draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  910
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  27
 • Ennyit fórumozott

  757d 6h 4m 48s

draco draconis last won the day on February 14

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

127 Megbízható

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

7.053 profil megtekintő
 1. MFB-503 analóg dobgép. Dobozával, szép, "mintha új lenne" állapotban. Nagyjából tr 909 klón, de mégse az a hangja, viszont pozitív értelemben más a hangja, saját analóg karaktere van. Nekem sok-sok éven át megtette amit kell, mert mixben senki nem panaszkodhat rá (Rytm vásárlása miatt eladó). Szerintem jobb, ütősebb hangú mixben és hasznosabb mint az MFB-522-es tesó. Itt egy viszonylag reális cikk: http://www.soundonsound.com/reviews/mfb-522-503 A hangja meg kb. ez, nekem ez jött ki belőle a teljesség igénye nélkül: https://soundcloud.com/electro-music-tests/waldorf-largo-and-mfb-503 https://soundcloud.com/draco-draconis/acidological https://soundcloud.com/draco-draconis/q-trancening-part-one-beta https://soundcloud.com/electro-music-tests/bass-station-ii-mfb503-demo https://soundcloud.com/draco-draconis/simplified https://soundcloud.com/draco-draconis/arpegg8tor
 2. Eladó, garanciával a HS-be. 129.000 ft. Dobozával papírjaival hibátlan szép állapotban. Stb. 70-3865200
 3. Roland GP8 analóg effekt eladó. Kb. erről van szó: http://electromusic-test.blogspot.hu/2011/10/roland-gp-8.html Ára 38.000 Ft. 703865200
 4. https://www.elektron.se/analog-four-mkii/ Vajon mennyire lesz jó?
 5. A Waldorf Pulse 2 szvsz jobb választás, de lehet hogy tévedek. De a Bass Station II nálam abszolúte nyerő: szerintem az új Novation Peak nem ér a nyomába egy hangban. Viszont ezzel nem azt mondom, hogy a Peak nem kitűnő választás annak aki megveszi. Igazából én is Deepmind12 vs Peak témában gondolkozom. Mondjuk az én style-omhoz jobban megy egy DM12, abban vannak amolyan jóféle 80-as szinti hangok. Meg wavetable-höz itt van a megfizetethetetlen Waldorf MQ.
 6. Egyébként meg nem értem miért volt olcsóbb SE licencét megvenni, mint hogy használják a saját analóg Jupiter és hasonló licenceket analóg cuccaikról. Ja, mert akkor a mostani digit széria mégse lenne "Jupiter" színvonalú? Roland a legviccesebb cégek egyike.
 7. Ez nagyon sok.
 8. Bass station II jó darab. De ennek se lesz semmi baja ha nem fog vastagon az árazó ceruza.
 9. Annak a D-nek talán van 3 hangja az amitől Moog és D. Na ezek pont nem azok: ezeket a legtöbb analóg, sőt a DCO-s szintik is tudják. Pölö asszonynak is betettem vakon egy Analog Keys (DCO) szekvenciát nyersen meg ezt a youtube demot vakon: a D bukott. Azután is amikor mondtam hogy az egymilla feletti cucc. Pedig a legrosszabb lehallgató amin hajlandó meghallgatni a dolgokat az a Harman Kardon Soundstick
 10. Szerintem rájött a Roland hogy kimaradt valamiből. Próbál kompenzálni valami valóban ütős dologgal. Kár hogy monofón. Ennyi az összes hibája.
 11. Eladó, decemberi HS vásárlás, garanciális, hiper-szuper, doboza is megvan ahogy a képen látható. Full analóg 17 polifón (!), ennyi pénzért ez a legjobb. Workflowban meg a legjobb szvsz. Mi kell még? Egy kis ízelítő Analog Keys, BSII és Virus társaságában.
 12. Nekem semmi bajom a Minimoog D-vel. Tok jó hangja van. De nálam pont egál egy Bass Station II hangjával. Ez viszont árát tekintve iszonyatos gáz.
 13. Nálam több kábel van, de több a hang is. De azért van több kábel, hogy gyorsabban szülessen meg a zene. Nem pedig egy vacak hang.
 14. Röhögnék, ha mégis valami jó cucc születne meg. Hangosan. Kíváncsi lennék a kommentekre egyes emberektől Egyébként engem az egész Moog D koncepció és a hozzá kapcsolódó modulár hisztéria hidegen hagy. Jut eszembe tegnap néztem élőben a modulár szerencsétlenkedést, ahol egy azaz egy darab pergőre kellett volna elélveznem száz darab kábel mellett. Hát. Egy vacak Blofelddel BÁRKI minimális zenei ismeretekkel többet hozott volna ki RND tekergetéssel default ini patchből.
 15. Nem tudom, nekem eddig nem kéne.