Ugrás a tartalomhoz

Network MIDI latency

• Please log in to reply
3 válasz érkezett erre a témára

#1 Sigmoid

Talpas

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 hozzászólás

Elküldve: 26 január 2012 - 09:02

Tapasztalt már valaki olyat, hogy a Network MIDInek NEM pofátlanul szar a latencyje WIFIn keresztül?

A netes források szerint maga a network MIDI elvileg (gigabites kábeles összeköttetésen) szinte jobb latencyt tud mint a hagyományos DIN csatlakozós MIDI.
Viszont az iCuccokon nincs UTP bemenet, WIFIn meg, ahogy azt vártam, botrányosan szar volt az "élmény".

Marad az iRig MIDI, mint egyetlen megoldás?

#2 Sigmoid

Talpas

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 hozzászólás

Elküldve: 26 január 2012 - 09:14

Illetve az iConnectMidiről tud valaki valamit? Tavaly hatalmas beharangozást kapott, csak mostanság nem látni sehol - pedig ár-érték arányban lehet hogy ráverne az iRigre, tekintve hogy egyszerre több iOS eszközt is tud kezelni.

#3 Sigmoid

Talpas

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 hozzászólás

Elküldve: 31 január 2012 - 11:33

Hálózati MIDI problémával kapcsolatban update: Access pointon (n-es Airport Express) keresztül minden elérhető beállításnak katasztrófa a vége. 5Ghz-es full n-es átvitelnél is megbízhatatlan, és 100-500 ms késés van a vonalban.
VISZONT ha az OSX-ben létrehozol egy kódolás nélküli ad-hoc hálózatot, akkor legalábbis így fülre szinte észrevehetetlen a latency. Komolyabb applikációval (mondjuk 150bpm-es trance dobokkal) nem próbáltam, de használhatónak használható. Mondjuk csak a vezetékes megoldás az igazi.

#4 idioty

Strázsamester

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 143 hozzászólás
  • Lakhely:Budapest

Elküldve: 14 február 2012 - 04:14

Én eddig sem hittem, hogy van értelme a widinek :)
De most már legalább tuti, kösz!
zupmusic.hu - slágerek akusztikusan, másképp...

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 regisztrált tag, 1 vendég, 0 anonim felhasználó