Jump to content
Ménemszól.hu

Blank

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  202
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  5
 • Ennyit fórumozott

  350d 20h 19m 21s

Blank last won the day on July 27

Blank had the most liked content!

Megbízhatósága

41 Megbízható

Blank tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest
 • Érdeklődési kör
  Munkában: Webáruházak, közösségi portálok, fórumrendszerek, de legfőképpen logisztikai és nyomkövető rendszerek fejlesztése

  Szabadidőben: Túrázás / természetfotózás / filmezés és a leginkább: zenélgetés

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://soundcloud.com/gregoryblank
 • MSN
  https://www.facebook.com/gregoryblankmusic/

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.291 profil megtekintő
 1. Jó cucc, olcsó, megbízható.
 2. Kényszeresen vigyázok a cuccaimra, szóval nem vagyok az a csapkodós/taposós típus. És mivel többnyire ugyanazon hangszerekkel játszom, a keverőt sem fogom túl gyakran molesztálni. Köszönöm szépen az infókat, sokat segítettetek!
 3. Okés, köszönöm az infókat! Gyártókból esetleg van olyan, amit érdemes kerülni vagy preferálni?
 4. Csak sajna a hangkártyához kell a PC is, én meg pont azt szeretném kihagyni a körből. Plusz ugye a Saffire-on nem tudok sávokat hw fx-re küldeni.
 5. Sziasztok! Átolvastam a korábbi hozzászólásokat, de ha nem haragszotok, bedobnám a közösbe, mert egy kérdés sosem árt: Otthoni használatra keresek analóg keverő pultot, kifejezetten élő szintitekergetéshez. Többnyire azért analógot, mert a Nord kivételével analóg szintiket hajtok. Számos külső effekt pedált használok, de van egy-kettő olyan effektem, amit szeretnék send módban használni. Úgy 4-5 hangszer + dobgép ülne a keverőn, de a nord kapásból négy csatornánk jön, szóval klassz lenne, ha 12 sáv legalább rendelkezésre állna. Van egy külön nyolcsávos Pro40-es Saffire-om, ami tudom, nem egy nagy minőség, de ha rögzíteni kell, nekem megteszi. A keverő inkább csak ahhoz kellene, hogy amikor élőzöm, bele tudjak gyorsan nyúlni a hangképbe (effektekbe is) mindenféle billentyűzet/egér nélkül, magyarán kihagyni a számítógépet a láncból és csak vasazni. Tudtok erre valamit ajánlani 200e Ft alatt vagy amit én keresek, az jóval ezen ársáv felett lenne? Illetve nem zárkózom el a használttól sem, de nyilván klassz volna egy új cucc. Előre is hálásan köszönök szépen minden választ!
 6. Köszönöm szépen, hogy írtál! Tegnap voltam olyan bátor, hogy mégiscsak bekötöttem és bekapcsoltam. Egy órát ON állásban hagytam, de nem adtam neki audio jelet, itt még nem melegedett. Aztán fokozatosan elkezdtem hajtani és jó 10 órán keresztül dolgoztattam. Enyhén - mondhatni hétköznapi, üzemszerű módon - langyosodott a hátulján a fém felületet, de semmi rendellenes. Próbáltam picit mozgatni, semmi. Nem értem. Ugye ennek a doboznak van egy háromállású kapcsolója: OFF / AUTO / ON Középső lenne hivatott bekapcsolni, ha jelet kap, és ha nincs jel, 5-10 perc múlva lekapcsolni. No, az érdekes az, hogy este 10 óta nem kap jelet, mégis világít a kék led (kvázi az AUTO kapcsoló nem kapcsolta le) és langyos a hátlapja, mintha folyamatosan dolgozott volna egész éjjel. Szóval sanszos, hogy bele kellene kukkantani.
 7. Túlmelegedő Sub, help

  Sziasztok! Egy takarítás erejéig megmozgattam a mélyládámat (zsinórok ki, odébb tettem pár méterrel, majd később vissza a helyére, zsinórok vissza), de innentől nem volt hajlandó megszólalni. Már egy jó fél órája zenélgettem (halkan), de csak nem szólt a sub, hát gondoltam megnézem a potikat a fenekén, hátha véletlenül eltekertem. Ahogy hozzáértem a hátlapjához (nem viccelek), zsibbadtra égette a kezem, mint egy főzőlap. Megfogtam a tetejét és már a faburkolat is tűz forró volt. Azonnal kirántottam a tápkábelt, aztán az audio kábelt is, majd jó 3-4 óra volt, mire kézzel foghatóra hűlt. Hálás lehetek, hogy nem égett le a lakás. Látott már valaki köztetek ilyen jelenséget? Egy közel tíz éves, Jamo sub 200, szóval nem egy nagy érték, de az én ici-pici szobai "házimozimhoz" bőven elég, szeretem. Nem szívesen dobnám ki, de így be sem merem kapcsolni. Tudtok esetleg ajánlani egy szerelőt, aki Budapesten rá tudna nézni? Érdekelne, hogy mi lehet a baja, vagy, hogy mi okozhatta, mert az nem létezik, hogy véletlen pont a mozgatás után megy tönkre. Nem értem. Nagyon finoman mozgattam (mint mindig minden kütyümet), kényszeresen vigyázok a holmijaimra. Előre is köszönök szépen minden ötletet!
 8. Vokalista kerestetik

  Sziasztok! 80'-as szinti muzsikához keresnék hasonló érdeklődésű vokalistát. Ritka tehetségtelen vagyok, ráadásul nem is veszem magam komolyan, de minden opcióra nyitott vagyok. Köszönöm, ha írsz! Blank
 9. Újabb Boutique darab: SE-02

  No, halkan és kíváncsian vártam, még a videok felett sem foglaltam állást, de a kétszázezres ár sajna döntött helyettem.
 10. Yamaha MSP-5 rev1 monitor pár

  Tökéletes műszaki állapotban. Budapest XXI. kerületben kipróbálható / átvehető. Az ár fix és természetesen a párra értendő.
 11. Reason 9.5 VST támogatással

  A PH bejelentette a 9.5-ös rezsót, amelybe most már VST támogatás is lesz. https://www.propellerheads.se/reason-95 A béta teszt már indul is.
 12. Köszönöm, átolvasom!
 13. Köszi szépen! Sosem hallottam róla, de ez az én szegénységi bizonyítványom. Tesztek alapján meggyőzőnek tűnik, lehet, hogy rápróbálok! Köszönöm!
 14. Milyen mikrofont?

  Sziasztok! Ha van már ilyen téma, előre is elnézést kérek, kerestem, de nem találtam. Mikrofont szeretnék bariton hangú hímegyed (én) beszédének felvétele a lehető legkevesebb zajjal otthoni körülmények között. Amennyire hallom a felvételeken, kissé orrhangom van (ha van ennek jelentősége) és a szobám nincs megfelelően akusztikailag kezelve, szóval 100e feletti cumók valószínűleg értelmetlenek - bár ezt ne én ítéljem meg. Jelenleg egy Focusrite Pro 40-esem van, de ha szükséges, lecserélem és/vagy akár előfokot is beújítok, ha azt mondjátok, hogy szükséges lenne. Sosem volt még mikrofonom, szóval nagyon kezdő vagyok. Ugyanakkor szeretem szénnéeffektelni a felvett hangokat, sokszor ritmus képletekre is használok zajokat, tehát fontos volna, hogy amennyire lehetséges, a büdzséből kihozható legkevesebb alapzajú ketyerét találjuk meg. Használt vagy új, nekem speciel mindegy, minden tanács jól jön. Milyen típusokat ajánlanátok és melyek azok, amelyeket messziről kerüljek el? Illetve kíváncsi lennék, hogy az olyasmi mikrofon ernyőknek, amit pl a Hitspace is árul (LD Systems RF1) van-e létjogosultsága, vagy teljesen értelmetlen ilyesmiben gondolkodnom? Előre is hálásan köszönök szépen minden infót!
×