Jump to content
Ménemszól.hu

KIÁRUSÍTÁS!!! ÚJAK IS!


pprogram
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 0 Ft

Hobbi házistúdióm felszámolása miatt megválok (majdnem) minden zenei eszközömtől. ,  

A célom minél gyorsabban túladni a portékáimon, emiatt (néha túlságosan is) nyomott árakat állapítottam meg. Kérlek benneteket, ezekből már ne alkudjatok. Próbáltam a termékeket korrekten ismertetni, mindent leírtam amiről tudok, nem szándékom semmit elsunnyogni. Postázni csak legvégső esetben, és csak a kisebb terjedelmű dolgokat tudom, előnyt élvez, aki személyesen viszi. Budapesten lehet mindent kipróbálni és átvenn. Bővülni fog még a lista, a már nem aktuális tételeket naprakészen updatelem. Kérem, csak a tényleges vételi szándékkal rendelkezők írjanak. Semmilyen csere és beszámítás nem aktuális most. 

Itt, vagy a   pprogram.autumnsowing@gmail.com   -on tudsz érdeklődni.

 

Külön képeket még itt nézegethetsz:

https://photos.app.goo.gl/LLLiBvn2ZVc8pHfR7

 

Jó böngészést!

 

  

0. ADAM SUB7 subláda  - 95e

Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. Idei Thomann-os vásárlás, február 13-ig él rá a garancia. Adam A5 párhoz vettem, nekem abszolút bevált, pedig relatíve kicsi a szoba (kb. 13 m2), ha folytatnám a zenélést, már elképzelhetetlennek tartanám az életet nélküle. Tartozik hozzá távirányító, így elég precízen hozzá be lehet lőni mind a hangerejét, mind a vágási frekvenciát. Lábkapcsolót is tud fogadni a sub leválasztására. Ajándékba adok hozzá egy pár új XLR-XLR kábelt (a sub és a satelit sugárzók közé) és egy pár 6,3 jack-XLR kábelt (a hangkártya és a sub közé).  Plusz 10ezerért adok alá egy prémium minőségű ISOACOUSTIC ISO-200 SUB rezgéselnyelő állványt, melynek bolti ára 28,9e (ez külön is vihető 15e-ért, ha elkelt a láda) A subláda bolti ára 130e!

 

1. NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL S49 midi billentyűzet  - 60e   ELKELT

Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. 2 éves, második gazdája vagyok, Hitspace-ben vásárolt 2017-ben, előző gazdája szerint 2020-ig garanciális (nem ellenőriztem le, szinte biztos, hogy így van, de a számlaszám alapján magad is utána tudsz kérdezni). Tartozék szoftverek nélkül. Szubjektív vélemény: az eddigi legjobb midi billentyűzetem (volt jópár), mind a használhatóságát, mind a billenését tekintve. Nagyon okos, egyszerű, jól integrálható ketyere, klassz böngészővel, ami nagyon megdobja a worklflow-t. Minden VSTi-vel együttműködik, kétirányú kapcsolat, a paraméterek bankokba rendezhetők,  kiírja az értéket, nevet stb. Gyakorlatilag ugyanazt tudja, amit az mk2, csak nagy, színes kijelzők nélkül (szoftver ugyanaz). Doboz, adapter, USB kábel tartozik hozzá, az árból még engedtem, ami már tényleg a vicc kategória.

 

2. KORG MICROKEY2-37 midi billentyűzet  - 15e    ELKELT

Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. 2 éves, első gazdája vagyok, összesen pár hónapot volt használva (értsd: kirakva az asztalra), nyomkodva szinte semennyit. A mini billentyűk között meglepően jónak mondható. Doboz, USB kábel és egy rakat ingyenes, regisztrálatlan szoftver tartozik hozzá (pl. Ableton Live Lite)

 

3. KORG NANOKONTROL2 + NANOKEY2 + LAUNCHPAD MINI mk1 – csak együtt  - 20e   ELKELT

Az első kettő hibátlan, 4-5 évesek, első gazdájuk vagyok. Esztétikailag a hajszálkarcokon kívül annyi van, hogy a Nanokey felirata az utolsó tisztítás alkalmával az acetontól kissé elmázolódott, a Nankontrol-on pedig rajta vannak a matricáim, illetve a gumitappancsaik le lettek szedve. A Launchpad microUSB csatlakozójával viszont lehet valami probléma, mert az otthoni kábelek egy részével nem megy (a sajátjával sem), másokkal meg vidáman. Időnként lefagy (hetente kb), emiatt live célra nem javaslom, amúgy ezt használtam évek óta, simán tudtunk együtt élni.

 

4. BEHRINGER X-TOUCH MINI midi kontroller  - 8e  ELKELT

Alig több, mint egy éve vettem, akkor még 25 ezerért, mostanra 14-re lement az ára, amit elég hihetetlennek tartok,  mivel szuper kis kontroller, a koronaledes potik (melyek nyomógonbok is egyben) szépen beállnak az adott sáv / instrument stb. aktuális értékeire, ilyesmit csak jóval drágább cuccok szoktak tudni. Semmi gondom nem volt vele, teljesen jól működik, esztétikailag is rendben van. Editor csak windows-ra létezik, de előre felprogramozva Mac alatt is ugyanúgy használható. 

 

5. ROLAND  UM-ONE  USB-midi interface  - 5e   ELKELT

Fiókban pihent évekig, de vannak rá új driverek, tökéletesen megy Windows 10 alatt is.

 

6. LEAD FOOT LFD-1 sustain padál - 2e  ELKELT

Idei Thomann-os vásárlás, kb. tízszer volt lenyomva, bolti állapotú, hibátlanul teszi a dolgát.

 

7. BEHRINGER UMC1820 hangkártya - 30e   ELKELT

Idei Thomann-os vásárlás, még van rá 5 hónap garancia. 2-3 hetet használtam összesen. 8 analóg vonal/mikrofon bemenet, 10 analóg kimenet, SPDIF IN/OUT, ADAT IN/OUT, MIDI IN/OUT, 2 fejhallgató kimenet, MIDAS előfokok, szóval elképesztően sok csatlakozási lehetőség, hangilag is teljesen korrekt, sokan írják, de személyes tapasztalatom is, hogy kb. hozza a konkurencia (Steinberg UR/Scarlett) minőségét, csak jóval kedvezőbb áron.  

 

8. ZOOM H4n PRO mobil recorder + APH-4NPRO tartozék kit – a kettő egyben 40e   ELKELT

Kb. két éves, összesen 5-6 órányi felvételt készítettem vele, ami ez esetben azt is jelenti, hogy ennyit volt használva, vagyis kifogástalan állapotban van. A tartozék kitben található az adaptere, kábelek, szálvédő sapka. Minden tartozéka megvan + a két doboz, ráadásul adok ajándékba hozzá egy 4GB-ps SDHC kártyát is (A két csomag bolti ára 67+15=81e!). 

 

9. BEYERDYNAMIC DT 880 PRO félig nyitott stúdió fejhallgató 35e  ELKELT

Stúdiósztenderd füles, két éves, heti néhány alkalommal használtam pár órára. Műszakilag kifogástalan, a párnákon valamennyire látszódik a használat nyoma, de nem vészes. Tartozik hozzá egy porvédő zacskó, nagy jack adapter és a doboza. (bolti ára 66,5e)

 

10. ALCTRON PF8 PRO mikrofon izolátor / pop filter  5e   JEGELVE

Zajos szobákban történő énekfelvételhez, soha nem használtam (bolti ára 14,9e) https://www.muziker.hu/alctron-pf8-ro?gclid=Cj0KCQjwz8bsBRC6ARIsAEyNnvoeIfJQSGiymS0SWePcqO-e63VGiA7AsqxdAiDQMajmphyFK7fK9CoaAs__EALw_wcB

 

11. AUDIO-TECHNICA AT 3035 nagymembrános kondenzátor mikrofon  35e

Kifogástalan műszaki állapotban, apró karcokkal. Hozzám is használtan került, én magam alig használtam. Jár hozzá egy kengyel és egy nagyon jó minőségű (csináltatott) kábel. A mikrofon utolsó bolti ára 59e volt.

 

12. DiMARZIO DD 2800 BK gitár heveder - 5e

Pár alkalommal volt gitáron, kb. bolti állapotú. Fekete, 7,5 cm széles, extra kényelmes, ClipLock rendszerrel szerelve. Bolti ára 11,9e

 

13. APPLE BILLENTYŰZET USB-s, vezetékes, magyar kiosztással – 5e  ELKELT

Megkímélt, tiszta, szép és tökéletesen működő állapotban

 

14. iPAD AIR 16 GB, WIFI 9,7” tablet - 35e   ELKELT

Pár hajszálkarctól (és alig érzékelhető benyomódástól a hátoldalán) eltekintve szép esztétikai és tökéletes műszaki állapotban van. Soha semmiféle problémám nem volt vele, stabilan és megbízhatóan működött. (Korg Gadget2-t jól viszi, szóval valóban lehet vele zenélni is). Teljesen új lightning kábelt és töltőt adok hozzá.

Plusz 2 ezerért vihető a mikrofonállványra fogatható tablettartó állvány is.

 

15. MacBook PRO 7.1, 2,4 GHz Intel Core 2 Duo notebook - 60e   ELKELT

13”, 2010 közepe, 4 GB RAM, a merevlemez 120 GB SSD-re lett upgradelve. Cserélt az akkumulátor, 43 ciklus van benne, új a töltő is. A billentyűzete spanyol, de természetesen átmatricázható magyarra. Van rajta néhány hajszálkarc (lásd képek), a jobb felső csücskén kis benyomódás, ezektől eltekintve megkímélt állapotú, műszakilag is teljesen rendben van. A kollégámtól vettem, aki kb. levelet írt rajta, én néhány hónapig aktívan használtam zenére, de aztán már csak pár havonta kapcsoltam be. (Az akksija pont a nemhasználattól ment tönkre pár éve, azóta kicsit megjáratom havi rendszerességgel.) Összességében kb. annyit mehetett, mint egy kétéves, rendesen használt gép. Live act-ra szerintem tökéletes választás, ha vasak meghajtása és kevés számú szoftszinti, ill. wav klippek, loopok indítgatása a koncepció. (régebbi vsti-ket pl. Absynth, ImpOscar stb. jól bírja, de a cpu-hungry újaktól nyilván kifekszik) Jelenleg macOS 10.13 High Sierra van fenn rajta,  ez az utolsó támogatott oprendszer. Van még rajta Firewire port, ami a régebbi FW kártya tulajdonosoknak jól jöhet.

 

17. AKUSZTIKAI HÁTTÉRFAL, asztalra szerelhető – asztallal együtt - 25e   ELKELT

Saját konstrukció, sarokba tehető: IKEA LINMONN 200*60 cm-es asztallap (bolti ár 9e), OLOV 60-90 cm között állítható lábak (bolti ár 12,5e), erre helyezhető fel hátulról egy lécvázra ragasztott akusztikai hátfal (lécváz ~5e, ragasztó PUR hab ~2,5e, akusztikai szivacsok és basszus csillapító sarokszivacs 20e) Összeadva mindenestül kb. 50 ezerre jön ki az anyag, ehhez még pluszban a munkadíj - egy napig csináltam. Azt asztallap néhol karcos, pici kopásokkal, de nem feltűnő. A szivacsokat jó alaposan por- és szőrtelenítettem (a képen látható macska is a lakásban él, emiatt macskaszőr allergiásoknak nm ajánlom)  Asztal nélkül viheted 15-ért, viszont a szállítást neked kell megoldanod (befoglaló méret 202*110 cm, 10 cm vastag, a sarok-basszuselnyelőnél 40 cm) Ha szeretnéd a képen látható asztali hangfalállványokat is, +5 ezerért az is vihető.

 

18. DECATHLON DOMYOS lépcsőzőgép  - 5e

Tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. Párszor volt csak használva, térdproblémák miatt válok meg tőle, amúgy nagyon frankó és hatékony eszköz. Új ára 12e.

https://www.decathlon.hu/lepcsozogep-ms100-id_8528697.html

 

 

Hirdetés.jpg

 

 


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés×
×
  • Create New...