Hello Mindenkinek!
Vettem egy Virus C desktop szintetizátort, és vissza szeretném állítani a gyári alapbeállításra. Utánaolvastam, azt írták, hogy az LFO Shape gombot kell nyomni és közben bekapcsolni. Kiírja, hogy "Initialize Global Memory" és "Initialize Edit Buffers", de semmi változást nem vettem észre utána. Ilyenkor nem az eredeti hangokat kellene visszatöltenie?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Virus C desktop gyári állapotát hogy kell visszaállítani?
Started By endilv426, febr 15 2012 08:10
7 válasz érkezett erre a témára
Elküldve: 15 február 2012 - 08:10
Elküldve: 15 február 2012 - 08:14
Lehet az előző tulaj már megtette ezt mielött eladta neked....
i love Progressive :)
Elküldve: 16 február 2012 - 08:52
Szerintem ez csak a globál paramétereket (MIDI + egyéb alap beállítások) és az edit buffert (kikapcsoláskor megőrzi a gép a memóriában az aktuális nem mentett szerkesztéseket) reseteli, ha a gyári hangokat akarod vissza állítani, akkor le kell töltened a gyári bankokat sysex-ben vagy midi-ben és fel kell tölteni rá, mondjuk a virus sounddiverrel.
Elküldve: 16 február 2012 - 09:03
Közben megnéztem a B-m manuáljában és ott is azt írják amit írtam. Gondolom a C-nél is így van.
Elküldve: 16 február 2012 - 06:37
Idézés: G.t. - Dátum: 16 február 2012 - 08:52
Szerintem ez csak a globál paramétereket (MIDI + egyéb alap beállítások) és az edit buffert (kikapcsoláskor megőrzi a gép a memóriában az aktuális nem mentett szerkesztéseket) reseteli, ha a gyári hangokat akarod vissza állítani, akkor le kell töltened a gyári bankokat sysex-ben vagy midi-ben és fel kell tölteni rá, mondjuk a virus sounddiverrel.
A gyári bankokat és a sounddrivert honnan tudnám letölteni? Kerestem az Access oldalán, de nem találtam.
Elküldve: 17 február 2012 - 10:55
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 regisztrált tag, 1 vendég, 0 anonim felhasználó