fullfleo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  206
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  188d 20h 49m 21s

fullfleo last won the day on February 27 2013

fullfleo had the most liked content!

Megbízhatósága

16

fullfleo tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

További Információ

 • Lakhely:
  Bp
 1. Nem új, de nem láttam még itt. Elég innovatív feature tekintetben. -Fejlett HPF a sidechain jelútban -stereo érzékenység állításának lehetősége a detektorban -Peak Crest (független release control rms és peak "eseményeknél", ez mixelhető is) - Delta gomb megnyomásával megmutatja a különbséget a kompresszált és az eredeti hang között Ez eddig az alap változat INGYEN letölthető http://www.tokyodawn.net/tdr-kotelnikov/ Van GE edition 40 EUR-ért amiben még plussz: -frekvencia függő ratio -Yin/Yang mode ( a compressor torzítási karaktere állítható) -Equal loudness bypass ésatöbbi..... Érdemes megnézni a videot:
 2. A chandler ma is ilyen forgókapcsolókkal gyártja az EMI klónokat. Egyébként szerintem is vagány. És, hát az a hang...
 3. Kellemes ünnepeket skacok!

 4. Én a NOS csövekre szavazok. Tele, Mullard, GE,RCA,Siemens.. (tudom ezek elég drágán tudnak menni). Nálam a jó öreg hazai Tungsram is jobban bevált mint az új gyártású csövek. De amcsi csövek is sokszor vannak jó áron. Gondolom ezt az oldalt ismeritek, de azért beteszem: http://www.audiotubes.com/
 5. https://www.theaudiohunt.com/ Lehet volt már, én most így hirtelen nem találtam.
 6. A Laney-t akkor már eladtad amiről a multkor beszéltünk.
 7. A desktopon körbeforgó van. Szerencsémre ezen nincs ilyen gond.
 8. Én pár éve egy Evolver desktopot használok. Szvsz a korlátozott UI idővel megszokható és utána belemész mélyen a patch-ekbe. Egy idő után álmodból ha felkeltenek is tudod, h melyik paraméter melyik sor,melyik poti. Hozzáteszem, hogy én is jó ideje tervezem az editor megvásárlását, ha összetett patcheket csinál az ember átláthatóság szempontjából azért jó..meg ugye patch morph, random generator.
 9. Bennem is ugyan ez a kérdés fogalmazódott meg
 10. Ha valami bitang NOS cső volt benne(Tele vagy egy Mullard mondjuk) és egy új gyártású csőre cserélted, mondjuk egy Electro Harmonix-ra vagy J.J.-re akkor ez annyira nem meglepő. Kísérleteztél esetleg különböző gyártók csöveivel?
 11. Üdv skacok! Valakinek tipp esetleg honnan a legegyszerűbb és árban a legkedvezőbb beszerezni az említett kártyát jelenleg? Nézelődtem már a neten, de ha esetleg valaki tudja a tutit azt megköszönöm. És még egy kérdés, bármelyik gyártó kártyája megfelel a Lead 2-nek?
 12. Nekem is ez a tapasztalatom.