Jump to content
Ménemszól.hu

gabo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  154
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  164d 11h 25m 39s

gabo last won the day on August 14 2015

gabo had the most liked content!

Megbízhatósága

33 Megbízható

gabo tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.echorecording.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.629 profil megtekintő
 1. Behringer VC340

  Látom, nagyon szereted a 25 ezer Ft-os kínai kondis mikiket! Valóban sokkal több magasat tudnál felvenni vele, mint a régi szar mikikkel, csak teste nem lenne egyik sávnak sem! 😃 Az biztos, hogy 30-40 éve már minden eszköz olyan szinten volt a stúdiótechnikában, amelynél ma sem tudnak jobbat (mikrofonok, előfokok, outboardok, gitárerősítők stb.). A szalagot felváltotta a digitális rögzítés, így kisebb lett a zaj, de kb. ennyi történt pro szinten. Persze, megjelentek a 25 ezres kondis mikik is, hogy otthon is tudjunk ötletelni. Természetesen nem alkalmasak profi felvételre továbbra sem. Csak a lényeg hiányzik belőlük!
 2. Behringer VC340

  Szépek és biztos jók is voltak, de valahogyan nem terjedtek el. http://www.coutant.org/syncron/index.html
 3. Én dal/projekt csinálom, maximum megnyitom az összes projektet és lépkedek közöttük, ha kell.
 4. Behringer VC340

  Semiképpen! :-)
 5. Behringer VC340

  Volt miki is, de Töfi tuti a kompresszorra gondolt! :-)
 6. Igen filmes körökben vannak óriási projektek. A 400-as sáv úgy jön ki, hogy egy projektben van mondjuk 10 dal? Mert egy dalban, nagyon betegen hangzana. Nem dalonként keversz, hanem az összes dal benne van egy projektben?
 7. Behringer VC340

  A Fairchild egy kompresszor. Leginkább a Fairchild 670-re gondolok, ez a sztereó, a 660-as a monó verzió.
 8. Nagyon dühítő lehet azt elhiszem! Az igaz, hogy vegyesen használok vst3-at és vst-2-t, így ezért nem futottam bele ilyen gondba. Ezektől a digitális hülyeségektől tartok a legjobban, hogy nem engednek dolgozni rendesen. Szerencsére elkerültek a nagyobb szívások az utóbbi 10 évben. A 300 sávos projektek eleve betegek! Oldják meg kevesebből a zenekarok! :-) Az üzenetnek jóval kevesebb sávból is át kellene jönnie! :-)
 9. Még a belinkelt topikban sincs nagyon más akinek ilyen gondja van a topiknyitón kívül. Írja is, hogy van plugin, ami dinamikusan kezeli és van, ami statikusan. Az Arturiára panaszkodik. Lehet, hogy UAD-ék is hasonlóan oldják meg? Nem olvastam ilyen problémáról egyik fórumon sem. Ettől még létezhet valakinél, mint az idézett topiknyitónál. Én aztán nem frissítek gyakran oprendszert, mert 2014-ig XP-nk volt, és utána 7-es. Egy éve toljuk 10-esen és gyakorlatilag olyan az érzés, mint a 7-es volt. Megjegyzem, hogy az UAD Octo kártya miatt kellett 7-esre váltanunk, mert nem támogatták az XP-t UAD-ék.
 10. Behringer VC340

  Viccesen hangzik ez a B1 dolog! 😃 Lényegesen jobb mikrofonokat használtak minden rendes stúdióban!
 11. Ezt így nem jelenteném ki általánosítva. Az első perctől jól működik a tavaly épített PC-nk USB-n és Thunderbolton egyaránt. Azért mert Universal Audio-nál nem sikerült fasza drivert írni, nem jelenti azt, hogy a Win 10-en gond lenne az audio/videó vonalon. Kivéve, ha a gyártó driverével gondok vannak! 😃
 12. Behringer VC340

  Voltak Behringer keverőink, mikrofonok is. Úgy általában beszéltem a Behringer kapcsán a minőségi gondokról.
 13. Behringer VC340

  Tehát gyártsunk hulladékból továbbra is? Nekem az hulladék minőség, ami 10 évet kibír a szobában és egyet a koncerten! 😃 Végigjártuk az utat. Behringerekkel kezdtük, mára mindenünk minőségi cucc. Brutális a különbség és ezt a régi, visszatérő zenészek is érzik, hallják.
 14. Behringer VC340

  Igaz, hogy gitár effektpedál témában, de szerintem idevág a lényeget illetően. https://facebook.com/story.php?story_fbid=1835055626528824&id=168603896507347
 15. Megnézem már a beállításaimat, mert arra emlékszem, hogy beállítottam a 35 napos zaklatási időt, de telepítéseknél semmi rendszergazdai para nincsen az biztos.
×