Jump to content
Ménemszól.hu

zorius

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  54
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  667d 13h 49m 25s

Megbízhatósága

9 Semleges

zorius tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

973 profil megtekintő
 1. Köszi, csekkolom, majd összehasonlítom az árakat. A többi áramköri elemeket hol érdemes megvenni? Hol van a legnagyobb készlet, választék stb? Én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam elsőre, de ott nincs meg minden.
 2. Annyit tennék még hozzá, hogy van egy Dark Energy-m, azt szeretném elkezdeni bővíteni, tehát nem nulláról indulnék, van már egy alap a modulárhoz, ami meg tud szólalni magában is Elsőnek egy VCO-t gondoltam hozzá, aztán ha sikerül, és működik, akkor mennék tovább. Ja, és van egy Doepfer A-100MNT-m, ami 4 modult tud meghajtani.
 3. Üdv, nem tudom, él-e még ez a topic, lenne pár kérdésem, bepróbálkozom. Úgy döntöttem, hogy belevágok DIY modulár készítésbe, első körben, jó ár/érték arányban, és könnyű kivitelezhetőség tekintetében az Erica Synths modulokra gondoltam. Csak az alapcsomagot venném meg (PCB, IC, IC-foglalat meg távtartók stb), előlapot és potikat/jackeket, illetve magukat az áramköri alkatrészeket összeszedném én. Kérdezném, honnan szerzitek be ezeket, én a https://www.hestore.hu/ oldalt találtam, de ott jack csak gyengécske van, az sem nagyon, poti meg egyáltalán nincs olyan, amilyen kellene. Ebay-en rengeteg ilyen van, nincs valami tuti tippetek, ami jó ár/érték arányú? Ezt ajánlják az Erica Synths-nél, de itt nem olcsók a cuccok, és a posta sem kevés, bár nagyobb tételnél már érdemes számolni velük: Jack: https://www.thonk.co.uk/shop/3-5mm-jacks/# Poti: https://www.thonk.co.uk/shop/alpha-9mm-pots/# Köszi!
 4. zorius

  Moog Subharmonicon

  Kis betekintés a workshop-ba:
 5. zorius

  Moog Subharmonicon

  Amikor az a 6 egyszerre megszólal a videóban, hát az eléggé jó
 6. zorius

  Moog Subharmonicon

  Erősen kéne Többek szerint izgalmasabb, mint a Granmother... Ezt mindenki maga döntse el. Mindenesetre a harmóniái és a kvázi random-poliritmikus szekvenszere eléggé ütősek!
 7. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Háát, nem nagyon szokott lenni.
 8. zorius

  Új Dreadbox szintik

  Itt kicsit jobban kiderül, miről lesz itt szó:
 9. zorius

  Moog Grandmother

  Kis ízelítő:
 10. zorius

  Moog Grandmother

  Na ez már tényleg új: https://www.moogmusic.com/news/introducing-grandmother
 11. zorius

  Moog Grandmother

  Új infó, új video: * http://thehub.musiciansfriend.com/bits/moog-grandmother-analog-monophonic-synthesizer-announced * a videó már meg lett osztva, a cikk még nem
 12. Én is dettó. Az MFB Nanozwerg jó kis szinti volt, de már nincs, és ritkaság. Most nemrég kijött modulban is, kicsit továbbfejlesztve. Sub-os VCO (triangle/saw/pulse), multimód VCF, 2 ADSR, morfolható lfo, noise, s&h, CV ki/bemenetek. Werkstattal is nyilván használható gondolom, de ebbe még nem gondoltam bele. Ja, és 250 euró, és még vmi: MIDI-s! Csak egy A-100MNT kell hozzá (50 euró), meg egy házilag barkácsolt ház, és kész. Én erre pályázom most. 1 drága nagyvad helyett próbálok olcsó, kicsi, minőségi, és 100% igazi analóg cuccokat gyűjteni.
 13. zorius

  Sub Phatty vs Little Phatty

  Én a Sub Phatty-re szavaznék. Azon kívül, hogy a LP bénán néz ki (bocs, tényleg az, kicsit a 90-es éveket idézi, rossz értelemben), az Overdrive nagyon zsír, jó, hogy van sub, meg noise... kéne, nagyon!!! (jó, azért a másikat sem dobnám el ha hozzám vágnák )
×