Jump to content
Ménemszól.hu

fullfleo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  230
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  791d 20h 52m 31s

fullfleo last won the day on February 27 2013

fullfleo had the most liked content!

Megbízhatósága

19

fullfleo tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Bp
 1. Csőkatalógus

  Kipróbáltad a Sovtek csövet?
 2. Skacok! Milyen compressor plugint ismertek EXTERNAL sidechain opcióval? Amit eddig tudok: Softube-ok Cytomic Glue Pro C PSP MasterComp Valakinek van még vmi jó a tarsolyában?
 3. FL Studio népszerűsége szvsz nagy részben a HipHop stílusban elért sikerének köszönhető. Megkockáztatom, hogy az aktuális producerek 90% a stílusban FL-ben dolgozik. Az amerikai és világpiaca pedig eléggé kibővült 2008-2010 után ennek a stílusnak.Nagyon sokan használják a tengeren túlon és nagyon sok pénzt keresnek vele. Ha mást nem, a népszerűségét ez is magyarázza.
 4. Egy kis EMI estére. Mi az a szekrény kérem szépen?? :DD Az előtérben a Chandler alapítója.
 5. A max értéknek kell 0-nak lennie a VU-n ha "tiszta" jelet akarsz kapni és ha a kalibráció -18dBfs = 0dBVU-ra lett beállítva. Ha fölé mész szaturáció jelentkezik, ami ugye sok esetben jó, de ízlés kérdése. Az Acustica Audio plugineknél kiemelt jelentősége van ennek.
 6. Most látom, hogy elkelt azóta. 1.8 M USD
 7. Rendszer tesztelés

  Ezt találtam hirtelen ami alkalmas lehet.
 8. Átkopizva ide kérdezem Töfit az ATC-re váltás és a láda+erősítő részleteiről.
 9. Rendszer tesztelés

  Zsír, örülök, hogy sikerült ezt az upgradet meglépned. Nem akarom szét offolni a témát, másik topic-ban majd kifejthetnéd a tapasztalataidat a Genelec-ről váltás, illetve az ATC és Studer kapcsán.
 10. Rendszer tesztelés

  ÁHÁ! Szóval már az ATC-ken nyomod. Milyen erősítő lett végül hozzá?
 11. Ezzel nagyon egyetértek.
 12. Csőkatalógus

  Vokálon azért legtöbbször 1176 és LA2A egyszerre dolgozik. De nem vitatom, hogy teljes értékű vokál sound elérhető más módon is.
 13. Csőkatalógus

  Azért írtam, hogy nem tudom milyen opto váltja ki ami nem csöves.
 14. Csőkatalógus

  Én is azt gondolom, hogy gitáron kívül azért találsz helyettesítő terméket szinte mindenre. Az LA2A amit nem tudom mivel lehet kiváltani, ami opto de nem csöves. Még a régi Joe Meek széria jut eszembe, ami azért nem egy liga, de nagyon sok felvételen ott van. Vagy egy Shadow Hills Mono Optograph, amiről viszont kb semmit nem tudok. Tény azonban, hogy audio ipari mérföldköveket említ, amik nagyon otthagyták a nyomukat az általában jónak tartott felvételeken, így nehéz elvonatkoztatni tőlük. És ugye kár is lenne kihagyni azt az erős színt, ízt, feelinget amit egy jó csöves berendezés, vagy mikrofon tud kölcsönözni egy hangnak.
×