Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  64
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  4556d 7h 15m 51s

Megbízhatósága

12

wolf tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1961-03-11

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

360 profil megtekintő
 1. Értem, köszönöm. Sok ilyen vélemény van itt... Valójában csak a 2020 karakterének lecserélése az, ami miatt ez felmerült bennem (és talán másnál is). A gain problémát egy AEA TRP2-vel kívánom megoldani. Nincs Apollóm, sem UAD-om.
 2. Jellemzően női ének. (Semmi problémám a 2020-al.)
 3. Semmi gond, csak kötözködtem. Értettem én, mit akartál mondani... :-) A felsorolt mikikből van nálad valamelyik, vagy csak a teszteket kaptad meg? Már csak azért is, mert nekem is 2020 van, és vennem kell valamit. A Neumann KMS 105-ről jót írtál, ezért érdekel. Bár be kell vallanom, fél szemmel az AEA környékén szemezgetek. (Plusz AEA interfészt is. Mert én sztereó-ban gondolkodom. Nálam nincs mono...) :-)
 4. Bocs a buta kérdésért, de azok a mintaanyagok hogyan lettek felvéve preamp nélkül?
 5. Pontosan! Ahogy mindenki fülében is más a "hardver"... :-)
 6. Szerintem nézd meg Rachel K Collier videóit, https://www.youtube.com/user/rachelkcollieroff/videos itt pontosan az történik, amit Te keresel. Az Ableton ezt kisujjból tudja. Büdzsé kérdése, pl egy olcsóbb Akai APC 40 Mk II, vagy a csúcs Push 2, és király vagy. :-) Szóval igen, van erre kifejlesztett vezérlő. Bocs, az olcsóbb Novation Pad-okat kihagytam.
 7. Ma is lehet. De ehhez Windows Szerver verziók szükségesek... A macera, plusz a rossz ár/érték miatt inkább ne menjünk ebbe bele. :-)
 8. Jó ideje nem... sajna ezt a részt nem "mentettem meg" :-)
 9. El ám! Én akkor pl. 2 db Tesla B100-al kezdtem. (Igen, akkor még din tuchel csatlakozók voltak, a mai midi dugó megfelelője). A kazettásokat rühelltem a kis szalagsebesség miatt. Lenne mit mesélni... :-)
 10. Igen, ATC SCM12 Pro-ra gondoltam. Kb 500-as büdzsé volt megadva, így értelmeztem. De magam is épp erre gyűjtögetek, erősítőm van. Etalon zene? Amit nagyon ismersz, hogy tudd, hogyan is kell(ene) szólnia. Ez mindenkinél más, nem a gyári kiadványokra gondoltam. (Pedig valahol nekem is van egy Ortofon LP-m a Hifi Magazin korszakból.) Amiket én használok: Nils Lofgren - Keith Don't Go (Ode To The Glimmer Twin) Ez becsapós, mert alsóbb kategórián is olyan brutálisan jól szól, hogy beszarás. Alanis Morissette - You Oughta Know (Acoustic Version) Ez egy Acoustic album, 192 kHz-en. Arról ez a kedvencem. Továbbá imádom Margot Reisinger összes lemezét, itt keleti hangszerek vannak valódi felvételen, nagy a hangsúly a mélyeken és magasakon (is).
 11. 1. nem kapkodsz 2. fogod a saját etalon zenéidet (amit nagyon jól ismersz, hogyan szól), pendrive-ra gyűjtöd 3. bemész a "boltba", a büdzsé keretein belül meghallgatsz néhány alternatívát (amire kíváncsi vagy, de olyat is, amit ajánlanak) 4. hazamész, alszol rá, átgondolod mit szeretnél 5. döntesz Itt senki nem fogja neked megmondani, mit vegyél. Vélemények vannak. Én azt mondtam, hogy ennyiért ATC-t vennék. Ez nem azt jelenti, hogy olyat vegyél! Más körülmények, más igények. Neked kell döntened, a füled, tapasztalatod alapján.
 12. Mekkora az a büdzsé? Mert többet is emlegettél... (Újra néztem a videót, úgy látom az egy 7-es ATC.)
 13. Hmmm... én is ugyanebben a cipőben járok, de itt kisebb a lakótelepi szoba, sokkal rosszabb körülményekkel. Egyszer mellényúltam (anyagi okok miatt), de most már tudom mit keresek. Ennek a neve: ATC. Most épp egy 12-esre gyúrok, de ugyanúgy boldog lennék lejjebb, 11-essel, akár 7-essel is. Majd a büdzsé eldönti. Indoklás: akusztikai para, továbbá egy pici asszimetria. Sajna Silk videojában nem tudom eldönteni, 7-es, vagy 11-es van e ott. Nem tanács volt, hanem vélemény.
×