Jump to content
Ménemszól.hu

wolf

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  75
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  5830d 2h 3m 5s

Megbízhatósága

13

wolf tagunkról:

 • Rang
  Káplár

További Információ

 • Lakhely:
  Pápa

Legutóbb az adatlapod nézték:

406 profil megtekintő
 1. Én is dohányzom, igaz már e cigi, de egyik vst hangszerem sem vette át a füstöt...
 2. Külsőleg megpróbálnám ezzel: https://shop.rossmann.hu/domol-tisztitokendo-citrom-50-db A belső nyákra nincs tippem...
 3. wolf

  UAD X Coming Soon!

  Tök jó. De tényleg. A XEON lényege a multiprocesszor támogatás. Ez a kapcsoló a többi processzorcsaládban ki van kapcsolva. https://www.asus.com/us/Motherboards/Z10PED8_WS/overview/ Oké, nincs Thunderbolt, de van nyers erő...
 4. wolf

  Moog ONE

  Ha melléütsz, 20 hangot is nyomhatsz egyszerre, ujjankét akár kettőt... vagy... berajzolom midibe. Az élő játék varázsa az más.
 5. wolf

  Moog ONE

  Szerintem mindkét állítás igaz. Ha hallgatom a zenét, akkor a ZENÉT próbálom élvezni, és nem nagyon érdekel, hogyan készült, vagy mivel vették fel. (Ha valami szar (minőség), akkor az piszkál, hogy miért kellett ezt így?) Ha csinálom a zenét, na ott előjön a drága vas probléma. Konkrét példa: Kronos-al csináltunk egy albumot, ami kb 80%-ban rá épült. 100 volt a cél, de nem jött össze. Egy-két jól eltalált hangszínre épült az egész. Eladtuk. Na, azóta azt a hangszínt soha nem fogom tudni előállítani semmivel. norCtrack KORG KRONOS Kontakt Instrument? Ugyan már... :-)
 6. wolf

  Yamaha MODX

  VST-kre. Egy egész cd-t akartunk megcsinálni vele. Igaz, meglett, de 5-10%-ot azért pótolni kellett másból. Konkrét példa: Choir. Oké, ha elhagyom, nagyobb az esély, de én szeretem használni (a kórust). Itt elektronikus/instrumentális/meditációs zenét kell elképzelni.
 7. wolf

  Yamaha MODX

  Szerintem erre még egy Korg Kronos sem alkalmas. Próbáltuk. Pontosan! Arra használni nagyon jó, még digizni sem kell a jelet. Sajnos be kell. (Ezért adtuk el.) Kronos vélemény volt. Bocs, hogy beleszóltam...
 8. wolf

  Aston Microphones

  Érdekes stúdiómonitorok a háttérben, bár a nincsenek párhuzamos oldalak koncepció sem új...
 9. wolf

  UAD X Coming Soon!

  ööö... lássuk csak: veszünk két xeont, hozzá dupla foglalatos alaplapot, ram-ot most nem számolom... vagy: veszek egy i9-et, 18 mag/36 szállal, kisebb méretű lappal, árban ez is hasonló... Szóval: elgondolkodtató...
 10. Nincsenek buta kérdések. Nos, én laptopos (is) vagyok, érdemben csak ehhez szólnék egy példával: Régi laptop, I7 Q720, 8 giga ram, Win 7, Ableton Live. Egyik nagy munkámat ezen kezdtem el, de kb 200 sáv környékén kezdett belőle kifogyni a szufla, át kellett migrálnom a melót nagy gépre. Félreértés ne essék, csak a ram korlátja jött elő, minden más ok. (Több nem tehető sajnos a laptopba. Ma is használom, általában külső felvételekhez.) Szóval pc (laptop) esetén az elegendő ram-ra figyeljünk oda. Drága, de megéri, a legtöbb esetben ez a leggyengébb láncszem, gyengébb gépeken is. Nem tudom, a Te laptopodban van e ExpressCard foglalat. Ha van, a karihoz én azzal próbálkoznék elsőként. (NEC chip.) A Live nem eszi a gépet. Nekem ez áll kézre, azért ez. Plusz én midizek is, bedugom és megy. (A Presonus-ról ez nem mondható el, pedig nagyon akartam.) :-)
 11. Értem, köszönöm. Sok ilyen vélemény van itt... Valójában csak a 2020 karakterének lecserélése az, ami miatt ez felmerült bennem (és talán másnál is). A gain problémát egy AEA TRP2-vel kívánom megoldani. Nincs Apollóm, sem UAD-om.
 12. Jellemzően női ének. (Semmi problémám a 2020-al.)
 13. Semmi gond, csak kötözködtem. Értettem én, mit akartál mondani... :-) A felsorolt mikikből van nálad valamelyik, vagy csak a teszteket kaptad meg? Már csak azért is, mert nekem is 2020 van, és vennem kell valamit. A Neumann KMS 105-ről jót írtál, ezért érdekel. Bár be kell vallanom, fél szemmel az AEA környékén szemezgetek. (Plusz AEA interfészt is. Mert én sztereó-ban gondolkodom. Nálam nincs mono...) :-)
 14. Bocs a buta kérdésért, de azok a mintaanyagok hogyan lettek felvéve preamp nélkül?
 15. Pontosan! Ahogy mindenki fülében is más a "hardver"... :-)
×