Jump to content
Ménemszól.hu

{Un}dead Robot (DBA Robot clone) + mods


zorius
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 35000 Ft

Death by Audio Robot pedál klón, PCB-s (PCB Guitarmania Dead Robot), tele sok-sok extra moddal.

Az alap tudáson kívül a következők:

- a gyári forgókapcsoló mellett (fuzz, lower-upper octave, arpeggiator) két nyomógomb segítségével lábbal is kapcsolhatóak a funkciók. A nyomógombokhoz egy-egy választó kapcsoló is tartozik, így négy funkció kezelhető lábbal is. A nyomógombos megoldás más az eredeti funkciókhoz képest: lehet fel/le lépkedni az oktávok között, és az arpeggiátor mellett vibrato-t is tud

- a gyári koszos, tompa hangzásért felelős filter-kondi kikapcsolható, ezáltal sokkal tisztább, élénkebb hangja lesz

- LFO moduláció a Control potira, vactrol-on keresztül (ami az effekt skáláját, színezetét befolyásolja, illetve arp/vibrato módban a sebességet)

- az LFO szerény 6 paraméterrel rendelkezik: speed, speed fine tune , depth, symmetry, spacing, smoothing. Gyakorlatilag ezáltal mindent tud, a potik finomhangolásával sine, triangle, square, narrow-wide pulse, sawtooth, ramp down hullámmal tud modulálni.

Röviden: durván beteg, lo-fi, ringmod jellegű, 8-bites granulizer, crazy octave-fuzz cucc, arpeggiátorral, vibrátóval; gyakorlatilag így, modolva tudásban és hangzásbeli repertoárban vetekszik az egyik legbetegebb gitárpedállal, a Schumann PLL-el. ( Szerintem 😋 )

Átvétel, kipróbálási lehetőséggel Észak-pest megye területén, Budapest északi részén lehetséges. Posta, automata stb mehet.

Pár teszvideó, natúr, modulálatlan VCO square hang megy bele, vagy drone módban, időnként változó pitch-el vagy billentyűzettel játszva a VCO-n. Itt mindenütt csak a Robot pedál szól, semmi más effekt, moduláció nem játszik közre:

https://photos.app.goo.gl/YgdgUsB7yChr4eB37

 

 


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés×
×
  • Create New...