Jump to content
Ménemszól.hu

draco draconis

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.344
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  41
 • Ennyit fórumozott

  1557d 21h 3m 40s

draco draconis last won the day on June 30

draco draconis had the most liked content!

Megbízhatósága

233 Megbízható

1 követő

draco draconis tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://electromusic-test.blogspot.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.277 profil megtekintő
 1. draco draconis

  Moog ONE 8/16 analóg poliszinti!

  http://greatsynthesizers.com/en/general-en/2018/06/moog-one-the-new-8-16-voice-memorymoog/ Hát na. Ez már döfi. Sajnos az ára is, de tech.spec. alapján ez eléggé durva. Augusztusban! Ha igazak a hírek... vagy ez hírcsárda?
 2. draco draconis

  Waldorf Micro Q kék

  Eladó szép állapotban és feljavított potikkal Waldorf Micro Q. 703865200
 3. draco draconis

  Behringer MiniMoog...

  Én jobban örülök a Behringer vonalnak. Mégha tökéletlen is számomra pár terméke vagy nagyon célspecifikusak. Sajnálom hogy az Elektron látszólag jegeli az analóg vonalat. Sokkal jobb - eredetibb - analógban mint az összes többi gyártó. Mégha nem is a legjobb hangú analóg.
 4. draco draconis

  Behringer MiniMoog...

  Elviekben így kéne hogy legyen. De jönnek a piac torzító marketingesek akik leöntik majd a túlárazott szarokat az erre fogékonyak torkán.
 5. draco draconis

  Behringer MiniMoog...

  Én a vasait az Arturia és Behringer dolgaira érzem amolyan gyorsan lépjünk vmit, és kicsit másképp de húzzunk le még bőrt a szintikről dolognak. Szoftvert keveset használok.
 6. draco draconis

  Behringer MiniMoog...

  Ez ennyire nem biztos. Pláne amcsiknál. A Lambó meg nem valószínű még fele annyiból sem, mert ott vannak olyan fizikai részei - szénszálas konnyyitesek, speciális motor, erőátvitel, no meg a felesleges luxus részei - amelyet nem lehet olcsón megkapni kínai termékből sem.
 7. draco draconis

  Behringer MiniMoog...

  Hát ez érdekes. De biztos csak rosszindulatú pletyka hogy a 1.100.000 Ft értékű vacak rosszabb vacak mint a 100.000 Ft értékű vacak... Tizenegyszeres szorzó (bár a másikhoz jár billentyű meg nagyobb méretű) : ez már a bíróság előtt is belengethető lenne azzal, hogy CSALÁS. Kíváncsi lennék egy ilyen perre nem kontinentális jogrendszerben. És már ne haragudjatok: az összes Moog termék számomra értelmezhetetlen valamivé kezd válni. PÉNZLEHÚZÁS A SEMMIRE. Semmi olyant nem hallok amire felkapnám a fejemet, csak színesre festett doboz meg a másiknál több szuboscillátor. Még mindig kiröhögi egy Analog Four 2+2 oszcillátorával amelyet ugye néggyel megszorozhatunk. Mert az 16 darab oszcillátor, de 8 biztosan totál független. Nem hat. Plusz a 4 digit zajgenerátor. Meg dupla szűrő plusz ezerféle mod matrix. A szekvencerét meg ne is merjük egy lapon említeni. A digit részét már említeni sem merem. Szóval nem értem hogy a zenészek hogyan lehetnek ennyire agyhalottak úgy általában, ha ezeket a vacak ósdi gondolkodással megalkotott Moog fosokat megveszik. Ezeket 1978-ban kellett volna kezitcsókolom legyártani, nem most... Pláne kézzel sodorva. Jó reggelt kívánok kedves Moog. Tegye már a szívére a kezét bárki, aki bármi olyan újat hall ezekből a vackokból ami már nem volt, pláne amit mások nem csináltak meg jobban-okosabban-olcsóbban? No meg a DFAM? Ilyent már a Tetrából is hallottam, ráadásul 4 poli az is. (Habár most egy fizikus-matematikus ismerős osztott meg olyan posztot FB-n ahol a 2008-as 310 forintos benzinárat találta olcsóbbnak a mostani 410 forintoshoz képest (nincs annyi az ára, de legyen akkor annyi). Az általános iskolai matematikát már elfelejtette alkalmazni valamiért... Szóval mit várok én el akkor ettől kevésbé képzett szinten?)
 8. draco draconis

  Monitor (aktív)

  A Focal Alpha 80-as jó, bárki bármit mond. Meghallgattam és ha vennék 200 körül azt vennék. De nekem pont jó lenne az Adam 77x ha többet akarnék erre szánni. Az A7x kisebb helyekre jó megoldás. A DynoBm15 meg kezd egyfajta sztenderddé legendásodni, pedig van pár hibája mint bárminek ugyanabban az árkategóriában.
 9. draco draconis

  Uno Analog Synth $199

  Volca imitáció.
 10. draco draconis

  Syntonovo Pan Synth

  Nem tudom mi ez, de szerintem ez az egyik legérdekesebb cucc a Superboothon. Ez az amiről A/D-nek meg a többi modulármatyinak tépem a számat, hogy zsákutca amiben ők gondolkoznak: az ilyen cuccoké lesz a jövő. Digitális kábelezés analóg szintiben. Ami egyébként a jó modmatrixos cuccokban félig már meg is van. Amiért ez még biztosan nem a legjobb cucc: -Monofón -És ehhez képest horror drága Ennyibe kerül kb. a Waldorf Quantum és a Prophet X is. Egyik se a szívem csücske a nevetséges árcédulája miatt. Hát akkor ez... Viszont amit ez a fószer csinált, az lesz a jövő. Csak nem ennyiért, mert ha nem számít a pénz, még én is összehozok egy ilyent haverokkal.
 11. Reméljük nem csak prototípus erejéig lesz.
 12. draco draconis

  Kijimi 8 poli (analóg?)desktop szinti prototípus

 13. draco draconis

  Behringer: Analog TR-808 klón: RD 808

  Én már nem is tudom melyiket vegyem. Mondjuk nekem a poly analóg és az analóg vokóder hiányzó terület. Megvárom az Oberheim klónt. De egy használt DM is elő fog fordulni szvsz.
 14. draco draconis

  Behringer: Analog TR-808 klón: RD 808

  A Behringer mindent meg fog csinálni, amiért 20 éve hiába könyörögnek a zenészek a paraszt és/vagy sznob gyártóknak...
×