Jump to content
Ménemszól.hu

VST2 support vége


xinu

Recommended Posts

A 2013-as év végén bejelentettük, hogy a VST 2 szoftverfejlesztő készletét (SDK) már nem tartjuk karban, és csak a VST 3 SDK részhalmazaként lesz elérhető. 5 év eltelt, és ez az átmeneti szakasz is véget ért. 2018 októberétől kezdve a VST 2-ik verzióját megszüntetjük. Bár a VST 2 SDK nem érhető el, és karbantartást és technikai támogatást is nyújt, a VST 3 SDK-n belüli részhalmaz szintén el lesz hagyva. A VST 2 kompatibilitás a Steinberg VST hostokkal maradni fog,  viszont javasoljuk  VST legfrissebb verzióját. A VST 2-t 1999-ben vezették be, és azóta a technológia drasztikusan fejlődött. 2008-ban megjelent a VST 3 és VST3 SDK áll rendelkezésre, és azóta az erőfeszítések teljes mértékben a VST 3 továbbfejlesztésére összpontosítanak. 
"Nagyra értékeljük, hogy a fejlesztők és a felhasználók egyaránt vonzódnak a VST 3 interfész felé ami sok előnnyel jár és fejlődést hoz magával.
Búcsú a VST 2-től reméljük, hogy mindenki számára egyértelmű irányt mutatunk" - magyarázza Yvan Grabit, a Steinberg technikai vezetője.


Forrás:
https://www.steinberg.net/en/newsandevents/news/newsdetail/article/vst-2-coming-to-an-end-4727.html

 

VST_gabel-work_1920x360_v1_03.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...