Jump to content
Ménemszól.hu

zorius

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  48
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  545d 1h 24m 31s

Megbízhatósága

8 Semleges

zorius tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

795 profil megtekintő
 1. zorius

  Moog Subharmonicon

  Kis betekintés a workshop-ba:
 2. zorius

  Moog Subharmonicon

  Amikor az a 6 egyszerre megszólal a videóban, hát az eléggé jó
 3. zorius

  Moog Subharmonicon

  Erősen kéne Többek szerint izgalmasabb, mint a Granmother... Ezt mindenki maga döntse el. Mindenesetre a harmóniái és a kvázi random-poliritmikus szekvenszere eléggé ütősek!
 4. zorius

  Korg Monologue Gold szintetizátor adapterrel

  Eladó a címben említett, kifogástalan állapotú és működésű, 1 hónapos, párszor kipróbált hangszer. Minden eredeti tartozékával, plusz gyári Korg adapterrel és dobozával, budapesti garanciával. Átvételi és kipróbálási lehetőség a Vác - Budapest, Árpád-híd vonalon. Igény szerint posta is megoldható, illetve Észak-Budapest, Észak-Pest megye területén házhoz is viszem, megegyezés szerint. A teljesség igénye nélkül, pár érdekesség róla: - gyönyörű, lágy vintage basszus hangokat tud, amik akár egy Sub Phatty-ével is összemérhetőek - de tud modern és agresszív is lenni - minden paraméter midizhető DAW-ból, és automatizálható, ezáltal akár duofón dallamok is létrehozhatóak, mivel görbével lehet a VCO 2 pitchet modulálni - 4 paramétert maga is tud automatizálni egyszerre, ezáltal gyakorlatilag kapunk még 4 LFO-t - a Monologue nem szimplán egy lebutított Minilogue, sőt bizonyos dolgokat továbbfejlesztettek rajta - kellő körültekintéssel elborult, moduláris jellegű hangok is létrehozhatóak, amik össze sem mérhetőek a hagyományos, elterjedt tipikus Monologue hangokkal, amik a videómegosztón hallhatóak: https://soundcloud.com/alizon_device/mlresolfosickness
 5. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Háát, nem nagyon szokott lenni.
 6. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Itt kicsit jobban kiderül, miről lesz itt szó:
 7. zorius

  Moog Grandmother

  Kis ízelítő:
 8. zorius

  Moog Grandmother

  Na ez már tényleg új: https://www.moogmusic.com/news/introducing-grandmother
 9. zorius

  Moog Grandmother

  Új infó, új video: * http://thehub.musiciansfriend.com/bits/moog-grandmother-analog-monophonic-synthesizer-announced * a videó már meg lett osztva, a cikk még nem
 10. Én is dettó. Az MFB Nanozwerg jó kis szinti volt, de már nincs, és ritkaság. Most nemrég kijött modulban is, kicsit továbbfejlesztve. Sub-os VCO (triangle/saw/pulse), multimód VCF, 2 ADSR, morfolható lfo, noise, s&h, CV ki/bemenetek. Werkstattal is nyilván használható gondolom, de ebbe még nem gondoltam bele. Ja, és 250 euró, és még vmi: MIDI-s! Csak egy A-100MNT kell hozzá (50 euró), meg egy házilag barkácsolt ház, és kész. Én erre pályázom most. 1 drága nagyvad helyett próbálok olcsó, kicsi, minőségi, és 100% igazi analóg cuccokat gyűjteni.
 11. zorius

  Sub Phatty vs Little Phatty

  Én a Sub Phatty-re szavaznék. Azon kívül, hogy a LP bénán néz ki (bocs, tényleg az, kicsit a 90-es éveket idézi, rossz értelemben), az Overdrive nagyon zsír, jó, hogy van sub, meg noise... kéne, nagyon!!! (jó, azért a másikat sem dobnám el ha hozzám vágnák )
×