djuice

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  150
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  109d 6h 50m 10s

djuice last won the day on January 1

djuice had the most liked content!

Megbízhatósága

49 Megbízható

djuice tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap

Legutóbb az adatlapod nézték:

995 profil megtekintő
 1. Szerintem azért annyira nem balfasz a Roland e-drumban (mondjuk amit a Nord csinál ilyen címszó alatt, az extra gáz ehhez).
 2. Ez furcsa! A MidiQuesttel még sosem volt bajom. Látnia kéne midin a hangszert! A másikban talán a trial verzió miatt nem kommunikál a hangszerekkel.
 3. Én annyit mindenképp hozzátennék még az expr. pedálhoz, hogy az is szabályozhat full tartományon, csak kicsit másról is szól a dolog ott, mint sokan hiszik. Mert ugye a szintik belső paramétereitől is függ a dolog. Pl. ha egy Korgban ahol 0-99-ig vehet fel értéket egy filter vágó frekvenciája, a filter burkológörbéje meg úgy van leprogramozva, hogy csak 60-80-ig nyisson, akkor oda illik is a szűkebb tartományon való szabályzás. De azon felül a pedálba épített poti is ahogy tudom logaritmikusan szabályoz, plusz némelyiken az alsó határérték is állítható külön potival, plusz némely hangszerben már kalibrálható is a pedál hogy hol szabályozzon. Ezeken túlmenően pedig az expression pedál millió egy paramétert, ami expr. alá címezhető, azt egy időben egyszerre is szabályoz ha épp úgy akarjuk (effekt jelszínt, szűrő, hangerő stb.), a volume pedál meg csak hangerőt egyedül kizárólag! Sőt a volume pedál is lehet midi alapú is, ami akár midi sávonként is megmondható adott hangszerben hogy mire hasson, meg lehet analóg volume is, amikor a hangszer line out-járól kell tovább fűzni a keverőbe a pedálon át a hangot. Ez tud recsegni is kontaktnál (nagyon ász egy koncerten), még a midi volume/expr. pedál ezt negligálja. Röviden ennyi!
 4. 1. http://www.soundtower.com/triton/ 2. https://www.squest.com Ő sysexben mindent beolvas és kiküld a hangszerről/nek s így nem köt röghöz a PCG formátummal + sorrendezni, átrendezni is tud! Amúgy meg https://www.google.hu/search?q=triton+editor
 5. Olvasnivaló: http://thewirecutter.com/reviews/best-usb-audio-interface/
 6. Én valszeg majd erre fogok berucizni... https://hu.rolandeasteurope.com/products/gomixer/
 7. Bevetésen https://youtu.be/GNh9_3WWt48?t=56
 8. A külföldi sajtó a Nord Piano 3-al azonos árszinten hozza. " Das Roland RD-2000 soll ab April 2017 für 2749 Euro in den Handel kommen. " http://www.tastenwelt.de/lesen/news/roland-zeigt-stagepiano-rd-2000-auf-namm-show-2017/
 9. Jön az új csatahajó! http://hu.rolandeasteurope.com/products/rd-2000/
 10. Kösz, de ezt mivel tudod alátámasztani?
 11. Szerintetek mennyire szenzáció hajszolás? http://kulcs.zeneimarketing.hu Minta: http://kulcs.zeneimarketing.hu/kulcs.pdf A KULCS HOGYAN ALKOSSUNK JOBB RITMUSOKAT
 12. Én nem tudom, lehet hogy a Holdon éltem eddig, de nekem ez teljesen új infó. Ezek a keserű almadaráló fanyalgó hangvételek talán a "zandroidos" semmire sem jó tabokra helytállóak szvsz. Pár éve emlékszem nagy ellenszél volt a színpadon laptopról tolni téma körül is. Ma már ha nem látunk semmi cuccot egy mezei billentyűn kívül a stagen, jön a kérdés: "és amúgy mi szól?", mire a frappáns válaszok egyike másika: "ja, az xy app az iphoneomról a zsebemben..." Nyilván amúgy az MPC egy studio cucc volt mindig is. Az ipad meg bárhol veled lehet, ámbár egy MPC kicsit furán is nézne ki a strandon pl. ha ott jön hirtelen az ihlet.
 13. Ez ám a hír! Eszelős ez a gyártó bizonyos területeken, habár a Legacy is ilyen durr volt anno PC-re. Szinte az egyedüli cég, ami a patinás vintage termékeiből minőségi szoftvereket kreál.
 14. Én csak azt nem értem, hogy az ilyen kaliberű gyártók ilyen múlttal maguk mögött, miért alszanak évekig csipkerózsika álmot, hogy az iPad Prok korában bedobjanak egy remake terméket ilyen áron? Nyilván ezen túlmenően célhardvernek biztos tuti lesz.