Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.077
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  17
 • Ennyit fórumozott

  3555d 4h 36m 42s

Hobkins last won the day on June 21

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

100 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.457 profil megtekintő
 1. Egyes esetekben még a standard 36-40 ohmosakat is elég nehezen hajtják meg.
 2. NIncs. 30Hz-et kétlem, hogy a Macki MR5 kiszólja, de ha neked így jobb..hát legyen.
 3. Steinberg UR 22MK II inkább. Az EMU 1820m nálam 5ms alá nem ment. Ahhoz képest a Focusrite Forte 3ms stabilan ment ugyanabban a gépben. Szerintem a 8700K-val +16Gb rammal semmi problémád nem lesz az USB-s hangkártyával.
 4. Nicns baj a 30+ VST-vel, és nem a hangkártyán fog bukni túlnyomó részt. A PC-d erőforrásai inkább nyomnak a latba. 3-5ms stabil latency mellett simán megy 40-50 VSTi is. Persze akkor, ha erőműd is van mellé.
 5. Miért nem akarsz USB-s dolgokat? Nekem minden USB-s, hangkártya, midi billentyű. Semmi problémám nincs.
 6. Nagy valószínűséggel kompatibilisabb lesz, jobban működőbb. Egyetlen példát tudok írni az ilyen átalakítókkal kapcsolatban, és ez velem történt. Vásároltam cirka 1500 Ft-ért (ha jól emlékszem) Roland EXR-7 szintimhez egy átalakítót, de csak félig működött. Note off parancs nem jött ki belőle, csak note on. Ergo egy akkordot, ha gurítottál 6 oktávon keresztül, akkor minden leütött hanga végtelenségig szólt (másik átalakítóval működött normálisan). Kipróbáltam egy YAMAHA szintivel azzal meg tökéletesen működött. Hasonló problémákba futhatsz bele. De hangsúlyoznám, hogy az enyém teljesen noname. Ha te miditech billentyűvel szeretnéd használni a miditech átalakítót, nagy valószínűséggel azért kompatibilis lesz.
 7. Az is egy egész jó példa erre, amit leírtam az alaplappal, és az Apollo-val
 8. Pontosan az utolsó mondatod miatt utálom ezt. Volt már, hogy azzal szoptam meg, és azóta én ezt nem díjazom. Meg ha megy minden, akkor minek...Semmit nem szoktam általában frissíteni a Cubase-n kívül meg az UAD-on kívül. Ez volt most a kötelező, muszáj. Lényeg, hogy most már fasza.
 9. Az előbb-utóbb jövőre lesz valószínű... Rákényszerülök. Egyébként valóban a WIN7 frissítés volt a probléma. 118 frissítést felrakottés most megy az új szoft is.
 10. Eddig semmi baj nem volt. Mióta az eszemet tudom ezt a win7-et(SP1) használom, frissítés nélkül gond nélkül ment minden. Majd most kiderül...folyamatban a frissítés, aztán jön a 9.5.2. Gyűlölöm, hogy mindig mindent rákényszerítenek az emberre. Ezért nem használok alapból WIn 10-et.
 11. Meg is jött a válasz. Méghozzá: telepítsek minden frissítést a windows-hoz, mielőtt felrakom a 9.5.2-t.
 12. Semmi baj! Már írtam, még pénteken. Éjfél környékén szoktak válaszolni. Talán holnap már okosabb leszek, és akkor leírom ,hátha más is ilyen problémába fut.
 13. A 9.4 nekem is működik. Az annál nagyobb nem működik. pl. 9.5, 9.5.1, 9.5.2
 14. Sziasztok! Használ valaki WIN 7-tel UAD 9.5.2 szoftot (vagy 9.4-nél nagyobbat) ? Ha igen, legyen szíves ossza meg, hogy sikerült felrakni. 9.4-nél nagyobbat nem tudok felrakni. Driver hibára hivatkozik az UAD control panel. Leszedtem már teljesen a 9.4-et, minden rejtett mappát töröltem, de akkor sem múkodik. A válaszokat előre is köszönöm!
×