fantom xr os update
Started By tybie, dec 24 2011 05:31
12 válasz érkezett erre a témára
Elküldve: 24 december 2011 - 05:31
hello!
egy kis segítséget szeretnék kérni.... keresem a fantom xr os2 bővítőjét.... (sampling tools exp.) igazából arra lennék kíváncsi, hogy amikor feltelepül a CF kártyáról törlődik az OS telepítőkészlete? vagy esetleg felhasználható egy másik fantom xr frissítésére is ?
sajnos a terméket már nem lehet kapni ezért szeretnék használtan? hozzájutni....
a segítséget előre is köszönöm!
Tibi
egy kis segítséget szeretnék kérni.... keresem a fantom xr os2 bővítőjét.... (sampling tools exp.) igazából arra lennék kíváncsi, hogy amikor feltelepül a CF kártyáról törlődik az OS telepítőkészlete? vagy esetleg felhasználható egy másik fantom xr frissítésére is ?
sajnos a terméket már nem lehet kapni ezért szeretnék használtan? hozzájutni....
a segítséget előre is köszönöm!
Tibi
Elküldve: 27 december 2011 - 12:49
sajnos továbbra sem tudom, hogy frissítés után a CF kártya használható marad-e újabb frissítésre vagy vagy csak "mezei" CF kártya lesz belőle.... nem tudna valaki (aki csinált már ilyet) segíteni?
Elküldve: 27 december 2011 - 01:59
Idézés: tybie - Dátum: 27 december 2011 - 12:49
sajnos továbbra sem tudom, hogy frissítés után a CF kártya használható marad-e újabb frissítésre vagy vagy csak "mezei" CF kártya lesz belőle.... nem tudna valaki (aki csinált már ilyet) segíteni?
A Roland fórumán lehet többet tudnak segíteni.
Elküldve: 27 december 2011 - 02:38
köszi megpróbálom
Elküldve: 28 december 2011 - 11:09
kb 1 éve rendeltem meg az uccsót Szegedi hanszerboltból, olyan 14rugó volt asszem ,és igen használható a CFkari a telepítés után másra is (ez a te szerencsétlenséged én is töröltem a datát róla)
Nagyon szivesen odaadtam volna
Viszont tényleg keresd meg a Roland FantomX magyar fórumot mert ahogy ott olvastam ha szépen megkéred az egyik Rolandszalonos emberkét felteszi neked az updatet a gépedre
Nagyon szivesen odaadtam volna
Viszont tényleg keresd meg a Roland FantomX magyar fórumot mert ahogy ott olvastam ha szépen megkéred az egyik Rolandszalonos emberkét felteszi neked az updatet a gépedre
Elküldve: 28 december 2011 - 03:38
nagyon szépen köszönöm! próbálkozom! remélem nem törölte mindenki
Elküldve: 17 január 2012 - 09:59
Elküldve: 17 január 2012 - 02:49
NAgyon szépen köszönöm! megpróbáltam őket hívni, de sajnos raktáron nincs a bővítmény rendelni meg nem lehet 
mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget... próbálkozom a beszerzéssel, de szerintem mindenki törölte ebben a kis országban
mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget... próbálkozom a beszerzéssel, de szerintem mindenki törölte ebben a kis országban
Elküldve: 26 január 2012 - 01:01
Próbáld meg a Klangfarbe-t Bécsben, azt írják a termékoldalon raktáron van ...
http://www.klangfarb...6&a=006&p=25828
http://www.klangfarb...6&a=006&p=25828
Elküldve: 27 január 2012 - 08:29
köszi a tippet megpróbálom!
Elküldve: 13 február 2012 - 02:23
jajj de jóóóóóóó...
most hívott a feleségem, hogy megjött a frissítés Bécsből
nagyon köszi a tippet oscar!
most hívott a feleségem, hogy megjött a frissítés Bécsből
nagyon köszi a tippet oscar!
Elküldve: 16 február 2012 - 01:25
1 felhasználó olvassa ezt a témát.