta1010 is használható egy rendszerben Windows 7 64 bit en tökéletes, de talán win 10-zel is. Stabil cucc Több darab
 5. Arnoux.

  EMU e64 Sampler (Emulator IV)

  Eladó fent nevezett sampler a régebbi Ultra előtti szériából. Hibátlan működés és állapot. 16mb Ram, SCSI, beépített szekvenszerrel stb... Egyes vélemények szerint kissé "darkosabb" hanggal... Legfrisebb EOS operációs rendszerre firssíthető. Ritka.
 6. Arnoux.

  Akai S1000 RAM-ot keresek

  1000-es szériába keresek ramot. Kisebb és nagyobb méretű is érdekel.
 7. Arnoux.

  Akai S950 sampler-t keresek!

  A fenti samplert keresem megvételre.
 8. Arnoux.

  MFB Tanzbar eladó (TR-08, TR-09 beszámítás)

  Négy hónapos Tanzbar, Hibátlan külső belső állapot, Teszi a dolgát. Thomann garancia. Holnap teszek fel képet Beszámítás is érdekel, kiemelten ez a kettő, de más is szóba jöhet. Roland TR-09-et beszámolok. (92.900 az új ára...szóval kb 70.000-ért) Roland TR-08 is érdekel. (131.900 az új ára...tehát olyan 100.000-ért)
 9. Arnoux.

  Budapest-Költözés-Házistudió-Hová?

  A mindinkább terhessé váló tömbház-hangerő probléma dilemmával küzdök...így lépni kellene valamit. Kellene egy albérlet, ahová tartozik pince vagy valami gyűjtőhely ahol nyugodtan működhetek a házistudiómban megfelelő hangerőviszonyok mellett. Nincs valakinek tippje, hogyan induljak neki? Nézegettem lakásokat, de nem igazán találtam, amihez tartozott volna legalább egy 4x3-as korrekt pince vagy hasonló...
 10. Arnoux.

  Keresek: Presonus Faderportot

  Használtan keresek Presonus faderportot. 30.000ért.
 11. Ja igen, még a prohardverre is kell reggelnem Inkább a letiltós vonalon indulok el. Köszi.
 12. Arnoux.

  DAW PC internet nélkül + Mini PC konzum használatra

  Felmerült bennem a kérdés, hogy a különféle neten összeszedett szemét és egyéb nyalánkságok végett a zenélésre használt PC mellé veszek egy kis kompakt cuccot netezésre és egyéb általános használatra. Az lenne a kérdés, hogy megoldható az, hogy a studiós pc-n ne menjen a net csak a kicsin, viszont hálózati összeköttetés legyen köztük? Főleg azért mert ha esetleg letöltenék valamit, azt könnyedén át tudjam dobni a studiósra.
 13. Arnoux.

  Boss DR-660 és DR-202 dobgépet keresek

  Keresem a fenti dobgépet.
 14. Arnoux.

  Yamaha Rm1X-et vennék...

  Keresem a fenti groovebox-ot.
 15. http://www.wavealchemy.co.uk/revolution/pid179/ Használom már egy fél éve, gondoltam megosztom az infót, ha valakit érdekelne és nem hallott róla. A lényeg, hogy nem VST emulációról van szó, hanem egy sampling könyvtárról ahol minden dobhang többféle potméter állásban rögzítve lett. Adott hang 8-szor került felvételezésre, aminek révén tényleg olyan fain, hogy azt egy plugin sem tudja visszaadni. Plusz sp1200 tape recording ...stb felvétel verziók. 14 dob slot külön audiosávon. (+stereo FX csatorna) BD1 BD2 SD1 SD2 TOM1-2-3 HH1-2-3 CYM1-2 PERC1-2 - Minden slotnál tetszőlegesen választható melyik dobgép hangja legyen. Csináltam egy elég jó mappingot hozzá ableton pushoz ha valakit érdekel.
×