draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  886
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  27
 • Ennyit fórumozott

  490d 16h 40m 30s

draco draconis last won the day on February 14

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

120 Megbízható

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

6.746 profil megtekintő
 1. Ráadásul pont azt jósoltam 10-15 évvel ezelőtt, hogy csak beállítod hogy milyen típusú (Jarre-Beethoven-Beatless-Buddha Bar-Depeche)zenét IMPROVIZÁLJON a "gép", mert totál idegen zenét nagyon nehezen emésztünk meg. Ezért kell a régiekre alapozni. Ezt a szoftver már most jobban csinálja mint bármelyik ember a földön.
 2. Hát nyilván ez még nem AI, de az ún. deeplearning algoritmus eléggé megdöbbentő. Másrészt mindenki másol mindenkit, NEM LÉTEZIK EREDETI ZENE. A szoftver is csak ezt csinálta.
 3. Hihetetlen, vitatkoztok azon hogy létezik -e elefánt, közben én már mutattam nektek. Meghallgatta valaki a Beatless-szerű újragenerált - deeplearningelt - zenét? A párom Beatless rajongó, eléggé megdöbbent rajta. És a Bach-szerűt? (én most épp nem tudnék ilyet írni). EZ MÁR A JELEN. Lehet rajta vitatkozni, de kurvára nem nagy dolog zenét írni. Ez egy több évszázados középkori hermetikus céh-jellegű maradvány, hogy az valami rohadt nagy medzsik. Ugyanígy: az emberi érzelmek rohadt primitív valamik, ezek a legkönnyebben modellezhető dolgok.
 4. Egy "gépnek" sokkal összetettebb érzelmei is lehetnek majd a puszta szaporodás - szex - szerelem primitív együttesénél.
 5. http://www.flow-machines.com/ Pedig már vannak ilyenek is.
 6. Még mindig nem értem miről szó. Az Andromeda a legjobb dizájn szinti, kezelni már csak közepes, sőt, gyenge közepes. A hangját amíg csak lehetett kapni kritika érte sok helyütt. Mostanában hangilag is mennybe ment, mert vhogy meg kell magyarázni hogy miért 1 milla az ára használtan. De simán ott lehetne a vitrinben, a legjobb analógok példájaként. Nekem annyira nem jön be a DM12 dizájn, de inkább a toló potik miatt. Mindezek melllett szerintem jól néz ki. Egyébként az érdekel hogy milyen a hangja és mennyire tartós használati cikk.
 7. Úgy tűnik. Habár itt inkább a hangján megy a tanakodás, lehet -e normál helyzetben basszusra alkalmazni meg ilyenek. Szerintem is érdekes újítás.
 8. Másrészt a quantum mindspace rövidzárlat témakörröl is érintőlegesen beszélni kellene. Fontos eleme lehet a témakörnek.
 9. Tudom, olvastam róla a kvantum-pszichológiai rovatban a The Natúr magazinba'.
 10. Értem, tehát a mágnes növeli az ének érzelmi telítettségét. Yikes. A teremtés tökéletes lényei ezen fórum résztvevői. Én pölö tökéletesnek érzem magam amikor ilyeneket olvashatok. Legközelebb koncertre elvitetem a fülem, úgy olcsóbb.
 11. Bocsássa meg? Nagyon sok nagyon nagynak tartott ember mondott orbitális marhaságokat még a saját szakterületén is, hogy azt bármelyik hülye mondhatta volna az utcáról. Vagyis nem szabad senkit sem isteníteni. Bocsánatot neki kell kérnie, hogy visszaél a feleslegesen kapott tisztelettel.
 12. Jájj. Az intelligens mágnes. Tuggya, hogy melyik hang szól szarul Yíhá. Nááándi inkább gyere vissza!
 13. http://www.portfolio.hu/vallalatok/veszelybe_sodorja_az_emberiseget_a_negyedik_ipari_forradalom.245681.html Tessék. Épp mai hír. Menj és gondold át az életed.
 14. Sok cuccot tolsz, azt látom. Habár fogalmam sincs egy chatbotnak mi a drog... Tisztulgassá' ecsém, akkó'.