Jump to content
Ménemszól.hu

Mészáros Nándor

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  310
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  17
 • Ennyit fórumozott

  2558d 16h 37m 59s

Mészáros Nándor last won the day on May 11

Mészáros Nándor had the most liked content!

Megbízhatósága

134 Megbízható

Mészáros Nándor tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1979-09-12

További Információ

 • Lakhely:
  Deák tér
 • Érdeklődési kör
  Érdeklődési tizenhétszög ... a negyvenkettedik dimenzióban, hiperbolikus térben

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  később
 • AIM
  Mieim???
 • MSN
  sMmi Setre sM
 • ICQ
  ??? ... HIQ
 • Yahoo
  Én is örülök
 • Jabber
  A Hutter?
 • Skype
  Skypewalker

Legutóbb az adatlapod nézték:

955 profil megtekintő
 1. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Akkor hát szóltunk ...
 2. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Hol lehet ezt megcsinálni? Néztem a facebook beállításokat és nyomát sem találtam. De tényleg olyasmit ír ki, hogy "Hiba. Ez egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, nincs jogosultságod a blablabla."
 3. Mészáros Nándor

  Ménemszól.hu

  Androidról facebookkal nem tudok bejelentkezni a fórumba úgy, hogy a "Hülyéknek néznek minket" c. topikok akár csak meg is nézhessem. Én csinálok rosszul valamit, vagy az Android hibája? Ha szükséges, és érdekel valakit, megírom a részleteket.
 4. Mészáros Nándor

  Orosz cucczok

  http://cdm.link/2017/09/here-are-the-best-new-russian-music-electronics-youve-never-heard/ A link egy éves, de hátha érdekel valakit és még nem látta.
 5. Mészáros Nándor

  Behringer UB-Xa

  Nem is olyan vicces (úgy értem, szemmel láthatóan akad, aki komolyan gondolja ezt, vagy legalábbis azt szeretné sugallni, hogy komoly dolog) , a facebookon pont ilyen képes mémek terjengenek. Mondjuk a varrógéppel készített Minimoog érdekes ötlet
 6. Mészáros Nándor

  Behringer UB-Xa

  Gyerekrabszolgákkal, ráadásul.
 7. A nagybillentyűs Ultranovát szvsz ne hasonlítsuk a kiegészítő jellegű, minibillentyűs Mininovához, már azon az alapon, hogy ha az egyik rossz, a másik is. Én éppen úgy tapasztaltam, hogy a kis Mininova hangban sokkal durvább és erősebb tud lenni, mint a kb. háromszor akkora JDXA (ami nagyjából egy JDXI, csak megháromszorozva), és a kezelése is sokkal egyértelműbb. elektronikus zenére én mindenesetre melegen ajánlanám mind a jdxi-t, mind a mini/ultranovát (ha nem gyűjtenék Karmára éppen, akkor meg is venném az aprókban elég kedvezményesen hirdetett jdxi-t nagyjából rögtön, Novám már van) . Annyi különbséggel, hogy a Mininova akkor tud igazán kibontakozni, ha van mellette pár szekvenszer vagy szekvenszeres szinti, mivel ilyen funkció nincs benne, a jdxi-ben meg van (habár amennyire én tudom, elég minimalista kivitelű). Hangban viszont szerintem a Nova magasan veri a Rolandot.
 8. Akkor megkérdezném ugyanezt az R16-tal kapcsolatban is ( https://hitspace.hu/zoom-r16.html ) mivel gondolkozom/gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet.
 9. Mészáros Nándor

  V-link

  http://whorld.org/ Ezt véletlenül találtam. "Szakrális geometria vizualizáló program" (ettől a kifejezéstől nem kell megijedni, nem valami ezo cucc, hanem) egy leíró nyelv, ami villogó pszichedelikus alakzatokat rajzol, amelyek előre programozhatóak is, és pl. elmenthetőek képernyőkímélőként, animációként stb. Annyiban kapcsolódik a V-link kérdéséhez, hogy MIDI üzeneteket is fogad, állítólag. A részletekbe belekukkantani nincs időm, de hátha érdekel valakit.
 10. Mészáros Nándor

  Az igazi MŰVÉSZET! Csak igényeseknek!!!

  Virtuóznak semmiképp sem virtuóz, de a videosávtól eltekintve, értékelhető. Ti. jó hallgatni.
 11. Mészáros Nándor

  Az igazi MŰVÉSZET! Csak igényeseknek!!!

  Szerintem sem vészesen rossz. Mondjuk szívesebben hallgatnám ezeket, mint bármit a Daft Punktól. Amíg nem dobják meg őket egy Grammyvel, és a helyén kezelik őket, addig azt mondom, izgalmas kis minimal elektro ez.
 12. Én megértem a ventilátorral való fekáliakavarás elleni érzéseket, és a fenti akadémikus Hammond porszívókoncert sem tetszik, de szvsz azért létezik értékelhető kísérleti zene. Erről pl. mi a véleményetek? Szerintem kifejezetten jó, szoktam CTV-ot hallgatni. Lásd még:
 13. Majd töltesz fel a Novation oldalára patcheket?
 14. Letompult lehetek, de nekem most ennyi az átjövő tartalom ebben az okfejtésben.
×