Jump to content
Ménemszól.hu

Gitár, midi-gitár, midibillentyűzet


pprogram
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 1 Ft

CME M-key V2 midi billentyűzet.   elkelt
4 oktávos félig súlyozott(!) billentyűzet, USB MIDI, USB tápellátás, DIN MIDI OUT, 2 db(!) expression pedál/switch bemenet stb.
Kitűnő billentésű cucc, jóval ár alatt: utóbbi a színe miatt van, a hirdetett példány pink színben tündököl (ami egyébként limitált széria, szóval túl sok ilyen nem kering a világban) Szép esztétikai és tökéletes műszaki állapotban.   https://www.cme-pro.com/proline/product-detail.php-product_id=3.htm
10e


You Rock Guitar YRG Gen2 midi gitár   elkelt
Saját hangon is megszólal (normál nagy jack-en kifelé), de virtuális hangszerek, vasak meghajtására is alkalmas USB-n vagy DIN MIDI-n keresztül. Késés nélkül működik, a midi hangszedőkkel ellentétben (pont úgy, mint egy midibillentyűzet). Rengeteg féle hangolás váltása gombnyomásra, transzponálás (pl basszushoz), midi kontroller, program change a presetekhez rendelhető, onboard layerezhető szinti és gitárhangok, beépített ritmusok és még sok egyéb lehetőség. Tavaly óta nem kapható, de erre még van 3 hónap garancia. Természetesen tökéletes esztétikai és műszaki állapotú, doboza, mindene megvan. Tartozik hozzá külön vásárolt ˝headstock˝ fej is (6e boltban), ami roppant bénén néz ki, cserében rendkívül hasznos. Személyes véleményem, hogy a hangszer teljesen jól használható, de slide, hammer-on, pull-off jellegű fogásokat rendesen valószínűleg csak vérprofik tudnak rajta alkalmazni, a magamfajtánál tele lesz vendéghangokkal és glitch-csel. Ellenben ha ez a funkció ki van kapcsolva, akkor tökéletesen működik, finoman veszi a velocity-változásokat, akár színpadra is kivihető. Ha gitáros vagy és szeretnéd tágítani a hangzásvilágodat, vagy simán csak egy basszussávot szeretnél a gitárok alá tolni, mindeközben nem várod el ugyanazt a játékérzetet, amit egy hagyományos gitártól, akkor jószívvel merem ajánlani. Ha viszont a szó hagyományos értelmében szeretnél rajta gitározni, az jó eséllyel nem fog sikerülni. 
http://www.yourockguitar.com/yrg-gen2/
70e

 

DBZ Bolero FM elektromos gitár
Les Paul forma, mahagóni test, rózsafa fogólap, Grover kulcsok stb. Alig egy éves, karcmentes, nagyon szép állapotban. Csak jókat lehet róla olvasni, amit magam is megerősíthetek. A hangszedők cserélve lettek Seymour Duncan SH2n és SH6-ra, ezek ára használtan is kb. 35e. A gitár maga az eredeti hangszedőkkel 139e volt.
https://hangszerbarlang.hu/elektromos/715-dbz-db-bolfm-csb-bolero-fm-elektromos-gitar-csersunburst.html
100e - eredeti hangszedőkkel 
120e - cserélt hangszedőkkel

https://www.youtube.com/watch?v=uenbg7wICzQ
 

 

 

Budapesten kipróbálhatók, átvehetők. 

pprogram.autumnsowing@gmail.com


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés×
×
  • Create New...