Jump to content
Ménemszól.hu

Bendi

Moderators
 • Tartalom számláló

  1.945
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  166
 • Ennyit fórumozott

  355d 12h 7m 24s

Bendi last won the day on February 22

Bendi had the most liked content!

Megbízhatósága

770 Megbízható

1 követő

Bendi tagunkról:

 • Rang
  Generális

További Információ

 • Érdeklődési kör
  Zeneszerzés, hangszerelés

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/bendi64
 1. Behringer MiniMoog...

  A minitaurhoz: Annyi az egyik lényeges különbség pl. a MiniMooghoz, hogy a technológiából adódóan (V/Hz) a minitaur (ha jól tudom) csak a C3-ig szól, afelett nem. Részletes leírás itt, nem akarom feleslegesen beollózni. https://forum.moogmusic.com/viewtopic.php?f=11&t=23945 Tehát azért azt senki ne gondolja, hogy a minitaur tejesértékűen kiváltja a MiniMoogot.
 2. Behringer VC340

  Na akkor most dőljünk hátra egy kicsit a fenenagy sértettségben, és nézzük a tényeket, ha már V/Oct nehezményezi, hogy itt "rátámadtak". Eddig a posztjáig (az alábbi) gyakorlatiag róla senki semmit nem mondott. (Se jót, se rosszat.) hát youtube demókból tényleg kiderül egy hangszer igazi karaktere, minősége. sok sikert az igénytelenséghez, akar titeket meggyőzni a halál... ennyit láttok, drága, olcsó. amit a tranzisztorokról, mondtam, lehet rajta röhögni. csak a butaságotokról árulkodik, meg hogy lövésetek nincs róla. alkatrész és alkatrész közt óriási különbségek vannak, kocsmai szint bazmeg amit toltok... im outta here. (Az a kissebbik gond, hogy összemossa a "szereplőket".) Utána ez: Pedig itt csak a saját ostobaságodon röhöghetsz... én meg röhögök rajtad, hogy ennyi év alatt nem szedtél fel semmit... Nemigazán értesz hozzá, mi? Majd következett ez: Egy szó mint száz, jó lesz nektek a behringer is, hobbinak, vagy a homokozóba. No, akkor most döntsük el, hogy ki személyeskedettt, ki volt arrogáns. Részemről tényleg lezártam ezt a polémiát.
 3. Behringer VC340

  Őőőő... ha visszaolvasod a kettőnk polémiáját, akkor azért az látszik, hogy nagyjából az ötödik - személyeskedés határát súroló, vagy azt át is lépő - postodig próbáltam úriember lenni veled! Szerintem...
 4. Behringer VC340

  Hát öregem, most vettem a fáradságot, végig néztem a teljes topikot, és draco egyetlen postjára nyomtam like-ot, amiben egy Youtube videón a Model D más hangszerek társaságában kerül tesztelésre. Ezen kívül még - ha jól rémlik - axon.dust és még valaki (most nem lapozom végig újra) kapott tőlem like-ot. (A saját like-jait mindenki látja, ugye...) (Sőt, ahogy látom, senki nem like-olta draco hozzászólásait. Ez talán jelent valamit.)
 5. Behringer VC340

  Azért az bájos, hogy berúgod a kocsmaajtót, vereteset odasercintesz a padlóra (az első!!! hozzászólásodban leparasztozol jópárunkat), aztán mikor a kezedbe adják a felmosóvödröt, akkor megsértődsz. Hát...
 6. Behringer VC340

  Azt én is kérek, mert egyre mélyebbre ássa magát az iszapba a pali. Olyan dolgokat tulajdonít nekem, amiről szó nem volt a kommentjeimben. ánuszozás, cigányozás Vagy én vagyok teljesen vak?
 7. Behringer VC340

  Mennivel egyszerűbb lett volna, hogy V/Oct nem ezzel kezdi: Szánalmas olcsójános (aka: szarrágó), aki erre a szarra pénzt ad. (Nem szó szerinti idézet, "csak" tartalmi.) Hanem valahogy így: Egy barátommal órákon keresztül hasonlítgattuk össze az én 80-as évekbeli Moogommal a B.Model D-t, és az az egyöntetű véleményünk, hogy az eredeti sokkal jobban szól Miután kinyitottuk mindkettőt, azt is meg kellett állapítanunk, hogy az eredeti Mooghoz képest sokkal trehányabb a kivitelezés, az alkatrészek gyenge minőségűek, rosszul vannak beforrasztva a nyákba, valószínűleg rövid élettartamú hangszer lesz. És még azt is megengedem, hogy tényleg volt a kezében, és tényleg meghallgatta. Csak hát... (lásd fent.)
 8. Behringer VC340

  Ez kicsit "elkenős" válasz. A Te kezedben volt? Kipróbáltad órákon keresztül? (Nekem van olyan ismerősöm, akinek van egy Steinway zongorája. Még nem játszottam rajta, de határozott véleményem van róla. )
 9. Behringer VC340

  Erre azért még válaszolhatnál: Volt a kezedben Model D, kipróbáltad, és az alapján minősíted? Igen Nem
 10. Behringer VC340

  Nem találom. De hogy ne kelljen keresgélned a postjaidban, ide is beírhatod: volt a kezedben Model D, kipróbáltad, és az alapján minősíted? Igen Nem
 11. Behringer VC340

  Húúúú, ez most szíven ütött! Idézd már, hol tettem vicc tárgyává a zenészek csóróságát? (Nem rémlik, hogy ilyet tettem volna! Sőt!! Emlékeim szerint védelmembe vettem azokat az olcsójánosokat - ahogy Te nevezted őket -, akiknek végre kis pénzből lehetőségük lesz egy szinte(!!) igazi MiniMoogot a kezükbe kaparintani.)
 12. Behringer VC340

  Józsi bácsit 25 évig védte a szabadalom. Addig vagy kizárólagosan ő árusíthatott, vagy licenszdíjat kellet (volna?) fizetni neki. Letelt a 25 év. Józsi bácsi - valószínűleg jó üzleti modellel -, kamatostól visszakapta az innováció költségeit. Hmmmm? De vehetünk példát a gyógyszeiparból is! Amikor lejár a szabadalmi védettség, megjelennek az azonos hatóanyagot tartalmazó "klónok" fillérekért.
 13. Behringer VC340

  Már válaszoltam. 1. Draco nem a cimbim. (Még az is lehet, hogy nem mindenben értek egyet vele, nem minden tetszik az ő megnyilvánulásaiban sem, de nem vagyunk az oviban.)
 14. Behringer VC340

  Helyes a feltételezésem, hogy nem volt még a kezed ügyében Boog? Ez a lényeg. (Egyébként innentől az egész érdektelen. Számomra hitelesebbek azok a gearslutz postolók, akik már kézbe kapták a cuccot, és alapvetően -minimum - elégedetten nyilatkoznak róla.)
 15. Behringer VC340

  Őőőőő... ezt megint nem értem. Mikor, hol írtam én azt, hogy csóró zenész vagy? Ellenben Te írtál ilyet: Tehetik ezt azért mert a vásárlóik ilyen rövid gondolkodású emberek, mint te Már elnézést, de ha egymás mellett árul Józsi bácsi és Kati néni krumplit, és mindkettő szinte megegyezik - sokan meg is kóstolták, elmondták ezt - , akkor miért is baj, miért is szűklátókörűség, miért is olcsójánoskodás megvenni Kati nénitól 200 Ft-ért kilóját ahelyett, hogy Józsi bácsitól benném 2000-ért? (Ha Kati néni lopta a krumplit, az büntetőjogi kategória, engedtessék meg nekem, hogy ne kelljen nagyker áfás számlát kérnem az eredet ellenőrzésére.) Ha Uli megteszi amit tesz, és nem tudják "megcsípni", akkor ezért ne legyen már felelős a vevője! (Ha a cuccai fél év alatt megadják magukat, akkor majd mi olcsójánosok tanulunk a levkéből, és egymás sarkát taposva megyünk Minimoog Reissue-t venni. Azzal most nem is szeretném szítani a feszkót, hogy ha akarnék, akkor most bemehetnék a HS-be, és vehetnék egy Minimoogot. De hobbi célra nem fogok venni... )
×