Bendi

Moderators
 • Tartalom számláló

  1.436
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  124
 • Ennyit fórumozott

  203d 23h 42m 21s

Bendi last won the day on June 21

Bendi had the most liked content!

Megbízhatósága

518 Megbízható

1 követő

Bendi tagunkról:

 • Rang
  Óbester

További Információ

 • Érdeklődési kör
  Zeneszerzés, hangszerelés

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/bendi64
 1. Nem tudom, miért bántjátok. Szerintem egyáltalán nem rossz kis kütyü ez! (Szerintem inkább a felvétel készítője volt béna. Néha kifejezetten "recseg" a felvétel, ami biztosan nem az eszköz problémája. Én egy közepesen jó fülessel hallgattam, egyáltalán nem szólt rosszul.)
 2. Ismét meg kellett állapítanom, amit már az Amused to death esetén is: A Pink Floydban Roger Waters volt az agytröszt. Ő volt a zseni. Félreértés ne essék, a Pink Floyd elképesztően jó banda, nagyon ütős albumokat készítettek Waters nélkül is (megvan szinte minden lemezük!), sőt, talán egyes darabjuk még sikeresebb is lett High hopes, Learning to fly - , mint a Watersszel készült darabok, de valahogy az összes Waters utáni Pink Floyd album hallgatása közben az volt az érzésem, hogy minden egyes hangot körzővel-vonalzóval-lézeres mérővel "lőttek be". Hiányzik az az "esetlegesség", az a "lazaság, lezserség", jó értelemben vett "precizitás-hiány", amitől Waters albumai "élnek", "lélegeznek", elvarázsolnak. Nincsen "agyonjátszva". Olyan, mintha éppen akkor összeült volna pár zenész, és egy előre megbeszélt koncepció alapján improvizálnának.
 3. Huhúúúú ... Engem nagyon az Animalsre emlékeztet. Első hallásra - szerintem - az Amused to death jobb volt. (Párszor biztosan meg kell hallgatni...)
 4. Valószínűleg arra apellálnak, hogy a próba után sokan meg fogják venni a teljes verziót. Én megvettem, mert az iOS-en meggyőzött. Nagyon gyorsan össze lehet hozni vele vázlatokat, majdnem kész nótákat. Továbbá az is nagy előny, hogy az összes hangszer használható VSTi/AU-ként kompatibilis DAW-okban - Cubase/Logic/Ableton/StudioOne... És azért ezek elég jó hangszerek. Azért drukkolok, hogy a Moog is elkészítse MacOS-re a Model 15-öt és az Animoogot. Elvileg nincs semmi akadálya, mert a CoreAudio ugyanaz az iOS-re és MacOS-re... (amennyire tudom).
 5. Itt azt írják, hogy az AMD chipsetes rendszerekkel volt bajuk, de - elvileg - megoldották a problémát. http://en.audiofanzine.com/usb-interface/focusrite/scarlett-solo/forums/t.9072,crackling-noises-scarlett-solo-windows-7-64bit.html
 6. Alan Parsonsnak gyakorlatilag minden albuma nagyon jól szól, de nálam az Eye in the sky vezet.
 7. http://www.factmag.com/2017/04/24/behringer-minimoog-clone-video/ Az a helyzet, hogy nem lehet eldönteni - a videók alapján -, hogy akkor ez most "soundban" tényleg egy MiniMoog D, vagy sem, de saját jogán (ha nem hullik szét fél év alatt) egy elég jó kis szinti, ami akár még majdnem úgy is szólhat, mint egy ModelD. Namármost - szerintem - az "átlag hallgatóság" (az emberek 99%-a) jellemzően nem fog tudni különbséget tenni egy igazi és egy klón között. 3:50 körül a mélyek nem is olyan rosszak. Ha 130.000 körül lesz az itthoni ára, valószínűleg meggondolok egyet.
 8. Hibátlan, kifogástala, gyakorlatilag új állapotú Focusrite Scarlett 6i6 1st gen. hangkártya dobozzal, tartozékokkal eladó. 6 in / 6 out 4 analóg monó bemenet plusz 1 (sztereó) S/P-DIF 4 analóg monó kimenet plusz 1 (sztereó) S/P-DIF MIDI DIN IN/OUT nrb kukac torzsasztal pont hu 06 - 30 / kettő négy kettő O58O
 9. No igen, csak éppen az a "probléma", hogy az MFI cuccok gyakorlatilag (majdnem) ugyanannyiba kerülnek, mint az eredeti Apple termékek. (Licensz, stb.) Pl, a hama cuccai alig olcsóbbak. (Bár sokkal tartósabbak!)
 10. Vannak olyan termékek a földön, amelyek ára csak és kizárólag azért lett meghatározva, hogy nyilvánvaló legyen, hogy aki azt megveszi, az mérhetetlenül gazdag, nem nézi az árcédulán a nullák számát. A nagyobbik baj az, hogy - tisztelet a kivételnek - az ilyen "árukhoz" nem azok jutnak hozzá, akik azt használni tudnák, értékelnék, hanem olyanok, akik talán igazából nem is értik, mire jó. Sok milliomosnál áll a nappaliban egy gyönyörű zongora, de az egész családban közel-távol senki nincs, aki akár csak a szamárindulót el tudná klimpÍrozni rajta. De az olyan trendi, elegáns, cool.
 11. Miért? A 30 éves szakadt, ótvaros rozsdafészek BMW-kben (Mercikben, Audikban) a helyi menő csávók 25 fokban miért ülnek kapucniban? (Újabban a 20x éves Honda Civikek is bekerültek ebbe a körbe...) Szánalmas.hu
 12. Ajjaj! Garancia mennyi van rá? (Úgy tudom, 3 év). Vagy azon már túlvagy?
 13. Köszönöm. Erősen szemezek egy ilyennel.
 14. A Moroder soundset (a 30 darabos) még mindig letölthető regisztráció után?
 15. A gyártósor nem a - nem létező - érzelmi állapota alapján (is) dönt adott szín, felszereltség stb. mellett. Egy előre meghatározott program szerint "dolgozik". Teljesen mindegy, hogy éjszaka van, vagy nappal, esik az eső vagy süt a nap, nyár van vagy tél. A program - elvileg - pontosan ugyanazt fogja tenni, akárhányszor futtatod, akármikor is nyomod meg a Start gombot. Lehet, hogy ha Mozart egy hónappal később, vagy egy hónappal korábban kezdi a Requiemet, teljesen más darab születik.