Jump to content
Ménemszól.hu

Crusher-x 7 megjelent


xinu

Recommended Posts


A Crusher-x egy granuláris szintetizátor/sampler. A Crusher-X 7-es verziója ismét számos olyan jellemzőt mutat be, amelyek egyedülállóak a szemcsés szintézis világában: bevezeti egy szemcse formáns szűrő módot az "a-e-i-o-u" magánhangzókkal. 
A DCO újonnan bevezetett hullámforma választójával együtt a legjobb hangzásvilághoz vezet: Ghost hangok, énekes gitárok, zúzódások és hipogéles hangok. Az átdolgozott felhasználói felület támogatja az érintőképernyős vezérlést asztalokra és felületi eszközökre, miközben még mindig fizikai modell faderek és kerekek vannak. A fontos gombokat átméretezték, hogy az érintőképernyővel jobban szabályozhatóak legyenek. A modulációs előnézetek kibővültek és szemcsésebbek lettek.
Egy speciális Q model biztosít sima átmenete a széles "magánhangzótlanított" szűrő és éles jellegzetes magánhangzók között. A generátor-keverő átdolgozott a prediktív hangerőszabályozás felé. 
13 új "adore paraméter" enged gyors és könnyű módosításokat amik komplex hangszín változáshoz vezetnek. Ezek a megfelelő plug-in paraméterekhez vannak térképezve és meta paraméterekként értelmezhetők, hogy egyszerre több vapor paramétert vezéreljenek egy dia segítségével.

Ára a normál 219€ helyett a bevezető ára 179€. Windowsra és Macre. VST és standalone. 32-64 bit.

Weblap: https://www.accsone.com/

 

adore.jpg

controlassignments.jpg

crusherxlogo.png

vaporparameter.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...