Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.136
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  17
 • Ennyit fórumozott

  3838d 8h 49m 54s

Hobkins last won the day on June 21

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

110 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.629 profil megtekintő
 1. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Ezzel az alaplappal sokan megcsinálták. Uadfórumon legalábbis sokan írták.
 2. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Nagyon szívesen! Így van! Szerintem ugyanaz a konfig (vagy majdnem) van, mint neked. GA-Z170X Gaming 7, I7-7700, 16Gb 2400MHz Kingston HyperX Fury Black. És ha fejem tetejére állok, se megy normálisan. Ha jól tudom a TB párhuzamos port, és ezért talán jobban elviseli ezeket az összefűzős dolgokat, de nem akarok okoskodni, erről csak nagyon halovány fogalmam sincs.
 3. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Leírnád a PC alkatrészeidet?
 4. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Ha az átalakítóval stabilan megy az RME, akkor nagy a valószínűsége, hogy menne az ApolloX. Bár... 1 hétig szívtam most a sima apolloval, és feladtam Ennek ellenére a hiba lehetőségek száma legalább eggyel kevesebb lett a TB3 szabvány miatt, nem kell átalakító, ami nem mellesleg jó drága is.
 5. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Amire én tudom a választ az a következő: 3 Típusú alaplap létezik TB szempontjából 1. Nincs, és nem is lehet kártyával sem kiegészíteni. 2. Nincs, de az alaplapon van TB header, így a kiegészítő kártyával lesz rajta TB3 3. Van rajta TB 3 A TB header az egy olyan csatlakozó, mint pl. az előlapi USB, pár tüske, ami valamilyen adat kommunikációt hajt végre a kártya és az alaplap között a PCIe csatlakozón felül. A részleteit nem tudom. Viszont ha ez nincs az alaplapon, akkor hiába rakja bele az ember a TB kiegészítő kártyát, az nem fog működni. Kicsit megbonyolították.. Szerény véleményem az, hogy nagyon gyerek cipő még PC-n a TB.
 6. Hobkins

  UAD X Coming Soon!

  Tapasztalatom és utánaolvasásom alapján teljesen mindegy, hogy alaplapi vagy bővítő kártyás (természetesen olyan bővítő kártyás alaplap, amin van TB header csatlakozó!) TB 3 legyen és kész. Az UAD fórumon olyan PC összeállításokat látok, amik közel sincsenek felsorolva az UA által támogatott HW-k listáján, és azt írják, hogy faszántosan működik.
 7. Hobkins

  Yamaha MODX

  Lehet, hogy náluk is olcsóbb lesz, ki tudja
 8. Hobkins

  Yamaha MODX

  Tudok ajánlani Thomannál feltüntetett árnál olcsóbb forgalmazót ittenhon, ha gondolod Thomanntól jön, de olcsóbban, mint ami az oldalon ki van írva.
 9. Hobkins

  Isa one- Scarlett

  Nagyon szívesen! És ne értsd félre, nem degradálni akartalak, csak úgy írtam le, hogy más is megértse, aki esetleg ilyen problémába ütközik. Kicsit fura, hogy a vonalbemenetet lineárisnak nevezed, de igen, teljesen szimmetrikus. Ez nem kérdés. De a legegyszerűbb módja, igaz a legmorbidabb is , hogy fogsz egy sztereó jack-et/jack kábelt, bedugod, és ha a vége is zúg, meg a közepe is, akkor az bizony szimmetrikus. Persze közben a másik kezeddel ne a jack burkolatát fogd, meg semmlyen más testet, mert akkor nem sok érzékelhető jel jön ki a kezedből. A twin azért nem gagyi kategória, a sokkal olcsóbb kártyák is szimmetrikus vonalbe/ki-vel rendelkeznek.
 10. Hobkins

  Isa one- Scarlett

  Szia! Akkor egy kis rendbetétel: A Twinnek van mikrofonbemenete, meg van vonalbemenete (van hangszer bemenet is a gitárok számára és igazából csak ezt kell mono jack-kel bekötni). A vonal bemenet csatlakozója 6.3-as sztereó/monó jack, attól függően, hogy szimmetrikus, vagy aszimmetrikus a jel továbbítás. Mivel az ISA-nak szimmetrikus kimenete van, és mert nem véletlenül van rajta , így mindenképpen szimmetrikus jelet kell beküldeni a TWIN-be. Tehát XLR mama-->6.3 sztereó jack.
 11. Hobkins

  Énekhang

  Erre a legjobb választ egy énektanár tudná megadni Keress fel egyet, és megmondja a frankót. De ha valami hozzáértő zenésznek mutatod meg az is megmondja a tutit.
 12. Hobkins

  Yamaha MODX

  Az a baj, hogy az akusztikus hangszerekről még nem találtam igazi demot... A szinti dolgok ok, rendben vannak. De pl. a a fúvós szekció, és az akusztikus gitárok, milyenek? Egyetlen akusztikus gitárt hallottam az összes demoban. Gondolom, nem csak az az egy "kiemelkedő" van benne. Jó lenne, ha valamelyik Yamaha forgalmazó kihozná az EXPO-ra meg lehetne hallgatni, és főleg nem úgy, hogy mondjuk 2m-rel arébb üvölt az egyik rock banda. Sőt azt sem bánnám, ha a Genos mellett lenne egy ilyen bemutató is, akár Neumann Balázs pianist keze alatt.
 13. Hobkins

  Yamaha MODX

  Ez elméletileg a MOXF szériát váltja....ha abban az árkategóriában maradt volna, akkor igazán jó vétel lenne. Így is meggondolandó, mert meg kell hagyni elég jól szól videók alapján. Úgyhogy teljesen jó a meglátásod...ha kicsit olcsóbb lesz, sikerhangszer gyanúja fennáll.
 14. Hobkins

  Yamaha MODX

  Sajnos én is ezt tapasztalom. Főleg az nem tetszik, hogy kirakták a Syma-ból. Aztán az sem megoldott mindig, hogy normálisan ki tudja az ember próbálni azt amit akar. De nyitva lesz a HS azon a szombaton is, a vasárnapot nem tudom.
 15. Hobkins

  Yamaha MODX

  Ez nekem is feltűnt, viszont egy rakás képet találni róla a neten. Én most kérdeztem a HS-t és nem tud senki sem megerősíteni, sem cáfolni a dologban. A MOXF árkategóriájában bevállalnám a kicsikét, éppen a közeljövőben szeretnék venni valami hasonló ketyerét. Talán az EXPO-ra kihozza valamelyik márkakereskedő. OFF: HS idén nem lesz kint az expon. (pár perce kérdeztem)
×