Ugrás a tartalomhoz

Milyen szintit vegyek?

• Please log in to reply
324 válasz érkezett erre a témára

#321 draco draconis

Káplár

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 88 hozzászólás

Elküldve: 12 február 2012 - 12:29

Üzenet megtekintéseIdézés: djtones - Dátum: 17 január 2012 - 05:10

Nos, akkor summa:
Waldorf Q:    Ehhez képest Olo Garb műkedvelő mindössze :)
Szoftszinti kifogásokra:    Synapse Audio Dune VSTi plug-in
NI Massive:

Az itthon levő tehetségekre: http://www.adamszabo...ategory/sounds/  

Másrészt, a Z3ta nem a Sonar szintije, csak cégileg adják hozzá. Eredetileg ugye nem is Cakewalk motyó.

Nono, Olo Garb azért live nyomatja videóval, míg Vengeancék utóprocessztől kezdve minden lehetséges izét felhasználnak, ezért nagyjából az összes szinti nagyjából ugyanúgy szól náluk, nem nagyon jönnek ki a karakterek.

Szerkesztve draco draconis által: 12 február 2012 - 12:30

#322 idioty

Strázsamester

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 143 hozzászólás
  • Lakhely:Budapest

Elküldve: 18 február 2012 - 07:55

Lehet, hogy egyszer majd digitális zongorára váltanék. Kérdésem az lenne, hogy milyen OLCSÓ digitális zongorák vannak a piacon, amikben aránylag szépen szól a zongora, van egy jól használható roads hangszín (ami kicsit talán torzít is), valamint egy jó orgona, ami kicsit rockosan szól :D Továbbá ami 76 billentyűs csak, és nincs lába, hanem szinti állványra tehető.
Létezik egyáltalán ilyen? Vagy csak a vakremény él bennem? :)
zupmusic.hu - slágerek akusztikusan, másképp...

#323 kurzcsa

Strázsamester

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 229 hozzászólás
  • Lakhely:Hungary

Elküldve: 18 február 2012 - 09:28

Üzenet megtekintéseIdézés: idioty - Dátum: 18 február 2012 - 07:55

Lehet, hogy egyszer majd digitális zongorára váltanék. Kérdésem az lenne, hogy milyen OLCSÓ digitális zongorák vannak a piacon, amikben aránylag szépen szól a zongora, van egy jól használható roads hangszín (ami kicsit talán torzít is), valamint egy jó orgona, ami kicsit rockosan szól :D Továbbá ami 76 billentyűs csak, és nincs lába, hanem szinti állványra tehető.
Létezik egyáltalán ilyen? Vagy csak a vakremény él bennem? :)

Én Kurzweil PC2-ben gondolkoznék. :-) Már csak használtan fellelhető, de sok egyszerűbb digizongi drágább nála.

#324 l.gyuri17

Talpas

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 hozzászólás

Elküldve: 24 április 2012 - 09:18

Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyre írok, mert lehet nem pont ide vágó, de megpróbálom itt elsütni a kérdésem. Na szóval...
Előszőr is keresek Roland A-90 est(vagy EX-et, de tulajdonképpen ugyanaz), de mivel ez ritka mint a fehér holló, mert nyílván akinek van, az nem akarja eladni, mivel nagyon jó. Szóval, néztem még a CME VX-8-ast az is hasonló mint az A-90-es.
Ami nekem kéne, mindenféleképpen 88 billentyű, természetesen kalapácsmechanikás. Kéne legalább 2-3 Midi Out vezérlés miatt. Nyílván jó lenne ha PC-vel is össze tudnám hangolni tehát tudjon midi billentyű is lenni. Lehet, hogy nagyok az igényeim, de az A-90-es erre tökéletesen jó, meg a VX-8-as is, de ezeket nem találom még véletlenül sem eladónak sehol. Az A-80 is jó lenne, de én úgy tudom(javítsatok ki ha tévedek), hogy az csak súlyozott billentésű nem kalapácsos.
Na szóval ha valaki tud ebben segíteni hogy ezekkel a feltételekkel bármilyen szintit(mastert) találhatnék annak örülnék. Gyártófüggetlen vagyok igazából. Ja és igen lehetne a fantomokat is mondani, csak nincs 350-400 ezrem rá sajna. olyan 200-250 nálam a plafon. Ráadásul USB-s "gépkötés" nem jó nekem csak a Midi kábeles megoldás sajna......Én már csak ilyen maradi vagyok :(
Előre is köszönök minden nemű kritikát, vagy sagítséget. Biztos van amit rosszul tudok dehát Istenem, emberből vagyok én is. Mégegyszer köszönök minden hozzászólást előre is.
Üdv.: Gyuri

#325 l.gyuri17

Talpas

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 hozzászólás

Elküldve: 24 április 2012 - 09:23

Azt elfelejtettem ami a zeneszaprón van hírdetve a-90es természetesen már elkelt:(

2 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 regisztrált tag, 2 vendég, 0 anonim felhasználó