Jump to content
Ménemszól.hu

fullfleo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  224
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  452d 4h 3m 46s

fullfleo last won the day on February 27 2013

fullfleo had the most liked content!

Megbízhatósága

19

fullfleo tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Bp
 1. Egy kis EMI estére. Mi az a szekrény kérem szépen?? :DD Az előtérben a Chandler alapítója.
 2. A max értéknek kell 0-nak lennie a VU-n ha "tiszta" jelet akarsz kapni és ha a kalibráció -18dBfs = 0dBVU-ra lett beállítva. Ha fölé mész szaturáció jelentkezik, ami ugye sok esetben jó, de ízlés kérdése. Az Acustica Audio plugineknél kiemelt jelentősége van ennek.
 3. Most látom, hogy elkelt azóta. 1.8 M USD
 4. Rendszer tesztelés

  Ezt találtam hirtelen ami alkalmas lehet.
 5. Átkopizva ide kérdezem Töfit az ATC-re váltás és a láda+erősítő részleteiről.
 6. Rendszer tesztelés

  Zsír, örülök, hogy sikerült ezt az upgradet meglépned. Nem akarom szét offolni a témát, másik topic-ban majd kifejthetnéd a tapasztalataidat a Genelec-ről váltás, illetve az ATC és Studer kapcsán.
 7. Rendszer tesztelés

  ÁHÁ! Szóval már az ATC-ken nyomod. Milyen erősítő lett végül hozzá?
 8. Ezzel nagyon egyetértek.
 9. Csőkatalógus

  Vokálon azért legtöbbször 1176 és LA2A egyszerre dolgozik. De nem vitatom, hogy teljes értékű vokál sound elérhető más módon is.
 10. Csőkatalógus

  Azért írtam, hogy nem tudom milyen opto váltja ki ami nem csöves.
 11. Csőkatalógus

  Én is azt gondolom, hogy gitáron kívül azért találsz helyettesítő terméket szinte mindenre. Az LA2A amit nem tudom mivel lehet kiváltani, ami opto de nem csöves. Még a régi Joe Meek széria jut eszembe, ami azért nem egy liga, de nagyon sok felvételen ott van. Vagy egy Shadow Hills Mono Optograph, amiről viszont kb semmit nem tudok. Tény azonban, hogy audio ipari mérföldköveket említ, amik nagyon otthagyták a nyomukat az általában jónak tartott felvételeken, így nehéz elvonatkoztatni tőlük. És ugye kár is lenne kihagyni azt az erős színt, ízt, feelinget amit egy jó csöves berendezés, vagy mikrofon tud kölcsönözni egy hangnak.
 12. Igen, milla körül én is a Neumann-ba ugranék bele. Az egy nagyon jó monitor.
 13. Csőkatalógus

  Engem bizonyos típusok lehet érdekelnének.
 14. Csőkatalógus

  Ne húzd fel magad. A kérdésedre nem tudom a választ. Amit tudunk, hogy ez az iparág már kb nem létezik, régen pedig nagyjából "mindenben" elektroncső volt ami árammal működött. Későbbi adatot most nem találtam, de 1913-ban a Tungsram gyárnak 3500 alkalmazottja volt.És ugye kb ekkor kezdődik még az egész buli. Nagyon sok erőforrást, tudást és fejlesztést áldoztak erre akkor, hogy a katonai,orvosi...gépek minél hosszabb életű és egyre jobb specifikációval rendelkező alkatrészt kapjanak. Az én tippem az, hogy egész egyszerűen ma ez senkinek nem érné meg abban a minőségben és gyártástechnológiával előállítani azt a kevés elektroncsövet amit ma felvesz a piac. Fejleszteni ugye már nem nagyon kéne, mert azt megtették a múltban. Egyébként hifi színtéren azt hiszem vannak kis butik gyártók, ott is csillagászati az ár.
 15. Csőkatalógus

  http://www.audiotubes.com/ Itt azért van más is, de tényleg aranyáron mennek a nagy klasszik gyártók. Tungsramot azért még lehet nem rossz áron szerezni. De egy low noise Telefunken, Mullard, Amperex...60-100K is lehet simán. Durvább helyeken azért a Tubetech, Manley, Pendulum cuccokban cserélik a stock J.J. csöveket. Tubeporn
×