Jump to content
Ménemszól.hu

'Waldorf" Studiologic Sledge V2 Polifonikus szintetizátor eladó.


Kevorkian
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 235000 Ft

 Yellow Edition virtuál analóg Waldorf szintetizátor. Mint az új, cd-vel hord táskával eladó, esetleg csere is érdekel.

A Studiologic újdonsága a Sledge az eredeti Sledge 2.0 virtuál analóg szintetizátor billentyűs változata, erősebb, tisztább, zsírosabb hangzással, továbbfejlesztett DSP-vel, és kimeneti jelszinttel.
Vadonatúj hangszínbankot kapott a világ vezető sound designer-einek, és a Waldorf endorzer művészeinek összeállításában. Újdonság továbbá, hogy az LFO 2 szinkronizálható.
Az újdonságokkal összefüggésben a vintage jellegű kezelőfelület is megújult, de ahogy eddig is, minden funkciónak van tekerője (35 tekerő, és egyéb funkcióvezérlő) vagy kapcsolója továbbra is, a Waldorf Labs hangmotorja zakatol benne.
Samplingeket is használhatunk, valamint DUAL módban két hangszín is megszólalhat egyszerre. Egyidejűleg használható a reverb, és delay effekt, a polifóniafok pedig 24 hangra bővült.
A Sledge főbb funkciói:
Auto Dual mód: a Sledge 2.0 Black Edition most már képes egyszerre két hangszín megszólaltatására, Split vagy Layer módban, ez a Global mód új menüpontjából érhető el. Az így létrehozott kombinációkat az 1000 presetet tárolni képes memóriába menthetjük el, elnevezve.
Sample Player mód: a belső, 60 Mb-os flash memóriában tárolhatjuk saját hullámformáinkat, ezeket pedig az egyes oszcillátorba hívhatjuk be, és minden paraméterét változtathatjuk valós időben -hozzákeverhetjük más oszcillátor hangjához, szűrőbeállításokat, burkológörbét módosíthatunk. A sample player funkciónak köszönhetően teljesen új, és egyedi hangzások hozhatók létre.
Pitch és Hold vezérlők: elkülöníthetők split módban az alsó, és felső billentyűzet rész pitch bender, és sustain pedál kontrollerei, vagyis kiosztható, hogy az alsó szegmensen a pedál kitartsa a hangokat, míg a felső részt nem, és a pitch bender vonatkozzon mondjuk a felső szegmensre, és fordítva. Az élő játékot nagyban segítik ezek a funkciók, hiszen a bal kéz és a jobb kéz teljesen különálló funkciókat tölthetnek be.
Reverb + Delay effekt: új funkció, hogy a két effektet egyszerre lehet használni
Sledge Spectre: ingyenes szerkesztő szoftver, amivel a Sledge 2.0-ban található minták szerkeszthetők, majd tölthetők vissza a memóriába. Egyszerű USB-kapcsolaton keresztül számítógépre csatlakoztatva működik.
További jellemzők:
* 61 teljes méretű billentyű monofón aftertouch-csal
* Egyszerű mechanika
* Modulációs kerék, hajlítókar, 35 tekerő és egyéb funkcióvezérlő
* Wavetable, Sampling, Subtractive szintézis típusok
* Monotimbrális multitimbralitás
* 24 hang polifónia
* 2 zóna
* 2 egyidejű effekthasználati lehetőség (Reverb + Delay)
* 200 új gyári hangszín a világ vezető zenészeinek és Waldorf endorzereinek
összeállításában
* Minta és preset bővítési lehetőség
* Szinkronizálható LFO2 (Új!)
* Továbbfejlesztett DSP és kimeneti jelszint
* Belső háttértár (60 Mb-os flash memória)
* 2 analóg kimenet
* MIDI, USB 2.0 csatlakozó
* Expression pedál és kapcsolópedál bemenet
* Beépített tápegység
* Tartozék tápkábel, USB kábel
* Méret (sz/ma/m): 970 x 405 x 110 mm
* Súly: 9,3 kg

http://www.studiologic-music.com/products/sledge2/

 

 

 


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...