draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  893
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  27
 • Ennyit fórumozott

  565d 15h 58m 1s

draco draconis last won the day on February 14

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

125 Megbízható

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

6.794 profil megtekintő
 1. Nem tudom, nekem eddig nem kéne.
 2. 2000-3000 euro között lesz az ára minimum, szerintem.
 3. Hé-hé: ennyi jött let mindenkinek? Nekem is kicsit műmájer a srác, de: elnézem mert nagyon jó demokat csinál. Aki jót csinál, annak bármit elnézünk, ugye?
 4. Ez azért több mint jó. A DM12-szkeptikusoknak még mindig a krumpliszedést javaslom
 5. Live rock? Akkor szvsz. az analóg jobban passzol. Az A1 szerintem electro experiment dance trance stb. Ez a Nord Virusa.
 6. Beszereztem egyet. Ha szabad azt írnom, akkor ez ún. saját karakterű analóg hangilag, nem pedig emuláció. Persze a hang kategóriák hasonlóan vannak, meg hasonló alapvetés is van, de nem akar 909-et vagy 808-at utánozni. A hangja megosztó emiatt is. Nagyon brutális dinamikájú általában véve az indító tranziens a legtöbb hangnál, ami azért elég hasznos tud lenni. A Bdrumok sajátosan használatosak. Viszont kellemesek. Szerintem így testközelből a snare drum a leggyengébb része, mert nem eléggé krémes és nem pancsol be annyira a rövid indító tranziens miatt. A snare zajgenerátora is emiatt (vagy ez is oka) nem az igazi. Viszont a hihatok saját karakterrel rendelkeznek, nem szabad nagyon hangosra venni, mert akkor érzi az ember hogy sok/torz. De ezek tényleg totál más karaktert eredményeznek. Az összes többi hangba meg lehetetlen belekötni, legfeljebb csak annyira, hogy a Vermona sokkal durvábban szétcsavarható hangú ehhez képest. Zap és claps kitűnőek, ahogy már más is megjegyezte. Mivel relatíve "olcsó" analóg, emiatt zajos cuccra számítottam. De nem zajos, annyira se mint az MFB503. Az usb port zaja hallatszik be(ha kihúzza az ember megszűnik), ha analóg kompresszorral szelidítgetem erős gain mellett, de az se feltűnő. Az hogy milyen egyszerű vele egyedi, de tök jó szekvenciákat gyártani DAW alá, az meg szinte félelmetes. Megkockáztatom ezt semelyik analóg dobgép sem tudja, pedig valójában nagyon egyszerű dolognak tűnik. Legalábbis Drumbrute-on nagyon user barát. A random paraméterek beszúrása is zseniális. Nekem kéne másra a pénz, de lehet hogy megtartom, mert a szintén saját karakterű 909-et imitáló MFB503-al totál kiegészítik egymást. És evvel gyorsabb-könnyebb egyedi dolgokat csinálni. Ami nekem hiányzik róla, az az, hogy a szűrők nem midi vezérlésűek, illetve ami más analóg őrültnek biztos tetszik, hogy nincs elmenthető dobkit, ahogy áll a poti, olyan hangon szól a dob.
 7. Ráadásul pont azt jósoltam 10-15 évvel ezelőtt, hogy csak beállítod hogy milyen típusú (Jarre-Beethoven-Beatless-Buddha Bar-Depeche)zenét IMPROVIZÁLJON a "gép", mert totál idegen zenét nagyon nehezen emésztünk meg. Ezért kell a régiekre alapozni. Ezt a szoftver már most jobban csinálja mint bármelyik ember a földön.
 8. Hát nyilván ez még nem AI, de az ún. deeplearning algoritmus eléggé megdöbbentő. Másrészt mindenki másol mindenkit, NEM LÉTEZIK EREDETI ZENE. A szoftver is csak ezt csinálta.
 9. Hihetetlen, vitatkoztok azon hogy létezik -e elefánt, közben én már mutattam nektek. Meghallgatta valaki a Beatless-szerű újragenerált - deeplearningelt - zenét? A párom Beatless rajongó, eléggé megdöbbent rajta. És a Bach-szerűt? (én most épp nem tudnék ilyet írni). EZ MÁR A JELEN. Lehet rajta vitatkozni, de kurvára nem nagy dolog zenét írni. Ez egy több évszázados középkori hermetikus céh-jellegű maradvány, hogy az valami rohadt nagy medzsik. Ugyanígy: az emberi érzelmek rohadt primitív valamik, ezek a legkönnyebben modellezhető dolgok.
 10. Egy "gépnek" sokkal összetettebb érzelmei is lehetnek majd a puszta szaporodás - szex - szerelem primitív együttesénél.
 11. http://www.flow-machines.com/ Pedig már vannak ilyenek is.
 12. Még mindig nem értem miről szó. Az Andromeda a legjobb dizájn szinti, kezelni már csak közepes, sőt, gyenge közepes. A hangját amíg csak lehetett kapni kritika érte sok helyütt. Mostanában hangilag is mennybe ment, mert vhogy meg kell magyarázni hogy miért 1 milla az ára használtan. De simán ott lehetne a vitrinben, a legjobb analógok példájaként. Nekem annyira nem jön be a DM12 dizájn, de inkább a toló potik miatt. Mindezek melllett szerintem jól néz ki. Egyébként az érdekel hogy milyen a hangja és mennyire tartós használati cikk.
 13. Úgy tűnik. Habár itt inkább a hangján megy a tanakodás, lehet -e normál helyzetben basszusra alkalmazni meg ilyenek. Szerintem is érdekes újítás.