gabo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  84
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  19d 49m 58s

gabo last won the day on August 14 2015

gabo had the most liked content!

Megbízhatósága

8 Semleges

gabo tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.echorecording.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.037 profil megtekintő
 1. "Márpedig ma már "öngyilkosság" HDD-vel gépet rendelni. "Vegytiszta" SSD az egyetlen jó megoldás. " Gondolom ez az iMac-ra értetted és nem általánosságban egy asztali gép esetén. Mert szerintem ha HDD-re rögzítesz, azért az nem para 2017-ben sem! :-)
 2. Szia! Ez már a szemetes vödör vagy még a bővíthető Mac Pro? Mert ha bővíthető, akkor gondolom van hozzá thunderboltos Pcie bővítőkártya, így megnőne a lehetőségek tárháza.
 3. Nekem nyolc éves rálátásom van a Reapperre és ott nem tapasztalok ilyen visszalépéseket. Néha bejön egy-két bug, ami korábban nem volt, de jellemzően két héten belül javítják. A Töfi által leírt hibák valóban nagyon bosszantóak, főleg ennyi pénzért...
 4. Nagyon hasonló trafók vannak a kit-ben is. MIndenképpen közelebb van az eredetihez, mint a mostanában megjelent 1073 DPX, amely csodálatos smd alkatrészekkel van teli, nyilván a "könyebb" javíthatóság érdekében. Az idők folyamán a 1073-ak trafóit is variálták (Marinair, Carnhill (St. Ives). Hamarosan érkezik hozzánk 6 ilyen kit, hozni fogják a 1073-as hangzást, abban biztos vagyok. Főleg, hogy már próbáltam! :-)
 5. Nekünk ezek jöttek be gitár erősítőkbe. http://webshop.echorecording.com/category.php?id_category=71
 6. A cső típusa igen, de ezekbe nagy eséllyel hulladék Electro-Harmonix szintűeket tesznek. Biztos van bennük még "néhány" jó kis smd is az olcsósításért és javíthatatlanságért cserébe! 😃
 7. A 1176 után itt az újabb klón. http://m.music-group.com/Categories/Klarkteknik/Signal-Processors/Equalizers/EQP-KT/p/P0BR4
 8. Jellemzően szerintem kevés a 7 rms, legalábbis szerintem. Persze az ügyfeleknek néha kénytelen vagyok "trendi" hangos verziót is adni aztán eldöntik, melyiket használják. Mindenkinek elmondom, hogy mivel jár a túlzott hangosság, készítek egy "lelkiismereti" és egy "trendi" masztert. Persze zenétől is függ. Valamelyik jobban elbírja a torzulást.
 9. Értem én, hogy nem látszik és a hangba nem szól bele, csak furcsa, hogy nem zavarta az elkövetőt.
 10. Jó dolognak tartom, hogy DIY megoldási utat kerestek az ár csökkentése érdekében! Azok a csíkok lefolyt ragasztótól származnak? Van szakmai okuk vagy így sikerült a dolog a szerelésnél? Vagy csak én nem értem, hogy mik azok? :-)
 11. Köszi! Holnap letöltöm és meghallgatom őket.
 12. Mobilon annyira nem egyszerű a shift+Enter ?. Nekem nem is megy.
 13. Mármint a Reapert? Mi használjuk több, mint hét éve és boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk anno. Nagyon hasznos, hogy ki lehet kapcsolni a plugineket. Igyekszem úgy dolgozni a keverésnél, hogy minden sávon ugyanaz legyen a kimenő szint, mint a bejövő, így nagyon hasznos, hogy az plugin lekapcsolásnál tényleg a hangzásbeli különbséget hallom és nem a hangerőkülönbséget! ?
 14. Akkor leszek kénytelen Hackintosht építettni ha AD/DA konvertert újítok és a thunderbolt kérdés nem oldódik meg. A PC-met 2008-óta használom. Atomstabil, mert eddig háromszor kellett kinyitnom. Egyszer, amikor a Core 2 Duo procit- Quad-ra cseréltük. Másodszor, amikor az UAD-2 OCTO- kellett bepattintani. Harmadszor, most egy hónapja, amikor az özönvíz a stúdióban fél cm-re közelítette meg a gépet. Nem ment bele egy csepp víz sem, de akkora párát kapott, hogy a vízhez legközelebb lévő vinyó megadta magát. Ez egy gyári HP, amely 2 GB RAM-ot és Win7-et használ. Elégedett vagyok a teljesítményével. Kevés projekt éri el a 90%-os terhelést, ilyenkor is stabil. Egy ilyen teljesítményű MAC jóval drágább lett volna annak idején. Munka közben az oprendszerből semmit nem érzékelek, mert gyakorlatilag csak a DAW-ot nézem egész nap. Néha egy böngésző és fájlkezelő. Nekem semmi extra feature-t nem adna az OSX.