Jump to content
Ménemszól.hu

draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.310
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  37
 • Ennyit fórumozott

  1435d 12h 39m 33s

draco draconis last won the day on March 17

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

212 Megbízható

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

7.841 profil megtekintő
 1. Behringer Pro One

  Na már csak ez az okoskodó süket hiányzott. :/
 2. Behringer Pro One

  Nahát. És milyen jó hangok jönnek ezekből ki... Tiszta gáz.
 3. Behringer Pro One

  Most jó szintetizátorosnak lenni. Talán utoljára az emberiség történetében.
 4. Behringer Pro One

  Hihetetlen...
 5. TR8S

  Érdekes ez az expansion pack nullára való értéktelenedése. Nem csak ehelyütt hanem másutt is megfigyelhető, hogy a szoftveres dolgai fizetős kiegészítői a hardvereknek a használt piacon közel nullára értéktelenedik.
 6. TR8S

  Hát nem tudom, én megvenném inkább valamelyik analóg klónját. Egészen jóféle hangjuk van ugyanennyiért vagy kevesebbért. De inkább egy Tanzbart vagy Vermonát. Ha már ennyit költenék rá. Kifejezetten csúnya digit hangja van a TR8s-nek, legalábbis amiket én hallottam demokat. Egy klasszik Triton jobb dobokat produkált.
 7. TR8S

  Hát én nem is tudom mit írjak ide. Ez már a harmadik ugyanolyan vacakja a Rolandnak, aki ontja a butábbnál butább képességű digit vackokat sokszorosan újra csomagolva. Ez nem a piac követése, inkább ők akarják meghatározni azt, hogy tetszik avagy sem te akkor is digit klónt kapsz a Rolandtól. Az ugye megvan hogy mindenkinek annyi a követelése alapvetően az ilyen klónok megjelenése esetén, "hogy miért nem az eredeti/miért nem analóg?". A Roland csak annyira követi az emberek kívánságát, azaz a piacot, hogy a legfőbb kérdést gyorsan átugorja. Csakhogy vannak, akik tényleg figyelnek az emberek vágyaira, a piacra, hogy mit szeretnének, és úgyis el fog érni sikereket, hogy a legrosszabb reputációjú gyártók között van. A Roland dolga annyi lett volna pölö, hogy kihozza a Jupiter 8 modern változatát, kis változatásával. Kihozza a Tr808-at vagy 909-et. De akár az Alpha Juno 3-t normális áron. Megtehetné. De nem teszi, mert idióta, nem zenélő marketingeseik akarják kitalálni mi lesz a jövő. Congrat ezért. Pedig a JD-Xa akár jó irány is lehetett volna. Akár csinálhattak volna tr1001-et is újféle analóg hangokkal is.
 8. Behringer VC340

  No hát, akkor nem szóltam semmit ... (kurva nehezen megy a gépelés, mert rendering megy a háttérben ami kinyírja a CPU-t meg GPU-t is)
 9. Behringer VC340

  Ne szívass !
 10. Behringer VC340

  (modular dologhoz annyit, hogy az egyik Kratwerk imitációs zenémet ki kommentálta egyedül? Hát ő:
 11. Behringer VC340

  Maradhatunk, mert egy darabig nem lesz ontopik videó. Pár hónapot még várni kell, mert Firechild több videót nem fog csinálni szerintem. Ez jó! Kritika: a szóló egy részét is írhattad volna szétmodulált klasszik pwmod lead-el! A snaredrum is további chiphatást kíván Ez mivel készült?
 12. Behringer VC340

  (de gondolom ez már megvót ezer éve)
 13. Behringer VC340

  A XI.ker.-ben volt egy középiskolában scenest, 1994 ősze volt, emlékszem, mert egy emiatt le is mondtam az akkori programjaimat Node nekem ez az etalon:
 14. Behringer VC340

  Jé, voltál a 97-es Scenest partin? Én 1995-ben meg 94-ben próbálkoztam, de nem túl sok sikerrel. (nincs fent C64 emulatorom sajna, a sid fileokat meg a winamp lejátsza, tök jó minőségben.)
 15. Behringer VC340

  Na akkor ebbe beletaláltam Leborulok, ó Majesztró! Nekem nem ment a SID zenélés, mert közben jöttek jó kis szinyók. De mindig gondolkozom hogy egy 6 polis/timbrál SID szinti milyen jó lenne a gépparkomban.
×