Jump to content
Ménemszól.hu

szabado

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  104
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  237d 10h 2m 19s

Megbízhatósága

4 Semleges

szabado tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. szabado

  Hammond XK-2 és leslie szimulátor (utolsó ár)

  Kitűnő állapotban lévő Hammond XK-2 eladó, méretpontos konténerrel. Igény esetén tudok adni hozzá egy Boss RT-20 rotary szimulátort + 50.000 Ft-ért Az ár már nem alkuképes!!
 2. szabado

  Alesis QS8.2

  Alesis QS 8.2 kalapácsos zongora/szintetizátor eladó. Angolgépkönyvvel, megkímélt, szép állapotban.Made in USA.A részletek:SZINTÉZIS.Módszer: QS Composite Synthesis. 16 bites lineáris 48 kHz minta ROM az aluláteresztő szűrővel .Polifónia és részei: 64 hang, mindegyik felcserélhető aluláteresztő szűrővel , 3 borítékgenerátorral, 3 LFO-val, programozható effektusok küldésével és QS modulációs mátrixszal, dinamikus hangelosztással. 16 részes multitimbrális (64 csatornás multitbrális 16 csatornán keresztül QS Mix módban).Audio szakasz: Alesis 24 bites sztereó DAC 128x túlmintavevő delta-sigma átalakítóval.Hullámformájú memória: 16 MB, bővíthető 24 MB PCMCIA bővítőkártya segítségével.EFFEKTEK.QS párhuzamos mátrixeffekt (4 független sztereó többfunkciós feldolgozó busz, quadraverb).SOUND LOCATIONS.Program üzemmód: 512 előre beállított, 128 felhasználó. Keverési mód: 400 előre beállított, 100 felhasználó.KEYBOARD & CONTROL.88 kalapáccsal működő súlyozott kulcsok sebességgel és kioldási sebességgel.Vezérlők: 4 vezérlõ csúszka. Programozható pitch és modulációs kerekek, valamint a pedálok.CONNECTIONS.Audio kimenetek: Stereo L / R (1/4 ˝), fejhallgató (1/4˝).Egyéb: hozzárendelhető aux pedál, tartós pedál. MIDI be, ki, és át.Bővítés: I Type PCMCIA slot, kompatibilis a QCards, SRAM és flash kártyákkal (akár 8 MB) 120nm hozzáférési idővel vagy gyorsabb.POWER & DIMENSIONS.Teljesítmény : Belső transzformátor.Méretek (H x Sz x M): A QS8.2 4,3 ˝x 50,5˝ x 13,5 ˝(110 mm x 1283 mm x 343 mm).Súly: QS8.2 48,8 kg (21,8 kg).
 3. szabado

  Korg Triton hangszínek kompatibilitása

  Sziasztok! a napokban hozzájutok egy rég vágyott Triton Extreme géphez. Korábban TR61-et használtam, melyen hosszú-hosszú éjszakákat töltöttem néhány kombi felépítésén. Van rá lehetőség, hogy ezeket átköltöztessem majd az Extreme-be? Még nem csináltam ilyet, ezért lehet, szőke a kérdés. Gondolom, ezzel nem butítanám le a TEX hangszíneit...?
 4. Köszi a tippet! És használtátok is ezt? Meglepődtem, mert iszonyúan lehúzzák. Állítólag nem játssza le a minták elejét, lefagy, stb.. Tapasztaltatok ilyet?
 5. És a külső billentyűzettel tulajdonképpen a pad-eket vezérlem, igaz? Azt a pad-et, amelyiket épp aktiválom?
 6. Annyira hülye vagyok ehhez..és öreg
 7. Üdv! Létezik a MUSE Receptor és a V Machine kivételével más olyan eszköz, amivel a VST hangszereimet szólaltathatom meg a színpadon, laptop nélkül?
 8. szabado

  Hangkártya színpadra..

  Köszi az infót..Bár nekem még ez az fw-usb is fejtörést okoz. Macbook Air-a gépem, itt ugye thunderbolt csati van. A Sapphire fw-hez lehet venni átalakítót, tehát ez a kérdés megoldva. Viszont napok óta olvasgatok a fw kontra usb előnyökről - hátrányokról, és már tényleg nem tudom, hogy milyen megoldást válasszak. Melyik a jobb..
 9. szabado

  Hangkártya színpadra..

  Sziasztok! Kinéztem a Focusrite Forte hangkariját, de őrlődök még a Sapphire 24-en is...melyik ajánlanátok inkább színpadra, élő zenekari koncertekre? A hardver szintik mellett néhány vst-t, seq sávot és tak jelet kellene küldenem vele. A lényeg, hogy min. 4 kimenet legyen, 2 a mainl, 2 pedig független füles út a dobosnak. Tehát nem kell 20 csatorna meg ilyenek..árban 120 a limit. Köszi a segítséget
 10. Pedig ott van a hivatalos oldalon az 1.4! Csak billentyűs verzióra. Lehet,hogy azért nem láttad. A waldorf-music/keyboard-on
 11. Szia! 1.4 re akartam frissíteni az 1.22-es verziót. Ez meg is történt, majd újraindítás után jött a meglepetés.
 12. Nem segített Átadtam egy hozzáértőnek, és a diagnózis ugyanaz. Gyógyíthatatlan.. Semmilyen üzenetet, parancsot nem fogad, nem reagál semmire. Agyműtétre lenne szüksége, de szoftveresen az nem megoldható. Vagyis maradt 7 kg. karcmentes, alig párszor használt vasam. Waldorf soha többet!!!
 13. Sajnos nem segített a problémán...Semmire nem reagál a Blofeld Tegnap estig semmi probléma nem volt, majd jott az update.. Azóta egyetlen presetet tölt be, nem működik a hangerő poti sem, az egyetlen presetje sem szól, nem tölt fel semmilyen bankot..ilyet még nem tapasztaltam, pedig volt már jó néhány hangszerem. Hétvégén koncert, oda az összes hangszínem, maradt egy darab vasam. Nagyon kaki ez a blofeld
×