Jump to content
Ménemszól.hu

M-Audio CTRL 49 MIDI


N.O.A.H. / NightFrequency
  • Eladó

    Régió: Békés megye 

    Ár: 85000 Ft

Sziasztok,

kihasználatlanság miatt eladóvá vált tökéletes állapotban ez a midi billentyűzet. Természetesen eredeti szoftverekkel együtt.

üdv

B.

M-Audio CTRL-49
Kreálj, változtass, remixelj és irány a színpad a legjobb félig-súlyozott MIDI vezérlővel. A mellékelt szoftvercsomag mennyisége és minősége egyedülálló a piacon. Egy áttörést hozó készülék, ami a billentyűsök és a zenészek igénye szerint lett tervezve. Egy olyan MIDI billentyűzet, amely zökkenőmentesen vezérli más gyártó plug-injeit. így azok még könnyedebben és kreatívabban kezelhetőek.
Forradalmasítsd a zenekészítés munkafolyamatát!
Az M-Audio CTRL49 egy prémium 49-billentyűs USB/MIDI kontroller, ami kombinálja a VST hangszerek és FX pluginek kreatív erejét, valamint a különálló DAW keverési- és transzport funkciókat, a teljes vezérlés élménye érdekében. A CTRL49 integrált nagy felbontású kijelzője és robosztus kezelőszervei azonnal illeszkednek a VST plugin funkcióihoz a Virtual Instrument Player (VIP) szoftveren keresztül. Ez a példa nélküli szoros kapcsolat hardver és szoftver között 1:1 hozzáférést biztosít a plugin minden vezérlőeleméhez, csakúgy, mint a DAW szoftver csatornáihoz, valamint a némítás, felvétel, kijelölés és transzport funkciókhoz - mindezt a számítógép érintése nélkül.
A CTRL49 és a VIP szoftver együttműködése teljes hozzáférést biztosít a VST virtuális hangszerek és FX plugin könyvtárak rendszerezéséhez és vezérléséhez. A beépített patch tallózó minden egyes VST, minden egyes patch-ét megjeleníti, ezeket a rájuk jellemző attribútumok segítségéve szűrhetjük le. Patch-eket rétegezhetünk egymásra (akár 8 különböző VST-ből egyszerre), így létrehozott új hangzásokat el is menthetjük. Ún. Setlist-eket is készíthetünk egyéni ízlésünk alapján, hogy azonnal hozzáférjünk kedvenc virtuális hangszerünk kedvenc patch-éhez, akár színpadon, akár stúdió munka során.
A CTRL49 intuitív módon kombinálja az új fejlesztésű prémium billentyűzetet, a hardver vezérlőfelületet az úttörő szoftver tulajdonságaival, hogy valóban új szintre emelje a munkafolyamat élményét. A CTRL49 segítségével arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos - az zenekészítésre.

main_d193efb5.jpg


  • Confused 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...