Jump to content
Ménemszól.hu

Arturia V 5 megjelent


xinu

Recommended Posts

Az Arturia V Collection megújult:

Radikális változás - Öt vadonatúj szoftver-hangszerrel, és a korábbiakhoz kijött lényeges frissítésekkel a V Collection ötödik kiadása ismét ipari sztenderdet állít fel a szoftveres szintetizátor-emulációk világában. 

Szintetizátor-legendák egy dobozban - 9 legendás (7 analóg és 2 digitális) szintetizátor emulációjával, 3 klasszikus orgonával, 2 nélkülözhetetlen elektromos zongorával, 1 ikonikus string-machine-nel, és egy 1 akusztikus zongorával, a V Collection minden hangszínt képes megszólaltatni, amiről billentyűs csak álmodhat.

Az élvonalban - A 4K-nak köszönhetően az új böngésző sokkal kifinomultabb lett grafikailag, gyorsabb, és felhasználóbarátabb megoldást kínál a hangszínek keresésére, kiválasztására. Fontosabb ennél azonban, hogy újraírták az audio engine-t, így nem csak külsejében, hanem hangzásban is megújult, optimalizálva a mai rendszerkövetelményekhez.

A V Collection újdonságai összegezve:

A V Collection 5  17 szoftverszintit tartalmaz, ezek között 5 új hangszert találunk: Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V és a Piano V, ami egy új, nagyon jó hangú fizikai modellezésű akusztikus zongora. 

Újratervezett grafikus felhasználói felület amin a virtuális hangszer kinézete a kijelzőn az eredetihez a megtévesztésig hasonlít, a grafikai felbontás akár egészen 4K-ig részletes lehet.

Továbfejlesztett audio engine hozzáigazítva a mai DSP sztenderdekhez.
Minden szoftverszintihez rengeteg friss preset jár, az eddigi teljes hangkönyvtárat is újragondolták. 

Az Analog Lab 2 önmagában (!) megkapta a lehető legnagyobb, 5000 hangszínből szintetizátor-hangkönyvtárat, szintén újratervezett grafikus felülettel, a preset-ek itt is teljesen újak. 

Klasszikus Stúdióhangszerek egy csomagban

A V Collection a stúdiókban leghasználatosabb valódi hangszerlegendák -szintetizátorok, elektromechanikus hangszerek, akusztikus zongorák, dobgépek- gyűjteménye. A V Collection felvértezi a DAW szoftverünket a történelem legjobban bevált eszközeinek teljes arzenáljával, pótolja a hangkönyvtárak hiányosságait, és nyugodtan mondható mérföldkőnek a zeneipar fejlődésében. Profik -így stúdiók, producerek, zeneszerzők- számára készült, több, mint 6000 keyboard hangszínt, 170 dobszettet, 17 szoftverhangszert tartalmaz, a legjobb megoldást kínálja a V Collection, ha hangminőség és a zenész ideje forog kockán. Az összes legjobb hangszer egy karnyújtásnyira, és egy kattintásnyira. 

Ez a prémium csomag 17 TAE® (True Analog Emulation ) 64-bit szoftverhangszert tartalmaz:

 Mindegyik hangszer az eredetiek digitális másolata, igyekszik azok jellemzőit, karakterét a legélethűbben visszaadni. A V Collection 5 szoftvercsomaggal garantáltan megtalálja mindenki az adott zenei kihíváshoz megfelelő muníciót. Fellelhetők a csomagban az ütős basszushangok,  funky-s lead-ek, széles pad hangok, beat-ek, és atmoszféra jellegű FX-hangzások. 

Főbb jellemzők:

Tartalmaz 17 szoftverszintetizátort : Matrix-12 V, Solina V, VOX Continental V, Mini V, Modular V, CS-80V, ARP2600 V, Prophet V és Prophet VS, Jupiter 8-V, Oberheim SEM V, Wurlitzer V, Synclavier V, B-3 V (Hammond), Stage-73 V (Rhodes), Farfisa V, Piano V, és Analog Lab 2
Mintegyik virtuális hangszer a V COLLECTION-ben használható stand-alone (önálló) alkalmazásként, vagy plug-in-ként illeszthető kedvenc DAW szoftverünkbe
Egyszerű MIDI map lehetőség bármely kontrollerhez
Nincs szükség többé e-licenser-re, vagy egyéb hardverkulcsra. A licence-ek az új ASC (Arturia Software Center)-en keresztül kezelhetők
Egészen 32bit/96kHz felbontásig képes működni
Több ezer kiváló kiváló minőségű, inspiratív preset 
Köszönhetően a TAE® tehcnológiának az egyes szintetizátorok hangjai ugyanolyan karakterben, és részletességgel szólalnak meg, mint az eredetiek
A polifóniafok 2-től 32 voice-ig terjed, + unison 
Az eredeti szintetizátorok képességei a szoftverhangszerekben újjáélednek, és kiegészülnek új lehetőségekkel, úgy, mint :
modulációs mátrixok
új szűrőtípusok
sztep szekvenszerek
split, és layer lehetőségek
Innovatív modulációs források 
Smart Preset kezelés
további effektek
arpeggiatorok
 

v-collection-image.png

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...