Jump to content
Ménemszól.hu

Hobkins

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.052
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  16
 • Ennyit fórumozott

  3472d 12h 49m 32s

Hobkins last won the day on April 1

Hobkins had the most liked content!

Megbízhatósága

98 Megbízható

Hobkins tagunkról:

 • Rang
  Óbester
 • Születésnap 1985-07-09

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.221 profil megtekintő
 1. Pontosan így van! De maximum a 610B mellé fér be egy LA2A. Ezért néztem inkább a TWIN QUAD-ot, és akkor utána keverésre is lehet használni a PCIe Quad-dal. Tudja az UNISON-t. Néztem most az UA oldalán a véleményeket, elég sok negatív komment van kompatibilitás/stabilitás miatt.
 2. Ahhoz nem kell átalakító, az kapásból TB 3, de csak alaplapi. De hát az meg csak 1 mag. Mondjuk ha vesz az ember mellé egy OCTO-t lehet, hogy összességében még jobban kijön, mint a TWIN QUAD.
 3. Gigabyte oldalán leszűrtem a TB-os alaplapokra, és úgy nincs közötte, amit találtam. Ha az alaplap leírását nézem, abban ott van, hogy támogatja, de letöltöttem a manuálját, és az alaplapi csatlakozók között ott van a "TB3 header", ami arra utal, hogy a kiegészítő kártya kell hozzá. Bíztam benne, hogy találok olcsóbbat is, de eddig nem sikerült, így egyelőre az általad javasolt az esélyes. Nem mindig egyértelmű, amit a gyártó leír. Szerintem csak azon van alaplapi TB3, amire az van írva, hogy "Intel Thunderbolt 3 Certified Motherboard" A többi kiegészítő kártyás. És itt van ez az oldal is, eszerint jó lenne az is amit kinéztem (GA-Z270X Ultra gaming), de teljesen összezavart a manual.
 4. Hobkins

  Thunderbolt 3 alaplap keresés

  Sziasztok! Szeretnék Apollo twin MK2-t vásárolni, ehhez keresek viszonylag nem horror áron Gigabyte alaplapot. Több napos keresgetés alapján azt sikerült megállapítanom, hogy ha egy alaplapra azt írják, hogy támogatja a TB3-at, az nem azt jelenti, hogy alaplapi a TB3 rajta. Jól gondolom? Ehhez valószínű kell a kiegészítő kártya, amit elvileg az UAD nem szeret olyan nagyon. Aki használ Apollo Twin MK2-t vagy Apollo 8 MK2-t , legyen szíves ossza meg velem, hogy milyen alaplapja van. Az UAD oldalán már megnéztem, hogy mit ajánlanak, de valahogy nem tudom elhinni, hogy 1151 foglalatosban csak az a 3-4db alaplap létezik amin rajta van a TB3. A válaszokat előre is köszönöm!
 5. Hobkins

  wa76 isa után

  Igazság szerint nem old meg mindent. Kicsit sem! Erre mostanában jövök rá. De...azért ezek elég jó plugin-ek. Csinálják, amit kell. Van olyan, ami más gyártótól is jól szól, jól működik, de az UAD-dal nem lehet nagyon mellé nyúlni Rajtad múlik minden. Van, aki UAD nélkül is tud olyan mixet csinálni, mint más UAD-dal sem. Füled, hozzáértésed a legnagyobb erényed! Az UAD "csak" gyorsít a folyamaton.
 6. Hobkins

  wa76 isa után

  Nagyon szívesen! És igen, az egyik, gyengesége a zaj, a másikat majd elmondják a hozzáértők Én ezzel szemezgettem egy ideig: https://hitspace.hu/inward-connections-inwopt1a.html
 7. Hobkins

  wa76 isa után

  A 1176 (így a WA76 sem) NEM leveller!!! Ez az egyik amit meg kell érteni (ezért írtam, hogy ha esetleg be tudod állítani olyanra a sound designt vele, amilyenre a végén szeretnéd, akkor próbáld meg, nem lehetetlen, de nem kis meló, és a veszélye ennek az, hogy nem sok mindent tudsz változtatni keverés közben a WA76-tal felvett sávon, "az olyan oszt kísz"). A másik dolog, amire utalnak a profik, hogy a wa76 nem javít a hangzáson, hanem ront, mivel ők már tesztelték a 1176 klónokat (eredeti mellett), tudják miről beszélnek. Amitől 1176 a 1176 azt nem tudja hozni a wa76. Mint kompresszor lehet, hogy működik valahogy, de nem úgy, mint egy 1176. De az első mondatom a lényeg, nem tud levellerként működni a wa76, más a paraméterezése. Leveller funkcióra levellert kell venni. A kérdésemre a válasz amit említesz, az nem állja meg a helyét. Már tudom, mert voltam Silk mester tanodájában, és ott jó pár dologra fény derült. Egy szóval el tudom mondani a lényeg nagy részét, hogy miért szól effekt nélkül is úgy...KEVERÉS! Nyilván lehetne ezt vesézni, hogy hiába jó a keverés, ha nem jól van valami felvéve, stb... De most tételezzük fel, hogy jó mikrofonnal, jó előfokkal, jó konverterrel van rögzítve az ének. Ha ez meg van, minden a keverésen múlik. Ha nincs UAD és be akarsz fektetni WA76-ba, akkor inkább vedd meg a Cranesong Falcont, amit PropaneB javasolt. Hallottam működés közben, fasza! Az leveller és használható leveller. TLA 50 sem rossz otthoni környezetben, de nyilván a profik, akik ilyenekkel dolgoznak, tudják, hogy mennyi tudással bír. Nekem, neked jó lehet a TLA 50 is, nekik már nagyon nem, mivel nekik munkaeszköz, és nem hobbisták. Tehát így értsd, hogy nem jó a TLA-50.
 8. Hobkins

  wa76 isa után

  Plusz egy szavazat Töfi javaslatára! Levellernek ne hasznald, nem tud levellerkent mukodni, mivel gyors kompresszorrol beszelunk. Csak akkor hasznald, ha eleve be tudod ugy allitani a sound designt vele, mint amit veglegesre tervezel. Nagyon meresz vallalkozas, de sikerulhet.
 9. Hobkins

  UAD-1 - a király(?)

  Ha az a valaki, akitől szerezted a kártyát, nem vett hozzá semmilyen plugint, akkor te már nem tudsz hozzá venni, megszűnt a támogatás. Ha vett hozzá plugint az előző gazdája, akkor kérd el tőle az authorizációs fájlt, ebben az esetben tudsz használni több plugint.
 10. Hobkins

  UAD-1 - a király(?)

  Hát...sajnos egyik sem. Venni kellene, és azt letölteni, de már nem tudsz hozzá venni semmit, így letölteni sem tudsz hozzá semmit.
 11. Lehet, hogy ha nagyon szétszeded, akkor valahol megtalálod benne az erre utaló betűket.
 12. Hobkins

  Windows 10 latency

  Nekem most 7 van (és semmi pénzért nem váltanék 10-re), és másik konfig. i7-4790+24GB RAM
 13. Hobkins

  Windows 10 latency

  Akkor sajnos más ötletem nincs Nekem is ilyen deszkám volt E8500 procival 8Gb RAM-mal, FF FOrte kártyával, de nekem rendben volt a latency a beállítások után. Mondjuk én WIN 7-tel használtam. Gondolom, 10-zel is működnie kellene.
 14. Hobkins

  Windows 10 latency

  Szia! Az USB-s hangkártyákra vonatkozó beállításokat elvégezted? MInt pl. minimális processzor teljesítmény 100%, USB szelektív felfüggesztés off, Virtuális memória használata háttérszolgáltatásokhoz, eszközkezelőben az USB energiagazdálkodás.
×