Jump to content
Ménemszól.hu

draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  973
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  29
 • Ennyit fórumozott

  915d 15h 34m 16s

draco draconis last won the day on August 4

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

142 Megbízható

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

7.192 profil megtekintő
 1. Mindenki magából indul ki: hülyegyerek, én elég sokat zenélek. Jól hallottad zenélek, nem pedig zörgetem a szemetet mint amit pölö te művelsz. Figyelj már kiscsákó amit te csinálsz azt az imbecil dedós is tudja a homokozóban egy műanyaglapáttal a kezében. Értem én hogy egy tahó benzinkutas megsejtette önnön hiábavalóságának értékeit, és változtatott, de azért mert fennhordod az orrodat még könnyen beleakad szemlétomást más seggébe. Mutatván valós értékeit...
 2. Igen, megtudhatjuk hogy lesz egy benzinkutasból sznob álzenész.
 3. Mármint mondjuk téged? Eléggé magadból indulsz ki. Szerintem szégyeld magad. Így kezdődik az, amit normális emberek normális embernek neveznek. Mondjuk te pölö szemétnek nevezed az itt levőket. Ne aggódj: bárki tudhatja ki a szemét.
 4. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Ó szvsz ha tudja akkor jó ha meg nem tudja mert annyira ösztönös akkor meg nekem jó. Te tudnád NeoC. Talán ezért nem is teszed.
 5. Ja. A Behringer Deepmind azért az árért mindent bealáz. Aki nem süket az hallja. Hangszersznobok hátrányban. Gearlslutzon olvasom hogy vki megveszi a 6-os változatot és mellé a 12racket... 18 poli... analóg. 2 timbrál. Plusz egyebek. 580.000 ft. körül ?
 6. Ákoska, a hivatásos seggnyalók véleménye nem számít.
 7. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  (Vannak itt hivatásos seggnyalók is? Ha már hozzászólni nem tud... Még a munkahelyen elnézném a főnök esetében, de itt mi haszna van ? )
 8. Ilyen terméknek az ára csak tömegtermelés során jönne be mindenkinek - cégtulajnak és vásárlónak egyaránt. Ez van ha egy-két ember gyárt szintetizátort és még évekre meg is akar élni belőle. Elad 20 darab ilyent - ha elad egy év alatt -, az ugye 400.000 euro, amelyben erősen benne van az egyévi megélhetési költsége pár embernek, plusz anyag és járulékos költség. No meg a profit, amiből a Bahamákra, Egyipomba, Pomázra megy üdülni. Ebből az árból MINDENT meg lehet venni, amire az embernek szüksége van. Ezer analóg poli plusz vintage cuccok, plusz...? (ha vmely kínai cég, vagy Behringer megvenné a liszensz jogokat és 3000 euro környékén árulná, akkor sikertermék lenne )
 9. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Tényleg így van: egy idő után a fül azaz az agy kompenzál.
 10. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Méé'? Speciel ragaszkodom a pontos szó pontos értelmezéséhez. És mint ilyen totál helytálló a megfogalmazás. A pontos hangkeltés majd az agybadrótozással kezdődik. (De azért gondolj bele: tényleg azt gondolja bárki is hogy műanyag, fém meg fa vissza tud adni levegő közvetítésével másmilyen módon keletkezett hangokat?)
 11. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Szerintem kissé túl is van árazva tekintve hogy made in PRC. Az 5-ös darab konkrétan vicc, a 6-os hifi hangfal, és valóban a 8-as hasonlít monitorra hangban. Gondolom a G2-esed van? De szvsz nekem egyik kommersz gyártó (Yamaha, KRK, Prodipe, Presonus, stb.az előző szériás Dynaudio legalsó árkategóriás darabjai) többnyire 200e körüli 7-es és 8-as darabja se ütötte meg egy vacak HK Soundstick szintjét. Annyira lehetett hallani, hogy még az asszonyt is becitáltam, ő is hallotta. Konkrétan nem tudtam pénzt adni érte. A Focalból a legnagyobb Alphát nem tudtam meghallgatni, de arról többen is rosszakat mondtak, így el is vették a kedvem tőle. A 10-3 marad. Annak legalább van vmiféle alja meg karaktere. Emlékeztet egy kicsit a Dyno BM15 passzív + Alesis ra500 kombóra, csak felül jobban téved. Viszont Lana del Greyt és hasonlóan felvett dolgokat hallgatni rajta tök jó. Itt már egyértelműen érzem hogy megérte kiadni a pénzt érte, hogy jobb mint egy Soundstick. Dolgozni vele viszont vegyes. Nem annyira elektro zenén jön ki a jellegzetes és kellemes 10-3 karaktere. Kb mint. a BM15 passzív Ra500-al, olyan vele dolgozni. Bár ha kiadnák olcsón a BM15-öt passzívban a 10-3 árában rohannék lecserélni Nekem ezen kívül van a HK Soundstick II (asszonynak egy kékfogas III.verzió pluszban :D) amin a KRK 10-3 tévedéseit ellenőrzöm. Aztán van tartalékban egy eddig szarul kihasznált C.A.T. passzív hangfalam, ami egy luxus hifi gyártó legalja terméke volt. Viszont már egy Alesis ra500 erősítővel elfújt mindenkit dinamikában meg basszusban (konkrétan a mellé rakott Adam A7 nem tűnt semmilyennek se, mellette még a 153e Ft.-ot se érte meg) egy drága kölcsön Yamaha erősítővel meg még "lineáris" is lett. Ehhez kellene majd vmi normális erősítőt szereznem, mert csak hever parlagon, érdemtelenül alulhasználva. Így elég sok módon meg tudom hallgatni a dolgokat.
 12. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Nekem a 10-3 van: de nagyon meg kell fizetni a 10 collt. Ami valójában kivált egy olcsó mélynyomót, viszont cserébe kisebb a hangerőd.
 13. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Esetleg fényt hozhatnál és elmondhatnád hogy milyen monitor pontos a Focal Alpha 65 árában...? Hm? Én speciel nem tudok ilyenről, de én csak "civil home user" vagyok vagy mi Ps.: ahogy egyszer anno domini írtam én nem tudok arról hogy holmi fa, műanyag és fém keveréke alkalmas lenne pontos hangkeltésre...
 14. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  Még mindig az van hogy nem neked írtam - hacsak nem 1031-1032 használó nem vagy - szóval amolyan mismatch error jellege van, amit ide nekem argumentum ad hominem írogattál. Írogatsz. De te azonnal rácsaptál mint gyöngytyúk... Miért is? Dutchie kérdezett, én válaszoltam, az én véleményemet. Ha nagyon lengetni akarom a vörös posztót - mert úgy látszik szánt szándékkal keresed - akkor tájékoztatlak hogy még az is van, hogy bizonyos berkekben többet adnak az én véleményemre mint a tiédre, Nem Dutch-ra gondoltam, bár ha ő is ad a véleményemre, az se semmi ;). Viszont a véleményedet - lehet hogy nem tudsz róla - kurva sokan nem tartják hitelesnek. Az én véleményem meg pont annyi amennyi. Nem akarok több lenni, én bizony itthon saját szórakoztatásomra használom a technikát, de: zenét készítek vele. Nem pedig csak úgy vannak dísznek. Használom őket és nem polc alátétnek mint egyesek és nem is profitért, mint kettesek. Stb. És én ezzel érvelek. Akinek esze van és otthonra vásárol még többet is adhat erre a véleményre, hitelesebbnek is tarthatja mint a hangszerkereskedőét. Mert ezer éves felhasználó vagyok és nem kereskedő. És még ehhez magyarnak sem kell lenni, mert láttam a Thomanosokat, a Musichoposokat is, habár ott tényleg tojnak arra mit akarsz venni. Úgyis az akciózás dönti el hogy mit fogsz venni otthonra prüntyögni vagy polcalátétnek. Esetleg rámutathatnál arra is hogy milyen ellentmondásokat nem kezelek jól, ha már méltóztattál egy ilyen vonulatát is megfejteni a fenti írásaimnak! És melyik márka mellett kampányolok éppen? A Harman Kardon, az Adam vagy Eve Audio, netán a Focal? Esetleg a KRK (nekem ez van)???? Ja van C.A.T. hangfalam is, ami azért elég durván hangzik. Biztos hogy elolvastad amit írtam? (jé ezt az ellentmondást tényleg nem tudom kezelni... )
 15. Monitor hangfal kis hangerőhöz

  A Focal jó választás. A lehetőségeken belül.
×