Jump to content
Ménemszól.hu

Nemzetközi elismerésben részesült egyik videónk :)


A/D

Recommended Posts

Ez történt szerdán: a Moog a Facebook oldalára kirakta a Moog Sub-37 vs Mother 32 videónkat, amit 2016. Február 26-án mutattunk be először itt, a Ménemszól.hu -n :) Sejtettük, hogy saját magunkhoz képest is nagyot ugrottunk, ennek pl. előzetes videója is volt, képtelenek voltunk kibírni hogy mikor készül már el.

Kicsit dagadt a májunk hogy a neves cég a mi kontentunkat használja promónak. Igaz nem ez volt az első ilyen, a Kurzweil és a Nord is élt már olyasmivel ami itt készült, de úgy éreztük, hogy ez most itt más minőségű elismerés.

Screen Shot 2016-06-09 at 15.55.19.png

Majd a mai nap az ASK.AUDIO -aki egy meghatározó online zenetechnológia oktatással foglalkozó oldal- kijelentette, hogy valószínűleg mi csináltuk meg a valaha legjobb Moog Sub37-Mother 32 szinti videót ... a világon! Érdemes elolvasni a cikket.

Screen Shot 2016-06-09 at 12.59.06.png

Tibort amúgy úgy találtuk, hogy eszembe jutott, hogy ő lenne a megfelelő hős a filmhez, mert láttam a boltban hogy miket csinált. Csak én ugye nem tudtam ki ő. Úgyhogy a biztonsági kamera felvételről túrtam ki és tudtam meg... 

kio.jpg

Akik követtek bennünket, láthatták hogy ez egy hosszú fejlődési folyamat volt: jóval megelőzve mindenkit gyakorlatilag az SD minőséű Youtube óta gyártottunk videó tartalmat, részint a termékeink iránti szeretetből, és nem utolsó sorban a ménkű sok pozitív és támogató ügyfelünk visszajelzésének köszönhetően. Szóval köszönjük a lájkokat és a nálunk elköltött forintokat, telefonokat, üzeneteket, mindent. Külön köszönjük a zseniális Domokos Tibornak, aki kontribúciójával minden képzeletünket felülmúlta. Soxeretettel, a fiúk a Hit Space-ből, Budapestről.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...