Jump to content
Ménemszól.hu

Korg Volca Bass


catvision
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 50000 Ft

Sziasztok 

Nem sokat használt korg volcám eladó , aki ismeri annak nem kell bemutatni , aki nem annak itt egy pár adat : szekvenszer: erőteljes analóg basszushangszínek és basszusmenetek, három analóg oszcillátor, újonnan tervezett filterek, egyszerű architektúra, 16 lépéses szekvenszer 8 pattern memóriával, slide funkció, önhangoló, stabil oszcillátorok, Sync In és Out portok, beépített hangszórók, elemről is működik, áttekinthető, klasszikus kezelőfelület..

Három csatornás analóg bass line beépített hangszóróval, amit arra terveztek, hogy bárhol megvalósíthassuk elképzelésünket.

 

Basszus szinti rész:

- Három oszcillátorból álló basszus sound

- Új típusú analóg szűrő, fényesebb, vadabb hangzású

- VCF, VCA, LFO és EG felépítés

 

Loop szekvenszer:

- Electribe-szerű step szekvenszer

- Slide funkció (acides nyávogás)

- Active Step funkció (leütés-kikapcsolási lehetőség)

 

Egyéb kényelmi funkciók:

- Self-tuning funkció

- SYNC és MIDI bemenettel (csak note funkció)

 

Felépítése:

A három oszcillátor a loopban többféleképpen használható; a vastag Unisontól a három oszcillátoros chord módig. Három független szekvencia is mehet egymás mellett, így a felső dallam és a basszus egy eszközből jöhet. Analóg szűrője tökéletesen lefedi az elektronikus zenében használt hangzásokat.

 

Szekvenszere valós idejű dallamszekvenszer (három független), live act közben nem kell megállnunk, hogy azonnal dolgozhassunk vele. A Slide funkció a riffekben előforduló húzásokat segíti (acid). A mindig problémának számító elhangolódást a Self-tuning funkció bekapcsolásával azonnal orvosolhatjuk (bekapcsoljuk).

 

- Méret: 193 x 115 x 46 mm

- Tömeg: 370 g


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...