Jump to content
Ménemszól.hu

Blank

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  193
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  5
 • Ennyit fórumozott

  326d 9h 40m 42s

Blank last won the day on July 27

Blank had the most liked content!

Megbízhatósága

40 Megbízható

Blank tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest
 • Érdeklődési kör
  Munkában: Webáruházak, közösségi portálok, fórumrendszerek, de legfőképpen logisztikai és nyomkövető rendszerek fejlesztése

  Szabadidőben: Túrázás / természetfotózás / filmezés és a leginkább: zenélgetés

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://soundcloud.com/gregoryblank
 • MSN
  https://www.facebook.com/gregoryblankmusic/

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.171 profil megtekintő
 1. Köszönöm szépen, hogy írtál! Tegnap voltam olyan bátor, hogy mégiscsak bekötöttem és bekapcsoltam. Egy órát ON állásban hagytam, de nem adtam neki audio jelet, itt még nem melegedett. Aztán fokozatosan elkezdtem hajtani és jó 10 órán keresztül dolgoztattam. Enyhén - mondhatni hétköznapi, üzemszerű módon - langyosodott a hátulján a fém felületet, de semmi rendellenes. Próbáltam picit mozgatni, semmi. Nem értem. Ugye ennek a doboznak van egy háromállású kapcsolója: OFF / AUTO / ON Középső lenne hivatott bekapcsolni, ha jelet kap, és ha nincs jel, 5-10 perc múlva lekapcsolni. No, az érdekes az, hogy este 10 óta nem kap jelet, mégis világít a kék led (kvázi az AUTO kapcsoló nem kapcsolta le) és langyos a hátlapja, mintha folyamatosan dolgozott volna egész éjjel. Szóval sanszos, hogy bele kellene kukkantani.
 2. Túlmelegedő Sub, help

  Sziasztok! Egy takarítás erejéig megmozgattam a mélyládámat (zsinórok ki, odébb tettem pár méterrel, majd később vissza a helyére, zsinórok vissza), de innentől nem volt hajlandó megszólalni. Már egy jó fél órája zenélgettem (halkan), de csak nem szólt a sub, hát gondoltam megnézem a potikat a fenekén, hátha véletlenül eltekertem. Ahogy hozzáértem a hátlapjához (nem viccelek), zsibbadtra égette a kezem, mint egy főzőlap. Megfogtam a tetejét és már a faburkolat is tűz forró volt. Azonnal kirántottam a tápkábelt, aztán az audio kábelt is, majd jó 3-4 óra volt, mire kézzel foghatóra hűlt. Hálás lehetek, hogy nem égett le a lakás. Látott már valaki köztetek ilyen jelenséget? Egy közel tíz éves, Jamo sub 200, szóval nem egy nagy érték, de az én ici-pici szobai "házimozimhoz" bőven elég, szeretem. Nem szívesen dobnám ki, de így be sem merem kapcsolni. Tudtok esetleg ajánlani egy szerelőt, aki Budapesten rá tudna nézni? Érdekelne, hogy mi lehet a baja, vagy, hogy mi okozhatta, mert az nem létezik, hogy véletlen pont a mozgatás után megy tönkre. Nem értem. Nagyon finoman mozgattam (mint mindig minden kütyümet), kényszeresen vigyázok a holmijaimra. Előre is köszönök szépen minden ötletet!
 3. Vokalista kerestetik

  Sziasztok! 80'-as szinti muzsikához keresnék hasonló érdeklődésű vokalistát. Ritka tehetségtelen vagyok, ráadásul nem is veszem magam komolyan, de minden opcióra nyitott vagyok. Köszönöm, ha írsz! Blank
 4. Újabb Boutique darab: SE-02

  No, halkan és kíváncsian vártam, még a videok felett sem foglaltam állást, de a kétszázezres ár sajna döntött helyettem.
 5. Yamaha MSP-5 rev1 monitor pár

  Tökéletes műszaki állapotban. Budapest XXI. kerületben kipróbálható / átvehető. Az ár fix és természetesen a párra értendő.
 6. Reason 9.5 VST támogatással

  A PH bejelentette a 9.5-ös rezsót, amelybe most már VST támogatás is lesz. https://www.propellerheads.se/reason-95 A béta teszt már indul is.
 7. Köszönöm, átolvasom!
 8. Köszi szépen! Sosem hallottam róla, de ez az én szegénységi bizonyítványom. Tesztek alapján meggyőzőnek tűnik, lehet, hogy rápróbálok! Köszönöm!
 9. Milyen mikrofont?

  Sziasztok! Ha van már ilyen téma, előre is elnézést kérek, kerestem, de nem találtam. Mikrofont szeretnék bariton hangú hímegyed (én) beszédének felvétele a lehető legkevesebb zajjal otthoni körülmények között. Amennyire hallom a felvételeken, kissé orrhangom van (ha van ennek jelentősége) és a szobám nincs megfelelően akusztikailag kezelve, szóval 100e feletti cumók valószínűleg értelmetlenek - bár ezt ne én ítéljem meg. Jelenleg egy Focusrite Pro 40-esem van, de ha szükséges, lecserélem és/vagy akár előfokot is beújítok, ha azt mondjátok, hogy szükséges lenne. Sosem volt még mikrofonom, szóval nagyon kezdő vagyok. Ugyanakkor szeretem szénnéeffektelni a felvett hangokat, sokszor ritmus képletekre is használok zajokat, tehát fontos volna, hogy amennyire lehetséges, a büdzséből kihozható legkevesebb alapzajú ketyerét találjuk meg. Használt vagy új, nekem speciel mindegy, minden tanács jól jön. Milyen típusokat ajánlanátok és melyek azok, amelyeket messziről kerüljek el? Illetve kíváncsi lennék, hogy az olyasmi mikrofon ernyőknek, amit pl a Hitspace is árul (LD Systems RF1) van-e létjogosultsága, vagy teljesen értelmetlen ilyesmiben gondolkodnom? Előre is hálásan köszönök szépen minden infót!
 10. Ha elviszitek privátba a vitát, kérlek, engem is rántsatok be, mert nagyon érdekel amit írtok.
 11. Ezt a bejegyzést külön köszönöm, sok érdekességet írtál! Ha esetleg egyszer könyvet publikálnál, tuti vevő lennék rá. Jómagam is (végtelenül amatőr) órákat szöszölök az EQ-zással, de minél több napot töltök vele, annál inkább úgy érzem, hogy szélmalomharcot vívok saját magammal. Mire végre valamit belövök, hogy ez most tetszik, naná, hogy másnap utálni fogom. Nem beszélve arról, ha átviszem egy másik kütyüre. Kemény dió ez, pedig az égre mondom, nagyon érdekelne. Szívem szerint pezsgőt bontanék, amikor egy lábdobot és moog basszusmenetet sikerül úgy össze EQ-znom, hogy szépen éljenek egymás mellett és mindkettő érthető legyen, de a vokálokkal vért pisálok.
 12. Klassz így belesni a kulisszák mögé, érdekes amit írtok. Abszolúte elhiszem, de a vokál téma mindig Voodoo volt számomra. Van egy-két felvétel, ami annyira naturális és egyben briliáns, rommá hallgatom évek óta és nem tudom megfejteni, hogy mit és hogyan csinálhattak. Azt hogy kell értenem, hogy sok sávot énekelnek egymásra? Szimultán egymás mellett ugyanazt az éneksávot többször felvéve játsszák? Hogy nem lesz abból egy katyvasz? Tudom, zöld vagyok, de tényleg nagyon érdekel.
 13. Köszönöm szépen a tippeket és a tanácsokat. Nagyon szeretném, ha végre már találnék egyet. Másfél éve keresek eredménytelenül és egy halom ötlet várná a megvalósítást. Arról nem is beszélve, hogy sokkal költséghatékonyabb lenne, mert hiába volna itt nekem egy kupac vas, mikor jó eséllyel háttal ülnék le nekik.
×